Wszystko o Avonie - Część II - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-17, 17:01   #4351
majula
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witam ja chce pochwalić Spray przyspieszajacy wysychanie lakieru dzisaj moja kosmetyczka malujac mi paznokcie mi go uzyla i bardzo go chwalila i ja tez sobie chwale
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-17, 17:18   #4352
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Witam ja chce pochwalić Spray przyspieszajacy wysychanie lakieru dzisaj moja kosmetyczka malujac mi paznokcie mi go uzyla i bardzo go chwalila i ja tez sobie chwale
O ile to ta sama kosmetyczka ???pamiętam jak ponad pół roku temu byłas u kosmetyczki i robiła CI makijaż pełnia rzęs i wychwalalaś I chyba Ci jescze mgiełka be kisseable skropała twarz... ja to mam pamięć
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-17, 17:22   #4353
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
O ile to ta sama kosmetyczka ???pamiętam jak ponad pół roku temu byłas u kosmetyczki i robiła CI makijaż pełnia rzęs i wychwalalaś I chyba Ci jescze mgiełka be kisseable skropała twarz... ja to mam pamięć
:wow: no to rzeczywiscie masz pamiec gratuluje a to bylo we wrzesniu i to ta sama kosemtyczka a ona kupuje tylko to co dobre nie wszystko kupuje z avonu a akurat te rzeczy dwie sobie chwali pozdrawiam zmykam na ostatki
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-17, 18:03   #4354
paulinkosia
Rozeznanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3721086]Miałam tak ostatnio...Z torbą weekendową. Folia była jakby podziurkowana i się otwierała, ten klej wcale nie trzymał...Ehh. Jutro powinna być paczka [/quote]

A te dziurki w foli to specjalnie..żeby wchodziło powietrze do środka Często...na foli w które są zapakowane różne produkty ( nie tylko z avonu i nie tylko torby) są dziurki na wchodzące powietrze

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-17, 18:05   #4355
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

a ja dostałam dzis paczuszke
-zestaw z białą herbatą - akurat na wyczerpoaniu mam żel z białej herbaty więc zapasik się przyda, peelingu nie testowałam jeszcze, ale któregoś dnia w tygodniu przetestuje
-korektor antybakteryjny- jak dla mnie jest fajniutki, to moje drugie opakowanie
-biżuteria Delphi- bardzo zadowolona z niej jestem, jest w moich ulubionych kolorkach, ładnie się błyszczy i jest taka drobniutka

i przyszła mi zaległa woda toaletowa individual blue dla niego, woda fajna naprawde ładnie pachnie, taka delikatna

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-17, 18:55   #4356
asia_z
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3721086]Miałam tak ostatnio...Z torbą weekendową. Folia była jakby podziurkowana i się otwierała, ten klej wcale nie trzymał...Ehh. Jutro powinna być paczka [/quote]

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
ja dostałam w paczce otwartą z jednej strony torebkę Irlande. Kombinowałam co powiedzieć klientce i w końcu nic nie powiedziałam. Ona też jak narazie nie zgłasza żadnych zażaleń
Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
A te dziurki w foli to specjalnie..żeby wchodziło powietrze do środka Często...na foli w które są zapakowane różne produkty ( nie tylko z avonu i nie tylko torby) są dziurki na wchodzące powietrze
z tym, że na tej folii nie było dziurek na powietrze, tylko ona była potargana jak nie wiem normalnie na bokach ta folia porozdzierana, i papier też zła byłam, ale w końcu wzięłam rozpakowałam tą torbę i włożyłam do reklamówki. wytłumaczę jutro klientce, że taką wiochę odwalili i wstyd było dawać w takim czymś... poza tym jeszcze sprawdziłam, czy torba nie uszkodzona, ale na szczęście nie a tak poza tym, to wg dość porządnie wykonana szkoda tylko że nie jest na suwak...
Stary 2007-02-17, 19:38   #4357
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3713474]Wow, to oni tak ot dają? [/QUOTE]
mi sie kiedyś darzyło coś podobnego z bizuterią - zgłosiłam że dostałam wadliwy produkt (z netto wiec oddać nie mogłam). Oddali mi kase a zestaw kazali zatrzymać. Chodziło o to ze przy jednym kolczyku zwisający kamyczek nie był zabarwiony tylko bialy. Ja i tak to potem oderwałam i mam kolczyki kwiatuszki takie jak zwykłe wkrętki a nie zwisające (i tak te zwisające niezbyt mi si epodobały)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-17, 20:33   #4358
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
:wow: no to rzeczywiscie masz pamiec gratuluje a to bylo we wrzesniu i to ta sama kosemtyczka a ona kupuje tylko to co dobre nie wszystko kupuje z avonu a akurat te rzeczy dwie sobie chwali pozdrawiam zmykam na ostatki
Moja fryzjerka uzywa szamponów i odżywek z Avonu
Stary 2007-02-17, 20:40   #4359
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
z tym, że na tej folii nie było dziurek na powietrze, tylko ona była potargana jak nie wiem normalnie na bokach ta folia porozdzierana, i papier też zła byłam, ale w końcu wzięłam rozpakowałam tą torbę i włożyłam do reklamówki. wytłumaczę jutro klientce, że taką wiochę odwalili i wstyd było dawać w takim czymś... poza tym jeszcze sprawdziłam, czy torba nie uszkodzona, ale na szczęście nie a tak poza tym, to wg dość porządnie wykonana szkoda tylko że nie jest na suwak...
Czytałam kiedyś na forum gazeta.pl że jednej konsultance przysłali szlafroczek SPA z odciśnietym śladem buta ..
To jest dopiero dno :|

