Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-10-07, 17:14   #4351
lalaith
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 831
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Anariel próbowa³am zrobiæ telefonem zdjêcia w³osów, ale s³abiutko je widaæ, wklejam:

Te 2 pierwsze zdjêcia z telefonu, wiêc w³osy wydaj± siê matowe, kolor rzeczywisty jest na 3 zdjêciu które kto¶ mi niedawno zrobi³ aparatem.
lalaith jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-07, 19:37   #4352
ekomonika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 199

Mam pytanie - czy wie kto¶ czy miód z pokrzywy te¿ przy¶piesza porost w³osów ? Z góry thx ;***
ekomonika jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-07, 19:41   #4353
vinitha
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 196

a je¶li nawet, to jak go nak³adaæ????? ja bym siê ba³a, ¿e w³osy siê ca³e poklej± i popl±cz±...
Stary 2009-10-07, 19:58   #4354
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 975

Cytat:
Napisane przez ekomonika Poka¿ wiadomo¶æ
Mam pytanie - czy wie kto¶ czy miód z pokrzywy te¿ przy¶piesza porost w³osów ? Z góry thx ;***
Miód z pokrzywy? a co to?
Stary 2009-10-07, 20:21   #4355
Anariel
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 470

A mnie tez to zaciekawilo
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-07, 20:40   #4356
trojka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 247

Cytat:
S±zê, ¿e je¶li jest z pokrzywy to te¿ przyspiesza porost, ja bym go raczej popija³a rozcieñczonego w letniej wodzie, a na g³owê zrób maseczkê:

jogurt naturalny+miód

¿ó³tko+miód

olej rycynowy+miód

Po miodowych maseczkach w³osy s± takie cudne i miêciuteñkie

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na si³ê problemów!
S³odka niewiedza i szacunek to spokój w zwi±zku.
trojka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-07, 21:07   #4357
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vinitha Poka¿ wiadomo¶æ
a je¶li nawet, to jak go nak³adaæ????? ja bym siê ba³a, ¿e w³osy siê ca³e poklej± i popl±cz±...
Ja robiê z niego p³ukankê : do 0,5 l. butelkê wody nalewam ³y¿eczkê miodu, mieszam ¿eby siê rozpu¶ci³, i jak koñczê myæ w³osy p³ukam tak± mieszank± Nie pl±cz± siê , nie mam problemów z rozczesywaniem w³osów

Trojka - dziêki

viki1988 - te¿ nie wiedzia³am ¿e co¶ takiego w ogóle istnieje, dopóki nie zobaczy³am takiego miodu u kole¿anki Powiedzia³am jej ¿eby mi kupi³a, i jest Tym miodem s³odzê te¿ herbatê

Pozdrawiam

ekomonika

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 21:15   #4358
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 975

Cytat:
Ja robiê z niego p³ukankê : do 0,5 l. butelkê wody nalewam ³y¿eczkê miodu, mieszam ¿eby siê rozpu¶ci³, i jak koñczê myæ w³osy p³ukam tak± mieszank± Nie pl±cz± siê , nie mam problemów z rozczesywaniem w³osów

Trojka - dziêki

viki1988 - te¿ nie wiedzia³am ¿e co¶ takiego w ogóle istnieje, dopóki nie zobaczy³am takiego miodu u kole¿anki Powiedzia³am jej ¿eby mi kupi³a, i jest Tym miodem s³odzê te¿ herbatê

Pozdrawiam

ekomonika
hmm... mo¿e jakie¶ zdjêcie? albo link? albo chocia¿ podasz co to za firma?
Stary 2009-10-07, 21:20   #4359
marmotta
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 311

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
hmm... mo¿e jakie¶ zdjêcie? albo link? albo chocia¿ podasz co to za firma?
Miód pokrzywowy

Sk³adniki:

2 ³y¿ki li¶ci pokrzywy (suszone)

1 ³y¿ka li¶ci orzecha w³oskiego (suszone)

1 ³y¿ka kwiatów nagietka (suszone)

500g miodu naturalnego

Sposób przygotowania:

W m³ynku ucieramy zio³a na proszek (wszystkie razem)

Do miodu, który powinien mieæ p³ynn± konsystencjê dodajemy sproszkowane zio³a, ca³o¶æ b. dok³adnie mieszamy (je¿eli miód uleg³ krystalizacji musimy go delikatnie podgrzaæ najlepiej w k±pieli wodnej nie dopuszczaj±c do wrzenia)

Sposób przyjmowania:

1 ³y¿ka 2 x dzieñ po jedzeniu (rano i wieczorem)

Miód ten wzmacnia i regeneruje mechanizmy obronne organizmu.

