![]() |
#4351 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Cytat:
Adam nie ma pracy fizycznej, ale jak się doczytaliśmy ostatnio (składał papiery do szkoły) na skierowaniu od lekarza to już po liceum miał napisane, że nie może wykonywać pracy z nadmiernym obiążeniem kręgosłupa, czyli już wtedy miał coś nie tak. Z żołądkiem nie ma większych roblemów, wiadomo jakieś tam niestrawności się zdarzają, jak każdemu... Myślę i mam nadzieję, ze to nic poważnego, zresztą chyba dziś po tym rentgenie już coś będzie wiadomo, a jak nie dziś to jeszcze będzie szedł do ortopedy to ten już pewnie powie mu coś konkretnego. Czarinko - cieszę się że wszystko u Was układa sie po myśli, że taka sielanka i w ogóle... ![]() MadziaM - eee to zapowiada Ci się dziś przyjemny wieczór ![]()
![]() |
#4352 |
Wtajemniczenie
|
Angie przepraszam, tez glupia baba ze mnie ze tak z doskoku Cie nastraszylam... Jak juz od dawna mial klopoty to pewnie ma cos z dyskami albo z kregami... nie wiem Tzet by mi powiedzial, on sie zna na kregoslupach... Klepie plecy po 20 dziennie...
w ogole strasznie sie denerwuje... Marcin pojechal dzis na policje w sprawie naszego biwaku i ma dzis pokazac ktora baba rozwaliła nam auto ![]() ![]() Ta bijatyka tak szybko sie dzialo... ja ja pamietam, bo przychodzi do mnie placic rachunki... ![]() Mam nadzieje, ze babie nie pojdzie płazem wszystko ![]() Hadzi tzet dal alternator do specjalisty... Powiedzial, ze jakas tam *******a sie przepaliła... Naprawil i krzyknął 100 zł ![]() edit: Marcin wskazal jakies baby ale nie jest pewien, powiedzial, ze ja bede wiedzien na 100%... akurat udalo sie, bo policjan na chwile wyszedl i Marcin zdązył zrobic zdjęcie telefonem wszystkich bab... popatrze w domu... A teraz cos o Sylwii... Dostala prace w tym samym miescie co Moj Marcin... W browarze przy produkcji. Dzis wracała z pracy - 2 dzien pracy... i co? Jechala za kims, ten ktos niewiadomo czemu ostro zachamowal... Za Sylwią jechal samochod, ktory nie zobaczyl ze Sylwia zachamowala uderzył jej w tył samochodu automatycznie Sywlii auto sie przesunelo do przodu i uderzyla w tego pierwszego goscia... No ja pierdziele, czy ta dziewczyna zawsze musi miec pod gorke... Na szczescie wezwali policje i nic nie z jej winy, koszty napraw pokryje ten co ja z tylu walnął... Ale samo to... juz samochodu nie sprzeda... zanim jej naprawią.. Boze... Caly czas cos...
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2008-10-16 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zadomowienie
|
hej
zrobiłam dwa albumy( jeden z naszego ślubu, drugi z ciąży), miał być jeden a wyjdzie jakieś 4, nie umiałam tego podzielić, ciężko mi było wybrać tylko 60 fotk z całego roczku Olafka hehe. zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/album.php?u=101332 c.d.n. |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zadomowienie
|
No Kochani,gdzie pouciekaliscie wszyscy?
![]() Monika,zdjecia obejrzalam-przepiekne! W albumach nie komentowalam,bo sporo ich jest.Zdjecia slubne cudowne-wygladaliscie slicznie,oboje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Przyczajenie
|
witam wieczornie
![]() położyłam właśnie młodą, czekam aż zaśnie i de gotowe na wszystko oglądać przez tą pogodę chyba cały dzień jakaś wkurzona chodzę Aga ja mieszkam teraz na osiedlu Łokietka za białym prądnikiem ( w sumie to są już Zielonki ![]() wcześniej mieszkałam na Dywizjonu |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Wtajemniczenie
|
Czarinko Nie masz pojęcia jak się cieszę że te Wasze wojny już minęły. Gdy już przeprowadzicie się do nowego myślę że będzie jeszcze lepiej. Najlepsze jest jeszcze przed Wami. Myślę tu choćby o intymności jaką będziecie mieli na nowym miejscu . Aby Wam się jak najlepiej tam układało.
