American girls cz. VIII - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-17, 21:32   #4351
Agula 88
Zakorzenienie

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Różowy....super
ja bym malneła na ciemniejszy fiolet albo na oczo***ny róż jedynie taki lubię
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:32   #4352
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

A ja mam chu***y nastrój
Jutro wyjazd na ktory sie cieszylam od 2 miesiecy a teraz juz mi sie wszytskiego odechcialo pewnie jak wroce bedzie kolejna czesc watku. Mam nadzieje ze bede miala kiedys zaszczyt rozpoczac jakas czesc. W piatek i sobote mam egzaminy. Jestem przybita ide, dobranoc dziewczynki.

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:33   #4353
domi7ks
Zakorzenienie

Mój po 2,5 roku jest coraz cudowniejszy dla mnie im dłuzej jesteśmy razem ,tym lepiej sie dogadujemy

dzis znalazłam wymarzona suknie ślubną

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:35   #4354
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Mój po 2,5 roku jest coraz cudowniejszy dla mnie im dłuzej jesteśmy razem ,tym lepiej sie dogadujemy

DOMI słonce witaj
no to super

ja juz spadam...spadam...Dobrano c
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:37   #4355
Agula 88
Zakorzenienie

Ale Christina Milian jest śliczna
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1234900360
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1234900313
Stary 2009-02-17, 21:37   #4356
lil coco
BAN stały

domi - włosy to ja chce przedłużyć dla siebie

a tak w ogole to moją koleżankę,bardzo dobrą taką... zostawił chłopak. byli ze sobą dwa lata...zakochani na maksa...jego przysięgi jak to kocha, nie zdradzi nigdy..pierścionek jej nawet dał, mieszkac mieli razem od maja.....]

zdradził, zostawił dla innej... pobił, tzn kilkakrotnie bardzo mocno uderzył ją w twarz na środku ulicy przy ludziach,popchnął tak że się przerwócła i ma strupy na plecach, wyzwał od najgorszych szmat i k* i jeszcze gorszych... za to że zapytała się DLACZEGO, JAKI JEST POWÓD,nic sie nie kłóciła, nie miała pretensji... biedna co ona przeżywała zakochana na maksa w kolesiu...skierowanie do szpitala psychiatrycznego dostała , chodzi regularnie do psychiatry.... taki on żałosny dziecinny...
2-3 tyg jej tłumaczyłam, bardzo dużo czasu z nią spędziłam i już jest lepiej...
i jeszcze bardziej zrozumiałam że nigdy nie uwierze i nie zaufam facetowi na 100%...
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:38   #4357
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
DOMI słonce witaj
no to super

ja juz spadam...spadam...Dobrano c

Zuzia snilas mi sie..rano opisalam, ale nie zawuazyłaś

Stary 2009-02-17, 21:38   #4358
Anulkaa
Raczkowanie

Miśka, no jakby to zapytać, hmmm, a w ciąży Ty kochana nie jesteś ????
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:40   #4359
SaMa
Zadomowienie

nie wklejajcie takich zdjęć, bo w kompleksy już całkiem popadnę
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1234887599
co to za błyszczyk? chcę taki sam, pięknie wyglądają jej usta
moje walentynki...hmm...nie ma nawet co opowiadac. za to w niedziele bylam w kinie na wlatcy moch i lipton straszny.
krokodylku, ty chyba plakalas po oblanym egzaminie - na pocieszenie powiem, ze ja wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam, ze tez jeden oblalam. wiec razem bedziemy cos poprawiac .
skad wy bierzecie zdjecia? przeszukiwalam wczoraj myspace za jakimis fajnie zrobionymi dziewczynami, ale nic ciekawego nie znalazlam...
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:40   #4360
verzara
Wtajemniczenie

Ja tez nie rozumiem jak facet moze powiedziec swojej dziewcyznie ze jest brzyka itd . Spoko rozumeim ze powie np ostatnio kiedys tam wygladalas przepieknie . ze w tym jest ci lepiej a w tamtym gorzej . To chyba noralmalne . Ja tez chodze przy Tz czasem niepomalowanarozczochrana . Jak z nim sie to rano sie budze obok i wygladam koszmarnie Nieraz widzial mnie w stanie okropnym np przy chorobie itd .