¼ród³o: http://www.izabelafrackiewicz.pl/ind...d=11&Itemid=48

a tu gotowy:
http://pszczelnictwo.com.pl/ziolomio...wy_id_138.html

Edytowane przez marmotta
Czas edycji: 2009-10-07 o 21:22
marmotta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-07, 21:22   #4360
ekomonika
Zakorzenienie

Ten miód jest z prywatnej pasieki, ale mo¿na znale¼æ te¿ takie w wiêkszych sklepach, aptekach [podwy¿sza poziom hemoglobiny czy czego¶ takiego] i na allegro ;]

Pozdrawiam ;*

P.S Zdjêcia dodam, ale nie teraz, bo aparat mi siê popsu³, a w komórce nie mam. Jak bêdê mia³a to dodam ;]
Stary 2009-10-07, 21:37   #4361
trojka
Zakorzenienie

Cytat:

Trojka - dziêki

Pozdrawiam

ekomonika
tylko nie do gor±cej herbatki, miód do 45 stopni siê powinno rozpu¶ciæ, w wy¿szej temp. traci swoje dobroczynne w³a¶ciwo¶ci

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 22:21   #4362
dymka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 219

Cytat:
Napisane przez trojka Poka¿ wiadomo¶æ
S±zê, ¿e je¶li jest z pokrzywy to te¿ przyspiesza porost, ja bym go raczej popija³a rozcieñczonego w letniej wodzie, a na g³owê zrób maseczkê:

jogurt naturalny+miód

¿ó³tko+miód

olej rycynowy+miód

Po miodowych maseczkach w³osy s± takie cudne i miêciuteñkie
To muszê od babci miód wyci±gn±æ ma zapas na zimê siê ucieszy, ¿e wnuczka chce miodek (dopóki nie dowie siê w jakim celu )
Stary 2009-10-08, 07:16   #4363
stokrotka_dorotka
BAN sta³y

Lokalizacja: Wysy³am zaproszenia do *******.com - genialne nagrody.Pisaæ pw ze swoim mailem
Wiadomo¶ci: 208

Cytat:
Napisane przez stokrotka_dorotka Poka¿ wiadomo¶æ
witam co my¶licie o takim czym¶
http://www.ALLEGRO.PL/item756933338_kokosowy_kr em_do_skory_suchej_balea_ 500ml.html
nadaje siê na w³osy??
Cytat:
Napisane przez niutka1 Poka¿ wiadomo¶æ
to jest chyba krem do cia³a
ale mo¿e tak jak w przypadku ¿elu palomy w którym na opakowaniu nic nie pisze o zastosowaniu na skalp mo¿e jest tak te¿ z tym kremem
bo wydaje mi sie ¿e ma troszkê sk³adników takich co dajemy na w³osy
stokrotka_dorotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-08, 07:32   #4364
(:Iza:)
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 344

a ja kupi³am sobie mgie³kê z Radicala, ale bêde jej u¿ywaæ tylko do skóry g³owy, bo bojê siê ¿e mi przesuszy trochê w³osy
u¿ywa³a która¶ z Was tego? przyspiesza wzrost?
(:Iza:) jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-08, 07:37   #4365
LifUnia
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 033

