|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Witam ja chce pochwalić Spray przyspieszajacy wysychanie lakieru dzisaj moja kosmetyczka malujac mi paznokcie mi go uzyla i bardzo go chwalila
![]() ![]()
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4354 |
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3721086]Miałam tak ostatnio...Z torbą weekendową. Folia była jakby podziurkowana i się otwierała, ten klej wcale nie trzymał...Ehh. Jutro powinna być paczka
![]() A te dziurki w foli to specjalnie..żeby wchodziło powietrze do środka ![]() ![]()
#4355 |
Zadomowienie
|
a ja dostałam dzis paczuszke
![]() -zestaw z białą herbatą - akurat na wyczerpoaniu mam żel z białej herbaty więc zapasik się przyda, peelingu nie testowałam jeszcze, ale któregoś dnia w tygodniu przetestuje ![]() -korektor antybakteryjny- jak dla mnie jest fajniutki, to moje drugie opakowanie -biżuteria Delphi- bardzo zadowolona z niej jestem, jest w moich ulubionych kolorkach, ładnie się błyszczy i jest taka drobniutka ![]() i przyszła mi zaległa woda toaletowa individual blue dla niego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | ||
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3721086]Miałam tak ostatnio...Z torbą weekendową. Folia była jakby podziurkowana i się otwierała, ten klej wcale nie trzymał...Ehh. Jutro powinna być paczka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3713474]Wow, to oni tak ot dają?
![]() mi sie kiedyś darzyło coś podobnego z bizuterią - zgłosiłam że dostałam wadliwy produkt (z netto wiec oddać nie mogłam). Oddali mi kase a zestaw kazali zatrzymać. Chodziło o to ze przy jednym kolczyku zwisający kamyczek nie był zabarwiony tylko bialy. Ja i tak to potem oderwałam i mam kolczyki kwiatuszki takie jak zwykłe wkrętki a nie zwisające (i tak te zwisające niezbyt mi si epodobały)
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To jest dopiero dno :|
![]() |
#4360 |
Wtajemniczenie
|
Ja wkońcu zdaję moje relacje z zamówienia z 03
![]() - puder sypki Porcelain bardzo mi się podoba ![]() - perełki brazujące, na poczatku zdziwiłam się że ich tak mało ale podobno są wydajne ![]() - naszyjnik Solutions, tak wykombinowałam że dało radę zamówić ![]() ![]() - krem do skórek, podobnie jak odżywka Strong Results bardzo mi pomógł i się spodobał. Doprowadził w tydzień moje skórki do porządku ![]() Pozatym mam mało braków - tylko cień Chocolate i perfumki In Bloom ale te drugie są na sklepie więc da rade je dokupić gdyby nie przyszły paczką ![]()
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Wtajemniczenie
|
Czyżbym byla pierwsza? o tej godzinie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zadomowienie
|
nie mam siły się przez więcej niż dwie strony przekopywać po powrocie z ferii, to tylko odpiszę:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zadomowienie
|
witam wszystkich
![]() Mam pytanko do Was kochane dziewczyny, szczególnie do tych które zamawiały biżuterie Delphi, otóż dziś się skapłam, że w kolczykach, oczka ,te u samej góry jak idzie wkrętka różnią się zdecydowanie od siebie jedno jest złote, a drugie ciemny fiolet, i jak się zwiąże włosy to bardzo się ta wada rzuca w oczy, mam pytanie czy wy też w swoich zamówieniach tak miałyście, czy mnie się taki egzemplarz trafił. Wrzucam scan, na którym zaznaczyłam o które oczka jest rzecz. Doradcie co mam zrobić z tym fantem, bo tak mnie się spodobała ta biżu wczoraj jak ją tylko dostałam, a dziś rano patrze przy świetle, a tu takie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4367 |
Zadomowienie
|
dołączyłam we wcześniejszym swoim poście, jeszcze skan na którym zaznaczyłam o które oczka w kolczych mi chodzi, troche tak dziwnie, że jaden kolczyk ma złote oczko, a drugi fioletowe, nie wiem co robić, bo na biżu mi wciąż zależy, czy powiedzieć konsultantce o tej wdzie i poprosić o wymiane?????
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
a czy ktoś już może widział ten mus brązujący do twarzy ? bo zastanawiam się nad zakupem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
w ciagu 3 miesięcy od zakupu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak patrze na zdjęcie w katalogu tej bizuteriiii raczej wygląda na to,że oczka są jednakowego koloru..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() A ja mam pytanko odnośnie serii Oddech Amazonii Spa..w ofercie netto jest teraz możliwość kupna żelu pod prysznic i mgiełki...żel kupuje na 100% ale o mgiełkę chciałabym się Was spytać,miała któraś z was ją..coś działa..czy tylko ot tak taki bajer pachnący ![]() ![]() Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]()
![]() |
#4374 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zadomowienie
|
acha, dzięki za odpowiedz
![]() Cytat:
![]() oczka te co są, przy uchu jak wkrętka idzie jeden kolczyk ma złoty odcień, a drugi kolczyk, ma dokładnie odcień fioletowo-różowy o wiele ciemniejszy od tego złotego w pierwszym kolczyku, niemal tak ciemny jak te brązowe główne oczka w kolczykach i naszyjniku, nastepnie mniejsze 3 oczka w kolczyku 1 (ze złotym oczkim) są w kolorach: złoty, fiolet i trzecie małe oczko to róż a w drugim kolczyku:złoty, złoto-różowy, i brązowo- fiolowy w naszyjniku różnie jest z tymi małymi oczkami, ale one nawet, pomimo, iż róznią się w kolczykach nie przeszkaza mi to bo są małe i się mienią, jest ich po trzy, i to nie razi w oczy, ale zato rarzą, mnie właśnie te pojedyncze oczka przy uchu, to że się różnią, troche to nienormalne by dali tak celowo, jeden inny kolor a drugi inny, ach mam dylemat szczerze teraz ![]() dokładnie tak samo mnie się wydaje, stąd moje pytanie się właśnie zrodziło |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zadomowienie
|
a propo jescze tych pojedynczych oczek przy uchu, to osbiscie wydaje mnie się, że do całości bizuterii lepiej, pasuje to oczko w kolorze fioletowo-rózowym , niż złote
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Raczkowanie
|
najlepiej niech się wypowiedzą osoby na forum które mają taki komplet-wtedy się przekonamy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zadomowienie
|
a ja mam taką jeszcze prośbe do dziewczyn, które są konsultantkami, czy mogły by się spytać,poprzez meila, czy może darmową (o ile taka jest) infolinię jak to jest z tym zestawem Delphi, a dokładniej z tymi kolczykami, czy oczka te pojedyncze przy uchu, powinny być jednakowe, czy, aż tak zdecydowanie odbiegać od siebie kolorem (w jednym kolczyku złote, a w drugim ciemny fiolet z połyskiem różu?????
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanko do avono maniaczek i konsutantek.Czy u was tez tak jest ze nie ma probek podkladow?Moja konsultantka mowi ze sa tylko pomadki i perfumy.A jak zamawialam to nie doszlo.Naprawde Avon nie umie zrobic probki podkladu? Prosze o odpowiedz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.