![]() |
#4351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Tola
![]() i trzymam kciuki za Mame Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-11-18 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Wtajemniczenie
|
TOLA trzymam kciuki za operację.Tak jak napisała MARTUKO bedzie dobrze ,innego wyjścia nie ma!Wiem ,że tak mi się łatwo mówi ale staraj sie nie denerwować.Dzidzia to odczuwa.
ANABEL_LEE Kiedyś się starałam,duzo pomagałam.Kiedy się dowiedziałam ,że mnie obgaduje itd. to dałam sobie spokój.Jestem miła ale na dystans. |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Tola
![]() dla M.
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny!
Jodie! Piękne kwiatki!
#4355 |
Rozeznanie
|
Tola, zobaczysz wszyststko bedzie dobrze
![]() Jodie przepiękne te Twoje kwiaty. Ja mam w domu tylko 2 stroczyki - czas to zmienic ![]()
#4356 |
Zakorzenienie
|
dla chętnych :http://www.wizaz.pl/forum/showthread...45#post9765645
![]() |
#4357 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja się czuje w miarę dobrze. Już zwątpiłam, że dolegliwości ciążowe mnie na dobre opuszczą, więc trzeba się do nich przyzwyczaić ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja właśnie usiłuję znaleźć nakaz podatkowy, bo podobno jakaś rata podatku jest teraz do zapłacenia, a ja nie wiem ile mam zapłacić. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tych podatków, bo dopiero od pół roku jesteśmy posiadaczami ziemskimi ![]()
EMIL Edytowane przez anadun Czas edycji: 2008-11-18 o 13:38 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Rozeznanie
|
jodie piekne kwiaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
tola,nicky,anadun , martynka dziękuję
![]()
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Tola trzymaj się cieplutko
![]() Na pewno wszystko będzie dobrze i już niedługo Twoja Mama i Ty będziecie cieszyć się Mikim ![]() jodie - piękna kolekcja ![]()
#4361 |
Zakorzenienie
|
Tola ode mnie też przytulaski
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
Miss.Hot a jak Twój mąż? nadal na L4?
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
#4364 |
Zakorzenienie
|
z jednej strony jest z Tobą a z drugiej kiepsko z tymi palcami
![]()
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
ok , będzie dobrze
![]()
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Moja mama jest normalnie kochana, wiecie? Zamiast martwić się sobą, wyciągnęła mnie dziś z domu, żebyśmy pojechały kupić karuzelkę nad łóżeczko dla Mikiego. No brak mi słów...
#4368 |
Zakorzenienie
|
tola i dobrze, nie wiem co sie stało ale lepiej normalnie funkcjonować , życ niż się zamartwiać .dobre nastawienie jest najważniejsze! pamietaj . buziaki dla Was!
![]() |
#4369 |
Zadomowienie
|
tola, kochana trzymaj się
![]() ja własnie dzis dowiedziałam się, że naujparwdopodobniej do końca tyg sprzedam moja kawalerkę ![]() ![]() i tylko jednego mi żal... ze moja mama nie zobaczy naszego mieszkanka nowego. ani tego, ze sobie radzimy, ze dostaliśy kredyt, ze jakos leci... ![]()
#4370 |
Rozeznanie
|
oj cos sie smutno zorbilo na watku...
tola bedzie dobrze! a Ty sie nie denrwuj bo Miki to odczuje i pozniej on bedzie nerwowy... indygo Ty tez sie nei smu- przeciez mama patrzy z gory i cieszy sie Waszym szczesciem, ze sie wszystko uklada i radzicie sobie.... a nam przyszedl drugi fotel fatty 3xl ![]() ![]() ![]() aaah jodie ta kolekcja jest boooooooooooooooooooooooo oooska!!! ten laciaty w ciemne plamki przeslioczny! musze i ja gdzies taki znalezc... a propos strorczykow i skoro temat tesciowych na tapecie byl to na imieniny kupilsmy tesciowej storczyka i co...zalala go... juz zobaczylam ze mu korzenie zbrazowialy wiec nie wytrzymalam i powiedzialam zeby go podsuszyc teraz bo zgnije w koncu od nadmiaru wody!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY - czy któraś z was miała na swoim ślubie FLETNIĘ PANA?
