Lubelskie Żonki!! - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-18, 10:51   #4351
martynka81
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

Tola
i trzymam kciuki za Mame

Edytowane przez martynka81
Czas edycji: 2008-11-18 o 11:01
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 11:53   #4352
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

TOLA trzymam kciuki za operację.Tak jak napisała MARTUKO bedzie dobrze ,innego wyjścia nie ma!Wiem ,że tak mi się łatwo mówi ale staraj sie nie denerwować.Dzidzia to odczuwa.

ANABEL_LEE Kiedyś się starałam,duzo pomagałam.Kiedy się dowiedziałam ,że mnie obgaduje itd. to dałam sobie spokój.Jestem miła ale na dystans.
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 12:05   #4353
jodie
Zakorzenienie

Tola

dla M.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwiat_0006.jpg (21,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiat_0011.jpg (39,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiat_0017.jpg (23,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiat_0025.jpg (32,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiat_0039.jpg (25,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiat_0041.jpg (36,9 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-11-18, 12:12   #4354
tola3804
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny!

Jodie! Piękne kwiatki!
Stary 2008-11-18, 12:16   #4355
nicky_1981
Rozeznanie

Tola, zobaczysz wszyststko bedzie dobrze

Jodie przepiękne te Twoje kwiaty. Ja mam w domu tylko 2 stroczyki - czas to zmienic
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 12:35   #4356
jodie
Zakorzenienie

dla chętnych :http://www.wizaz.pl/forum/showthread...45#post9765645
Stary 2008-11-18, 13:36   #4357
anadun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Anadun, jeżeli chodzi o stawianie granic mojej teściowej to ja już pokonałam lata świetlne od tego, co było kiedyś. Nawet nie ma porównania. Ale to nie znaczy, ze nie denerwuje mnie jej zachowanie i ciągłe uwagi na temat naszego życia
Anadun, a jak Ty się czujesz? Już lepiej?
Powoli stawiaj granice dalej i próbuj się uodparniać na jej uwagi, chyba nie ma co liczyć na to, że przestanie je mieć, ważne by się tym zbytnio nie przejmować

Ja się czuje w miarę dobrze. Już zwątpiłam, że dolegliwości ciążowe mnie na dobre opuszczą, więc trzeba się do nich przyzwyczaić Najważniejsze, że z maleństwem ok co prawda uparte jakieś, bo się nie chciało za nic pokazać i płci nie znamy nadal, ale cóż niech tam sobie rośnie Już mnie kopie od jakiegoś czasu, więc jak je czuję że dokazuje to i dolegliwości od razu mniej uciążliwe

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Nawał wczorajszych złych wiadomości po prostu mnie totalnie rozwalił. Wyłam cały wieczór, nie spalam całą noc. W ogóle śniły mi się jakieś koszmarne rzeczy, jak już udało mi się na godzinę zmróżyć oczy... Totalna masakra. Ale wszystkie te wiadomości zbladły 10-krotnie gdy zobaczyłam wczoraj moją zapłakaną mamę, jak wyszła od lekarza... W przyszłą środę będzie mieć operację. Nie będę nic więcej pisać na ten temat, nie mam siły... Trzymajcie kciuki w każdym razie.
Tola trzymaj się kochana, nie dawaj się czarnym myślom, Mikołajowi to już raczej Twój stres nie zaszkodzi, bo on już prawie gotów do wyjścia, ale to może przyspieszyć poród niepotrzebnie.

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Piękne

A ja właśnie usiłuję znaleźć nakaz podatkowy, bo podobno jakaś rata podatku jest teraz do zapłacenia, a ja nie wiem ile mam zapłacić. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tych podatków, bo dopiero od pół roku jesteśmy posiadaczami ziemskimi

Edytowane przez anadun
Czas edycji: 2008-11-18 o 13:38 Powód: dopisek
anadun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 14:22   #4358
martynka81
Rozeznanie

jodie piekne kwiaty a jak ich duzo.......gratuluje kolekcji
Stary 2008-11-18, 15:18   #4359
jodie
Zakorzenienie

tola,nicky,anadun , martynka dziękuję
Stary 2008-11-18, 16:11   #4360
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Tola trzymaj się cieplutko
Na pewno wszystko będzie dobrze i już niedługo Twoja Mama i Ty będziecie cieszyć się Mikim

jodie - piękna kolekcja

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 16:22   #4361
SELKA*
Zakorzenienie

Tola ode mnie też przytulaski
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 16:40   #4362
jodie
Zakorzenienie

Miss.Hot a jak Twój mąż? nadal na L4?
Stary 2008-11-18, 16:45   #4363
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Miss.Hot a jak Twój mąż? nadal na L4?
Tak

Stary 2008-11-18, 17:20   #4364
jodie
Zakorzenienie

z jednej strony jest z Tobą a z drugiej kiepsko z tymi palcami ale jest już jakaś poprawa?
Stary 2008-11-18, 17:30   #4365
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
z jednej strony jest z Tobą a z drugiej kiepsko z tymi palcami ale jest już jakaś poprawa?
Póki co żadnych zmian, nawet do końca nie wiadomo co to jest - zresztą nie chce mi się o tym pisać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 17:35   #4366
jodie
Zakorzenienie

ok , będzie dobrze
Stary 2008-11-18, 18:04   #4367
tola3804
Zakorzenienie

Moja mama jest normalnie kochana, wiecie? Zamiast martwić się sobą, wyciągnęła mnie dziś z domu, żebyśmy pojechały kupić karuzelkę nad łóżeczko dla Mikiego. No brak mi słów...
Stary 2008-11-18, 18:11   #4368
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Moja mama jest normalnie kochana, wiecie? Zamiast martwić się sobą, wyciągnęła mnie dziś z domu, żebyśmy pojechały kupić karuzelkę nad łóżeczko dla Mikiego. No brak mi słów...
tola i dobrze, nie wiem co sie stało ale lepiej normalnie funkcjonować , życ niż się zamartwiać .dobre nastawienie jest najważniejsze! pamietaj . buziaki dla Was!
Stary 2008-11-18, 18:53   #4369
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

tola, kochana trzymaj się

ja własnie dzis dowiedziałam się, że naujparwdopodobniej do końca tyg sprzedam moja kawalerkę . z jednej strony cieszę się, a z drugiej żal, bo to moje panieńskie mieszkanko jeszcze - tyle w nim w spomnien i wspólnych chwil i w ogóle fajnych wydarzeń. no ale teraz będą nowiuskie 3 pokoje i w ogóle, nowy start! no ale sentyment do kawalerki na bursztynowej pozostanie. przeprowadzmay się na inną ulicę o nazwie pięknego kamienia hihi. a tak w ogóle w nowej chatce trwa remont- zupełnie nowa to trzeba zrobic wszystko. cąły zeszły tydzięń móiwłam do meza: kupmy panele po weekendzie będąrobic, kupmy okap meble będą montowac i w ogóle zróbmy tysiacinnych pierdół. śłyszałam"mamy czas". w poniedziałek rano wyjechał mąz na 3 dni na szkolenie i co? okazało sie, ze to wszystko jest potrzebne na jutro!!!! oj zebrał mąż za to, że ja muszę to sama latać załatwiać i kupować . bo to kazde gówno w innym sklepie, co jest na rusałce to nie ma w obi i na odwrót. nie wiem ile juz km nakręciłam autkiem - dobrze, z eja (wbrew kolorowi włosów) nie jestem typową blondynką i obczajam wiele kwestii wiec wiem, co gdzie i jak kupować. wczoraj byłam tak wkurzona, ze kogoś bym walnęła najchętniej grrrr. zeby siedziśwyrobić ( jeszcze był sad i ksiegi wieczyste). musiałam wyjśc z pracy o 9ej ( no zaczęłam o 6ej, zrobiłam co najważniejsze) to szef mnie o 9ej puścił. nawet nic nie mówił. poza tym, że zazdrości mojemu mężowi takiej zaradnej żony. hihi. za 2 tygodnie myślę przeprowadzka ech, b edzie roboty i sprzątania- ale cieszę się, bo lubię. jak bedziecie chciały to wam potem ( po urządzeniu mieszkana) zdjątka moich pomysłów wystroju wnętrz podeślę.

i tylko jednego mi żal... ze moja mama nie zobaczy naszego mieszkanka nowego. ani tego, ze sobie radzimy, ze dostaliśy kredyt, ze jakos leci...