Mi mgie³ka z Radicala nie przyspieszy³a, ale dawa³am na same w³osy, bo cudownie miêk³y, rozczesywa³y sie bez problemu i robi³y sie taaakie piêkne :P A mia³am wtedy bardzo zniszczone w³osy
LifUnia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-08, 08:23   #4366
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_dorotka Poka¿ wiadomo¶æ
ale mo¿e tak jak w przypadku ¿elu palomy w którym na opakowaniu nic nie pisze o zastosowaniu na skalp mo¿e jest tak te¿ z tym kremem
bo wydaje mi sie ¿e ma troszkê sk³adników takich co dajemy na w³osy
Tylko ¿e paloma to woda, aloes i troszkê dodatków (ca³kiem zreszt± fajny) a w tym kremiku pewnie bêdzie baza z nie wiadomo czego + trochê interesuj±cych dodatków. Mo¿e poszukaj sk³adu i wklej, to specjalistki Ci odpowiedz±
a swoj± drog± kremik fajny - moje ³ydki by siê skusi³y
Stary 2009-10-08, 13:24   #4367
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

Cytat:
Napisane przez (:Iza:) Poka¿ wiadomo¶æ
a ja kupi³am sobie mgie³kê z Radicala, ale bêde jej u¿ywaæ tylko do skóry g³owy, bo bojê siê ¿e mi przesuszy trochê w³osy
u¿ywa³a która¶ z Was tego? przyspiesza wzrost?
Chodzi Ci o tê wzmacniaj±c±? ja tez j± mam i daje na w³osy i skalp.
W³a¶nie wys³a³am do sprzedawcy maila z zapytaniem o sk³ad tego toniku przyspieszaj±cego porost FRESH. Kto¶ tu podawa³ link na allegro i mnie zaciekawoi³o
Stary 2009-10-08, 14:09   #4368
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trojka Poka¿ wiadomo¶æ
tylko nie do gor±cej herbatki, miód do 45 stopni siê powinno rozpu¶ciæ, w wy¿szej temp. traci swoje dobroczynne w³a¶ciwo¶ci
Wiem o tym, i w³a¶nie dajê ten miód jak jest herbata ch³odniejsza
Stary 2009-10-08, 17:21   #4369
Jaq
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18

Ja w³a¶nie doda³am sobie kofeiny do Waxa (zagranicznego) i czuje fajne mrowienie na skórze. Szczególenie by³o czuæ te mrowienie, jak podgrzewa³am sobie maseczke . Mam nadzieje, ¿e przy d³u¿szym stosowaniu jakie¶ efekty bêd±
Pozdr.

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez xBlackRosex Poka¿ wiadomo¶æ
Do³±cze, siê do was dziewczynki
Wiêc od pocz±tku.
Zawsze mia³am d³ugie w³osy, zdrowe czarne, l¶ni±ce, a¿ do grudnia zesz³ego roku... gdy¿ zachcia³o mi siê zostaæ blondynk±...
I tak maj±c przyjació³kê fryzjerkê, niskimi kosztami (wiadomo, jako , ¿e to przyjació³ka wszystkie koszty robocizny odesz³y) owszem zesz³am do blondu, w przeci±gu jakiego¶ miesi±ca... kosztem w³osów...
Niewiedzia³am ¿e w³osy mog± a¿ tak ³amaæ sie kruszyæ itd. Z w³osów do po³owy pleców w przeci±gu kilku tyg zrobi³y siê w³osy do ramion, zniszczone, gumowate. Wróci³am do czarnego...

A w³osy po kilku miesi±cach (w po³owie maja) zmuszona by³am ¶ci±æ na kilka cm... oczywi¶cie w celu zapuszczania, poniewa¿ z tego co mia³am na g³owie ju¿ nic nie da³o siê zrobiæ...
I rosn± powoli, bez ¿adnych wspomagaczy. obecnie s± gdzie¶ do po³owy szyji, ale mocno wycieniowane (wiadomo jak to po ¶ciêciu na krótko) niby w miare zdrowe, l¶ni±ce pomimo do¶æ czêstego kontaktu z prostownic± (zas³uga ró¿owego glisskura i prawie codziennych godzinnych przesiadówek z od¿ywk±).
Jednak jak dla mnie rosn± zdecydowanie za wolno a do wakacji chcia³abym mie¶ je ju¿ do po³owy pleców (marzenia ¶ciêtej g³owy ). Wiem ¿e to ma³o prawdopodobne, ale mo¿e tak w skrócie. Co¶ dobrego, taniego (jak na kieszeñ studentki) i mega dobrze dzia³aj±cego (je¶li co¶ takiego jest),lepszego ni¿ od¿ywki z glisskura (które s± moim nr 1 po milionach innych przetestowanych przezemnie).
Gubie siê w tym co piszecie, szampony z rzepy, ok, ale moje w³osy musze byæ równie¿ doskonale od¿ywione, ze wzglêdu na prostownice, a w±tpie zeby ten szmpon doskonale je odzywial i nablyszczal.
Z góry dziekuje.
Pozdrawiam.
Powiem Ci to co ja u¿ywam, i co mi pomaga:
- maseczka przed myciem g³owy: olejek kokosowy (dostepny na www.mazidla.com) + olejek rycynowy + nafta kosmetyczna + miód + sok z cytryny (ja daje tak z 1/3 albo i mniej) + 2 zó³tka. Jest to oczywi¶cie dowolna modyfikacja. Maske trzymam oko³o 15-20 min przed myciem
- Wax L'Biotica - ja kupi³am za 11,49 z³ 250 g w Superpharma
- od¿ywka Joanna Rzepa- bardzo fajna
Mo¿esz np. na skalp nak³adaæ jeszcze olejek rycynowy (niby w³osy po nim szybciej rosn±) a na reszte w³osów olejek kokosowy badz tez inny.
No i ja bym jeszcze zainwestowa³a w preparat na koñcówki. Mo¿e byæ GlisKur na przyk³ad.
Pozdr.
Jaq jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-08, 17:33   #4370
xBlackRosex
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 166

Dziekuje dziekuje
Skorzystam z porady

Aaa zapomnialam napisac ze na koncowki uzywam zielonego serum z avonu, ale juz sie konczy wiec z pewnoscia zainwestuje w tego glisskura
xBlackRosex jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-08, 19:05   #4371
ekomonika
Zakorzenienie

Obecnie [oprócz tego miodu] myjê g³owê szamponem "Z apteczki babuni" firmy Joanna, jak na razie nie widzê ¿eby szybciej ros³y, ale to mo¿e te¿ od tego ¿e za krótko u¿ywam ;]

I pytanie : czy mo¿na i¶æ na pole nazbieraæ sobie tych pokrzyw i zaparzyæ, czy tylko kupiæ ?

Z góry dziêki ;*
Stary 2009-10-08, 20:57   #4372
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Obecnie [oprócz tego miodu] myjê g³owê szamponem "Z apteczki babuni" firmy Joanna, jak na razie nie widzê ¿eby szybciej ros³y, ale to mo¿e te¿ od tego ¿e za krótko u¿ywam ;]

I pytanie : czy mo¿na i¶æ na pole nazbieraæ sobie tych pokrzyw i zaparzyæ, czy tylko kupiæ ?

Z góry dziêki ;*
Taka zbierana z dala od drogi i niepryskana na pewno lepsza od kupnej - tylko musisz j± bardzo dobrze wysuszyæ je¶li chcesz przechowywaæ d³u¿szy czas. Za pó¼no siê zainteresowa³am w±tkami w³osowymi, wiêc pijê paczkowan±, ale w przysz³ym roku bêdê lataæ po lesie i zbieraæ
Stary 2009-10-09, 15:19   #4373
eloania
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 294

Cytat:
Napisane przez LifUnia Poka¿ wiadomo¶æ
Mi mgie³ka z Radicala nie przyspieszy³a, ale dawa³am na same w³osy, bo cudownie miêk³y, rozczesywa³y sie bez problemu i robi³y sie taaakie piêkne :P A mia³am wtedy bardzo zniszczone w³osy
kurcze, ta mgielka radicala to chyba jedna z niewielu rzeczy ktorej jeszcze nie mialam okazji wyprobowac, chcialam kupic juz pare razy ale jakos zawsze zakup nie dochodzil do skutku ;p

ale sie musze pochwalic co do moich wloskow

jakis miesiac temu scielam wloski duuzo, tak tym razem postanowilam sciac wiecej niz zwykle, nie tylko same koncowki.
a od poczatku roku, odkad zapuszczalam niby wlosy to podcielam moze ze 2razy same koncowki, i bralam belisse, tabletki ze skrzypem, pilam pokrzywe skrzyp, uzywalam seboradinu i do tego szampon z czarnej rzepy i nie bylo wogole widac efektu zeby mi rosly wloski cokolwiek... doslownie zero;p wkurzona bylam ze z mojego prawie calego rocznego zapuszczania nic nie widac, bo wlosy mam chyba tej samej dlugosci co na poczatku roku...
jeszcze musze dodac ze wczesniej prostowalam wlosy codziennie i przez to zniszczone mialam. od poczatku tego roku staram sie ograniczac a w wakacje nawet mialam 3 miesieczna przerwe;]

no ale chcialam napisac ze odkad podcielam znacznie wlosy w koncu widze ze rosna i wydaje mi sie ze rosna zdecydowanie szybciej w porownaniu do wczesniejszych miesiecy... dalej biore skrzyp i belisse i pije pokrzywe i skrzyp i uzywam szamponu tego o ktorym pisalam wyzej.

takie podciecie wiekszej ilosci wloskow jednak dobrze robi w niektorych przypadkach, a wczesniej to sie balam ze jak zapuszczam i pojde do fryzjera to zetnie mi wszystko co zapuscilam...

co prawda nie wiem ile dokladnie urosly bo nie mierze dlugosci wloskow ani nie farbuje wiec nie mam odrostow;p ale widze ze ruszyly z miejsca i cieszy mnie to;]
ciekawe ile mi urosna do konca roku ;p

troche mi juz szkoda hajsu wydawac na te wszystkie kosmetyki i tabletki na wloski, a co chwile widze cos nowego w sklepie... ;/ ;p dzisiaj widzialam w aptece jakis szampon z pokrzywy duzy za 36 a maly za 26 chyba... i sie zastanawialam ;p
ale narazie musze skonczyc moj z czarnej rzepy;p

Edytowane przez eloania
Czas edycji: 2009-10-09 o 15:24
eloania jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-09, 16:22   #4374
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Poka¿ wiadomo¶æ
Taka zbierana z dala od drogi i niepryskana na pewno lepsza od kupnej - tylko musisz j± bardzo dobrze wysuszyæ je¶li chcesz przechowywaæ d³u¿szy czas. Za pó¼no siê zainteresowa³am w±tkami w³osowymi, wiêc pijê paczkowan±, ale w przysz³ym roku bêdê lataæ po lesie i zbieraæ
Dziêki
Mieszkam na wsi wiêc mogê sobie w ka¿dej chwili i¶æ na pierwsze lepsze pole i sobie jej nazbieraæ Jak kto¶ chce to mogê przys³aæ
Stary 2009-10-09, 16:31   #4375
trojka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem o tym, i w³a¶nie dajê ten miód jak jest herbata ch³odniejsza
Aaaa, to bardzio dobdzie kole¿anko smacznego,
Idê se strzeliæ na ³eb ¶wie¿utki wsiowy miodek gryczany
Kaszka gryczana dzia³a dobrze na w³osy oraz paznokcie wiêc miodek pewnie te¿ a do tej pory ¿ywi³am czaszkê spadziowym

Stary 2009-10-09, 18:44   #4376
majreg
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 743

Cytat:
Napisane przez eloania Poka¿ wiadomo¶æ
kurcze, ta mgielka radicala to chyba jedna z niewielu rzeczy ktorej jeszcze nie mialam okazji wyprobowac, chcialam kupic juz pare razy ale jakos zawsze zakup nie dochodzil do skutku ;p

ale sie musze pochwalic co do moich wloskow

jakis miesiac temu scielam wloski duuzo, tak tym razem postanowilam sciac wiecej niz zwykle, nie tylko same koncowki.
a od poczatku roku, odkad zapuszczalam niby wlosy to podcielam moze ze 2razy same koncowki, i bralam belisse, tabletki ze skrzypem, pilam pokrzywe skrzyp, uzywalam seboradinu i do tego szampon z czarnej rzepy i nie bylo wogole widac efektu zeby mi rosly wloski cokolwiek... doslownie zero;p wkurzona bylam ze z mojego prawie calego rocznego zapuszczania nic nie widac, bo wlosy mam chyba tej samej dlugosci co na poczatku roku...
jeszcze musze dodac ze wczesniej prostowalam wlosy codziennie i przez to zniszczone mialam. od poczatku tego roku staram sie ograniczac a w wakacje nawet mialam 3 miesieczna przerwe;]

