![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zadomowienie
|
A ja mam chu***y nastrój
![]() Jutro wyjazd na ktory sie cieszylam od 2 miesiecy a teraz juz mi sie wszytskiego odechcialo ![]() ![]()
#4353 |
Zakorzenienie
|
Mój po 2,5 roku jest coraz cudowniejszy dla mnie
![]() ![]() dzis znalazłam wymarzona suknie ślubną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Ale Christina Milian jest śliczna
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1234900360 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1234900313 |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
BAN stały
|
domi - włosy to ja chce przedłużyć dla siebie
![]() a tak w ogole to moją koleżankę,bardzo dobrą taką... zostawił chłopak. byli ze sobą dwa lata...zakochani na maksa...jego przysięgi jak to kocha, nie zdradzi nigdy..pierścionek jej nawet dał, mieszkac mieli razem od maja.....] zdradził, zostawił dla innej... pobił, tzn kilkakrotnie bardzo mocno uderzył ją w twarz na środku ulicy przy ludziach,popchnął tak że się przerwócła i ma strupy na plecach, wyzwał od najgorszych szmat i k* i jeszcze gorszych... za to że zapytała się DLACZEGO, JAKI JEST POWÓD,nic sie nie kłóciła, nie miała pretensji... biedna co ona przeżywała ![]() 2-3 tyg jej tłumaczyłam, bardzo dużo czasu z nią spędziłam i już jest lepiej... i jeszcze bardziej zrozumiałam że nigdy nie uwierze i nie zaufam facetowi na 100%... |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Zuzia snilas mi sie..rano opisalam, ale nie zawuazyłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 |
Raczkowanie
|
Miśka, no jakby to zapytać, hmmm, a w ciąży Ty kochana nie jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zadomowienie
|
nie wklejajcie takich zdjęć, bo w kompleksy już całkiem popadnę
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1234887599 co to za błyszczyk? ![]() ![]() moje walentynki...hmm...nie ma nawet co opowiadac. za to w niedziele bylam w kinie na wlatcy moch i lipton straszny. krokodylku, ty chyba plakalas po oblanym egzaminie - na pocieszenie powiem, ze ja wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam, ze tez jeden oblalam. wiec razem bedziemy cos poprawiac ![]() skad wy bierzecie zdjecia? przeszukiwalam wczoraj myspace za jakimis fajnie zrobionymi dziewczynami, ale nic ciekawego nie znalazlam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie rozumiem jak facet moze powiedziec swojej dziewcyznie ze jest brzyka itd . Spoko rozumeim ze powie np ostatnio kiedys tam wygladalas przepieknie . ze w tym jest ci lepiej a w tamtym gorzej . To chyba noralmalne . Ja tez chodze przy Tz czasem niepomalowanarozczochrana . Jak z nim sie to rano sie budze obok i wygladam koszmarnie
![]() Ktos napisal wlasnie ze jak si kogos kocha to patrzy sen a niego inaczej i to prawda . Mnie Tz np nigdy nie pyta o to cyz ma dorze wlsy czy mu gdizes nie stercza i wogole jak wyglada bo mi sie zawsze podoba i mowie zawsze ze dobrze ![]() Dla mnie kim z twarzy wyglada jak tranwestyta .. Afigra i ten wielki zad wogole mi sie nie podoba . Weżcie tu nie gadajcie o ciązy !! Bo ja w tym miesiacu jakos si bardizej martwie ;/ Okres spoznia sie 2 dzień . W sumie mam czasem nieregularne takze niby spoko . Ale kurcze spac mi sie chce , biust i urósł bardziej niz zawsze rzed oresem , jem duuuzo . Zaraz ide zrobic bułe :/ JA chce juz @ .. Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-17 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za sk***** on ja zdradził i zamiast traktować jak księżniczkę to jeszcze podniósł na nią rękę wielokrotnie ale jak kobieta zakochana umie znieść i wybaczyć wszystko NIESTETY.Dziwna historia kochała przysięgał poza nią świata nie widział i jak zdradził to już koniec wielkiego Love pękł i taktował jak najgorsza ale przecież to nie ona zdradziła nienawidze takich facetów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() biedna ta twoja koleżanka.. nie dosc, ze facet okazal sie byc chamem to jeszcze i damskim bokserem. ale dobrze, ze korzysta z pomocy psychiatry, byc moze dzieki terapii szybciej uda jej sie odzyskac rownowage psychiczna. pobicie rihanny przez chrisa browna tez pokazuje, ze nawet gwiazdki maja takie realne problemy. i w sumie, jesli to prawda, ze juz wczesniej podnosil na nia reke, dziwie sie, ze nadal z nim byla. milosc bywa slepa. tez nie ufam nikomu na 100%, nawet sobie, bo pewnych sytuacji nie jestesmy w stanie przewidziec. dzisiaj moge powiedziec, ze nigdy czegos tam nie zrobie, a byc moze jutro bede musiala to zrobic. Cytat:
![]() verzara, tez tego nie rozumiem.. czasem palnie sie cos glupiego i pozniej sie tego zaluje, ale zeby krytykowac wyglad drugiej polowy - no przeciez wyglad to nie jest najwazniejsza rzecz w zyciu, a zeby krytykowac samemu powinno sie byc nieskazitelnie pieknym i idealnym. moj tz widzial mnie bez makijazu i czesto mi zwraca uwage na to, ze lubi, gdy nie jestem pomalowana. nie zawsze tez jestem wystrojona. przynajmniej zauwaza pozniej, gdy sie wypindrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeej ide juz spac jestem strasznie zmeczona jutro jak zwykle ledwo co wstane ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Zestawy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc kobietki
![]()
#4367 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() moja przyszła suknia ślubna, musiałam się pochwalić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Wtajemniczenie
|
Hmm suknia dosc oryginalna . Ogolnie łądna ale ja jestem raczej tradycjonaliską w tych sprawach i podobają i sie białe suknie z trenem takie syrenkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Raczkowanie
|
o tej porze a jak duzo ludu
![]() nudzi mi sie a nie chce mi sie spac... i wiecie co? wylaczyl tel i sie nie odzywa. moze ja na cale jutro wylacze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerwona ![]() ja sie chwali moja w takim razie, to jest na necie na kimś. Moja bedzie kolor jasny ecru i bez tego wiazania na szyje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja widziałam moją wymarzoną miała ładny marszczony leciutko ozdobiony gorset reszta prosta biała bez bajerów i byłą spięta z boku lekko zmarszczona wielka jakby broszka cudo ale to cudo był za 3 tysiące ![]() Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-17 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
BAN stały
|
ooo ślub dopiero za kilka lat, ale ważne że suknia jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | ||
Wtajemniczenie
|
Czekoladko chyba podziele twoj los..tak mnie reka napier...dzisiaj sie przewrócilam
![]() ![]() i z pracy pewnie bedzie dupa Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W preety girl jest taka kurtka skorzana za 169 zl kojarzy któraś z was ,strsznie fajna jest mieciutka ajj kupie sobie ja.Warto chyba zainwestowac bo taka skorka to na wiecej niz jeden sezon staarczy ![]() ![]() Oczywiscie wchodzac do rosmana nie moge oprzeć sie kosmetyka i kupilam sobie blyszczyk Glam Shine taki właśnie bezowy-brazowy z drobinkami jak chcialam. Dwie bluzeczki takie zwykle na "ostatkach wyprzedazy" i spodenki krótkie które sa na mnie za małe ![]() ![]() ![]() Wogole jestem taka zła moja matka ciagle cwiczy ciągle chudnie ma juz taki twardy brzuch ,chodzi na angielski kształci sie mimo wieku a ja mloda cizia i nic mi sie nie chce nawet cwiczyc zeby kobita 40 letnia miała lepsza figurę odemnie wrrr.... ![]() POSTA pisałam 15 min i sorka za literówki ciezko jest pisać cokolwiek lewa reka ![]() Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-17 o 22:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pstrykni kolr na ustach blyszczyka ![]()
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Raczkowanie
|
wizazanki mnie podgladaja na nk widze
![]() jaaaaaaa, wezcie mnie kopnijcie w tył, ja musze isc sie wykapac i sie klasc.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
#4379 |
Wtajemniczenie
|
Jutro zrobie fotke i wstawie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Wtajemniczenie
|
Ja mialam zapisaną swoją wymarzoną ale nie wiem gdize jest :/
Wiecie coo ja si chyba na nowo w Tz zakochalam hehe . Sie smiał ze mnie Tz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.