Esti Jak już Tż skleci mebelki to zrób zdjęcia. Bardzo jestem ciekaw jaki będzie efekt końcowy. Ja kiedyś długo szukałem długiej ale i niskiej szafki pod TV. Chciałem w niej zmieścić jeszcze wieżę, głośniki , magnetowid, DVD i dekoder. Po chyba miesiącu wkurzyłem się bo takiej nie mogłem nigdzie znaleźć, kupiłem płytę pociąłem na wymiary w sklepie i już. I juz bo skręcenie tego zajęło mi 2 godzinki i finito. Garnuszki No przyznam się że fotki ciążowe mnie zaskoczyły ![]() ![]() Do rzeczy. Tak jak Ana napisała rozczuliłem się oglądając Brzuszek. Powiem Ci że Kobitka z Ciebie Pierwsza Klasa . Też nie komentowałem fotek bo za dużo ich więc tylko napiszę że Luxio, szczęka opada z wrażenia ![]() ![]() ![]() Uff, edycja zaczęła działać
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-10-16 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Wtajemniczenie
|
Dokończę posta
Beata położyłam właśnie młodą ![]() ![]() ![]() Różnie nazywamy nasze Brzdące ale takiego określenia jeszcze nie słyszałem ![]() ![]() ![]() Fredyś Powiedzial, ze jakas tam *******a sie przepaliła... Naprawil i krzyknął 100 z Pewnie przepaliła się jedna z diod. Na "mostku" prostowniczym jest ich kilka (chyba cztery) ale jak jedna panie to reszta już nie pracuje tak jak powinny. Mam nadzieję że już skończą się wasze Prądowe kłopoty ![]() Wzywam Dobrego Duszka Ikolę .Co się u Was dzieje ? ? ?
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-10-16 o 20:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 |
Zadomowienie
|
Nie nadążam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam nową mamusię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To narazie tyle, pooglądam sobie teraz nowe albumy (to jest to co tygryski lubią najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zadomowienie
|
bardzo dziękuję za przemiłe komentarze albumów
![]() ![]() Esti oczywiście zaszła pomyłka, płeć poznaliśmy w 16 tygodniu, na tym drugim usg a nie w 6!!! gapa ze mnie źle podpisałam również serdecznie witam nową mamusię Beatkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
BAN stały
|
hej
Widzę, że mamy NOWĄ MAMUSIĘ - Witaj Beatko Przykro mi z powodu twojego tż. Bardzo mi przykro. Masz prześłiczną córeczkę Dodałam Cię do znajomych. Mam na imię Kamila,z Michałem jesteśmy małżeństem od 5 lat. (poznaliśmy się w internecie) mam 28 lat, mój synek ma na imię Filip (19.02), zdrobniale nazwany Fifi. Jeszcze mieszkamy u rodziców (budujemy się), ale wszystko mamy oddzielne więc jakby... oddzielnie. Mały pożytek z nich więc nie skłamie jak napiszę, że mieszkamy prawie sami. Jeśłi chodzi o wymiary - muszę zmierzyć. Ale wzrost coś ok 90 cm (+- 1 cm), nie chce prosto stanąć. Filip wstaje ok 7 idzie spać ok 20-20.30. Śpi raz w dzień od 12-15 (jeszcze niedawno ok 3 miesiące temu) spał 2 x. Przyznam się cichutko, że ja też mam zajobka na punkcie czystości. Tzn. lubię mnieć wszystko na miejscu i poukładane, nie musi wszystko lśnić, ale musi być czysto. Nie lubię wyjałowionej czystości. PO urodzeniu Filipa nie miałam czasu ogarnąć tego i owego, strasznie często mnie to wkurzało, irytowało. Okroponie się czułam. One shot - jejku współczuje mamy. Ana - mam nadzieje, że Ci to wszystko pomoże. Dziwię się, że przepisał Ci antybiotyk, chyba podejrzewa jakieś bakterie. I dlaczego nie nakazał stoswać czegoś ochornnego z Filtrem. Frania coś się nie odzywa Esti - niestety nie wypowiem się odnośnie mebli, nie mam do tego głowy Granuszki - PRZEŚLICZNE ZDJĘCIA - cudowny plener - brzuszek przesłodki. Super zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zadomowienie
|
Beatko dopiero teraz doczytałam Twoje posty, strasznie mi przykro z powodu chłopaka
![]() córeczkę masz przełśiczną, taka lalunia z ![]() Kamilko dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zadomowienie
|
Hej, hej
Byliśmy dzisiaj u znajomych w odwiedzinach. Miesiac temu urodził sie im synek, Gabriel ![]() ![]() ![]() ![]() Od przyszłego tygodnia znowu zmieniają nam godziny pracy. Bedziemy mieli na 6 ![]() ![]() Poza tym organizują u nas bal Andrzejkowy - 29 listopada i chyba wybierzemy sie z Karolem. To jest zobaczę kto idzie z pracy i wtedy pomyślę. Witam nową mamusie Beatkę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale naprodukowaliscie dzisiaj.Mam nadzieję, ze uda mi sie wszystko przeczytać Angie dobre z tym ADHD ![]() ![]() Mam nadzieję, ze z kręgosłupem Adama wszystko będzie w porzadku ![]() Hadzi na pewno fajnie musi brzmieć takie "cześć" w wykonaniu Misia. ![]() ![]() Czarinko cieszę sie, ze układa sie Wam ![]() ![]() Madziu miłego wieczoru ![]() Ewa o Boze Sylwia to naprawdę w tym roku ma strasznego pecha ![]() Monia zdjecia przesliczne. Piekna z Ciebie kobieta. A Olafek to dosłowie skóra zdjeta z Tatusia, taki do Niego podobny. Śliczny miałaś ciażowy brzuszek ![]() Wogóle chciałam pochwalić moje dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tym akcentem chyba kończe na dzisiaj, bo rano znowu pobudka.... Miłej i spokojnej nocy i do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Przyczajenie
|
hej ,
ja tak na szybko ![]() dziękuję za wszystkie miłe słowa młoda ![]() ![]() ![]() jakoś tak wyszło, jak była mniejsza to mówiliśmy na nią młodziutka ![]() muszę dzisiaj jechać na uczelnie pozałatwiać formalności żeby w końcu byc już obiema nóżkami na 5 roku ![]() pewnie będzie dramat w autobusie bo koło 10 Natalka chodzi spać i już jest wykończona... przed chwilą musiałam robić poszukiwania kupki Natalki ![]() ![]() no nic zmykam i się później odezwę edit : bassienka jak już ślicznie misia mówi, u mnie to raczej nadal swój język ![]() Edytowane przez Beatkaaaaa Czas edycji: 2008-10-17 o 07:24 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
hej, hej.
