Moda "plus size" - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-10, 12:35   #4351
madzia_g
Zakorzenienie

Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
no to teraz ci cos nappisze.. zawsze nosilam xxl minium ale znalazlam taka odziez z firmy Brubeck i stamtad mam majtki w rozmiarze M ale one sa bez szwowe...
a kupujesz je przez internet czy gdzies u siebie?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 12:37   #4352
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
a kupujesz je przez internet czy gdzies u siebie?
Kupilam przez internet i jak bylam w PL to odebralam paczuszke
Stary 2008-10-10, 13:01   #4353
akasha84
Zadomowienie

ooo to może i ja luknę sobie te gacioski hihii Mischoko mówisz na necie kupowałaś, już szukam tej stronki
Stary 2008-10-10, 13:33   #4354
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

znalazlam Mischoko te twoje majcioszki na allegro, sa ze tak powniem "poprawne politycznie" jak dla mnie ale ja wole bardziej fikusne
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 13:41   #4355
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

ja wiem ale w fikusnych to ja do pracy nie chodze
Stary 2008-10-10, 13:47   #4356
madzia_g
Zakorzenienie

znalazlam figi tej firmy na all
http://www.allegro.pl/item436307304_...jakosc_xl.html
mowisz ze nosisz m? bo ja tak patrze na tableke i mam watpliwosci zeby xl zamowic :/

Stary 2008-10-10, 14:01   #4357
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
znalazlam figi tej firmy na all
http://www.allegro.pl/item436307304_...jakosc_xl.html
mowisz ze nosisz m? bo ja tak patrze na tableke i mam watpliwosci zeby xl zamowic :/
nie moge otworzyc w pracy linku z allegro ale ja zamowilam dla siebie xl a mialam wtedy ok 126 w biodrach ale jak przyszly to sorry ale myslaam ze sie w nich utopie normalnie majciochy jakich malo teraz mam ok 118 w biodrach i M mi bardzo ladnie leza... zawsze mozesz umowic sie na wymiane to sa majtki bezszwowe wiec inaczej sie ukladaja na pupie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-10, 14:07   #4358
madzia_g
Zakorzenienie

wezme na probe XL jakby co 11 zl mnie nie zbawi albo rzeczywiscie wymienie

Stary 2008-10-10, 14:07   #4359
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

WROCILAM :d ja w pl w triumph albo key?- kupowalam xl i byly male, ale tu duzo mam wlasnie m- l !!! te zolte ze zdj to 44, kupilam takie same zielone 42 i obie pary za duze, ja nie mam grubego tylka, u mnie wsyztsko idzie w brzuch, dlatego stringi mi sie nie odciskaja ani tp, szortow tez mam duuzo, ale takich bawelnianych z koronka nie nosze bo mi nie wygodnie,,, Roses kurde masz chlopa w anglii- tam to przeciez za grosze jest za kazdym razem jak bedzie w klepie niech kupuje Ci fikusna bielizne >> a tak woglole to ja jestem szczesciara i czesto wypartuje okazje . Naprawde naj naj naj PIEKNA bielizna jest z netxt- w majtach mozna chodzic ohohoho, ceny? za takie juz koronkowe ladne do 5 euro, po przecenach ktore sa 4 razy w roku ok -70% czyli po 2 euro jakos sprzedaja je. Te fioletowe sa z next, jakos szkoda mi w nich chodzic hihi. ;/ Kurde ale lejeeeeeeeeeeee wrr a ja od dzis zaczynam sie psychicznie przygotowywac na poniedzialkowe wyrwanie zeba;/ psssssss. pierscionek ktory pokazywalam pare stron wczesniej..- kobieta mi odp i chce za niego 1.900 wolne zarty pf, uzywala go 4 lata a teraz o 200 zl mniej chce go sprzedac ;/ wiec wstrzymuje sie z zareczynami :P
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 14:09   #4360
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

zartujesz?? az tyle za pierscionek ??? e no bez przesady to nie klejnot z rodziny krolewskiej.... jaka wredota....
Stary 2008-10-10, 14:10   #4361
akasha84
Zadomowienie

Madzia Mischoko ma rację te gatki się kompletnie inaczej układają i mocno się rozciągają, mnie się jednak z tyłka zsuwały te majtasy bezszwowe jak szłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-10, 14:14   #4362
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