Stary 2007-02-17, 20:43   #4360
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Ja wkońcu zdaję moje relacje z zamówienia z 03

- puder sypki Porcelain bardzo mi się podoba buzia się tak po nim nie świeci przez kilka godzin, a pozatym nie zauważyłam żeby jakoś specjalnie zapychał pory.
- perełki brazujące, na poczatku zdziwiłam się że ich tak mało ale podobno są wydajne używać jeszcze nie używam bo nie mam do końca podleczonej buźki.
- naszyjnik Solutions, tak wykombinowałam że dało radę zamówić jest bardzo fajny. Ogółem nie podoba mi się taki kolor łańcuszka jaki jest - taka niby rdzawa miedź ale reszta mi się tak podoba że i to juz mi nawet nie przeszkadza
- krem do skórek, podobnie jak odżywka Strong Results bardzo mi pomógł i się spodobał. Doprowadził w tydzień moje skórki do porządku

Pozatym mam mało braków - tylko cień Chocolate i perfumki In Bloom ale te drugie są na sklepie więc da rade je dokupić gdyby nie przyszły paczką
Stary 2007-02-17, 20:59   #4361
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Czytałam kiedyś na forum gazeta.pl że jednej konsultance przysłali szlafroczek SPA z odciśnietym śladem buta ..
To jest dopiero dno :|
no śmieszne dno....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-18, 08:31   #4362
Anka :)
Wtajemniczenie

Czyżbym byla pierwsza? o tej godzinie Chyba wszyscy ostatki odsypiają Dzieńdobry Avonomaniaczki
Stary 2007-02-18, 08:56   #4363
Vrenth
Zadomowienie

nie mam siły się przez więcej niż dwie strony przekopywać po powrocie z ferii, to tylko odpiszę:

Cytat:
Napisane przez Selina
Mam pytanie do osób, które zakupiły wodę In Bloom. Jaka była pojemność wody, czy zdarzyło się, że było jej mniej niż powinno? A może jest mniej nalewane w butelce? Mam reklamację od osoby, która twierdzi, że w butelce nie ma 30 ml, tylko z 15-20 ml. Nie wiem, co z tym zrobić. Przecież butelka jest zafoliowana, niemozliwe, żeby sie wylało czy co
miałam kiedyś tak z roletką że mi przyszło pół objętości (a traf chciał że koleżanka zamówiła dwie takie same i sprawdzałam zapach zanim jej dałam - i akurat tej dobrej). po prostu napisałam do avonu że zaszła taka sytuacja i co mam zrobić, bo pod gwarancję avonu nie podpada, bo zużycie za duże a reklamacji wysyłać mi się nie opłacało, bo roletka tania była. no i mnie bardzo przepraszali i obiecali wysłać następnym razem. czyli w następnej paczce dostałam (a tamto pół sobie zużyłam). z biżuterią Taline też miałam tak teraz, że kolczyki były a naszyjnika nie. i też przyślą z paczką. napewno z Twoimi perfumami było podobnie - wada na etapie produkcji, więc bez problemu wymienią.
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 09:06   #4364
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
dostałam biżuterię Mosaic kolczyki + naszyjnik rzeczywiście na żywo o wiele ładniej się prezentują

mam też pytanie : czy ktoś wąchał już nową wodę True Glow ? ( sorry jeśli takie pytanko już było, ale ostatnio nie jestem na bieżąco )
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 09:24   #4365
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

witam wszystkich

Mam pytanko do Was kochane dziewczyny, szczególnie do tych które zamawiały biżuterie Delphi, otóż dziś się skapłam, że w kolczykach, oczka ,te u samej góry jak idzie wkrętka różnią się zdecydowanie od siebie jedno jest złote, a drugie ciemny fiolet, i jak się zwiąże włosy to bardzo się ta wada rzuca w oczy, mam pytanie czy wy też w swoich zamówieniach tak miałyście, czy mnie się taki egzemplarz trafił. Wrzucam scan, na którym zaznaczyłam o które oczka jest rzecz. Doradcie co mam zrobić z tym fantem, bo tak mnie się spodobała ta biżu wczoraj jak ją tylko dostałam, a dziś rano patrze przy świetle, a tu takie coś.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolczyki delphi.jpg (15,9 KB, 43 załadowań)

