|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki ~Wiosna - Lato 2006~ cz. II
Doridee super, że czopki zadziałały!!!
![]() Śnieżynka a niech by mnie zmotywował do zadbania o siebie, bo mi się nie chce, jak tak siedzę w domu ![]() ![]() Djamelka dałą swoje zdjęcie do swojego albumu, tego z urodzin Sary. |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Ahaaaa juz patrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Rozeznanie
|
Doridee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak i ty Zanciu niemartw sie i nie patrz na to ze dzieci na watku sa bez pieluch,bo kazde dziecko jest inne.Ja moja Sare walkowalam z nocnikiem tak ze szok(bo od sasiadki maly juz czysty itd)i co z tego bylo,stres dla wszystkich i nic wiecej ,a kupke to i to nauczyla sie robic dopiero jak miala prawie trzy lata (bez3 miesiecy)a z Kevinem powiedzialam sobie NIE.Wytlumacze mu do czego sluzy nocio i tyle wszystkiego,pomyslalam ze ma czas na to.A ze Kevin byl juz do tego gotowy przed 2lata to zaszokowal wszystkich bo sam powiedzial siku do nocia i sam zaczal robic,bez rzaddego latania za nim.Wiec niemartw sie zobaczysz ze i na niego przyjdzie czas.
#4354 |
Zakorzenienie
|
A te to ja juz kiedys widzialam, brzuszka nie widac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Rozeznanie
|
Sniezynka no tego nie widzialas bo robilam je wczoraj a dzisiaj dopiero siostra mi je wyslala.Brzusio niedawno zaczal mi rosnac ,ale idzie do przadu za miesiac bedzie wiekszy.
![]()
#4356 |
Zakorzenienie
|
Na jakie ja mam wlasciwie zdjecia patrzec ??? Te z urodzin Sary sa przeciez z listopada, albo ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zadomowienie
|
Jestem, jestem
![]() Śnieżynko, z kilogramami idziesz jak burza. Wielkie brawa ![]() Zancia, i jak Oskar? Monika, jakaś epidemia to prawda. Wszyscy się rozkładają. Już tylko czekam kiedy mnie dopadnie. Nawet nie zastanawiam się czy dopadnie ![]() Doridee, myślałam też ostatnio o Ali, ale bardziej pod kątem przyczyny tych zaparć i przyszedł mi tylko do głowy gluten i skaza białkowa, bo przy niej podobno mogą być problemy. Może rzeczywiście sprobuj słonecznik lub orzeszki, ja bardzo lubiłam i dalej lubię. Monka, ciuszki na tej stronie piękne. Duża zasługa w zdjęciach i modelkach. Cen nie odglądałam, bo i tak poza moim zasięgiem, za to kroje można spapugować i samemu coś odszyć spróbować ![]() Gosia, jak lekarz cię zruga to się nie daj. Nie ma prawa. Bardzo się cieszę, że hormony w normie. A pływaki tż sprawdzaliście? Edycia, jak miło, że jesteś ;D Dzisiaj tak wiosennie było albo myślę życzeniowo, bo wiosny chcę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Parapet a dziekuje, dziekuje
![]() ![]() Dziewczyny wiecie moze jak usunac tlo ze zdjecia ??? Tzn. chce zrobic zdjecie np. jakiejs bluzce i zeby bylo bez tla, jak to zrobic ??? Dodam, ze nie posiadam PS. Da sie w Irfan ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Parapet- zapomnialam dopisac, ze masz swietnego faceta, skoro odwalil kawal dobrej roboty za Ciebie
![]() ![]() ![]() Troche kiepsko bez tej edycji, nie ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Witka plotkary
![]() Mi tam zwisaja te kobity z wrzesniowek czy jaki to watek, a ty Gosia sie nie przejmuj jakimis glupimy opiniami , malo masz na glowie? jakimis duperelami bedziesz sobie teraz glowke zawracac ![]() ![]() Amelka a zaraz cie opczaje ![]() ![]() ![]() Sniezynka nie wiem jak sie usuwa tlo ![]() ![]() ![]() Doridee u la la , oby to byl pierwszy krok do przodu.Tez nie sadzilam ze jest to tak duzy problem , ze wystepuje dosc czesto.Pmietam ze twoja Aluska malo pila, pisalas to nawet kiedys? myslalam ze jest juz lepiej.Jak sie bawicie w dom, albo w plotki, przy kawce , macie takie malusie filizaneczki to niech Aluska nalewa i