No troche go przecenila,,, zreszta wycena byla 2003 roku, wiec teraz sa ceny inne !! eh poszukam innego i chyba nie na allegro, boje sie naciac, A co do majtow bezszwowych- mialam jdne- bardzo milo je wspominam byly mieciutkie, nie podraznialy no i zakonczyly zywot gdy moj maly brat nimi czyscil srubki ze smaru )) Teraz juz nie widuje bezszwowych hmmm

aaa wlasnie- mialy wlasnie taki minus, ze spadaly z dupki, bo nie mialy gumki chyba byly za duze:P
aaa jak ktos chce poogladac gatki z nexta, ogolnie odziez to daje linka - dla bardzo nudzacych sie :P

http://www.nextdirectory.ie/page.asp?b=G44&p=2148&o=1
Stary 2008-10-10, 14:20   #4363
Faficzkowa
Wtajemniczenie

kurcze dziewczyny, fajne macie te majtaski ale u nas w Polsce jest z tym jakaś paranoja... fajne majtki, takie hmm większe figi, ale mniejsze niż bokserki kosztują ok 30 zł.... trochę drogo.... zawsze mam większe priorytety... na szczęście mama odwiedzając jakieś supermarkety wie już jakie lubię i zawsze jakąś promocje wyhaczy

jak już jesteśmy przy bieliźnie, obiecałam że pójdę do sklepu i udowodnię że nie mam takiego biustu jak radziła Ponura 85D albo 80F... zwracam honor
dzisiaj byłam w butiku w którym podobno jest super rozmiarówka na duże biusty który ma moja mama i siostra więc hurtowo tam pojechałyśmy... sklep zaopatrzony jest w staniki firmy np
Freya, Fantasie, Fauve, Wacoal, Chantelle, Rien... przymierzałam różne rozmiary... dobrze nawet leżał biustonosz firmy Fantasie tylko 75D był za ciasny pod biustem, a 80DD (bo tylko taki był na stanie) była za duża miska więc rozmiarem idealnym dla mnie jest 80D!!!! postanowiłam że jeszcze pójdę do takich sklepów jak np GORSETERIA przymierzyć czy ten rozmiar jest na mnie dobry
Byłam przerażona jak kobieta podała mi taki bardzo miękki stanik (bo zawsze noszę usztywniane, push-upy itp...) ale biust wyglądał w nim praktycznie tak samo jak w tym z poduszkami, bo był zebrany spod pach itp! no i nic nie odstawało nigdy w życiu bym się tego nie spodziewała! więc jeszcze raz zwracam honor i już zawsze będę was słuchać w kwestii stanikowej!

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 14:22   #4364
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ano chlop mi kupuje rozne roznosci ale mi ciagle malo Właśnie upolowałam bluzeczkę w lumpku firma Amaranto - cokolwiek to znaczy nowa z metkami, rozm 12 ale o dziwo lezy dobrze Tylko nie wiem sama czy dobrze mi w niej - raz mi sie podoba a raz nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01287.jpg (34,7 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01288.jpg (32,0 KB, 53 załadowań)
Stary 2008-10-10, 14:26   #4365
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

kurde ale z kazdej firmy ja nosze inny rozmiar od d-g hahah ;/ jaka firma, taka rozmiarowka przez cale zycie nosilam nie usztywniane i sie wstydzilam bo jak mi bylo zimno to wiecie >> a pozniej kupilam stanik usztywniany !!!!!! teraz mam tylko usztywniane ;_) ps. nie kupilam nigdy usztywnianego, bo staniki kupoowalam u takiej Pani, ktora powiedziala ze jak ktos ma duze piersi to nie powinien nosic usztywnianych i dodawac sobie cm.. takze nosilam takie szmatki i zle sie czulam. Jeszcze jak bylam w pl w grudniu poszlam do sklepu i sie skusilam na piekny bialy stanik nieusztywniany, lecz bylam w nim 2 razy i maly,,, i sobie lezy- a kosztowal 98 zl hmmm... takze keidys sie tu zgadam z jakas laseczka i jej sprezentuje ten staniczek. edit----------- ros ehh napisze prostu z mostu- ale kobieca dupa Z cIEBIE :d ALE NOZKI EHHH,,,,,,,,,,,,,,A w bluzce wygladasz ok choc jak dla mnie za duzo falbanek ale nie ejst zla pasuje Ci
Stary 2008-10-10, 14:30   #4366
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

dla mnie ok choc rozu nie lubie naprawde ok
Stary 2008-10-10, 14:30   #4367
Faficzkowa
Wtajemniczenie

agatka661 no oczywiście że rozmiar zależy od firmy, ale i tak mnie baaardzo zdziwił rozmiar 80D bo poprzedni to było "najmniejszy A jaki jest w sklepie!) zobaczę jak będzie z innymi firmami... trochę szkoda mi kasy na ten stanik bo kosztował 239 zł ale był na prawdę ładny! a rozmiar który noszę z pewnością nie jest jakoś wybitnie trudny do dostania więc może znajdę coś tańszego! eh i tak żyłam w nieświadomości gdzieś 10 lat

RosesAreRed jaką ty masz boską talie!!!!

Mischoko gratuluję zmiany podpisu

Stary 2008-10-10, 14:31   #4368
akasha84
Zadomowienie

ja już tez nie wiem jaki ja mam ten rozmiar stanika, kiedyś miałam luz 75C i było git wszystko a teraz masakra. Od Męża dostałam stanik konrada cyganeria 85D i jedna pierś mi wypływa, 85DD był za duży... a teraz chodzę w jakiś masakrycznych workach bez uroku
Stary 2008-10-10, 14:31   #4369
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

czego tu wymagać od bluzki za 5zl
dzięki kochana za miłe słowa
a z tymi stanikami to widze ze na prawde nieciekawie macie...jak nie za duze to za male..ja ze swoim 80c w kazdym sklepie moge cos znalezc i wiekszych problemow z dobraniem nie mam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-10, 14:34   #4370
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Myslalas, ze zes plaska deska, a tak naprawde to masz czym oddychac jak masz 80 d nie wiem czy moj staniczke nie bylby na Ciebie dobry hmm, pisze na nim 90 ale jestt ciasny , a jaka misieczka nie wiem bo gdzies go schowalam. hmm pozniej poszukamedit- ups- zanim cos napisalam to juz przed moim postem 100 innych to bylo do Faficzkowej *
PS........... ostatnio myslalam nad kupnem hmm nie wiem jak to sie nazywa- takie cos co sie pod sukienki zaklada zeby sie scisnac bo chce sobie kupic sukienke, ale w kazdej wygladam koszmarnie i pomyslalam, ze zakupie takie cudenko na pas, scisne sie- oczka mi wyjda i bedzie git bede cienka w pasie hahah prosze niech ktos oswieci mnie czy to ,,dziala,,
Stary 2008-10-10, 14:37   #4371
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Myslalas, ze zes plaska deska, a tak naprawde to masz czym oddychac jak masz 80 d nie wiem czy moj staniczke nie bylby na Ciebie dobry hmm, pisze na nim 90 ale jestt ciasny , a jaka misieczka nie wiem bo gdzies go schowalam. hmm pozniej poszukam
właśnie to jest śmieszne że ja ogólnie na prawdę mam mały biust, ale rozmiar miski nie świadczy przecież o jego rozmiarze.... po za tym one są takie że zbierają całą pierś aż spod paszki i wypełniają miskę.... serio nie wiem jakim cudem, mój biust jest serio taki sportowy...

domyśliłam się że to do mnie! szukaj szukaj chętnie zobaczę

Stary 2008-10-10, 14:40   #4372
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Faficzkowa dziekuje licze na wiecej....
Stary 2008-10-10, 14:44   #4373
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
PS........... ostatnio myslalam nad kupnem hmm nie wiem jak to sie nazywa- takie cos co sie pod sukienki zaklada zeby sie scisnac bo chce sobie kupic sukienke, ale w kazdej wygladam koszmarnie i pomyslalam, ze zakupie takie cudenko na pas, scisne sie- oczka mi wyjda i bedzie git bede cienka w pasie hahah prosze niech ktos oswieci mnie czy to ,,dziala,,
wiesz co działa, ale nie wiem jak tam u Ciebie z ilością tłuszczyku. ja to kupiłam hmmm niby taki gorset, ale tam gdzie kończył się ten gorsecik to tłuszczyk wychodził... musiałabym chyba kupić taki w formie koszulki z krótkim rękawkiem może bym w tym dobrze wyglądała... ale nie zaszkodzi przymierzyć może akurat ty w tym dobrze będziesz wyglądała

Mischoco ja też liczę że zobaczę u Ciebie tą magiczną 80!!

