|
|
#4351 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Tola
i trzymam kciuki za Mame Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-11-18 o 12:01 |
|
|
|
#4352 |
|
Wtajemniczenie
|
TOLA trzymam kciuki za operację.Tak jak napisała MARTUKO bedzie dobrze ,innego wyjścia nie ma!Wiem ,że tak mi się łatwo mówi ale staraj sie nie denerwować.Dzidzia to odczuwa.
ANABEL_LEE Kiedyś się starałam,duzo pomagałam.Kiedy się dowiedziałam ,że mnie obgaduje itd. to dałam sobie spokój.Jestem miła ale na dystans. |
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Tola
dla M.
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny!
Jodie! Piękne kwiatki!
|
#4355 |
|
Rozeznanie
|
Tola, zobaczysz wszyststko bedzie dobrze
Jodie przepiękne te Twoje kwiaty. Ja mam w domu tylko 2 stroczyki - czas to zmienic
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
dla chętnych :http://www.wizaz.pl/forum/showthread...45#post9765645
|
|
#4357 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się czuje w miarę dobrze. Już zwątpiłam, że dolegliwości ciążowe mnie na dobre opuszczą, więc trzeba się do nich przyzwyczaić Najważniejsze, że z maleństwem ok co prawda uparte jakieś, bo się nie chciało za nic pokazać i płci nie znamy nadal, ale cóż niech tam sobie rośnie Już mnie kopie od jakiegoś czasu, więc jak je czuję że dokazuje to i dolegliwości od razu mniej uciążliwe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja właśnie usiłuję znaleźć nakaz podatkowy, bo podobno jakaś rata podatku jest teraz do zapłacenia, a ja nie wiem ile mam zapłacić. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tych podatków, bo dopiero od pół roku jesteśmy posiadaczami ziemskimi
EMIL Edytowane przez anadun Czas edycji: 2008-11-18 o 14:38 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#4358 |
|
Rozeznanie
|
jodie piekne kwiaty
a jak ich duzo.......gratuluje kolekcji
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
tola,nicky,anadun , martynka dziękuję
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Tola trzymaj się cieplutko
![]() Na pewno wszystko będzie dobrze i już niedługo Twoja Mama i Ty będziecie cieszyć się Mikim ![]() jodie - piękna kolekcja
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Tola ode mnie też przytulaski
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Miss.Hot a jak Twój mąż? nadal na L4?
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
z jednej strony jest z Tobą a z drugiej kiepsko z tymi palcami
ale jest już jakaś poprawa?
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
ok , będzie dobrze
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama jest normalnie kochana, wiecie? Zamiast martwić się sobą, wyciągnęła mnie dziś z domu, żebyśmy pojechały kupić karuzelkę nad łóżeczko dla Mikiego. No brak mi słów...
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
tola i dobrze, nie wiem co sie stało ale lepiej normalnie funkcjonować , życ niż się zamartwiać .dobre nastawienie jest najważniejsze! pamietaj . buziaki dla Was!
|
|
#4369 |
|
Zadomowienie
|
tola, kochana trzymaj się
ja własnie dzis dowiedziałam się, że naujparwdopodobniej do końca tyg sprzedam moja kawalerkę . bo to kazde gówno w innym sklepie, co jest na rusałce to nie ma w obi i na odwrót. nie wiem ile juz km nakręciłam autkiem - dobrze, z eja (wbrew kolorowi włosów) nie jestem typową blondynką i obczajam wiele kwestii wiec wiem, co gdzie i jak kupować. wczoraj byłam tak wkurzona, ze kogoś bym walnęła najchętniej grrrr. zeby siedziśwyrobić ( jeszcze był sad i ksiegi wieczyste). musiałam wyjśc z pracy o 9ej ( no zaczęłam o 6ej, zrobiłam co najważniejsze) to szef mnie o 9ej puścił. nawet nic nie mówił. poza tym, że zazdrości mojemu mężowi takiej zaradnej żony. hihi. za 2 tygodnie myślę przeprowadzka ech, b edzie roboty i sprzątania- ale cieszę się, bo lubię. jak bedziecie chciały to wam potem ( po urządzeniu mieszkana) zdjątka moich pomysłów wystroju wnętrz podeślę.i tylko jednego mi żal... ze moja mama nie zobaczy naszego mieszkanka nowego. ani tego, ze sobie radzimy, ze dostaliśy kredyt, ze jakos leci...
|
#4370 |
|
Rozeznanie
|
oj cos sie smutno zorbilo na watku...
tola bedzie dobrze! a Ty sie nie denrwuj bo Miki to odczuje i pozniej on bedzie nerwowy... indygo Ty tez sie nei smu- przeciez mama patrzy z gory i cieszy sie Waszym szczesciem, ze sie wszystko uklada i radzicie sobie.... a nam przyszedl drugi fotel fatty 3xl ![]() wiec teraz mamy na czym wylegiwac sie pzred tv albo ja z ksiazka aaah jodie ta kolekcja jest boooooooooooooooooooooooo oooska!!! ten laciaty w ciemne plamki przeslioczny! musze i ja gdzies taki znalezc... a propos strorczykow i skoro temat tesciowych na tapecie byl to na imieniny kupilsmy tesciowej storczyka i co...zalala go... juz zobaczylam ze mu korzenie zbrazowialy wiec nie wytrzymalam i powiedzialam zeby go podsuszyc teraz bo zgnije w koncu od nadmiaru wody!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#4371 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY - czy któraś z was miała na swoim ślubie FLETNIĘ PANA?