![]() nie bylo mnie pare dni bo mialam pare sprawa do zalatwienia, najwazniejsza to taka ze znalazlam prace ![]() ![]() poki nie wroca moi rodzcie wit bedzie zawozony przez irka do mojej mamy kolezanki, przez tydzien, a za tydzien irek idzie na chorobowe i bedzie on z witem a po 2 listopada wrocą moi rodzice i oni beda sie opiekowac witem, takze w tej kwestii jestesmy zorganizowani, a tego sie balam najbardziej jula - jesli chodzi o sprawe twojego taty, no to szansa nadal jest z tego co piszesz, ciekawe ile trwa wykonanie takiego oszacowania mieszkania, pewnie znowu z miesiac bedziecie czekac, mam nadzieje ze zakonczy sie pomyslnie,za co nadal bedziemy trzymac kciuki ![]() esti - gdybym ja miala corke to nazwalabym ją Antonia, Gabriela lub Urszula, ale Natalia, Emilia, tez mi sie podoba, beatkaaaa - witaj, pewnie zaraz doczytam cos wiecej o tobie ja mam na imie marta, mam syna Witka, ur. 14.03. mieszkamy 60km od wroclawia, od poniedzialku ide do pracy, reszta wyjdzie w praniu ![]() (czytam po kolei 3 ostatnie strony i od razu odpisuje) angie - mojej mamy kolezanki mama sprzedaje mleko od krowy, wlasnie na targu w butelkach, i moge cie zapewnic ze to mleko jest swieze, bo te panie doja krowy rano o 5-6, nalewaja do butelek i jada na bazar, wiec mleko ma gora 2-3 godziny, mozesz kupic na probe beatkaaaa - nasz wit juz tez nie doi smoka od ponad miesiaca, odstawianie obeszlo sie bez jakis cyrkow jestes z krakowa? to juz jestwas 3 z krakowa, super, tylko ja na tym dolnym slasku taka sama jedna, no jest jeszcze dotkadotka, ale jej to juz tu wieki nie bylo bardzi mi przykro z podowy twojego tzta ![]() hadzi- beda fotki, beda, dzisiaj zrobie obiecuje ![]() a wlasnie co do czerwonej strzaly, to nie dziala, franca jedna, podejrzewamy ze jak wito ostatnio tam urzedowal, czyli otworzyl sobie drzwi i wpakowal sie do srodka, to zostawil przekrecony kluczyk i pewnie radio gralo cala noc, albo irek nie wylaczyl, jak gdzies jechal no i dupa wogole nie daje znaku zycia strzala ech.... dzis szwagier ma przywiezc prostonik i bedziemy ladowac akumulator, zobaczymy czy zadziala ![]() beatkaa - tak wczesnie twoja natalka chodzi spac?? ma jedna drzemke w ciagu dnia ? sliczna masz coreczke, i ty tez jestes uroczą osobą ![]() ![]() natalka jest bardzo podobna do ciebie, tak mysle ![]() ja mam 26 lat angelka - napewno wszystko bedzie ok. z tym kregoslupem tzta ![]() ![]() garnuszki- boskie fotki, duuuuzo ich wiec napisze tu, ze wspaniala z was para, i jestescie bardzo fajna rodzinka, czarinka- ciesze sie ze uklada wam sie z michalem ,no i ze zgodni jestescie co do tego zeby wam sie rodzinka za wczesnie nie zjechala ![]() basia - ale twoja emisia gadula jest, no szok ![]() ![]() ![]() ide witowi zrobic sniadanie , do pozniej.papap
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-10-17 o 07:39 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Wtajemniczenie
|
Eloł
Widzę że Wisienka od rana siedzi tu więc zapewne robi album swojej Szczały ![]() Kamilko Układ dnia Fifka jest prawie taki sam jak Michałka. Póki Jula siedziała w domu to Synuś szedł spać około 13. Niania troszkę przestawiła godziny "drzemki" i malec chodzi spać około 12 i najczęściej przed 15 wstaje. Co do czystości to u nas rożnie bywało. Nie mówię że jesteśmy brudasami ![]() Nigdy jeszcze się nie trafiło tak że po przyjściu z pracy widzimy porozwalane zabawki na podłodze. Wiadomo że dziecko potrafi się bawić wszystkim na raz ![]() Dwa razy Niania smażyła Miśkowi placuszki, gotowała jabłko i pewnie wiele innych kulinarnych rzeczy robiła ale zawsze sprzątała po gotowaniu i my też staramy się zostawiać kuchnię czystą ![]() Basiu ![]() ![]() Nauczyłem już Malca tak że jak pytam "Kto ty jesteś ?" odpowiada "Miś" i pokazuje na swój brzuszek ![]() ![]() ![]()
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratki za kolejne slowka dla michiego ![]() ![]() ![]() ![]() nie napisalam oczywiscie w moim poscie gdzie bede pracowac ![]() o tu http://www.hotelia.pl/hotele/wroclaw/diament/
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-10-17 o 08:01 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Wtajemniczenie
|
Wisienko
Jeśli po przekręceniu kluczyka nie zapalają się żadne kontrolki to niestety akku jest rozładowany do zera. W takim przypadku należy ładować go bardzo małym/niskim prądem. Oczywiście im dłużej tym lepiej, nawet i 8 godzin. Wszystko zależy od stanu akumulatora i jego wieku. najwazniejsza to taka ze znalazlam prace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Luxio, Cymes i Bjutyfull ![]() Olbrzymiaste Gratulacje Laluchna ! ! ! Pisz szybciorem gdzie i co będziesz robić. Pięknie się ułożyło z opieką Witta. Jeden, ale najważniejszy problem z głowy ![]() Beata zsiadła mi z nocniki iposzła do kuchni na kafelki zrobić ![]() Poległem ![]() ![]() ![]() Miś ostatnio namiętnie chodzi do kuchni i wyciera Buziaczka w ściereczkę. Chyba podczas tej czynności powtarza słowa "myju,myju". ![]() Aha, na topie jest słowo "Ała". Ciągle coś Go "boli" i w kółko powtarza to słowo. Sami nie wiemy już czy coś Mu faktycznie dolega czy nie .
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do pracy to napislam wyzej dziekowac za gratki, dziekowac koledze ![]() moj wit tez dzis nawalil kupe na podloge ![]() ![]()
![]() |
#4369 |
Wtajemniczenie
|
Wisienko
Nooooo , hotel Caculki ![]() ![]() bede pracowac na recepcji, Ja przepraszam za upierdliwą dociekliwość ale pytanie brzmi: Dostaniesz służbowe wdzianko czy właśnie Masz Doskonały Pretekst do ciuchowych zakupów ![]() ![]() ![]() moj wit tez dzis nawalil kupe na podloge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4370 |
Wtajemniczenie
|
Madzia dasz radę
![]() ![]() Angie i jak Adam się czuje? Freddy a nie mogą Ciebie też wziąć na świadka skoro dobrze pamiętasz tą babę?? Współczuję Sylwi ![]() Hadżi na pewno się pochwalę ![]() ![]() ![]() ![]() heheh fajny ten Wasz MISIO ![]() Garnuszki super z Ciebie laska ![]() No właśnie ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu to Cię czeka pisania ![]() ![]() Basiu ucałuj zdolną Emi ![]() Marta Urszula to moja mama ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zadomowienie
|
Beatko - też oglądam Gotowe na wszystko, to mój ulubiony serial, oglądam każdy sezon
