|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III
Cytat:
![]() BTW jak tam sesja-szczęśliwie po?
![]() |
#4352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a sesja po.. do września ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale Maks wciąż bardzo zmierzły, kręci się w nocy, wybudza, to chyba jednak zęby. ![]() I druga dobra wiadomość: mamy nowy samochód!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kolejne wizyty to: kolorowe plomby na mleczne zęby- o ile jest potrzeba, bezbolesne znieczulenie żelem (to taka ściema dla dzieci, ale moja siostra wierzy, że nie dostaje zastrzyku ![]() Tak Pola piękna. ![]() ![]() Wpadnę za chwilkę, teraz pędzę na Allegro aukcji pilnować. ![]() Kanciu, czworaczki są boskie!!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Patrilla piekne zdjecia i a kot normalnie gigantyczny
![]() Lea gratuluje nowego samochodu....my tez chcemy jakis nowy ale najpierw czeka nas prwdopodobnie przeprowadzka na jakis nowitki domek ![]() A tak poza tym Witam WAS MAmusie!!! U mnie znowu za oknem deszcz!!!Alan spi juz druga godzinke a ja buszuje po internecie!!!wogole nnudno tutaj -w Pl bylo lepiej!!! Jesli chodzi o mycie zabkow mojego synka to myje je sam,a raczej gryzie szczoteczke....jak narzie nowe zabki sie nie pokazuje i ma 6! No i czeka mnie wyprawa do miasta w ta nieszczesna pogode...trzeba troche lodowke zapelnic...a Moj Alanek przestal lubic spacery odkad zaczal raczkowac...nie chce usiedziec spokojnie w wozku i jak zwykle wszystko zalatwiam w pospiechu!!!ale mam nadzieje ze to okres przejsciowy.... To natyle ide przygotowac miesko na obiad -robie zrazy...mniam mniam.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | ||
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;8132480]gorączka Maksa nie wróciła!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4356 |
Zadomowienie
|
Pola cudna !!A kot extra my mamy maluśkiego!
Nikola strasznie się wierciła w noc nie spała, od 3.00 do 6.00. jak już się ułożyła to pospała do 9.00.więc przesunęła jaj się drzemka i zamiast spac o 11.30 zasnęła 12.30. a zapomniałam powiedziec że niki przesypia już noc tylko z jednym budzeniem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
magsch zdjęcia nie moje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Bardzo przepraszam to Patrilli ale mi sie glupio zrobilo...poprostu cos mi sie w glowie ubzdurlo...jeszcze raz przepraszam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zeby nie było to dam fotki tez ![]() ![]() porobiłam nam razem bo zawsze jak robie foty to nigdy mnie na nich nie ma ![]() PS. obcięłam lamie grzywkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Konto usunięte
|
Kanciu, ale ładnie wyglądacie!!
![]() ![]() Przyjechała moja przyjaciółka z Hiszpanii. ![]() ![]() ![]() A w Hiszpanii całe mnóstwo ubranek dla mojego dzidka, tylko jak je zwieźć... ![]() A to fotki bucików. |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() my dzis tez butkowy dzien.. kupilismy Adrianowi sandalki ktore pasuja ![]() ![]() bylismy w CCC w innych tez ale nic nie ma ![]() ![]() zastanawiam sie jaka on bedzie mial stopke w zimie jak ju teraz ma 22 ![]() Kancia ![]() ![]() Lea fajna ta dentystka ![]() my dzis zaspalismy na wizyte u ortopedy ![]() ![]() ![]() no i jeszcze kolejny news ![]() ![]() mielismy emergency i trzeba bylo kupic tz nowy telefon.. jego stara motorola wypadlamu z kieszeni i lezala na sofie.. zobaczyl to Adrian i nie mogl przepuscic takiej okazji ![]() ![]() ksieciunio zamordowal v5tke ![]() ![]()
#4362 |
Zakorzenienie
|
no to teraz kanciu mge napisac ze super fotki!!!!!!a ciecie po prostu mistrzowskie!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
z reszta włosów tez poczekam ale grzywka juz właziła do oczu strasznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
lea i bez tego mówią, że jest śliczna
![]() fajne te butki szkoda, ze mi nikt nie daje za darmo ![]() ![]() PS. sorki, ze tak mało i chaotycznie pisze ale mój dzidź jest ostatnio strasznie absorbujący ![]() PS2. kupilismy sofe i fotel w sobotę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
magsch
![]() Kancia boskie foty!!! a wiesz On mi przypomina piasta kołodzieja ![]() ![]() dziękuje w imieniu łażącej na dwóch kończynach Poli za olbrzymie komplementy co do kota Walery jest dość duży ale ma 2 warstwowe futro co potęguje masę to kot syberyjski one są inaczej zbudowane i większe od większości dachowców ale moich znajomych dachowce go bija na głowę ![]() Pola nadal chodzi bez butów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Patrilla no
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Konto usunięte
|
dziewczyny, rodzina zaczyna mnie już dręczyć pytaniami, co kupić Maksowi na roczek, a ja nie mam pojęcia....