Mój BLOG
Stary 2007-02-18, 09:25   #4366
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
witam wszystkich

Mam pytanko do Was kochane dziewczyny, szczególnie do tych które zamawiały biżuterie Delphi, otóż dziś się skapłam, że w kolczykach, oczka ,te u samej góry jak idzie wkrętka różnią się zdecydowanie od siebie jedno jest złote, a drugie ciemny fiolet, i jak się zwiąże włosy to bardzo się ta wada rzuca w oczy, mam pytanie czy wy też w swoich zamówieniach tak miałyście, czy mnie się taki egzemplarz trafił. Wrzucam scan, na którym zaznaczyłam o które oczka jest rzecz. Doradcie co mam zrobić z tym fantem, bo tak mnie się spodobała ta biżu wczoraj jak ją tylko dostałam, a dziś rano patrze przy świetle, a tu takie coś.
Moja sąsiadka zamawiała, ale nic nie wspominała na ten temat. Spytam jej jak się biżuteria podoba...

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 09:28   #4367
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

dołączyłam we wcześniejszym swoim poście, jeszcze skan na którym zaznaczyłam o które oczka w kolczych mi chodzi, troche tak dziwnie, że jaden kolczyk ma złote oczko, a drugi fioletowe, nie wiem co robić, bo na biżu mi wciąż zależy, czy powiedzieć konsultantce o tej wdzie i poprosić o wymiane?????

Mój BLOG
Stary 2007-02-18, 09:30   #4368
smerfeta01
Zakorzenienie

a czy ktoś już może widział ten mus brązujący do twarzy ? bo zastanawiam się nad zakupem...
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 09:31   #4369
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Moja sąsiadka zamawiała, ale nic nie wspominała na ten temat. Spytam jej jak się biżuteria podoba...
a miała bym prośbe, czy mogła byś ją o to jeszce dziś spytać??? bo jak coś to bym powiedziała o tym fancie jeszcze dziś swojej konsultantce, nie opóźniała bym tej sprawy-bo nie wiem w jakim czasie można wade zareklamować???? Z góry wielkie dzięki

Mój BLOG

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-18, 09:51   #4370
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
a miała bym prośbe, czy mogła byś ją o to jeszce dziś spytać??? bo jak coś to bym powiedziała o tym fancie jeszcze dziś swojej konsultantce, nie opóźniała bym tej sprawy-bo nie wiem w jakim czasie można wade zareklamować???? Z góry wielkie dzięki
w ciagu 3 miesięcy od zakupu
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 09:55   #4371
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
dołączyłam we wcześniejszym swoim poście, jeszcze skan na którym zaznaczyłam o które oczka w kolczych mi chodzi, troche tak dziwnie, że jaden kolczyk ma złote oczko, a drugi fioletowe, nie wiem co robić, bo na biżu mi wciąż zależy, czy powiedzieć konsultantce o tej wdzie i poprosić o wymiane?????
A jak wyglada naszyjnik? Jesli w naszyjniku sa oczka w tych wlasnie kolorach, to moze kolczyki maja celowo rozniace sie oczka tak by pasowaly do naszyjnika i towrzyly calosc?

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
a czy ktoś już może widział ten mus brązujący do twarzy ? bo zastanawiam się nad zakupem...
Tez ciekawa jestem tego musu, mam nadzieje,ze nie ebdzie mial drobinek tylko ladnie brazowilNo i ze bedzie mial wlasciwosci i rozprowadzal sie jak ten standardowy mus
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 10:06   #4372
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
witam wszystkich

DZIEŃDOBRY WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
tak patrze na zdjęcie w katalogu tej bizuteriiii raczej wygląda na to,że oczka są jednakowego koloru.....
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-18, 10:17   #4373
paulinkosia
Rozeznanie