pijcie, wiesz o jakie zabawy mi chodzi , w doroslych, herbatka itd Zawsze to cos ![]() Edycia zara fotosy opczaje ![]() Justyna co projektant to projektant, ma koles talent , projekty robi genialne, wie jak to przekazac, potrafi polaczyc material z kolorem, a potem szyja dla niego i taka kiecka wymiata, a co do fotek i modelek to wiadomo cos w tym jest, ale kupujac kiecke u niego wiem ze nie bedzie zaklamania , taki ksztalt , taki kroj itd , pomijajac jak taka kiecka lezy na roznych typach budowy ciala.Widzialam wczoraj takie ala kiecki i duuuzo im brakowalo oj duzo , nawet modelka by nie pomogla chyba ze retusz. Na dzien dzisiejszy nie znam tak swietnej krawcowej ktora mogla by mi uszyc taka kiecke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
o kozwa , Justyna no zapomnialam, pozycz tego swojego chlopa jak wroce do angli haha bo dom pewnie bedzie w oplakanym stanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
Monka - przestan, jakie burze ???
![]() ![]() ![]() Pokaz no jakies nowe fotki ![]() ![]() Edytcia ogladalam fotki, fajne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka ten siostrzeniec to jedynak. Mój brat ma bliźniaczki - dwie córeczki
![]() A wiesz co jeszcze mi sięskojarzyło, że tam w jednym z tych cytatów o zaparciach było, żeby nie podawać w takich przypadkach bananów, ale Zosia akurat jak zje banana to zawsze mam gwarancję kupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Snieynka a z plastiku to jak bedzie powyzej 30 stopni to nie wylaz , chlodz sie co 30 min zeby ci sie nie stopila, mowie ci jak bum cyk cyk, zebys potem nie plakala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurka ja dalej fotek nie obadalam ![]() ![]() ![]() Biegalam dzis i myslalam ze pluca wypluje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest z Wrocka, pilna sprawa ![]() KIERUNEK: bielany CEL: niebieskie legginsy MIEJSCE : ![]() KOSZT :60 zeta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze jedno zauważyłam od momentu jak mnie nie było, czyli początek listopada i wtedy też wizaz.pl się reklamował w gazetach razem z tym testem depilatorów brauna - mianowicie - liczba wizażanek. Kiedyś jak było aktywnych 15 tys. wizażanek to było dużo, a teraz patrzę ponad 32 tys. osób aktywnych.
To ja znikam. Do jutra. |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
I co? Ledwo to napisałam i już jest 39 tysięcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Monka Twoje uwagi sa bardzo cenne
![]() ![]() ![]() Edytcia widzisz coraz wiecej Wizazanek jest ![]() ![]() ![]() Kurde musze jeszcze chatke ogarnac a nie chce mi sie. Jutro tesciowa przyjedzie do mnie, bo zaprosilam ja na obiad i na bajere ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Edytcia teraz 43 tys
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
Monka i co ??? Jestem pierwsza :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
hehe len to ja nie jeste, ale nie mialam czasu od 7 bylam w rozjazdach to tu to tam i tam i obok tam i tak zlecialo , potem dzidek poszedl spac i juz taka zrypana bylam ze siedzialam , ale za to biegalam , wiec nie marudz
![]() Edycia git foteczki , miodzo ,ma taka urode madralki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Ja uciekam ogarnac kuchnie i do wyrka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
Śniezynko a tego artykułu nie czytałam. Niby wszystko wiem, ale dobrze co nieco sobie przypomnieć, zakodować na nowo. Muszę bardzo zwracać uwagę na to co je Ala
![]() ![]() Oj, nikomu nie życzę takich problemów ![]() ![]() Jutro postaram sie nie wspominac o kupie, tylko muszę ją pilnować żeby w majty znowu nie zaczeła robić. Zreszta ciekawe kiedy teraz kupa będzie ![]() Ja usuwam tło w PS. Innych programów nie znam ![]() ![]() ![]() Djamelko maluśki masz ten brzuszek ![]() ![]() ![]() Parapet chyba oprócz zaparć Ala miałby inne objawy czy uczuleniu??? Nigdy nie było innych problemów ![]() ![]() Edycia fajowe fotki ![]() ![]() Nie czytałam tego wątku wrześniówek ale z tego co piszecie pojechały ![]() Gosiu przerąbane masz ze swoimi problemami. Widzę, ze obcykana jesteś w temacie. Ale nie dziwię się, takie mamy czasy, ze pacjent czasem wie wiecej niż lekarz ![]() Monka widzę tez sie wzięłaś ostro za siebie ![]() Aaa, Śniezynko ja mam zwykłą spiralkę i nie polecam ![]() ![]() ![]()
#4373 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka dobranocka
![]() ![]() ![]() Doridee hmm ja co chwile sie za siebie biore ![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/item532165508_sexi...ngami_hit.html http://allegro.pl/item533008368_sexi...jowka_hit.html http://allegro.pl/item532147630_sexi...ly_zestaw.html http://allegro.pl/item531473440_sexi...ngami_hit.html http://www.allegro.pl/item528927916.html ,mam nadzieje ze sie uda ![]() A czemu nie wyciagniesz tej spiralki teraz? po kij sie meczysz? przeciez chyba nie musisz trzymac az skonczy sie data uzytecznosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Monka odważne te stroje
![]() ![]() ![]() Co do spirali nie jest ostatnio najgorzej, początki były gorsze. Nadal nie jestem przekonana do hormonów a Mirena kosztuje 1000zł u nas (z włożeniem). Dlatego nie podejmuję póki co decyzji o zmianie sposobu antykoncepcji.
#4375 |
Zakorzenienie
|
No odwaze te stroje hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Monka Mirena jest z hormonem ale dawka jest inna i wchłanialność też. Na pewno nie można hormonów w Mirenie porównać z pigułkami czy plastrami
![]() ![]() Pora spać - dobranoc ![]()
#4377 |
Zakorzenienie
|
Doridee ale masz wyczucie , punkt 1
![]() ![]() ![]() A ja dalej te skapciale pl znaki poprawiam , ahhhhhhhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
ajjj zapomnialam ci powiedziec DOBRANOC
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Rozeznanie
|
Doridee, gratuluję kupki
![]() ![]() A co tej akcji wrześniówek to rzeczywiście dziewczyny zachowaly się jak dzieci we mgle - zaskoczone, że ktoś czyta i oglada, nagle oburzone, że znalazł się ktoś, kto jest w stanie wyłapać czyjąś historię życia z tysiąca napisanych przez jedną z nich postów, co nie było zbyt trudne, bo jaroszania jest osobą dość wyrazistą i otwartą. Sama kojarzę ją doskonale. A później to już się tylko wzajemnie nakręcały i wyszła niezła jatka. Masz rację z tym leczeniem. Bardzo często tak jest, że samemu trzeba się interesować, bo nikt tak dobrze o nas nie zadba, jak my sami ![]() Kto wie co by było, gdybym w kwietniu wstrzyknęla sobie ten progesteron, który dostałam od poprzedniego lekarza ![]() ![]() Monka, Diablica jest the best!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parapet, nie badaliśmy jeszcze pływaków TŻta ![]() Śnieżynka, Parapet jest już mężatką ![]() A hasło o upływającym czasie jest bardzo trafne, przemawia do mnie. Muszę sobie je jutro napisać na dużej kartce i przywiesić w najbardziej widocznym miejscu w domu ![]() ![]() Djamelka, ja też czekam na sesję brzuszkową ![]() Mi sie z kolei bardziej podoba Maciej, choc nie nadam w pzyszłości swojemu synowi takiego imienia, ale tylko dlatego, że brat TŻta też Maciek, a nie chcę mu składac takiego hołdu ![]() ![]() Rany, lece spać, bo piszę elaboraty a oczy na zapałkach ![]() Aaaaaaaa, Mój tatko wychodzi ze szpitala w środę lub czwartek! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Witka spiochy
![]() Gosia o ktorej ty wstajesz? juz myslalam ze tu nikogo nie zlukam a tu prosze , doszedl kolejny elaborat ![]() Ja sie nabawilam lekkiej kontuzji ![]() ![]() ![]() ![]() Spac mi sie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.