![]() Coś Wasze maluszki zaszalały z tymi kupkami na wolności ![]() My ostatnio zrobiliśmy to z premedytacją, znaczy Milka zrobiła ![]() ![]() ![]() Niestety ona jak robi to nie daje się dotknąć, więc nie ma mowy o posadzeniu na nocnik. Kacha333 - z tymi ankietami tak jakoś mi zaświtało że może puść je w obieg na wizażu, często takie tu widziałam i wypełniałam, wizażanki na pewno by Ci pomogły. Basiu - fajnie, że udało Wam się dogadać z resztą ekipy i będziesz chodziła na rano, niby to trzeba wcześnie wstać a czasem się nie chce, ale daj spokój na 14 do pracy, to w domu byś była późnym wieczorem, cały dzień stracony. Fajnie z tym balem, idźcie pewnie, pobawcie się - to bal przebierańca?? ![]() Miła miała babcia pobudkę, siema ![]() Dużo Emilcia już mówi, to chyba teraz taki ores powtarzania przyszedł. Milka też mówiła kiedyś kurde, ale teraz już zapomniała. Dobrze, że to kurde an ie coś gorszego... ![]() Moja Milka też mówi cześć i podaje rączkę, czasem z misiami się tak wita podczas zabaw ![]() Np. mówi że chce banana, pąka, ciacho, fryta, piciu - albo mówi piciu, albo siorbie ![]() ![]() Ostatnio jeszcze Adam nauczył mówić cała historyjkę 'puk, puk - kto tam? - hipotam!' albo jak się zacznie puk puk to ona kończy ![]() ![]() Nadal nie chce siadać na nocnik, ostatnio była moja dwu i pół letnia siostrzenica i ona robiła na sedes tylko ją mama trzymała - niestety Milka nie dała się nabrać żeby naśladować cinkę - dziewczynkę. ![]() Ze smokiem na razie nie walczymy, w ciągu dnia chowam jej smonia i pieluszkę dostaje je tylko do spania no i troszkę z nimi zawsze chodzi po przebudzeniu. Wczoraj jak na noc zasnęła to wypluła smoka, przez całą noc się po niego nie obudziła dopiero rano ok. 6 przeszła do mnie, zjadła mleczko i wzięła 'moka' ![]() Hadżi, Julik - ile płacicie tej swojej niani, ona jeszcze gotuje dla Misia, ale tak sama z siebie czy tak się umawialiście? Sprawa z Adama kręgosłupem rozwiąże się mam nadzieję w poniedziałek, idzie wtedy to ortopedy - czekamy... Wisienko - fajny ten hotel! A drogi jest, ładne pokoje, może podpowiem w pracy, nasi handlowcy dużo podróżują, mogliby się u Ciebie zatrzymywać ![]() Dobra zmykam popracować bo od rana siedzę na wizażu i piszę tego posta... do później!! ![]()
#4372 |
Wtajemniczenie
|
esti no Marcin powiedzial, ze ja lepiej pamietam i pewnie przysla mi zawiadomoniemie zebym przyjechala...
angie ale Ci sie kobitka rozgadała... Ciekawe kiedy Kuba otworzy sie z mowieniem... no ale Minio chociaz mowi z nowych słów ![]() Hadzi auto dziala... tylko zastanwia mnie cos... czy jest mozliwe ze samochod daje za duzo napiecia czy cos??? Bo Marcin po wlozeniu alternatora odpalił i od razu spaliła sie zarowka... ![]() ech z tymi samochodami... Gratki za Misia ![]() Czy sa na wątku jakies dzieci, ktore nie spią w dzien? Nie wiem co z Kuba zrobic... jak spi w dzien to idzie spac pozniej o 0.00 wczoraj poprosilam mame zeby go nie kładła po poludniu bo wstał o 11. Poskutkowalo bo zasnął o 21 i dzis o 9.00 sie obudzil... 12 godz spania ciagiem... ![]() Chyba nasze dzieci sa za male na niespanie w dzien... Moze uda mi sie go chociaz na godzinke kłaśc. Meczy mnie to jego zasypianie po 0.00 mimo ze wstaje przed 9.00 i spi 2 godz po poludniu. Chyba, ze mi do mleko ktos kofeiny dokłada ![]()
![]() |
#4373 |
Wtajemniczenie
|
Angie
przed okrąglutką godzinę stała i stękała popłakując (nic nie działało ani jabłuszka, ani śliweczki...) Spróbuj dać Córci serek chomogenizowany waniliowy. Od pięciu dni dajemy Miśkowi te "lody" ![]() ![]() ![]() Mogę wręcz powiedzieć że ten serek "wygania" kupsztala. Miś nawet nie stęka podczas prodkucji. On po prostu staje na chwilkę nieruchomo, widać skupienie a zaraz potem czuć ![]() Hadżi, Julik - ile płacicie tej swojej niani, ona jeszcze gotuje dla Misia, ale tak sama z siebie czy tak się umawialiście? Płacimy 500ale gdyby chciała więcej to bym dał ![]() Pani Agatka przyniosła troszkę zabawek i książek od siebie co świadczy o tym (przynajmniej mi się tak wydaje) że troszczy się o malca i myśli o Nim nawet gdy ma już czas wolny, znaczy jest u siebie w domu. To jest fajne bo widać że Ona żyje tym co robi z naszym Bąkiem. Żarełko dla malca gotuje sama z siebie. Ma do dyspozycji różne "słoiczki" ale czasem serwuje coś "od siebie" ![]() Ze smokiem na razie nie walczymy, w ciągu dnia chowam jej smonia i pieluszkę dostaje je tylko do spania no i troszkę z nimi zawsze chodzi po przebudzeniu Mamy tak samo ![]() Hadzi auto dziala... tylko zastanwia mnie cos... czy jest mozliwe ze samochod daje za duzo napiecia czy cos??? Bo Marcin po wlozeniu alternatora odpalił i od razu spaliła sie zarowka... ![]() Fredyś Która żarówka padła ? Jest coś takiego jak regulator napięcia. Zaraz popatrzę czy coś wyczytam na forum Fordów. Aha, żarówka mogła paść podczas podłączania akku do instalacji. Zawsze przy zakładaniu klemów iskrzy na stykach i może się zdarzyć że coś padnie. Nawet bezpiecznik. Poczytajcie tu o dolegliwościach prądowych :http://forum.fordclubpolska.org/view...p?f=10&t=65208 Co do spania to czytałaś pewnie post Kamili i mój. Tu znajdziesz odpowiedź na Twoje problemy ze spaniem. Nie dziw się że Synek chodzi spać o 0:00 skoro wstaje nawet o 11 i jeszcze dosypia po południu. Abo przestawisz na 7 porę wstawania ale Dzieciaczek "padnie" ![]()
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-10-17 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu mam nadzieję że się nie pogniewasz że Twój komentarz do zdjęcia wkleiłam sobie w opis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Wtajemniczenie
|
Hadzi padła ta od mijania. Dzieki za to forum...bede sie ksztalcic
![]() Co do spania... jak wstal o 11 to nie dpal po poludniu... spi po poludniu jak wstaje przed 9.00 Ciezko mi go budzic o 7.00 placze pozniej pol godziny i jest markotny zły i w ogole... wiecie jak to jest jak sie dzieciaczki przebudza ze snu... Zaraz popatrze na wasze posty... Chetnie bym go przestawila na spanie tylko w nocy, wstawal by o 9.00 i szedl spac o 21, ale obawiam sie ze chyba jedna dzremka w tym wieku jest jeszcze wskzana... edit. Tak taki uklad jak u Ciebie i Kamilki ze spaniem by mi odpowiadal... wstaje o 7.00 przespi sie ze 2 godz od 12 i pozniej ok 20 -21 spac... Echh.. no pomysle bardzo nad tym...
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2008-10-17 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Wtajemniczenie
|
ferdys
chyba jedna dzremka w tym wieku jest jeszcze wskzana. ![]() Bez tego spania to nie wiem czy bym wytrzymał takie tempo jakie nadaje teraz życiu Michałek. Po 12 więc obaj się kładziemy i nawet jeśli nie zasnę to mam przynajmniej dwie godzinki relaksu. Syntuś , widzę Ciebie więc pisz szybko co u Was bo w doopsko dostaniesz
#4377 |
Przyczajenie
|
hej , wróciłam
rozgadane te wasze maluszki , gratuluję ![]() u nas to bardzo słabo idzie Hadżi 500 zł na nanie to bardzo przyzwoicie, a ile siedzi dziennie godzin u nas jest koło 10 zł za godzinę.... freddy296 Natalka w nocy śpi 11 h w dzień około 2 Angie144 ja właśnie zakończyłam 3 odcinek 5 sezonu i czekam na następny ![]() Natalka telewizji wogóle nie ogląda pewnie dlatego że po prostu od 3 miesięcy nie mam bo nam telewizor umarł, ale u znajomych też nie bardzo zainteresowana jedynie wieczorem ogląda tak 5 minut dobranocki u mamy mojej Wisniowysad gratuluje znalezienia pracy ![]() super że macie z kim małego zostawić, eh ja niestety nie mam takich możliwości, za rok dopiero do złobka pójdzie właśnie przełożyłam Natalke z wózka do łużka i spi dalej ![]() dzisiaj mi pierwszy raz zasneła w wózku bez cumelka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zadomowienie
|
ach nie wiem w co rece wlozyc wiec poprostu sie przywitam
...i dolacze do dzisiejszego klubu odsrywaczy podlogi....dzieciaki sie zbuntowaly....jakis swiatowy dzien robienia qpy na podloge czy co?to w sumie moja wina bo rano zdjelam Tati pieluche bo jak zwykle przemokla ![]() ![]() ![]() Martusiu gratuluje pracy.fajnie tam, bedzie Ci sie dobrze pracowalo Beatko mam na imie Magda.mam meza Rafala.jestesmy po slubie 2 lata, razem 4 lata.docieramy sie ciagle i czynnie ![]() EWa mi sie wydaje ze jak Kubusiowi starcza takie spanie od 21 do 11 to nie ma problemu.to nie chodzi o to ze dziecko ma koniecznie spac popoludniu tylko chodzi o to zeby bylo wypoczete i wyspane.dziecko powinno mniej wiecej spac 12-13 g na dobe.nasze dzieci spia ok 10-11 g w nocy i dostypiaja te 2 dodzinki w dzien a Kuba hurtem jedzie w nocy te 12 godzin.widocznie tyle mu potrzeba.ja bym zrobila tak na probe bez drzemek pare dni i zobaczyla czy Kuba nie bedzie zmeczony bo na dluzsza mete moze byc ![]() fakt-drzemki sa bardzo potrzbne...dla rodzicow ![]() ![]() ![]() ![]() u nas robia parking przed blokiem i wala, boruja i kopary jezdza od 7.30.Tatiana sie nie wysypia bo co chwile ja cos budzi, dzis wstalsmy na dobre ok 8.15 i przez to padla na bajkach przed 12.zawsze chodzila spac po 13.gora o 14.i juz zmieniony plan dnia ![]() ![]() ok ide posprzatac i testy pomecze.....
#4379 |
Rozeznanie
|
Heloł
![]() Ja to jestem jak bumerang.... długo mnie nie ma ale zawsze wracam.... ![]() Witam nową mamusię. Beatko córcia śliczniutka. Ja jestem Agnieszka z 30 na karku ![]() ![]() Zrobiłam album z najnowszymi fotkami dzieciaczków. Jak macie czas i ochotę to zapraszam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/album.php?albumid=1897 Oczywiście więcej nie napiszę bo dużo czasu zajął mi album a przede mną leży góóóra do prasowania... Tylko słowo do Czarinki... rano poszłam do sklepu po bułeczki i cóż widzę.... przede mną caaaała półka Andrutów.... takich o jakich kiedyś pisałaś ![]() trzymajcie się cieplutko mimo tej paskudnej, deszczowej pogody ![]() --------------------- hmmm, następnym razem muszę sama pozmniejszac fotki bo strasznie straciły na jakości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
BAN stały
|
hej
ja na chwilkę, bo muszę skompilować zamówienia MArto - ale super, że znalazłaś pracę. I jak dobrze wyszło, że Witem ma się kto zająć. My musielibyśmy niańkę wynajmować. U nas strasznie wieje, ale spacer i zakupy zrobione. Filip śpi. A ja w d.... motorek i zapitalam. Myślałam, że Michał będzie miał wolne, ale truno. Obrabiają jakąś mieścinę, bo potrzebne plany do dofinansowania unijnego. Dzisiaj nie wysilam się na obiad. Robię zapiekanki z pieczarkami i zołtym serem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.