Dzień dobry
A ja mam pytanko odnośnie serii Oddech Amazonii Spa..w ofercie netto jest teraz możliwość kupna żelu pod prysznic i mgiełki...żel kupuje na 100% ale o mgiełkę chciałabym się Was spytać,miała któraś z was ją..coś działa..czy tylko ot tak taki bajer pachnący I czy nie pozostawia jakiejś tłustej bądź innej nieprzyjemnej warstwy? O żelu tez możecie napisać
Z góry dziękuję za odpowiedzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-18, 10:43   #4374
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Dzis dostalam paczuche z 03
Mam peeling z granatem..fajny zapach..jak owoc granatu dzialania jeszcze nie opisze bo nie znam
Tonik solutions z witaminami.. smierdzi troche jak jakis lek ale co tam
Płyn do kąpieli CZEKOLADOWA TRUFLA mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa m chwała niebiosom ze wzięlam 2szt bo juz nie ma w katalogu a pachnie tak bosko ze nie moge przestac wąchac
Cień złociscie polyskujący ICY na fotkach ponizej kolor raczej dobrze oddany
Kolczyki Alsace...po waszych opiniach myslalam ze to bedzie straszna tandeta...a mi sie podobaja tzn z bliska widac ze takie dziwne to "srebro" ale przeciez nikt sie przygladac nie bedzie a fajnie wygląda niżej fotka
naszyjnik Solutions..tak jak na fotce..mi sie podoba
spodobał mi się ten cień icy....chyba zamówię go w drugim terminie 03
Stary 2007-02-18, 10:43   #4375
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
w ciagu 3 miesięcy od zakupu
acha, dzięki za odpowiedz

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
A jak wyglada naszyjnik? Jesli w naszyjniku sa oczka w tych wlasnie kolorach, to moze kolczyki maja celowo rozniace sie oczka tak by pasowaly do naszyjnika i towrzyly calosc?
sama niewiem, czy to celowe, czy nie, postaram się opisać jak to wszystko wygląda, niesety nie mam mozliwości zrobienia fotki, ale postaram się jakoś w pełni bizuterie oddać w słowach, a więc zaczne od koczyków:

oczka te co są, przy uchu jak wkrętka idzie jeden kolczyk ma złoty odcień, a drugi kolczyk, ma dokładnie odcień fioletowo-różowy o wiele ciemniejszy od tego złotego w pierwszym kolczyku, niemal tak ciemny jak te brązowe główne oczka w kolczykach i naszyjniku, nastepnie mniejsze 3 oczka w kolczyku 1 (ze złotym oczkim) są w kolorach: złoty, fiolet i trzecie małe oczko to róż a w drugim kolczyku:złoty, złoto-różowy, i brązowo- fiolowy

w naszyjniku różnie jest z tymi małymi oczkami, ale one nawet, pomimo, iż róznią się w kolczykach nie przeszkaza mi to bo są małe i się mienią, jest ich po trzy, i to nie razi w oczy, ale zato rarzą, mnie właśnie te pojedyncze oczka przy uchu, to że się różnią, troche to nienormalne by dali tak celowo, jeden inny kolor a drugi inny, ach mam dylemat szczerze teraz

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
DZIEŃDOBRY WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
tak patrze na zdjęcie w katalogu tej bizuteriiii raczej wygląda na to,że oczka są jednakowego koloru.....
dokładnie tak samo mnie się wydaje, stąd moje pytanie się właśnie zrodziło

Mój BLOG
Stary 2007-02-18, 10:45   #4376
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

a propo jescze tych pojedynczych oczek przy uchu, to osbiscie wydaje mnie się, że do całości bizuterii lepiej, pasuje to oczko w kolorze fioletowo-rózowym , niż złote

Mój BLOG
Stary 2007-02-18, 10:51   #4377
aniatko
Raczkowanie

najlepiej niech się wypowiedzą osoby na forum które mają taki komplet-wtedy się przekonamy...
Stary 2007-02-18, 10:55   #4378
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

a ja mam taką jeszcze prośbe do dziewczyn, które są konsultantkami, czy mogły by się spytać,poprzez meila, czy może darmową (o ile taka jest) infolinię jak to jest z tym zestawem Delphi, a dokładniej z tymi kolczykami, czy oczka te pojedyncze przy uchu, powinny być jednakowe, czy, aż tak zdecydowanie odbiegać od siebie kolorem (w jednym kolczyku złote, a w drugim ciemny fiolet z połyskiem różu?????

Mój BLOG
Stary 2007-02-18, 11:01   #4379
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
najlepiej niech się wypowiedzą osoby na forum które mają taki komplet-wtedy się przekonamy...

Mój BLOG
Stary 2007-02-18, 11:09   #4380
ilo16na
Zakorzenienie

Mam takie pytanko do avono maniaczek i konsutantek.Czy u was tez tak jest ze nie ma probek podkladow?Moja konsultantka mowi ze sa tylko pomadki i perfumy.A jak zamawialam to nie doszlo.Naprawde Avon nie umie zrobic probki podkladu? Prosze o odpowiedz

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości