|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
hello dzis
![]() mialam dzis chyba najlepsze spanie w zyciu! swieza posciel, cieplo, uchylone okno wiec swieze powietrze. Spalam jak zabita ![]() jak zadzwonil zegarek to az mi sie plakac chcialo... no ale nic, kolejny dzien. Pojutrze piatek ![]() miloego dnia wam wszystkim i kazdej z osobna ![]()
#4352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chętnie bym się podzieliła z Tobą feriami ![]() ![]() Cytat:
![]() oj no 'rozmawialiśmy' w zasadzie tylko o jego klasie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ewusia ![]() Agolek rok szybciutko minie i juz będziesz przy rodzinie ![]() Miłego dnia słoneczka ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny w imieniu swoim i Zenusia
![]() Tamonita nie wiem czy Zenuś by sobie życzył,abym rozmawiała na forum publicznym o jego narządach ![]() ![]() Kurdę,ale miałam noc ![]() ![]() ![]() ![]()
#4354 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie ![]() Wpadłam się tylko przywitać i przeprosić, że tak nagle zniknęłam ![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich Wizażanek!!! ![]()
#4355 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Jeny,jak mnie denerwują moje włosy,w zimę to jak je wyprostuję,to po niedługim czasie już się rozwalają ![]() ![]() ![]() Sydzia - Kochana,dobrze,że zaglądnęłaś do nas ![]() ![]() Rób to częściej ![]() Tamonitko - Trzymam kciuki,żeby nie spytała ![]() Uff,jak to dobrze mieć ferie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | ||||||||||
Zadomowienie
|
hello
![]() no no, ciacho z Zenusia, nie ma co ![]() ![]() przyśnił mi się oczywiście jakiś totalny chaos pt. milion miejsc milion twarzy - dobrze chociaż, że twarze te, na ktorych mi zalezy i miejsca przyjazne jakies ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jasne, że pamiętamy, super, że się odezwałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Idę coś wszamać, powizażuję jeszcze trochę i myk do czytania ![]() ![]() ![]() BUuuuuzi, milego dnia! ![]()
![]() |
#4358 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wlasnie zjadlam lunch. Piekny dzien dzis, cieplo jak na styczen i piekne slonce,ktore niestety widze tylko przez szpary w zaluzjach bo ludzie siedzacy przy oknie pozaslaniali... ![]() wieczorkiem planuje silownie. Buziaki i milego ![]()
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ech,współczuję tej nauki ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() masz racje, nie rozmawiajmy tu o Zenusiu, bo się zamknie w sobie jeszcze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Owocnego pisania artykułu życzę ![]() I nie pomagają ? A podobno dobre są te z Nivea ? ![]() cześć Kochane ! ![]() Dziękuje jeszcze raz Wam wszystkim za trzymanie za mnie kciukow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz sobie poWizażuje i troszkę się wkońcu polenie ![]() Miłego dnia ! ![]() No i znów emotki musiałam usunąć... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No,to gratulacje kochana ![]() Wypoczywaj,zasłużyłaś ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i nie martw się ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
♥
|
Witam
![]() tamonita bodajże ty pytałes a wiec ja pracuje w Mc donald;s ![]() Lolcia jak bedziesz kiedys jechała do mc donaldaw k-ce to mnie odwiedź ![]() ![]() Agness Ewuś no niestety taka dziwna cos ostatnio jest , tata mnei dzisiaj zawiosł wiec zdązyłam oddac ![]() Dzisiaj chcieli mi dac jedzenie z mc ale odmówiłam wolałam zjeśc swoje 2 sniadanie i herbate bo kawke tam maja z 3,2% wiec bleee . 2 dzien diety zaliczony ![]() edit: mi tam po wszystkim włosy w zime się po kilku minutach falowały. ale teraz mam ładne proste( choc zawsze miałam takie nijako falowane ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny!
![]() Czytam codziennie co piszecie, nie odzywam sie zawsze bo kurcze nauki w bród więc wypadałoby cos sie pouczyc albo chociaż poudawać ![]() Oj jak ja chce juz te ferie ![]() ![]() Jutro mnie czeka sprawdzian z fizyki(musze zrobiś ściągi ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze chciałabym sie zobaczyc z TŻ-tem dzis bo wczoraj tez miałam nauke na dzis i nie zdązyłam wczoraj Go zobaczyć :sad: Ogolnie dostałam dzis 4 z geografii i 5 z historii ![]() Widzialam sie dzis z kolegą( do którego cos mnie ciągnie tak nawiasem...i jego do mnie tez ![]() ![]() ojej ale sie ciesze.takie cos daje kopa do dalszego zdrowego trybu zycia i codziennych ćwiczeń :yes: a osttani raz widzielismy sie w sylwestra ale mnie to podbudowało. no i Dziewczynki, kolejny sukces, ORzeszek mieści sie w spodnie rozmiar 27 ![]() i tym samym w te spodnie które były za małe, czyli razem mam az 8par dżinsów ![]() powiedział nawet że mi pierwsi zmalały , ale z tego akurat sie ciesze bo biust zawsze mialam duzy i to było moje utrapienie.. :jupi ![]() ![]() mam pare nowych fotek swoich i kolezanek bo sobie robiłysmy, sesyja w szkole w łazience hehe ![]() ja mykam chwilowo, buziaki Dziewczyny ![]()
#4365 |
Zakorzenienie
|
tamonita
Super! Cieszę się razem z Tobą ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie od jedzenia takiego odrzuca, juz od jakis 2lat tam nie jadam i nie żałuje ![]()
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje zaliczenia tego drugiego dnia ![]() ![]() Dziękuje Kochana ![]() ![]() Ale ze mnie zdolniacha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym, to dziś się jeszcze z tatą nie pokłóciłam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
♥
|
Cytat:
![]() a wiec frytki to są mrozone i sa wrzucane do takiwego pojemnika w olelu czyli pięknie pływaja sobie w oleju . a kanapki sa przygotowywane tak ze mięso dostaja zamrozone , odmrazaja i daja na grill poczym te wszystkie składniki ![]() normalnie jak fast foody ![]() ![]() kiedys słyszam od kogos ze słyszał ze daja jakies płyny albo czegos tam zeby dłuzej sie trzymało odrazu mówie nie nie ma tak , oni tam bardzo przestrzegaja higiene i kazy produkt który jest przeterminowany jest wyrzucany i nikt takie nie otrzyma oraz frytki moga byc tylko 7 min po przyrządzeniu a kanapki bodajrze po 10 min sa wyrzucane |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |||
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() no oczywiście że Cię pamiętamy ![]() Cytat:
![]() ![]() zalka ![]() ![]() dziękuję Dziewczynki za kciuki ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też sie zamierzam dziś lenić ![]() gratuluję udanego dietkowania ![]() a w którym Macu pracujesz? ![]() Orzeszku gratuluję ![]() ![]() ja dziś po zajęciach byłam na obiedzie i plotach z kumpelami ![]() ![]() teraz jeszcze tylko na pocztę skocze i mogę oddać się lenistwu ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-01-16 o 16:26 Powód: ;] |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
♥
|
wiesz gdzie jest carefour ikea, agata , castaroma itp w katowicach ? to obok tego jest mc donald
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Ech... Ohayo Stokrotki
![]() Niestety nie mam możliwości nadrobienia zaległości w wątku, doby jak zwykle mi nie wystarcza, a na dodatek - nawet ogólnie na Wizaż (żeby tylko przejrzeć codzienne posty i ew. interweniować) brakuje mi czasu, a to niedobrze, bo ostatnio pojawiło się sporo problemów w Dietetyce, niedługo sprawa zostanie zapewne poruszona na otwartym forum, mam nadzieję, że to pomoże, ponieważ to co się dzieje u nas ostatnio przechodzi już ludzkie pojęcie. Ciągle tylko ED ;ub głodówki i nic więcej ![]() Mam nadzieję, że u Was wszystko OK, niektóre z Was zaczęły już ferie zimowe - wypocznijcie i korzystajcie z wolnego czasu ![]() Ściskam mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Ather uwielbiam Twoje określenia - stokrotki, aniołki
![]() ![]() Odnośnie ED... no trudno - gdzie dziewczyny mogą się wygadać, jak nie tu? Przecież powinny się wzajemnie wspierać wg mnie... A wiecie co? Wy tak piszecie o chirurgach, a ja nie mogę się doczekać, bo już od czwartku wraca druga seria 4400! Jejku, STRASZNIE mi się to podobało ![]() Ferii zazdroszczę... Ja będę mieć zepsute, bo muszę jechać na okropny obóz kadry ![]()
![]() |
#4374 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuje ![]() No to lenimy się razem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie ukrywam, że nie byłoby w tym nic dziwnego, bo faktycznie - jest nieciekawie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny o ED jest wszędzie pełno,zgadzam się z Wami,nawet tutaj często,niestety.