Stary 2008-10-10, 14:50   #4374
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Mam staniczek,,, firma kris - 90 e, ale sadze ze jest mniejszy nie wiem hmm;/

Jesli ktos sie zdecyduje to sie napewno jakos dogadamy i w styczniu go komus wysle, bo stad mi sie nie oplaca,,,13 euro za nieubezp paczke, wiec za duze koszty
jest ladny, zbiera piersi, lecz wzielam najwiekszy pod wplywem emocji no i mi pol cyca wyplywa
ps.. no mam tlustawe plecki i by mi pewnie tez wyyplywalo ale kiedys jak bede widziala w sklepie-- zrobie przymiarke w czerwcu wesele siostry i chyba moj cywilny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 612.jpg (83,7 KB, 20 załadowań)
Stary 2008-10-10, 14:52   #4375
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
Mischoco ja też liczę że zobaczę u Ciebie tą magiczną 80!!
lomatko tylko kiedy ???
Stary 2008-10-10, 14:54   #4376
Faficzkowa
Wtajemniczenie

agatka661
no niezły ten staniczek ,ale wiesz jak to jest, jednak trzeba przymierzyć...

Mischoko, na pewno szybciej niż myślisz wierze w Ciebie!

Stary 2008-10-10, 15:00   #4377
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Wink Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
agatka661
no niezły ten staniczek ,ale wiesz jak to jest, jednak trzeba przymierzyć...

Mischoko, na pewno szybciej niż myślisz wierze w Ciebie!
wiem, ze trzeba ok niewazne kurde ale leje ehh mam pytanie- wyypelnilam ankiete i zglosilam gotowosc do udzialu w badaniu brauna. <--- reklamuja to po lewej stronie,,, czy te depilatory pozniej trzeba zwracac?? bo jest tylko 1 zdanie o tym i jakos wkoncu nie wiem. jesli wypelnilyscie powiedzcie
Stary 2008-10-10, 15:04   #4378
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem, ze trzeba ok niewazne kurde ale leje ehh mam pytanie- wyypelnilam ankiete i zglosilam gotowosc do udzialu w badaniu brauna. <--- reklamuja to po lewej stronie,,, czy te depilatory pozniej trzeba zwracac?? bo jest tylko 1 zdanie o tym i jakos wkoncu nie wiem. jesli wypelnilyscie powiedzcie
yhy ja wypełniłam czytałam w regulaminie ze po jego otrzymaniu testujesz i w ciagu tam chyba 2 dni czy do jakiegos tam okreslonego czasu musisz wystawic opinie, jesli tego nie zrobisz to wystawia ci rachunek i bedziesz musiala za niego zaplacic a jesli wystawisz opinie to depilator jest Twój ja czekam moze mnie wybiora
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-10, 15:12   #4379
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
yhy ja wypełniłam czytałam w regulaminie ze po jego otrzymaniu testujesz i w ciagu tam chyba 2 dni czy do jakiegos tam okreslonego czasu musisz wystawic opinie, jesli tego nie zrobisz to wystawia ci rachunek i bedziesz musiala za niego zaplacic a jesli wystawisz opinie to depilator jest Twój ja czekam moze mnie wybiora
hihi tez licze na wybranie haha, ale jak nie wybiora to luz, wypelnilam bo mi sie nudzilo
ale tak troche sie obawiam, ze jakos moja opinia nie dotrze albo tp i bede musiala za niego placic, hmmmmmmmmmmmmm, wypenilam, pozniej myslalam nie uakytywniac linka albo pootwierdzenia, ale oni juz przyjeli moje zgloszenie, Hmm mam nadzieje, ze bedzie ok,
Stary 2008-10-10, 15:37   #4380
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ja tez wypelnilam ta ankiete kilka dni temu.Mam nadzieje ze jak mnie wybiora to przysla mi inny niz mam teraz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości