|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
ja tam pierwszego tańca nigdy nie bede miec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Zauwarzam, że dużo facetów to mamisynki... Ciagle rodzicą muszą to i tamta, albo sa rozpieszczani przez ammusię is ami nic nie chca robić... Mój ma kiepska matkę to nie ejst taki ale pewnie jakby była inna to by tez taki był
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
no tak...ale oboje jego rodzicow w kwiecie wieku...oboje maja wlasne auta...ale jak cos trzeba to on bedzie wszedzie jezdzil i wszystko zalatwial...grr to nie denerwuje najbardziej....bo jak ja go o cos prosze to zanim to zrobi to chyba z 50 razy musze powtorzyc...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
No niestety... a rodzicom zapewne wydaje się, że skoro to ich syn to są najwarzniejsi i powinien im pomagać... Samo życie i zazwyczaj tak jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Przyczajenie
|
Cezsc...fajny ten watek =)...ja tez obecnie mam 20_lat i na czerwiec mam termin...Nie za bardzo potrafie sie tutaj poslugiwac...jestem pierwszy dzien wiec jak opanuje to lepiej to napisze =*
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
mloda praktycznie kazdy facet jest mamisynkiem... nie tylko Twoj
![]() a tacy sa juz faceci ze jak maja cos pozytecznego zrobic to nigdy tego nie zrobia ![]() looo ale mi sie chce bawic :: ![]() Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2009-11-03 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Przyczajenie
|
Yyy...powoli i do wszystkiego dojde...Jestem z koszalina,mieszkam z chlopakiem...szykuje sie dzidzia...to dopiero poczatek drugiego miesiaca ale jest =)...hmmm....boje sie troche,ze sobie nie poradze...sytuacji finansowej...wiadomo,ze u nas w polsce jest ciezko...mam nadzieje,ze wszysytko bedzie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja kiedys postanowiłam ze jak bede miec syna to sie na nim zemszcze i bedzie chodził jak w zegarku. bedzie umiał sprzatac naprawiac i bedzie dotrzymywał słowa. na szczescie nie mam syna jeszcze bo byłby biedny ![]() Cytat:
![]() ![]() nie tzreba umic sie tu posługiwać. sie napisze i juz jest ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Mloda ale my baby musimy z tym walczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
Sara dzień dwa i zobaczysz jak się wkręcisz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Przyczajenie
|
Yyy...powoli i do wszystkiego dojde...Jestem z koszalina,mieszkam z chlopakiem...szykuje sie dzidzia...to dopiero poczatek drugiego miesiaca ale jest...hmmm....boje sie troche,ze sobie nie poradze...sytuacji finansowej...wiadomo,ze u nas w polsce jest ciezko...mam nadzieje,ze wszysytko bedzie ok
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Ja wogole wyslalam to samo dwa razy...i nie wiem jak wysylac zeby bylo wiadomo co do kogo...=/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mieszkamy mozna powiedziec ze na jednym osiedlu....tak wiec jak moj luby dlugo nie wraca z pracy a dzwonil ze juz wyjezdza to oznacza ze jest u nich....bo to bo tamto....zawsze cos...przyjezdza do domu kolo 19 i dziwi sie ze mi sie juz nigdzie nie chce wychodzic czy szykowac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Dziekuje wam wszystkim dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Wtajemniczenie
|
sara po prawej stronie masz cytuj to dajesz jak chcesz tylko tego jednoego posta zcytować. a jak wiecej to ten kwadracik mały obok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Sara dosoknale Cię rozumiem też bym już nie miała ochoty nigdzie wychodzić
![]() Nie ma facetów idealnych zresztą karzda z nas czasem narzeka na Tż-ta i to normalne... Ale i tak ich kochamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
O sory Mloda pitoli mi się już w głowie bo senna jestem
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
ja tez juz prawie zasypiam
![]() a do tego znowu juro przyjdzie pani do sprzatania bo dzisiaj nie zdazyla i jutro musi dokonczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zadomowienie
|
Witam nową mamusię
![]() ![]() ![]() A mojego Tż ma pizze wzięło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4373 |
Zakorzenienie
|
Sweet a jadlas z fabryki pizzy ?? tam jest taka ze masakra mozna jesc jesc jesc i jesc
![]() ![]() ja wlasnie zjadlam nadarynki i zamierazm isc spac ![]() buziole mamusiki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
papatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zadomowienie
|
Asiulka nie jadłam, my zawsze bierzemy z Grand Pizza z wolności jakoś najlepiej nam wchodzi i nawet moj Tż do tej pory fan pizzy z dagrasso przestawił się na grand
![]() ![]() ![]() Jeżżżu Asiulka odpisz tu na wizażu chociaż dobranoc bo on mi żyć nie da, leży i co chwila karze mi sprawdzać co chwila czy jest coś nowego ![]() ![]() ![]()
Nasz Filipek ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/bl9chdge2vujvywa.png Fistaszkowe Gryzadełka ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284079b0.png?9148 Edytowane przez Sweet Delights Czas edycji: 2009-11-03 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Wtajemniczenie
|
ja zcekam z niecierpliwościa na koniec mojej aukcji z telefonem
![]() w miedzyczasie czytam watek mamus listopadowo gudniowych o rozpakowywaniu.pozyteczne rzeczy tam sa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zadomowienie
|
Dopiero wróciliśmy od lekarza
![]() Zapisani byliśmy na 19 a weszliśmy dopiero o 20:30 ![]() Wszystko ok-dzidek zdrowy, waży już ok 2kg( ponad 4kg mamy zagwarantowane ![]() ![]() W tym miesiącu przytyłam 4kg ![]() ![]() ![]() A i kolejny nie wypał to usg 3/4d- nie wiem co nas podkusiło, ze względu na poślizg usg trwało 10min- a my nic nie zobaczyliśmy ![]() ![]() Pocieszające jest to,że jeszcze raz lekarz przebadał synka i jest wsio ok ![]() ---------------- Jestem zmęczona ale może uda mi się nadrobić te 6 stron ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Przyczajenie
|
Hejka dziewczyny
Mam 24 lata, dwuletnią córeczkę i spodziewamy sie dzidzi. Na początku było trudno. Chyba przerosło mnie to wszystko, bałam się bardzo, że nie poradzimy sobie, ale jakos wszystko się ułożyło. Teraz mamy śliczną córeczkę no i spodziewamy się drugiego dziecka, tylko wiecie co kochane nie jestem pewna. Robiłam trzy testy gdzie wykazało, że jestem w ciąży. Robiłam badania na krew i wynik wyszedł że jestem między 5-6 tyg ciąży.Objawy mam jak najbardziej na ciąże. Wisyte u lekarza mam dopiero 10 listopada, ale mimio tych testów, badań i objaw boję się że lekarz powie mi, że jednak nie jestem. :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zadomowienie
|
majkela super, że wsio ok z maluchem i jaki duży już
![]() ![]() brudkah85 witamy i gratujacje ![]() ![]() No proszę ile mamuś nowych się pojawiło u nas... ![]()
#4380 |
Wtajemniczenie
|
wiesz ty co brudka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.