albo może słyszałyście o kimś z Lublina, kto gra na takim instrumecie? Bede bardzo wdzięczna za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Rozeznanie
|
Tola dobrze ze mama zajmuje sie codziennymi sprawami, przeciez takie zachowanie i mylenie pozytywne jest najwazniejsze, bedzie dobrze zobaczysz
![]() Indygo Twoja Mamusia patrzy napewno i cieszy sie razem z wami no i napewno dumna strasznie jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zadomowienie
|
Kurcze nie śledziłam ostatnio wizazu, bo miałam kupę spraw do załatwiania z rejestracją samochodu a tu Tola nam się podłamuje. Kochana co się stało? Czy coś jeszcze oprócz tego co pisałaś? Będzie dobrze z mamą.
A dlaczego się martwisz, że Miki niedługo wyjdzie na świat, przecież już tego chciałaś ![]() Zadzwoniłabym do Ciebie ale jako dobra matka dawałam mój telefon Krzysiowi do zabawy i nie działają mi klawisze, przełozyłam kartę sim do starego ale większość numerów mam w telefonie i teraz lipa. Zadzwoń do mnie, bo mnie zaniepokoiłaś ... Jodie dzięki za foty, nareszcie ![]() Są śliczne, nie dziwię się, że je pokochałaś. Annabel tak trzymać, wiedziałam, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać, a do jakiego chodzisz ginka? Sija samochód przegląd przeszedł pomyślnie, okazało się, że ma tylko niewielkie usterki a tłumaczenie znalazłam u siebie na osiedlu, babka zrobiła mi to w 2 h. Jodie pytała się o kolor- grafitowy ale nie ma takiego w nomenklaturze więc wpisany szary metalik. Indygo to nie będziemy sąsiadkami, chyba, ze nowa ulica to to samo osiedle?
#4374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4375 |
Raczkowanie
|
Do Swatowskiego, do Luxmedu. Leczył mnie podczas naszych starań i byłam bardzo zadowolona. Na samym początku ciąży troszkę mnie postraszył za bardzo(zresztą pisałam Ci o tym) i myślałam nad zmianą, ale przeszło mi, bo ogólnie z opieki jestem zadowolona, więc chyba nie ma sensu zmieniać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zadomowienie
|
Dobra, przyznajcie się - która zamawiała na rano śnieg z deszczem???? Dobrze, że przynajmniej Jodie takie wiosenne fotki wkleiła
![]() ![]()
#4377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do storczyków i ja zaczwełam je hodowac - ale efekt był taki jak kwiatki opadły to i storczyk był dead. ale tata dostał storyczka na urodziny - wziełam od niego w czerwcu i trwa do teraz. kwiatki opadły ale jest mnóstwo nowych liści ![]()
![]() |
#4378 |
Rozeznanie
|
Bandola spoznione, ale bardzo szczere zyczonka urodzinowe, samych szczesliwych dni.
![]() A tak wogole to dzien dobry wszystkim O Indygo i Bandola widze ze nie daleko calkiem mieszkacie, ja obecnie na Swicie ale to rzut beretem do Poreby, a poza tym czesto tam bywam bo mam tam szwagierke ![]() Indygo moj malzonek tez zaplanowal i wczesniej wstal zeby sobie szybki oskrobac bo wczoraj to sie malo do pracy nie spoznil przez to skrobanie a tu zdziwko dzis mamy snieg, a szyby nawet nie trzeba bylo skrobac ![]() Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-11-19 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Bandola! Miałaś wczoraj urodziny?!
![]() ![]() Jeśli chodzi o Mikiego, to jak najbardziej się cieszę, że być może zechce wcześniej opuścić mój brzuch. Martwię się mamą, reszta przestała mnie obchodzić... Indygo! Koniecznie wklej zdjęcia nowego mieszkanka i tego, jak go urządziliście! Jodie! Jak kwiatki opadną ze storczyków, to trzeba je przyciąć jakoś, nie? Kurcze, od paru dni strasznie drętwieją mi ręce do tego stopnia, że nie mam czucia w niektórych palcach. Nie wiem, czy to normalne w ciąży? ![]() Jeszcze raz dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.