Ktos napisal wlasnie ze jak si kogos kocha to patrzy sen a niego inaczej i to prawda . Mnie Tz np nigdy nie pyta o to cyz ma dorze wlsy czy mu gdizes nie stercza i wogole jak wyglada bo mi sie zawsze podoba i mowie zawsze ze dobrze

Dla mnie kim z twarzy wyglada jak tranwestyta .. Afigra i ten wielki zad wogole mi sie nie podoba .

Weżcie tu nie gadajcie o ciązy !! Bo ja w tym miesiacu jakos si bardizej martwie ;/ Okres spoznia sie 2 dzień . W sumie mam czasem nieregularne takze niby spoko . Ale kurcze spac mi sie chce , biust i urósł bardziej niz zawsze rzed oresem , jem duuuzo . Zaraz ide zrobic bułe :/ JA chce juz @ ..

Edytowane przez verzara
Czas edycji: 2009-02-17 o 21:45
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:42   #4361
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość

a tak w ogole to moją koleżankę,bardzo dobrą taką... zostawił chłopak. byli ze sobą dwa lata...zakochani na maksa...jego przysięgi jak to kocha, nie zdradzi nigdy..pierścionek jej nawet dał, mieszkac mieli razem od maja.....]

zdradził, zostawił dla innej... pobił, tzn kilkakrotnie bardzo mocno uderzył ją w twarz na środku ulicy przy ludziach,popchnął tak że się przerwócła i ma strupy na plecach, wyzwał od najgorszych szmat i k* i jeszcze gorszych... za to że zapytała się DLACZEGO, JAKI JEST POWÓD,nic sie nie kłóciła, nie miała pretensji... biedna co ona przeżywała zakochana na maksa w kolesiu...skierowanie do szpitala psychiatrycznego dostała , chodzi regularnie do psychiatry.... taki on żałosny dziecinny...
i jeszcze bardziej zrozumiałam że nigdy nie uwierze i nie zaufam facetowi na 100%...

Co za sk***** on ja zdradził i zamiast traktować jak księżniczkę to jeszcze podniósł na nią rękę wielokrotnie ale jak kobieta zakochana umie znieść i wybaczyć wszystko NIESTETY.Dziwna historia kochała przysięgał poza nią świata nie widział i jak zdradził to już koniec wielkiego Love pękł i taktował jak najgorsza ale przecież to nie ona zdradziła nienawidze takich facetów.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 21:44   #4362
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Eh... ja nie wiem jak może facet swojej lasce powiedziec np. że brzydko wygląda. Rozumiem, że może powiedziec :"lepiej Ci w tej sukience niż tamtej", ale nie że wygląda sie brzydko, czy jest nieładna ...
Moim zdaniem na wygląd sie patrzy na poczatku związku, potem nie ma aż takiego znaczenia, choć wiadomo - fajnie wyglądac ładnie No, ale przeciez nie to jest najwżniejsze...
Ja bardzo często jak sie widzę z TŻ jestem niepomalowana i wogóle niezrobiona, ale nie mam z tego powodu kompleksów, i zdziwiłabym sie gdybym jemu się wtedy nie podobała W koncu nie będe np. do łóżka zawsze szła w make'upie No i jak sie kocha patrzy sie na buzię drugiej osoby w całkiem inny sposób niz ją postrzega reszta ludzi, subiektywnie, nie obiektywnie No i zwłaszcza, że TŻ sam ideałem nie jest Nikt nie jest...
Tz jest wlasnie od tego zeby nawet jak bedziesz wygladac jak g..powiedziec ci ze jestes piekna,ja bym odrazu kopnela w tylek faceta ktory by powiedzial inaczej,kobiety potrafia wystarczajaco sie zdolowac tym jak wygladaja.A przez takie jakies glupie uwagi jakie niektorzy robia to lista kompleksow sie robi coraz dluzsza.Pozatym kto by sie nie przejal slowami bliskiej osoby?Ja bym sobie pomyslala odrazu "kurde skoro nawet tz to zauwazyl to moze faktycznie jestem beznadziejna".Ja tez sie zawsze nie maluje,a jesli to robie to tylko dla siebie zeby sie pewiej czuc,nie rozumiem jak ktos np wstydzi sie swojego meza i wstaje o 6 rano tuz przed nim zeby jej nie zobaczyl bez makijazu.To jest dopiero jakas masakraNajwazniejsze to czuc sie ze soba swobodnie,chociaz sa granice intymnosci ktorych np ja nigdy nie przekrocze,typu golenie nog przy tz,albo jakies masci na twarzy,albo zeby widzial jak zalatwiam swoje fizjologiczne potrzeby,ooo nie
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:47   #4363
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość

co za typ!
biedna ta twoja koleżanka.. nie dosc, ze facet okazal sie byc chamem to jeszcze i damskim bokserem. ale dobrze, ze korzysta z pomocy psychiatry, byc moze dzieki terapii szybciej uda jej sie odzyskac rownowage psychiczna. pobicie rihanny przez chrisa browna tez pokazuje, ze nawet gwiazdki maja takie realne problemy. i w sumie, jesli to prawda, ze juz wczesniej podnosil na nia reke, dziwie sie, ze nadal z nim byla. milosc bywa slepa.
tez nie ufam nikomu na 100%, nawet sobie, bo pewnych sytuacji nie jestesmy w stanie przewidziec. dzisiaj moge powiedziec, ze nigdy czegos tam nie zrobie, a byc moze jutro bede musiala to zrobic.
Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Ja tez nie rozumiem jak facet moze powiedziec swojej dziewcyznie ze jest brzyka itd . Spoko rozumeim ze powie np ostatnio kiedys tam wygladalas przepieknie . ze w tym jest ci lepiej a w tamtym gorzej . To chyba noralmalne . Ja tez chodze przy Tz czasem niepomalowanarozczochrana . Jak z nim sie to rano sie budze obok i wygladam koszmarnie Nieraz widzial mnie w stanie okropnym np przy chorobie itd .

Ktos napisal wlasnie ze jak si kogos kocha to patrzy sen a niego inaczej i to prawda . Mnie Tz np nigdy nie pyta o to cyz ma dorze wlsy czy mu gdizes nie stercza i wogole jak wyglada bo mi sie zawsze podoba i mowie zawsze ze dobrze
lil, ty jestes naprawde piekna i nie przejmuj sie tym, co twoj chlopak mowi - w ogole nie rozumiem, jak mozna nie docenic takiego skarbu .
verzara, tez tego nie rozumiem.. czasem palnie sie cos glupiego i pozniej sie tego zaluje, ale zeby krytykowac wyglad drugiej polowy - no przeciez wyglad to nie jest najwazniejsza rzecz w zyciu, a zeby krytykowac samemu powinno sie byc nieskazitelnie pieknym i idealnym.
moj tz widzial mnie bez makijazu i czesto mi zwraca uwage na to, ze lubi, gdy nie jestem pomalowana. nie zawsze tez jestem wystrojona. przynajmniej zauwaza pozniej, gdy sie wypindrze .
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:51   #4364
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
A ja mam chu***y nastrój
Jutro wyjazd na ktory sie cieszylam od 2 miesiecy a teraz juz mi sie wszytskiego odechcialo pewnie jak wroce bedzie kolejna czesc watku. Mam nadzieje ze bede miala kiedys zaszczyt rozpoczac jakas czesc. W piatek i sobote mam egzaminy. Jestem przybita ide, dobranoc dziewczynki.
dobranoc trzymaj się

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

jeeej jak słodko ale tez to zauważyłam. im dłuzej jestesmy ze soba tym bardziejjest cudownie. Pewnie fajnie tak szukac juz dla siebie sukni wybierac obrączki i te sprawy.. pokaz ta sukienke

jeej ide juz spac jestem strasznie zmeczona jutro jak zwykle ledwo co wstane dobranoc AG

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:58   #4365
Agula 88
Zakorzenienie

Zestawy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1230542135.jpg (26,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1230548789.jpg (28,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1231523634.jpg (40,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1232271643.jpg (71,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1232468987.jpg (51,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1232562162.jpg (61,7 KB, 23 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 22:06   #4366
madziamic
Wtajemniczenie

Dobranoc kobietki

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:17   #4367
Estee
BAN stały

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość

Dla mnie kim z twarzy wyglada jak tranwestyta .. Afigra i ten wielki zad wogole mi sie nie podoba .

Weżcie tu nie gadajcie o ciązy !! Bo ja w tym miesiacu jakos si bardizej martwie ;/ Okres spoznia sie 2 dzień . W sumie mam czasem nieregularne takze niby spoko . Ale kurcze spac mi sie chce , biust i urósł bardziej niz zawsze rzed oresem , jem duuuzo . Zaraz ide zrobic bułe :/ JA chce juz @ ..
nie martw się - mi się spóźnia miesiąc

moja przyszła suknia ślubna, musiałam się pochwalić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Amara%20Royale.jpg (26,9 KB, 88 załadowań)
Estee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:22   #4368
verzara
Wtajemniczenie

Hmm suknia dosc oryginalna . Ogolnie łądna ale ja jestem raczej tradycjonaliską w tych sprawach i podobają i sie białe suknie z trenem takie syrenkowe
Stary 2009-02-17, 22:23   #4369
ladygos
Raczkowanie

o tej porze a jak duzo ludu
nudzi mi sie a nie chce mi sie spac...
i wiecie co? wylaczyl tel i sie nie odzywa. moze ja na cale jutro wylacze?
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 22:24   #4370
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estee Pokaż wiadomość

czerwona a kiedy za mąż wychodzisz?
ja sie chwali moja w takim razie, to jest na necie na kimś. Moja bedzie kolor jasny ecru i bez tego wiazania na szyje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 334016_0.jpg (18,2 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 334016_1.jpg (29,4 KB, 88 załadowań)

Stary 2009-02-17, 22:25   #4371
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:

ładna ma gorę ale dla mnie ma dół zbyt wymyślny i kolor super -ale Ci się podoba i to najważniejsze a kiedy data ślubu?

Ja widziałam moją wymarzoną miała ładny marszczony leciutko ozdobiony gorset reszta prosta biała bez bajerów i byłą spięta z boku lekko zmarszczona wielka jakby broszka cudo ale to cudo był za 3 tysiące

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-02-17 o 22:29
Stary 2009-02-17, 22:27   #4372
Estee
BAN stały

ooo ślub dopiero za kilka lat, ale ważne że suknia jest od roku jestem pewna że chcę tylko ją, od kiedy znalazłam zdjęcie w sieci, a potem sklep w którym się znajduje
Stary 2009-02-17, 22:27   #4373
milusiaam
Wtajemniczenie

Czekoladko chyba podziele twoj los..tak mnie reka napier...dzisiaj sie przewrócilam i mi sie tak strasznie reka wygieła ledwo ruszam jak do jutra nei przestanie bolec to jade na pogotowie...narazie łyknełam dwa mocne ketanole i czekam....
i z pracy pewnie bedzie dupa
Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Poza tym jak ktoś nie pracuje to nie znaczy, że nie kombinuje i nie ma żadnych swoich pieniedzy
No i ja należę do osób, które kupią w cenie 1 ciucha 5
ciii

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
Dobrze kim w grzywce jak ma rozpuszczone włosy dostaje takiego pazura ale jak ma spięte to lepiej je bez grzywki
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1234887599
ogladałam z nia program przed chwilka na MTV jednak ładna dupa z niej jest czy w rozpuszczonych czy w spietych i juz wiem nie chce byc blondynka tylko szczupla brunetka Wogole dziiaj zapomniałąm o jedzeniu taka zalatana bylam a teraz jak wrocisłam do domku to tak mnie reka boli ze nie chce mi sie jesc

W preety girl jest taka kurtka skorzana za 169 zl kojarzy któraś z was ,strsznie fajna jest mieciutka ajj kupie sobie ja.Warto chyba zainwestowac bo taka skorka to na wiecej niz jeden sezon staarczy kupie w mniejszym rozmiarze

Oczywiscie wchodzac do rosmana nie moge oprzeć sie kosmetyka i kupilam sobie blyszczyk Glam Shine taki właśnie bezowy-brazowy z drobinkami jak chcialam. Dwie bluzeczki takie zwykle na "ostatkach wyprzedazy" i spodenki krótkie które sa na mnie za małe tzn "upa" mi wlezie ale brzucha juz nie dopne no i teraz trzeba schudnac nie ma bata chociaz tanie byly 19 zł kosztowały.
Wogole jestem taka zła moja matka ciagle cwiczy ciągle chudnie ma juz taki twardy brzuch ,chodzi na angielski kształci sie mimo wieku a ja mloda cizia i nic mi sie nie chce nawet cwiczyc zeby kobita 40 letnia miała lepsza figurę odemnie wrrr....