![]() ![]() http://www.allegro.pl/item390194505_...baldachim.html to zlecę chrzestnej Maksa. A resztę chyba poproszę o kasę, bo jedyne co mi przychodzi do głowy to taki "małpi gaj", pierwszy kosztuje 350zł, drugi 399zł. Co myślicie? czy dziecko takim czymś zajmie się dłużej? bo jakoś tak dziwnie jest, że im droższa zabawka, tym mniejsze zainteresowanie mojego urwisa. i jeszcze trzeci załącznik dla rozrywki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
lea małpi gaj fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny ,alemi sie spalo dobrze przy moim misku.u nas sie rozpadalo nacalegowiec zdrzemnelam sie z mikim.
kanciu sliczna lama ![]() lea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kropka pokaz sandalki ![]() ![]() karo super ze mala juz tak ladnie spi.misio budzi sie tez juz tylko raz na cyca no czasem 2 razy a dzis moj miki tak sie wieszal na zaworze z kaloryfera ze urwal zawor i ciut wiecej niz troche wody wylecialo z kaloryfera... teraz ma zakaz zblizania sie a ciagnie go tam jak magnez oj co za lobuz.tz w pracy a ja mam misia pilnowac zeby nie dotykal zaworow haha latwo mu powiedziec jak miki caly czas przyklejony do kaloryfera i ryczy bo chce pokrecic koleczkiem a nie moze patrilla a pochwal sie swoimpieskiem jeszcze tez taki duzy jak kot? czy duzo wiekszy? ![]() PS.LEA MALPI GAJ SUPER !!!! JEDEN I DRUGI. A TEKST SWIETNY. a u nas cisza co doprezentow na urodzinki misia .pewnie od moich rodzicow uslyszymy ze prezent to przy okazji jakiejs tam jak bedziemy sie widziec i tyle go zobaczymy...
#4371 |
Zakorzenienie
|
Skoro mowa o zwierzakach, to sie wtrącę
![]() Mój Chipson pojechał teraz na 3 tygodnie nad morze, na urlop ze swoją nianią ![]() ![]()
#4372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nasz aldo jedzie z nam w sierpniu tez wypocznie ![]()
![]() |
#4373 |
Konto usunięte
|
olunek, Maka od kilku dni ma szał na ubikację, więc jak idę do łazienki umyć ręce, on zaraz za mną, i do ubikacji, więc myjąc ręce, muszę nogą trzymac deskę, żeby jej nie dźwignął. Bo wtedy wrzuca do środka wszystko co ma pod ręką.
Kilka dni temu biegał po domu, nagle cisza, czyli znaczy: dziecko broi, szukam go, a on w łazience, przy ubikacji i się pluska w wodzie. ![]() A przed wczoraj tylko na chwilę dźwignął deskę, szybko go zabrałam, potem spuszczam wodę, a ona stoi, nie spływa... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zadomowienie
|
lea
![]() ![]()
#4376 |
Wtajemniczenie
|
Kancia: czworaczki ekstra - aż się rozmarzyłam
![]() Lea: dobrze, że to 3-dniówka ![]() tak to jest z zabawkami - dlatego jak mnie pytali co na roczek chłopcom kupić to poprosiłam o bączki i zabawki do piasku i wody - i wszystkimi chętnie się bawią ![]() a co do butów, to nie boisz się Maksowi używanych zakładać? dziewczyny, ile czasu trwało zanim Wasze piersi doszły do siebie po karmieniu? bo ja już tydzień nie karmię i cały czas bolą i nie wracają do normalnego rozmiaru - czasem mi się wydaje, że są jeszcze większe ![]() Xantia: no niektóre zwierzęta mają lepiej niż przeciętni ludzie ![]() a co do elektrycznej szczoteczki, to nie wiedziałam, że takie maluchy już mogą ![]()
#4377 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie myślałam nad tym, ajanna, dla mnie but to but, ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Wtajemniczenie
|
LEA, autko piękne, passaty świetne są=)
a co do takiego "małpiego gaju", to u nas do tej pory czegoś takiego nie było - nie wiem jak teraz będzie, zobaczymy ![]() ![]() http://www.kettler.pl/index.php?tab=...ce_zabaw&id=75 prezent był od prawie całej rodziny i z całą pewnością tyle nie kosztował ![]() ![]() huśtawka stoi do tej pory, czeka na zośke, była uwielbiana przez miśka, przeze mnie i wszystkie dzieci jakie miały z nią kontakt ![]() zjeżdżalnie miał osobną, plastikową do piaskownicy.. ahhh... takie bajery=) jak ja byłam mała to miałam górkę na osiedlu i metalową zjeżdżalnie do olbrzymiej, usyfionej piaskownicy.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zadomowienie
|
eh dziewczyny u nas na roczek pewnie tylko tesciowa rzuci kasa wiec juz wiem co za nia kupie.kurtke zimowa dla misia i butki jesienno-zimowe no i napewno jakas zabawke typu bączki i cos grajacego
![]()
#4380 |
Rozeznanie
|
Witamy Mamusie i ich słoneczka
![]() U nas zarazy ciąg dalszy ![]() Uwaga: wczorajszy dzień czyli 6 lipiec uznajemy jako poczatek samodzielnego chodzenia Emilki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olunek - może nie będzie aż tak źle i w rodzicach obudzi si dziadkowy instynkt ![]() Lea - gratuluję zakupu, oby się passacik sprawował ![]() ![]() ![]() Patrilla, Kancia - śliczne te wasze urwiski. A kot - zarąbisty!!!Marzy mi się taki wielki tiger ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.