Właśnie Tż-et pojechał do domu,a ja czuję się jakoś dziwnie,znowu zaczynam się zastanawiać nad tym,czy ja na pewno jeszcze chcę z nim być.. tak chyba nie powinno być prawda? nie powinno mi to nawet przejść przez myśl,a jednak podświadomie czuję,że to nie to.. i cały czas siedzę i myślę,raz jest tak wspaniale,a raz znowu mam takie myśli ![]() ![]()
#4379 |
Raczkowanie
|
Kurczę, dziewczyny, takbym się chciała komuś wygadać...
Głupio mi o tym mówić głośno, już gadałam o tym z kilkoma osobami, ale jednak nie mogę tego tak dosadnie powiedzieć, żeby ktoś się nie poczuł urażony, trochę się też krępuję. Proszę, doradźcie coś. Dzisiaj miałam jakiś tragiczny dzień. Nie dość, że spotkała mnie niemiła sytuacja na jednej lekcji, to jeszcze okazało się, że będę musiała odpowiadać na drugiej jutro. I przelała się szala goryczy ![]() Tak mi trudnu w moim życiu. Naprawdę. Tak starsznie się staram, staram i staram, jestem już tym wszytskim taka zmęczona, a mam rażenie, że do nie przynosi żadnych efektów. Byłam na konkurise, do którego bardzo długo się przygotowywałam i okazał się strasznie trudny, więc pewnie nie przejdę dalej. Ale pomijając te porażki na tle 'naukowym", to najgorzej jest w sferze osobistej. Czuję się taka beznadziejna pod każdym względem. Nie wiem, co się ze mną dzieje. W mojej klasie jest taka straszna presja na bycie cool, superchudym, superbogatym, superładnym i zachowującym się "super" - ale tu chodzi o specjalnie okreslony sposób zachowania. To strasznie męczące. Kiedyś miałam przynajmniej odchudzanie, i jakkolwiek paradoksalnie to brzmi, to coś miałam. Przynajmniej czułam, że robię coś w kierunku rozwoju - bo się odchudzam. Wiem, że to chore i już nigdy tak nie będę postępować, to jest za mną, bo najważniejsze jest zdrowie. Ale ciężko się żyje ze świadomością, że jest się grubą - być może w innym otoczeniu nikt by tak o mnie nie pomyślał, ale wśród moich koleżanek - pewnie tak. Wiem, że może to brzmi żałośnie. Ale uwierzcie mi, ja naprawde się przejmuje takimi rzeczami. Kiedy czuje sie, ze jest sie brzydkim i grubym, to naprawde trudna byc szczesliwym. Ja nie chce sie uzalac, chociaz pewnie to robie, ale juz dzisiaj naprawde nie wytrzymalam. Chcialabym sie zaakceptowac, ale to strasznie trudne. Chcialabym obiktywnie wiedziec, jak to ze mna jest. Chcialabym odpoczac, chodzic do szkoly z mila atmpsfera, bez presji, bez ludzi, ktorzy oceniaja wszytskich tylko po zasobie portfekla i wygladzie. Przeciez to nie moja wina, ze taka jestem, nie moge zmienic twarzy, typu figury. Staram sie byc lepsza, chce nadac mojemu zyciu jakis nowy wymiar, sens, ale juz nie mam sily, zeby tak strasznie sie ywsilac i starac. Ciagle mam jakies postanowienia, trudne, nawet je spelniam, ale to nie daje mi satysfakcji. Chcialabym po prostu byc przekonana, ze jestem ladna dziewczyna, z ladna figura, inteigentna i mila, ktora mozna pokochac. Ale zaczynam watpic, ze kiedykolwiek uwierze w to ja i ktokolwiek inny ![]() ![]() ![]() Przepraszam za moje zale... <boże, nawet teraz placze>
![]() |
#4380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.