POSTA pisałam 15 min i sorka za literówki ciezko jest pisać cokolwiek lewa reka

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-17 o 22:30
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 22:28   #4374
Estee
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
o tej porze a jak duzo ludu
nudzi mi sie a nie chce mi sie spac...
i wiecie co? wylaczyl tel i sie nie odzywa. moze ja na cale jutro wylacze?
piękna

zastanawiam sie tylko czy nie będę załować za potem że nie miałam białej sukni..
Stary 2009-02-17, 22:32   #4375
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Czekoladko chyba podziele twoj los..tak mnie reka napier...dzisiaj sie przewrócilam i mi sie tak strasznie reka wygieła ledwo ruszam jak do jutra nei przestanie bolec to jade na pogotowie...narazie łyknełam dwa mocne ketanole i czekam....
i z pracy pewnie bedzie dupa

ciii

ogladałam z nia program przed chwilka na MTV jednak ładna dupa z niej jest czy w rozpuszczonych czy w spietych i juz wiem nie chce byc blondynka tylko szczupla brunetka Wogole dziiaj zapomniałąm o jedzeniu taka zalatana bylam a teraz jak wrocisłam do domku to tak mnie reka boli ze nie chce mi sie jesc

W preety girl jest taka kurtka skorzana za 169 zl kojarzy któraś z was ,strsznie fajna jest mieciutka ajj kupie sobie ja.Warto chyba zainwestowac bo taka skorka to na wiecej niz jeden sezon staarczy kupie w mniejszym rozmiarze

Oczywiscie wchodzac do rosmana nie moge oprzeć sie kosmetyka i kupilam sobie blyszczyk Glam Shine taki właśnie bezowy-brazowy z drobinkami jak chcialam. Dwie bluzeczki takie zwykle na "ostatkach wyprzedazy" i spodenki krótkie które sa na mnie za małe tzn "upa" mi wlezie ale brzucha juz nie dopne no i teraz trzeba schudnac nie ma bata chociaz tanie byly 19 zł kosztowały.
Wogole jestem taka zła moja matka ciagle cwiczy ciągle chudnie ma juz taki twardy brzuch ,chodzi na angielski kształci sie mimo wieku a ja mloda cizia i nic mi sie nie chce nawet cwiczyc zeby kobita 40 letnia miała lepsza figurę odemnie wrrr....

POSTA pisałam 15 min i sorka za literówki ciezko jest pisać cokolwiek lewa reka

pstrykni kolr na ustach blyszczyka

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:33   #4376
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
piękna

zastanawiam sie tylko czy nie będę załować za potem że nie miałam białej sukni..
możesz mieć beżową itp są rożne kolory bardziej tradycyjne które nie są bielą
Stary 2009-02-17, 22:35   #4377
ladygos
Raczkowanie

wizazanki mnie podgladaja na nk widze
jaaaaaaa, wezcie mnie kopnijcie w tył, ja musze isc sie wykapac i sie klasc..
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:38   #4378
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:

mi też się ona podoba znalazłam ją rok temu i chciałam na studniówkę, ale 2 ts. to trochę drogo, ale na ślub to inaczej się patrzy.

Dobranoc wszystkim
Stary 2009-02-17, 22:45   #4379
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
pstrykni kolr na ustach blyszczyka
Jutro zrobie fotke i wstawie
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 22:48   #4380
verzara
Wtajemniczenie

Ja mialam zapisaną swoją wymarzoną ale nie wiem gdize jest :/

Wiecie coo ja si chyba na nowo w Tz zakochalam hehe . Sie smiał ze mnie Tz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości