|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku:)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jest super |
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się poczułam, co nie znaczy,że traktuje kogoś za gorszego. Z jajnikiem mam taki problem,że jest mały i nie pracuje do końca tak jak powinien. Wybacz,że sie wyżaliłam. Liczyłam na odrobine zrozumienie, od niektorych których ją uzyskałam. |
|
|
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heej ale nikt nie mówi, że to źle że się wyżaliłaś.Bardzo dobrze...zawsze to lżej tylko nie chcemy żebyś sobie myślała, że jesteś gorsza.nie miałyśmy nic złego na myśli przecież |
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie obrażalska jestem ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Myślisz od razu najczarniej. Pomyśl, że ludzie mają naprawdę milion razy gorsze "choroby-problemy" a udaje im sie, więc z powodu MAŁEGO JAJNICZKA Tobie miałoby się nie udać? No i od razu z grubego działa, że jesteś gorsza!!! Widać wszystkie tu jesteśmy gorsze (a przynajmniej zdecudowana większość), bo żadna z nas jak 100% kobieta nie zaszła w ciąże za pierwszym razem!!! Mimo, ze wiedziała kiedy robić aby zrobić. No i nasze Tż też jakieś nie teges, bo co to za plemniki które nie zapładniają
|
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to brat mojego TŻ powiedział " albo twoje plemniki takie pierdoły albo twoje jajeczko się dobrze chowa" ![]() ![]() lemoorka może to nie jest najodpowiedniejszy moment na takie żarty ale mam nadzieję, że się nie obrazisz...bo to nie pije do ciebie....czasem trzeba się odstresować.....Gabriella ma rację....ludzie mają większe problemy zdrowotne.Ważne, że twój TŻ to rozumie i jest z Tobą ciesz się....razem NAPEWNO dacie radę
|
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choćby źle było nie można myśleć źle... |
|
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj sie, trzymam mocno kciuki |
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy nomalnym nigdy nie wyszło, albo miałam takiego konowała Bo mówiłam o bólach w krzyżu, a ten stwierdzał,ze to siedzacy tryb życia![]() Zmieniłam ginekologa i jestem o niebo zadowolona |
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak sennie sie zrobiło.... jakoś tak pustooo.
Czyżby piątkowe imprezki wyciągnęły Koleżanki z domów :P |
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Oj sennie, ja juz padam, dzien spędziłam z Tż, wypiliśmy piwko i już ide spać. Zycze wszystkim kolorowych snów
|
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolorowych i rozbrykanych
|
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece spać, bo rano trzeba wstać i się uczyć dobranoc |
|
|
|
|
#4368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... uczyć się - nie chcę być paskuda ale jak cudownie ze ja jutro nie musze wczesniej wstac i sie uczyc Racja cos sennie , ja siedze przegladam necik i czytam o tych temperaturach i td chyba się troszkę wciągnęłam zamówiłam w aptece termometr owulacyjny - jutro odbieram musze swoj organizm troszke lepiej poznac A tymczasem karaluchy pod poduchy... słodkich snów i duzo miłości dziewczynki dobranoc
|
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie kupujecie ten termometr owulacyjny bo mam zywkły, ale jest niedokładny
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Rozeznanie
|
ok ja jeszcze ociagam sie z kładzeniem się do łózka - termometr mozna kupic na allegro juz chyba od 13 zł z przesyłką a ja poszłam do apteki nie mieli ale zamówili bez problemu
co do routera to 2 gi komp nie musi chodzic tak jak piszesz jest w przypadku switch'a - jeden droższy drugi tańszy do wyboru No ale teraz to juz pomykam do łóżeczka |
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero teraz mam czas napisać. Byliśmy z Demonem kryć sukę. Było to pierwsze podejście, w niedzielę i we wtorek powtórka. I normalnie jestem w szoku, nie umiał sobie wcelować tam gdzie trzeba. Skakał po niej i nic z tego nie wyszło. Mam nadzieję, że w niedzielę już bedzie lepiej. A jednak psy też mają problem z zajściem w ciążę jak to jest planowane hehe, czyli nie jesteśmy same
Jestem wykończona, byliśmy jeszcze u sąsiadki na kawie i graliśmy w karty. Ubaw był niezły. A teraz zmykam spać. Dobranoc
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
a co Wy jeszcze śpicie? Taka piękna, deszczowa sobota
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja własnie wstałam, u mnie nie ma deszczu, jest piekna pogoda, mozna sie nawet iśc opalać. Chętnie bym to zrobiła, tylko nauka czeka. Mam trzy kolokwia w tym tygodniu zaliczeniowe, więc serce mi się kraje, jak sobie pomysle
|
|
|
|
#4374 |
|
Raczkowanie
|
Hej, dzis ma przyjść @ narazie nie ma żadnych obajwów tylko troche mnie mdli, niestety nie kupiłam sobie wczoraj testu bo zapomniałam więc dziś kupie i jutro zrobie, oczywiscie jak @ nie czyjdzie. Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymamya ja jestem zdziwiona, bo piersi jakby przestawały boleć, ostatnio ból był okropny i trwał jakieś 3-4 dni, a teraz drugi dzień i jakby coraz słabiej
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
mnie zawsze przed @ bolą piersi, z tym, że jednego miesiąca mocniej, drugiego słabiej. Różnie to bywa. Teraz też mnie pobolewaja, ale słabiutko. U mnie @ przyjdzie napewno, bo nie było jako takich straanek. Spodziewam się jej koło 1ego czerwca
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
no ja @ za 6 dni. A z tymi piersiami to nie wiem, nie zwracałam na to wagi wcześniej, pamiętam jedynie ostatni miesiąc kiedy ból był okropny. Już się zaczynam załamywać, że znowu w tym miesiącu nic nie będzie.
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że nie powinnam tego robić, bo to nie daje nic, ale zmierzyłam temp. Nie mogłam się powstrzymać, no i jest 37 tak jak w tamtym miesiącu. Po co ja mierzę jak i tak wiem że @ przyjdzie? (tak jak w tamtym miesiącu) o jaka ja głupia jestem
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wmawiaj tak sobie, że przyjdzie, bo potem naprawde przychodzi. A nóz widelec nie przyjdzie, odstaw termometr i negatywne mysli. Co ma byc to będzie. A bedzie napewno dobrze
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka
jeszcze pare dnii i wszystko bedzie jasne ja chcialam kupic testy owulacyjne ale nie bylo w aptece zadnych wiec sobie odpuscilam my przytulanki mamy co 2-3 dnii wiec chyba bez testow sie obejdzie ![]() a tak wogole to chyba mam grype lub cos w tym stylu go gardlo , glowa mnie boli i na dodatek katar ![]() Dzisiaj po raz pierwszy w tym roku kupilam truskawki ale bedzie pychota + nalesniki i bita smietana( wielka bomba kaloryczna)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

a to niemożliwe bo miałam dzień wcześniej owulację albo i w ten sam zień- tak sobie pomyślałam że może mi przepowiedział 

. Nic mi się nie chce, tak więc chodzę sobie po necie i podczytuję. Wiecie u nas to jest tak - TŻ przy swoim kompie, obok ja z laptopem i nikt przynajmniej nie wchodzi sobie w drogę, nie pogania ani nie przegania
byleby tylko nie myśleć o tym ile mi zostało do zrobienia testu

Bo mówiłam o bólach w krzyżu, a ten stwierdzał,ze to siedzacy tryb życia
trzymamy