no ale chcialam napisac ze odkad podcielam znacznie wlosy w koncu widze ze rosna i wydaje mi sie ze rosna zdecydowanie szybciej w porownaniu do wczesniejszych miesiecy... dalej biore skrzyp i belisse i pije pokrzywe i skrzyp i uzywam szamponu tego o ktorym pisalam wyzej.

takie podciecie wiekszej ilosci wloskow jednak dobrze robi w niektorych przypadkach, a wczesniej to sie balam ze jak zapuszczam i pojde do fryzjera to zetnie mi wszystko co zapuscilam...

co prawda nie wiem ile dokladnie urosly bo nie mierze dlugosci wloskow ani nie farbuje wiec nie mam odrostow;p ale widze ze ruszyly z miejsca i cieszy mnie to;]
ciekawe ile mi urosna do konca roku ;p

troche mi juz szkoda hajsu wydawac na te wszystkie kosmetyki i tabletki na wloski, a co chwile widze cos nowego w sklepie... ;/ ;p dzisiaj widzialam w aptece jakis szampon z pokrzywy duzy za 36 a maly za 26 chyba... i sie zastanawialam ;p
ale narazie musze skonczyc moj z czarnej rzepy;p
Byæ mo¿e wcze¶niej te¿ Ci ros³y, ale koñcówki siê kruszy³y w zwi±zku z czym nie by³o tego przyrostu widaæ. Teraz po podciêciu koñcówki przesta³y siê ³amaæ i st±d ten efekt.
majreg jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-09, 19:45   #4377
edytka8787
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 945

Cytat:
Napisane przez majreg Poka¿ wiadomo¶æ
Byæ mo¿e wcze¶niej te¿ Ci ros³y, ale koñcówki siê kruszy³y w zwi±zku z czym nie by³o tego przyrostu widaæ. Teraz po podciêciu koñcówki przesta³y siê ³amaæ i st±d ten efekt.
Tez tak uwazam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 20:14   #4378
kid1985
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Witam
jestem tu nowa i mam nadzieje, ze zagoszcze na dluzej z wlosami problemu jako takiego nie mam, jednak zniszczyly sie rozjasnianiem i farbowaniem, przez co musialam je sciac dosc bardzo :P (fotka 1.) teraz chce wrocic do dlugosci wlosow z fotki 2, lub dluzszych ;] ale jakos cierpliwosci mi brak (musze sie poprawic :P ) jedyne czego uzywam to szampon Bambino i odzywka Placenta (duze opakowanie zielone ) . zastanawia mnie tylko jedno, czy mozna Wax stosowac z innymi odzywkami, czy w tedy nalezy je "odstawic" i uzywac tylko tej jednej?
kid1985 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:33   #4379
evullka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 992

Cytat:
Napisane przez kid1985 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam
jestem tu nowa i mam nadzieje, ze zagoszcze na dluzej z wlosami problemu jako takiego nie mam, jednak zniszczyly sie rozjasnianiem i farbowaniem, przez co musialam je sciac dosc bardzo :P (fotka 1.) teraz chce wrocic do dlugosci wlosow z fotki 2, lub dluzszych ;] ale jakos cierpliwosci mi brak (musze sie poprawic :P ) jedyne czego uzywam to szampon Bambino i odzywka Placenta (duze opakowanie zielone ) . zastanawia mnie tylko jedno, czy mozna Wax stosowac z innymi odzywkami, czy w tedy nalezy je "odstawic" i uzywac tylko tej jednej?
Nie sadze, zeby trzeba bylo inne odzywki odstawic..Ja uzywam wielu odzywek w tym Wax-a
evullka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:59   #4380
Anariel
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 470

Mozesz spokojnie uzywac innych odzywek Powodzenia!!
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.