albo może słyszałyście o kimś z Lublina, kto gra na takim instrumecie? Bede bardzo wdzięczna za pomoc |
|
|
|
#4372 |
|
Rozeznanie
|
Tola dobrze ze mama zajmuje sie codziennymi sprawami, przeciez takie zachowanie i mylenie pozytywne jest najwazniejsze, bedzie dobrze zobaczysz
Indygo Twoja Mamusia patrzy napewno i cieszy sie razem z wami no i napewno dumna strasznie jest. |
|
|
|
#4373 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze nie śledziłam ostatnio wizazu, bo miałam kupę spraw do załatwiania z rejestracją samochodu a tu Tola nam się podłamuje. Kochana co się stało? Czy coś jeszcze oprócz tego co pisałaś? Będzie dobrze z mamą.
A dlaczego się martwisz, że Miki niedługo wyjdzie na świat, przecież już tego chciałaś . Coś nie tak? Zadzwoniłabym do Ciebie ale jako dobra matka dawałam mój telefon Krzysiowi do zabawy i nie działają mi klawisze, przełozyłam kartę sim do starego ale większość numerów mam w telefonie i teraz lipa. Zadzwoń do mnie, bo mnie zaniepokoiłaś ... Jodie dzięki za foty, nareszcie Są śliczne, nie dziwię się, że je pokochałaś. Annabel tak trzymać, wiedziałam, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać, a do jakiego chodzisz ginka? Sija samochód przegląd przeszedł pomyślnie, okazało się, że ma tylko niewielkie usterki a tłumaczenie znalazłam u siebie na osiedlu, babka zrobiła mi to w 2 h. Jodie pytała się o kolor- grafitowy ale nie ma takiego w nomenklaturze więc wpisany szary metalik. Indygo to nie będziemy sąsiadkami, chyba, ze nowa ulica to to samo osiedle?
|
#4374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
os. Poręba, teraz był Widok.
|
|
#4375 |
|
Raczkowanie
|
Do Swatowskiego, do Luxmedu. Leczył mnie podczas naszych starań i byłam bardzo zadowolona. Na samym początku ciąży troszkę mnie postraszył za bardzo(zresztą pisałam Ci o tym) i myślałam nad zmianą, ale przeszło mi, bo ogólnie z opieki jestem zadowolona, więc chyba nie ma sensu zmieniać...
|
|
|
|
#4376 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, przyznajcie się - która zamawiała na rano śnieg z deszczem???? Dobrze, że przynajmniej Jodie takie wiosenne fotki wkleiła
Piękne kwiaty, to musi nieźle wyglądać jak ich tyle w mieszkaniu stoi
|
#4377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do storczyków i ja zaczwełam je hodowac - ale efekt był taki jak kwiatki opadły to i storczyk był dead. ale tata dostał storyczka na urodziny - wziełam od niego w czerwcu i trwa do teraz. kwiatki opadły ale jest mnóstwo nowych liści
|
|
#4378 |
|
Rozeznanie
|
Bandola spoznione, ale bardzo szczere zyczonka urodzinowe, samych szczesliwych dni.
A tak wogole to dzien dobry wszystkim O Indygo i Bandola widze ze nie daleko calkiem mieszkacie, ja obecnie na Swicie ale to rzut beretem do Poreby, a poza tym czesto tam bywam bo mam tam szwagierke )))Indygo moj malzonek tez zaplanowal i wczesniej wstal zeby sobie szybki oskrobac bo wczoraj to sie malo do pracy nie spoznil przez to skrobanie a tu zdziwko dzis mamy snieg, a szyby nawet nie trzeba bylo skrobac )))
Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-11-19 o 10:10 |
|
|
|
#4379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mam letnie opony - za to "oberwie" mąż
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Bandola! Miałaś wczoraj urodziny?!
Co się nic nie chwalisz?! W takim razie wszystkiego najlepszego Kochana! Jeśli chodzi o Mikiego, to jak najbardziej się cieszę, że być może zechce wcześniej opuścić mój brzuch. Martwię się mamą, reszta przestała mnie obchodzić... Indygo! Koniecznie wklej zdjęcia nowego mieszkanka i tego, jak go urządziliście! Jodie! Jak kwiatki opadną ze storczyków, to trzeba je przyciąć jakoś, nie? Kurcze, od paru dni strasznie drętwieją mi ręce do tego stopnia, że nie mam czucia w niektórych palcach. Nie wiem, czy to normalne w ciąży? Zapomniałam się zapytać lekarza...Jeszcze raz dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.

co prawda uparte jakieś, bo się nie chciało za nic pokazać i płci nie znamy nadal, ale cóż niech tam sobie rośnie 

. Coś nie tak? 
Co się nic nie chwalisz?! W takim razie wszystkiego najlepszego Kochana!