|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Cytat:
Im bardziej analizuję całą sytuację tym bardziej wydaje mi się ,że rezygnacja jest najlepszym wyjściem . eh mętlik straszny ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4352 |
Zadomowienie
|
Heloł
![]() Dawno mnie nie było, ale nie mam się czym chwalić ![]() ![]() Pierwszy tydzień stycznia minie mi pod znakiem kolokwiów i innych ciekawych niespodzianek. Jezu - jak zaliczę pierwszy semestr to będzie cud ![]() Nie wiem czy wpadnę jeszcze na forum, ale jakby mi się nie udało to życzę Wam Wesołych Świąt ![]() ![]()
![]() |
#4353 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() *Tak dla sprostowania, to jeszcze 2 lata temu msg było specjalizacją na ekonomii, ale było na nią najwięcej chętnych, wiec utworzyli cały kierunek. Eh.. po tym roku trzeba pomyśleć o jakieśj pracy choćby związanej z zawodem, po potem może być słabo z pracą ![]() Cytat:
![]() ![]() Po tym wywodzie życzę Wam mało uciążliwych świąt, które faktycznie dadzą Wam powody do nieudawanej radości ![]() A co do sesji, to w tym roku specjalnie się nie przejmuję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4354 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
NIby doświadczenie najważniejsze ale jednak mając 2 kierunki ma się więcej możliwośći jeżeli chodzi o stanowiska na jakie chce się ubiegać . Ale z kolei po prawie również przyjmują np do banków więc na jedno wychodzi . Martwię się , że będe musiała mieszkać tu gdzie teraz nie przez rok czy 2 lata ale przez 5 czy 8 .. ![]() ![]() Ale się rozpisałam ![]() Co do świąt , to też nienawidzę . Ale tak nienawidzę nienawidzę . Lubie jedynie prezenty dostawać - i robić , o ile mam na to fundusze . NIecierpię udawania , że wszystko jest cacy . Jedynie święta z rodziną TZa są do zniesienia , bo on ma wspaniałą rodzinę . Z mojej jedynie nieliczni są świetni . No ale jakoś trzeba przetrwać te 3 dni . Jedyne co mi się zawsze chce w święta to - gotować! Zawsze znajde na to czas , chęci i coś co chcę zjeść i ugotować , upiec . W trakcie roku jakoś nigdy nie mam okazji , a robienie zwykłych obiadków mnie nie kręci . Jedynie czasem jakiś obiadek dla TZa . Więc to jedyny miły aspekt świąt . A ozdoby świąteczne już w październiku w CH działają na mnie jak płachta na byka ![]() Kurcze , mozna coś pozytywnego jednak znaleźć w tych świętach ![]() Chomik - a wy tylko 2 egzaminy macie?
Edytowane przez AmericanGirl Czas edycji: 2009-12-22 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4355 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja nie lubie w świętach tego, że wszyscy się stresują i wrzeszczą, co kompletnie mija się z założeniem. No i 3 dni w oparach dymu papierosowego, który można kroić nożem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
Te dwie świąteczne piosenki akurat nigdy mi się nie znudzą ale jak słucham obojętnie jakiego radia to ręce opadają jaka teraz tandeta leci
![]() Właśnie dowiedziałam się, że już zlikwidowali nam stacjonarny ale Neostradę mieliśmy do 31 grudnia ![]() Mam nadzieje, że w pon. uda mi się załatwić internet bezprzewodowy i wszystko będzie dobrze działać....chociaż z moim "szczęściem"do komputerów mam marne szanse ![]() W ogóle to mam zamiar zabrać się za pracę już w piątek, w święta są same nudy, więc przynajmniej będę miała co robić. Nie chce mi się do domu jechać ![]() U mnie już prawie nie ma śniegu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojechałam kupić książkę na egzamin z historii. Na szczęście akurat w tym momencie nie było kolejki w księgarni ![]() ![]() ![]() American Ale napisałaś wypracowanie ![]() ![]() ![]() Wesołych Świąt ![]()
![]() |
![]() |
#4358 |
Zadomowienie
|
Ostatnio mało się udzielam, bo net jest u siostry w pokoju i mało co z niego mam okazję skorzystać. Całe dnie pomagam mamie,próbuję nacieszyć się domem i czytam romansidło pt:Saga Zmierzch
![]() ![]() ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT!!! ![]() ![]() ![]() ps. nie objadajcie się zbytnio ![]()
![]() |
![]() |
#4359 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Więc na początek powiem ,że podjęłam decyzję i na 100% rezygnuję i będę się rozkoszować tylko moim prawem ![]() ![]() Byłam dziś na zakupach . Mnóstwo ludzi , zakupy na ostatnią chwilę . Już wszystkie prezenty są . Ale jaki ja prezent dostanę od TZa to normalnie bajka ![]() ![]() Pogoda masakryczna . O ile nawet cieplo to ta chlapa jest przeokropna . Miałam całe nogi przemoczone . Koszmar . Szkoda , że nie ma śniegu , ale takiego porządnego . Na święta upichcę moje ulubione żeberka na ostro ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4360 |
Wtajemniczenie
|
Wesołych Świąt dla wszystkich!
![]() Gwiazda tak, Zmierzch to straszne romansidło ![]() ![]()
![]() |
#4361 |
Zadomowienie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT moim Dziewuszkom
![]()
![]() |
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że nie będziesz żałować swojej decyzji ![]() Ja jadę na zakupy w poniedziałek, z koleżanką. Tzn. jadę jako osoba towarzysząca, bo nie planuję nic kupować. Pieniądze, które dostałam pod choinkę wydam na dodatkowe godziny jazd, żebym wreszcie zdała prawko. A potem, jak już będę miała pracę (i pieniądze, i jak schudnę ![]() ![]() ![]() Jaki prezent dostałaś od Tża, jeśli to nie tajemnica ![]()
![]() |
![]() |
#4363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też mam nadzieję , że nie będę tej decyzji załować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4364 |
Wtajemniczenie
|
Co tam dziewczyny słychać? Przejedzone bardzo?
![]() Jestem szalona, właśnie kupiłam sobie dwie torebki- nie wiem po co skoro cały czas siedze w domu, ale z drugiej strony przecież kiedyś z niego wyjdę ![]() ![]() Nija pozwoliłam sobie skorzystać z Twojego kodu ![]() U mnie powiedzmy, że po staremu. Myślę, że to najwyższa pora wrócić do intensywnej nauki. Do tej pory czułam się średnio, więc uczyłam się niewiele, ale teraz czuję się w miare dobrze, a nie chce zmarnować tego czasu- w końcu może ten rok na coś się przyda. Być może niedługo zostanę rencistką ![]() Oprócz tego postanowiłam, że sprawą mojego odszkodowania zajmie się profesjonalista. Radziłam się znajomej prawniczki, szanse na uzyskanie odszkodowania mam spore, ale musi się tym zająć ktoś kto się na tym zna. Popytałam, pogrzebałam w internecie i chyba znalazłam człowieka, który mógłby się tym zająć. Ma do mnie przyjechać jeszcze w tym tygodniu, wtedy dopiero dowiem się konkretów. Jedno jest pewne- jego wynagrodzenie to procent od mojego odszkodowania, z czego jestem zadowolona, bo myślę, że to uczciwy układ. Szczegóły musimy jeszcze omówić. Myślę, że skorzystanie z usług takiego człowieka to dobra decyzja, bo ja sama nawet nie wiedziałabym jak się do tego wszystkiego zabrać. Ktoś występuje w moim imieniu, jasne, że nie robi tego za darmo, ale przynajmniej się na tym zna, wie na co się powoływać, wie jak negocjować i przede wszystkim myślę, że będzie inaczej traktowany niż ja- ktoś, kto się w ogóle nie orientuje w tych zawiłościach prawnych. Mam nadzieję, że sprawa nabierze tempa, nie liczę na nie wiadomo co, ale nawet małe pieniądze się przydadzą. Żadne pieniądze nie zrekompensują mi tego straconego roku i nie uśmierzą bólu, ale na pewno pomogą mi stanąć na nogi, bo wszystko wskazuje na to, że rehabilitacja którą przejdę, będzie zajęciami indywidualnymi- a to kosztuje. Liczę na to, że dogadam wszystko przed kolejną operacją ( 18.01). American ja myślę, że podjęłaś dobrą decyzję. Skoro prawo jest dla Ciebie najważniejsze, nie ma sensu zawracać sobie głowy czym innym. Ale tak jak napisałam- ja tak myślę, mam nadzieję, że Ty patrząc na to z perspektywy czasu nie będziesz żałowała decyzji. ![]() Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie się dziewczyny- wiem, że w najbliższym czasie czeka Was sporo nauki, więc trzymam kciuki ![]()
Edytowane przez nebya Czas edycji: 2009-12-27 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
nebya Dziękuję
![]() ![]() ![]() Moim zdaniem podjęłaś bardzo dobrą decyzję w sprawie tego odszkodowania. Trzymam kciuki ![]() American No to cieszę się, że torebka Ci się podoba. W mój gust bardzo trudno trafić, dlatego rodzina wie, że najlepszym prezentem dla mnie są pieniądze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() American jeśli nie podobało Ci się na msg, to podjęłaś dobrą decyzję. A tak btw jakie WdW wybierasz na semestr letni? My dziś mamy zapisy, a ja ciągle nie moge się zdecydować. Z tego co pamiętam jest: -Prawo ochrony konkurencji (15) =>Trzciński -Prawo ochrony środowiska (15) =>Nie pamiętam -Coś o partiach politycznych (30) =>Niesioł -Demokracja bezpośrednia (30) =>Uziębło Nawet nie wiem, czy jest 1, czy 2 do wyboru. Może w siatce godzin coś jest na ten temat. Ta polityka mnie trochę martwi, bo dla mnie im tego mniej, tym lepiej. ![]()
![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odszkodowaniem zajmiecie się dopiero po operacji, tak ![]()
![]() |
![]() |
#4369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My jeszcze nic nie wiemy na temat wdw . Ale jesli miałabym wybrać z tych 4 to napewno wzięłabym prawo ochrony konkurencji . Nie wiem czy to z tym kolesiem , ale u nas w tym sem miałobyć do wyboru ale coś tam zamotali i niby nie ma ale jest więc nie wiem czy bedziemy mieli w 4 sem. Podobno prowadzący ochronę konkurencji ( tylko nie wiem czy u was jest ten sam) jest bardzo fajny . Politykę tez lubię ale chyba troche nudnawo uczyc się takiej suchej teorii . nebya podoba mi się ta szara torebeczka , już kiedyś ją wylookałam ![]() W ogóle zrobiłam dziś moje pierwsze paznokcie żelowe - mojej mamie - i wyszły bosko . Aż się sama zdziwiłam , bo myślałam , że jak za pierwszym razem to będą jakieś niedorobione a tu wyszły profesjonalnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak jest ogólnie z jakością tych torebek? Raczej na jeden sezon czy można ponosić dłużej? Chodzi o takie umiarkowane użytkowanie powiedzmy, na zmiany a nie cały czas w jednej ![]() Co do odszkodowania to prawdopodobnie tak. Operacja właściwie będzie zaraz, nie ma chyba sensu rozpoczynać tego wcześniej zwłaszcza, że powinnam mieć jeszcze jeden dokument ze szpitala, który dostanę po operacji. Chyba, że porozmawiam z tym prawnikiem i okaże się, że on może zaczynać działać już, bez częstych konsultacji ze mną ( będzie to niemożliwe kiedy będę w szpitalu, wielu rzeczy nie da się załatwić przez telefon, a w szpitalu jest zakaz odwiedzin, więc nawet mama nie wejdzie z np. papierami do podpisania) i bez tego dokumentu. Wszystkiego się dowiem kiedy z nim porozmawiam osobiście ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym już strasznie chciała zrobić zamówienie na etorebce ( ![]() ![]() ![]() ![]() Zakaz odwiedzin? ![]() ![]() Oglądałaś real fotki Elvie ![]()
![]() |
![]() |
#4372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widziałam fotki Elvie, ale powiem szczerze, że niewiele z nich można wywnioskować, bo na jednych torebka jest bardziej szara, na niektórych bardziej beżowa. Z resztą kiedy oglądam jej zdjęcia katalogowe na laptopie to wydaje mi się, że jest bardziej szara, a kiedy siostra włączyła te same fotki na komputerze stacjonarnym to torebka była beżowa ![]() ![]() W tym szpitalu jest zakaz odwiedzin ze względu na grypę. Cały szpital jest tym zakazem objęty, ortopedia też. Z resztą w mazowieckim chyba wszystkie szpitale wprowadziły zakaz odwiedzin, bo u nas było dużo zachorowań na grypę. Z jednej strony zgadzam się z tym, bo po co jeszcze epidemia w szpitalu ( ten w którym ja leżałam i będę leżeć mają naprawdę dużo specjalistycznych oddziałów w tym neonatologiczny i parologii ciąży bardzo rozbudowany, a taka grypa panująca w szpiatlu to w wielu przypadkach wyrok dla maluszków, ale z drugiej strony jak już tam się jest to marzy się o tym żeby ktoś choć na chwilę przyszedł bo z nudów można się przekręcić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nebya trzymam kciuki za wszystko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4374 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gwiazda dziękuję bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
nebya Czytałam na wątku o etorebce, że kurier już u Ciebie był
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4376 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4377 |
Zadomowienie
|
Ja tam wolę tradycyjne zakupy
![]() ![]() Udanej zabawy jakakolwiek będzie ![]() ![]() ja to spać pójdę o 22 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4378 |
Zadomowienie
|
Happy New Year ;**
Ja tam idę balować ![]()
![]() |
![]() |
#4379 |
Wtajemniczenie
|
Najlepszego w Nowym Roku
![]()
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego Nowego Roku
![]() ![]() Ja już po imprezie ![]() ![]() A ja będę oglądać House'a ![]() ![]() ![]() Mam parę postanowień na nowy rok ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.