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 19:33   #4370
katey
Rozeznanie

GG do katey

oj cos sie smutno zorbilo na watku...
tola bedzie dobrze! a Ty sie nie denrwuj bo Miki to odczuje i pozniej on bedzie nerwowy...
indygo Ty tez sie nei smu- przeciez mama patrzy z gory i cieszy sie Waszym szczesciem, ze sie wszystko uklada i radzicie sobie....

a nam przyszedl drugi fotel fatty 3xl wiec teraz mamy na czym wylegiwac sie pzred tv albo ja z ksiazka

aaah jodie ta kolekcja jest boooooooooooooooooooooooo oooska!!! ten laciaty w ciemne plamki przeslioczny! musze i ja gdzies taki znalezc...

a propos strorczykow i skoro temat tesciowych na tapecie byl to na imieniny kupilsmy tesciowej storczyka i co...zalala go... juz zobaczylam ze mu korzenie zbrazowialy wiec nie wytrzymalam i powiedzialam zeby go podsuszyc teraz bo zgnije w koncu od nadmiaru wody!

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 20:57   #4371
chanel77
Raczkowanie

DZIEWCZYNY POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY - czy któraś z was miała na swoim ślubie FLETNIĘ PANA?
albo może słyszałyście o kimś z Lublina, kto gra na takim instrumecie?
Bede bardzo wdzięczna za pomoc
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 21:46   #4372
martynka81
Rozeznanie

Tola dobrze ze mama zajmuje sie codziennymi sprawami, przeciez takie zachowanie i mylenie pozytywne jest najwazniejsze, bedzie dobrze zobaczysz

Indygo Twoja Mamusia patrzy napewno i cieszy sie razem z wami no i napewno dumna strasznie jest.
Stary 2008-11-18, 22:49   #4373
bandola18
Zadomowienie

Kurcze nie śledziłam ostatnio wizazu, bo miałam kupę spraw do załatwiania z rejestracją samochodu a tu Tola nam się podłamuje. Kochana co się stało? Czy coś jeszcze oprócz tego co pisałaś? Będzie dobrze z mamą.
A dlaczego się martwisz, że Miki niedługo wyjdzie na świat, przecież już tego chciałaś. Coś nie tak?
Zadzwoniłabym do Ciebie ale jako dobra matka dawałam mój telefon Krzysiowi do zabawy i nie działają mi klawisze, przełozyłam kartę sim do starego ale większość numerów mam w telefonie i teraz lipa. Zadzwoń do mnie, bo mnie zaniepokoiłaś ...

Jodie dzięki za foty, nareszcie , tylko dlaczego z dedykacją dla Martuko a ja?
Są śliczne, nie dziwię się, że je pokochałaś.

Annabel tak trzymać, wiedziałam, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać, a do jakiego chodzisz ginka?

Sija samochód przegląd przeszedł pomyślnie, okazało się, że ma tylko niewielkie usterki a tłumaczenie znalazłam u siebie na osiedlu, babka zrobiła mi to w 2 h.
Jodie pytała się o kolor- grafitowy ale nie ma takiego w nomenklaturze więc wpisany szary metalik.

Indygo to nie będziemy sąsiadkami, chyba, ze nowa ulica to to samo osiedle?
Stary 2008-11-19, 05:22   #4374
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Kurcze nie śledziłam ostatnio wizazu, bo miałam kupę spraw do załatwiania z rejestracją samochodu a tu Tola nam się podłamuje. Kochana co się stało? Czy coś jeszcze oprócz tego co pisałaś? Będzie dobrze z mamą.
A dlaczego się martwisz, że Miki niedługo wyjdzie na świat, przecież już tego chciałaś. Coś nie tak?
Zadzwoniłabym do Ciebie ale jako dobra matka dawałam mój telefon Krzysiowi do zabawy i nie działają mi klawisze, przełozyłam kartę sim do starego ale większość numerów mam w telefonie i teraz lipa. Zadzwoń do mnie, bo mnie zaniepokoiłaś ...

Jodie dzięki za foty, nareszcie , tylko dlaczego z dedykacją dla Martuko a ja?
Są śliczne, nie dziwię się, że je pokochałaś.

Annabel tak trzymać, wiedziałam, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać, a do jakiego chodzisz ginka?

Sija samochód przegląd przeszedł pomyślnie, okazało się, że ma tylko niewielkie usterki a tłumaczenie znalazłam u siebie na osiedlu, babka zrobiła mi to w 2 h.
Jodie pytała się o kolor- grafitowy ale nie ma takiego w nomenklaturze więc wpisany szary metalik.

Indygo to nie będziemy sąsiadkami, chyba, ze nowa ulica to to samo osiedle?
Bandola, zdecydowanien to samo osiedle- odszoząc się do punktu w którym mieszkam jego drugi koniec os. Poręba, teraz był Widok.

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Stary 2008-11-19, 05:47   #4375
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Do Swatowskiego, do Luxmedu. Leczył mnie podczas naszych starań i byłam bardzo zadowolona. Na samym początku ciąży troszkę mnie postraszył za bardzo(zresztą pisałam Ci o tym) i myślałam nad zmianą, ale przeszło mi, bo ogólnie z opieki jestem zadowolona, więc chyba nie ma sensu zmieniać...
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 06:18   #4376
sija
Zadomowienie

Dobra, przyznajcie się - która zamawiała na rano śnieg z deszczem???? Dobrze, że przynajmniej Jodie takie wiosenne fotki wkleiła Piękne kwiaty, to musi nieźle wyglądać jak ich tyle w mieszkaniu stoi

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 06:37   #4377
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
Dobra, przyznajcie się - która zamawiała na rano śnieg z deszczem???? Dobrze, że przynajmniej Jodie takie wiosenne fotki wkleiła Piękne kwiaty, to musi nieźle wyglądać jak ich tyle w mieszkaniu stoi
ja nie, choc po wczorajszymm solidnym mrozie dziś wstałam wcześniej, by oskrobac samochód. a tu? snieg. kurczę nie mogłam zadnej czapki znaleźc. trzeba bedzie nowe kupic hihi

a co do storczyków i ja zaczwełam je hodowac - ale efekt był taki jak kwiatki opadły to i storczyk był dead. ale tata dostał storyczka na urodziny - wziełam od niego w czerwcu i trwa do teraz. kwiatki opadły ale jest mnóstwo nowych liści

Stary 2008-11-19, 09:04   #4378
martynka81
Rozeznanie

Bandola spoznione, ale bardzo szczere zyczonka urodzinowe, samych szczesliwych dni.

A tak wogole to dzien dobry wszystkim

O Indygo i Bandola widze ze nie daleko calkiem mieszkacie, ja obecnie na Swicie ale to rzut beretem do Poreby, a poza tym czesto tam bywam bo mam tam szwagierke)))

Indygo moj malzonek tez zaplanowal i wczesniej wstal zeby sobie szybki oskrobac bo wczoraj to sie malo do pracy nie spoznil przez to skrobanie a tu zdziwko dzis mamy snieg, a szyby nawet nie trzeba bylo skrobac )))

Edytowane przez martynka81
Czas edycji: 2008-11-19 o 09:10
Stary 2008-11-19, 09:44   #4379
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
Bandola spoznione, ale bardzo szczere zyczonka urodzinowe, samych szczesliwych dni.

A tak wogole to dzien dobry wszystkim

O Indygo i Bandola widze ze nie daleko calkiem mieszkacie, ja obecnie na Swicie ale to rzut beretem do Poreby, a poza tym czesto tam bywam bo mam tam szwagierke)))

Indygo moj malzonek tez zaplanowal i wczesniej wstal zeby sobie szybki oskrobac bo wczoraj to sie malo do pracy nie spoznil przez to skrobanie a tu zdziwko dzis mamy snieg, a szyby nawet nie trzeba bylo skrobac )))
tak wczoraj prawie sie spóźniłam, dziś szybko omiotołam to mokre paskudztwo. nienawidzę zimy i mam letnie opony - za to "oberwie" mąż

Stary 2008-11-19, 09:44   #4380
tola3804
Zakorzenienie

Bandola! Miałaś wczoraj urodziny?! Co się nic nie chwalisz?! W takim razie wszystkiego najlepszego Kochana!
Jeśli chodzi o Mikiego, to jak najbardziej się cieszę, że być może zechce wcześniej opuścić mój brzuch. Martwię się mamą, reszta przestała mnie obchodzić...

Indygo! Koniecznie wklej zdjęcia nowego mieszkanka i tego, jak go urządziliście!

Jodie! Jak kwiatki opadną ze storczyków, to trzeba je przyciąć jakoś, nie?

Kurcze, od paru dni strasznie drętwieją mi ręce do tego stopnia, że nie mam czucia w niektórych palcach. Nie wiem, czy to normalne w ciąży? Zapomniałam się zapytać lekarza...

Jeszcze raz dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości