Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-19, 15:08   #4351
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
A ja sie musze Wam wyżalic, bo az mi rece opadły jak sie wlasnie dowiedzialam czegos...
MOja wieloletnia kolezanka, która ma byc swiadkiem na moim weselu a która wychodzi za maz 2 miesiace wczesniej, powiadomila mnie bez ogrodek ze zaprosi mnie na swoje wesele jak jej odmowi ktos z rodziny............. .Mogła to przynajmniej zachowac dla siebie a nie mowic mi o tym prosto z mostu jakby rozmawiala o dodatkach do sukni..Pragne nadmienic, że od samego poczataku planowania naszych wesel, uwzglednialysmy siebie nawzajem wsrod gosci a teraz nagle ona zmienila zdanie. I wiem, ze zaprsza sie kogo chce itpd i nie powinnam sie tak czepiac, ale kurcze jest mi baaaardzo przykro...Ja ją poprosilam jako swiadka, wazna dla mnie osobe na moim weselu a ona nawet mnie nie uwzglednila,w dodatku zrobila sie dosc opryskliwa wzgledem mnie...Nie wiem co robic..Liczylam na wsparcie z jej strony emocjonalne a tu sie okazuje, ze ona traktuje to dosc trywilanie (sadzac po jej zachowaniu i tym co mowi oraz w jaki sposob). Dziewczyny jesli przesadzam to wezcie mnie podtawcie do pionu, bo ja sie zrobilma strasznie rozbita i rozczarowana..
Jak dziewczyny, radzę zmienić świadka

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
to balujjemy razem
Kochana masz może zdjęcie większego formatu, takie jak w Twoim avatarku?

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
taaa moja mama też sie bedzie przebierać, do kościoła w garsonce, na salę w balowej sukni i jeszcze mi się kazała przebierac po północy..powiedziałam, ze nie i byla awantura...echhh....
A w niby co miałabyś się przebrać?

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
iza jak tam żyjesz??? gratulujemy Żonko
*
*
*
dziewczyny, czy robicie rezerwową listę gości?
dużo gości Wam odmawia?
i jak bardzo wcześniej należy zacząć prosić???
mojego TŻ siostra się hajta we wrześniu i planują zacząć prosić w czerwcu
My zaczynamy prosić w lipcu, a ślub 3 października

Iza szczęścia świeżo upieczona żonko!!!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 15:22   #4352
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dzieki
oo to super, ze ci sie praca podoba. a jak bedziesz jeszcze pracowała w swoim miescie to juz w ogóle super a co tam dokładnie robisz??
ja jestem prezenterem handlowym do spraw drobnego AGD

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
strippi - gratuluje pracy
dzieki

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
strippi dziękuje za opinie na temat mojej sukni i fajnie ze ci sie podoba
Oczywiście gratuluje znalezienia pracy. Ten tydzień szybciutko ci napewno zleci i już nie bedziesz musiała sie tak męczyc z tymi dojazdami i tracic tyle czasu. Najważniejsze, że jestes z tej pracy zadowolona
no suknia bardzo mi sie podoba
figurke musisz miec rewelacyjna do pozazdroszczenia hih
Stary 2009-04-19, 16:23   #4353
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Madzia__ Pokaż wiadomość
Mysmy dali 500zl na kosciol.
Wczora kupilismy garnitur w "Bytomiu" wreszcie.
my tez kupilismy garnitur w bytomiu taki na 2 dzien - ciemno a nawet bardzo ciemno stalowy taki blyszczacy super wojtas w nim wyglada mrr
podoba mi sie wykonczenie ich garniakow sa takie "dopieszczone" a wy jaki kupiliscie
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
http://w216.wrzuta.pl/audio/5DX5Or6c...ryszard_riedel

wklejam link dla lasek do posluchania..tez mi sie podoba

a ja zapomniałam się pochwalić, że przyjęli mnie do pracy... i jestem zatrudniona od 8 kwietnia.. jak na razie super mi się pracuje choć męcząco...bo 8 godzin na nogach.. i to zero siedzenia...chodzenie,,,b ieganie,,,stanie... i tak 8 godz...
dojezdzam tez 2 tyg do innego miasta
wiec godzine w busie jeszcze siedze w jedna strone..
wychodzi ze 12 godz nie ma mnie w domku

na szczescie jeszcze ten tydzien i juz bedziemy na naszym sklepie u mnie w miescie
na dodatek 10 min od mojego domu spacerkiem
hehe

ja wlansie szukam dekoracji na samochod...w sumie juz znalazlam teraz zamierzam kupic
super jest ten kawalek

ciesze sie ze z praca oki a jeszcze troche to bedzie super
Stary 2009-04-19, 16:33   #4354
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
super jest ten kawalek

ciesze sie ze z praca oki a jeszcze troche to bedzie super
nom ja teraz czesto go slucham

no mam nadzieje ze moze juz w czwartek bede u siebie

a jak nie to od poniedzialku nastepnego
Stary 2009-04-19, 18:10   #4355
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Moja mama nie będzie się przebierała (na razie nie ma jeszcze kreacji w ogóle ).
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Wklejam obiecane fotki fryzury i zdjęcia naszych obrączek, bo wcześniej nie miałam możliwości.
Co do trenu, jedna wartstwa (satynowa) będzie podpięta na wysokości kolan, natomiast organza z koronką na pupie.W ten sposób wzór z koronki idący wzdłuż trenu będzie wyeksponowany również przy podpiętym trenie.
Średnio podoba mi się i fryzura i obrączki nie w moim stylu Ale najważniejsze, że Ty dobrze się w niej czujesz.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 18:35   #4356
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margotka_ Pokaż wiadomość
P.S Będę do Was zaglądać często, bo wątek mi się spodobał ....

tylko my już swoje na palcach nosimy )
proste ze sie spodobalo bo u nas bardzo milo jest

a z Was sliczna para

Cytat:

super ze masz suknie, i niedaj sie zlamac niepokazuj tz
no wiem wlasnie ...
ehh ale bedzie ciezko , musze ja jednak chyba gdzies wywiesc heh

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
u nas powiedziano , ze za sam slub 1000 zl + 100 zl za swiatlo... / to nie wiem co tam bedzie ze przez 40 min tyle swiatla napalimy.../ + na cerkiew + cos tam jeszcze, czyli 1500 szykowac musimy na sam slub
ileeeeeee?
chyba sa nienormalni

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny zobaczcie co znalazlam

Prognoza sezonowa
od kwietnia do września
Czerwiec, lipiec i sierpień gorące, ale burzowe
Tegoroczne lato przyniesie nam bardzo wysokie temperatury, ale będzie również niespokojne. W niektórych regionach naszego kraju pojawi się susza, która może powodować podobne spustoszenia do ubiegłorocznych na zachodzie Polski. Tym razem jednak największy niedobór opadów może się pojawić w dzielnicach wschodnich. Okres letni będzie obfitować w burze, które miejscami mogą być gwałtowne i powodować spustoszenia, głównie w dzielnicach zachodnich i południowych Polski. W krajach śródziemnomorskich, które są latem celem wyjazdu wielu Polaków, często będzie padać deszcz i grzmieć, niebo będzie zasnute szarymi chmurami, a temperatura może się utrzymywać na poziomie niższym niż w ostatnich latach.
mam nadzieje ze sie sprawdzi

dziewczyny a co myslicie o takim wierszyku zamiasy kwiatow ?

" Bardzo bysmy chcieli by w Tym dniu uroczym
Byly sumiechniete czyjes male oczy
A wiec zamiast kwiatkow do zyczen w Kosciele
Dolaczcie przybory szkolne nasi przyjeciele
My do Domu Dziecka z nimi pojedziemy
I w Waszym imieniu malcom przekazemy "

.

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-04-19 o 18:36
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 19:22   #4357
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Jak mialam makijaz probny to wszystko bylo ok,nie mialam czegos takiegoWiec moze faktycznie za blisko
A jednak sama bedziesz sie malowac?Co z ta wizazystka ktora Ci polecila ta "nasza"?
nie byłam zadowolona, ale na szczęście dziś miałam próbny u innej wizażystki,p. Justyny Kaczmarek która zrobila mi śliczny makijaż, taki jak chciałam, podobał się i mamie i TŻtowichętnie podam namiary poznaniankom zresztą- pisałam już o niej na poznańskim wątku
a w ogóle- wczoraj miałam wieczór panienski, było rewelacyjnie a dziewczyny zrobiły mi suuuuper prezenty na dodatek- TŻtowi też się podobająale trochę mnie przeraża, że ślub już za 6 dni... najchętniej bym już wzięła wolne żeby wszystkiego dopilnować!
Jutro odbieram sukienkę, trzymajcie kciuki żeby była ok!

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2009-04-19 o 19:43 Powód: poprawka
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 19:25   #4358
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
bajaaa my slubujemy tego samego dnia to czemu ty w suwaczku masz 3 miechy i 19 dni a ja 20dni i jak licze to jest 20.. cy to wina suwaczkow czy czego?
mmmhhh nie wiem dlaczego, widocznie suwaczek źle odlicza musze znaleźć lepszy skoro ten kłamie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
a ja zapomniałam się pochwalić, że przyjęli mnie do pracy... i jestem zatrudniona od 8 kwietnia.. jak na razie super mi się pracuje choć męcząco...bo 8 godzin na nogach.. i to zero siedzenia...chodzenie,,,b ieganie,,,stanie... i tak 8 godz...
dojezdzam tez 2 tyg do innego miasta
wiec godzine w busie jeszcze siedze w jedna strone..
wychodzi ze 12 godz nie ma mnie w domku

na szczescie jeszcze ten tydzien i juz bedziemy na naszym sklepie u mnie w miescie
na dodatek 10 min od mojego domu spacerkiem
hehe

ja wlansie szukam dekoracji na samochod...w sumie juz znalazlam teraz zamierzam kupic
gratuluje pracy, tylko się cieszyć, że będziesz miała do niej bliżej
Jaka to dekoracja?

Dziewczyny czy garntur ciemno stalowy pasuje do sukni jasne ecru? Bo niedługo musimy kupić Tż garniaka i niby ciemno brązowy kolor najbardziej pasuje do sukienki w tym kolorze, ale jakoś nie za bardzo mi się taki widzi, czarny też odpada.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 19:28   #4359
Ana***
Zakorzenienie

Ciekawe jak Iza? ona ma poprawiny?
Stary 2009-04-19, 19:35   #4360
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Z tego wszytkiego, tzn z emocji nie zrobiłam żadnych zdjęc. Szukam jakiegos zdjecia chociaż na modelce by wam pokazac. Postaram sie ją troszki opisac: jest cała z koronki, pod biustem odcieta wstąką i ma dwa kwiatuszki (różyczki) i jeszcze na dole tak z boczku. Proszta kształat literki A. Wiem że opis nic nie da jak sie jej nie zobaczy. Mi sie ona podoba i sie w niej dobrze czuje. Zawsze chciałam prostą i mało koronki, a tu jak zaczełam mierzyc modele te co ja uważałam to żadna nie oddała tego co ta moja. A to wszytko dzięki mojej siotrze, która cały czas mi podpowiadała zebym przymierzyła taka całą z koronki i tak zrobiłam dla jej świetego spokoju. a tu jak ja załozyłam to aż nie mogłam uwierzyc

czesc dziewczyny,

BEAMI z Twojego opisu wnioskuje, ze jest to model 29-15 wiem, poniewaz sama sie nad nia zastanawiam wiec mozliwe ze bedziemy miec te same sukienki. i dokladnie tak jak ty bym ja opisala kiedys juz ja tutaj wklejalam. zaraz wkleje jej zdjecie. czy to ta? RE_MG_3575[1].jpg

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 19:43   #4361
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Ja to z dzisiejszego wrażenia chyba jej nie zauważyłam, tylko ja mam ecru. To fajnie że ci sie podoba, szkoda ze zdjecie jest tylko z boku
przepraszam czytam po kolei co napisalyscie i tak tez pisze posty. teraz juz sie potwierdzilo, ze to ta suknia. baaaardzo ladna sukienka jak dla mnie wymazona, bo ma wlasnie odciecie pod biustem (co optycznie wydluza), wedlug mnie nie moglas lepiej wybrac , a wiem co mowie, bo sama mialam ja na sobie. jest cudna i wygodna. a moge wiedziec ile za nia zaplacilas? mi pani podala cene 2590,- w salonie w krakowie.

ktosia fruzyrka bardzo ladna a czy ta ozdobe bedziesz miec we wloskach, czy chcesz naturalnego kwiatka?
obraczki tez bardzo ladne

margotka rowniez ladne obraczki, czy mi sie wydaje, czy ty masz tam brylancik, czy to akurat tak swiatlo odbilo? zazdroszcze ci, ze nosisz juz obraczke
p.s. super maz

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-04-19 o 20:08

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 20:14   #4362
Ana***
Zakorzenienie

Ale pustki... siedzę sobie i wcinam lody, myślałam że jeszcze poczytam a tu nic.
Stary 2009-04-19, 20:16   #4363
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
przepraszam czytam po kolei co napisalyscie i tak tez pisze posty. teraz juz sie potwierdzilo, ze to ta suknia. baaaardzo ladna sukienka jak dla mnie wymazona, bo ma wlasnie odciecie pod biustem (co optycznie wydluza), wedlug mnie nie moglas lepiej wybrac , a wiem co mowie, bo sama mialam ja na sobie. jest cudna i wygodna. a moge wiedziec ile za nia zaplacilas? mi pani podala cene 2590,- w salonie w krakowie.

ktosia fruzyrka bardzo ladna a czy ta ozdobe bedziesz miec we wloskach, czy chcesz naturalnego kwiatka?
obraczki tez bardzo ladne

margotka rowniez ladne obraczki, czy mi sie wydaje, czy ty masz tam brylancik, czy to akurat tak swiatlo odbilo? zazdroszcze ci, ze nosisz juz obraczke
p.s. super maz
Cytat:
a ja sobie slucham najnowszego hemp gru z ryskiem Riedlem i sie nakrecam ale bym potanczyla

oj marta widze, ze mamy podobne upodobania my dzisiaj bylismy z TZem w empiku po orginalna plytke hemp gru bo tak sie na nia nakrecilismy jak chyba ty a ten kawalek jest duper, Kala ma swietny glos. podoba mi sie jeszcze "w hemp amrii" (oni tam chyba wzieli jakas operowa spiewaczke? postaraly sie chlopaki cala plytka kozak

Stary 2009-04-19, 20:19   #4364
Ana***
Zakorzenienie

Baja zapomniałam napisać, że fryzurka super szczególnie na zdjęciu z profilu na dwóch zdjęciach masz różny kolor włosków, ale to pewnie wina światła? makijaż też bardzo pasuje do Twojej buźki aczkolwiek ja wolę mocniej podkreślone oczy.
Stary 2009-04-19, 20:33   #4365
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Baja zapomniałam napisać, że fryzurka super szczególnie na zdjęciu z profilu na dwóch zdjęciach masz różny kolor włosków, ale to pewnie wina światła? makijaż też bardzo pasuje do Twojej buźki aczkolwiek ja wolę mocniej podkreślone oczy.

Ana chyba jestesmy same
jak ida przygotowania u Ciebie? slubujemy tego samego dnia...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-19, 20:42   #4366
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny ja chyba tak czy siak zostane PM 2009 prawdopoodbnie za jakies 2-3 mies weźmiemy ślub cywilny, a kościelny w przyszłym roku i weselicho
cywilny bez żadnej imprezy

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 20:44   #4367
Ana***
Zakorzenienie

Kurcze, wizaż mi szwankuje...

Cytat:
Ana chyba jestesmy same
jak ida przygotowania u Ciebie? slubujemy tego samego dnia...
Chyba tak... żadnego odzewu
Rzeczywiście nawet nie zauważyłam, że tego samego dnia
Przygotowania pomalutku do przodu, ostatnio byłam z tż w Łodzi i kupiłam sobie buty zapasowe na płaskim spodzie, wyjeździliśmy się co niemiara, bo wszędzie rozmiar 38 wykupiony, a okazało się, że mają na zapleczu tylko wyciągać nie mogą, bo na jakieś promocję muszą trzymać, bo by od razu im zeszły ale ostatecznie kupiliśmy (bo tak w ogóle to o Deichmann chodzi)

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja chyba tak czy siak zostane PM 2009 prawdopoodbnie za jakies 2-3 mies weźmiemy ślub cywilny, a kościelny w przyszłym roku i weselicho
To fajnie już niedługo będziesz żonką a jak tam objawy ciążowe?
Stary 2009-04-19, 20:52   #4368
diya1983
Zadomowienie

yyyy help
mam długi welon i szukam krótkiego na zmianę. znalazłam na allegro w interesującym mnie kolorze. jak Wam się widzi?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg welon.jpg (146,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 608127697.jpg (55,0 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez diya1983
Czas edycji: 2009-04-19 o 20:55
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 20:55   #4369
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

To fajnie już niedługo będziesz żonką a jak tam objawy ciążowe?
dziękuję
troche mnie mdli, ale ogólnie okej. I wieczorem mam wielki brzuch, co kilka dni temu pomyslałabym, ze z piwa

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 20:59   #4370
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
yyyy help
mam długi welon i szukam krótkiego na zmianę. znalazłam na allegro w interesującym mnie kolorze. jak Wam się widzi?
Diya mnie sie podoba ten welon, w dodatku ma cyrkonie, ktore beda ladnie poluskiwac na nim, dla mnie lux

Ana fajnie, ze butki kupilas, jejciu ja jeszcze nie mam, ale niebawem mam zamiar kupic. dobrze, ze sie dogadalas i kupilas te ktore wypatrzylas sobie a wlasnie zaproszenia, przeczytalam ze w lipcu bedziecie roznosic tak? my chyba zaczniemy tak koncem lipca, u nas to 2 m-ce przed zazwyczaj sie roznosi. a mam pytanko, co ubierasz do kosciola na sukienke? bolerko pewnie musi byc, bo to juz nie lato, ale zastanawialam sie czy cos grubszego, zeby nie zmarznac? mam nadzieje, ze pogoda dopisze.

domi gratuluje dzisiusia i ponownej decyzji o slubie

Stary 2009-04-19, 21:02   #4371
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
yyyy help
Myślę, że jeżeli ma on posłużyć jedynie do rzucania to nie ma większego znaczenia jak będzie wyglądał ważne aby był zgodny z kolorem sukienki, albo welonu, który Ty będziesz miała
Stary 2009-04-19, 21:04   #4372
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Witam dziewczynki niebylo mnie tu 3 dni a tyle czytania musze nadrobic.Pozdrawiam nowe PM
ja w sobote szukalam fryzjera na 15 i wiecie co---NIEMA MNIE KTO UCZESAC.Swieto koscielne i niepracuja teraz to mysle czy aby sobie nieprzedluzyc wlosow spiac boki i kwiatek bo jak ja sie uczesze?nawet myslalam zeby w pt sie czesac ale niewytrzymam tyle
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 21:07   #4373
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Diya mnie sie podoba ten welon, w dodatku ma cyrkonie, ktore beda ladnie poluskiwac na nim, dla mnie lux

Ana fajnie, ze butki kupilas, jejciu ja jeszcze nie mam, ale niebawem mam zamiar kupic. dobrze, ze sie dogadalas i kupilas te ktore wypatrzylas sobie a wlasnie zaproszenia, przeczytalam ze w lipcu bedziecie roznosic tak? my chyba zaczniemy tak koncem lipca, u nas to 2 m-ce przed zazwyczaj sie roznosi. a mam pytanko, co ubierasz do kosciola na sukienke? bolerko pewnie musi byc, bo to juz nie lato, ale zastanawialam sie czy cos grubszego, zeby nie zmarznac? mam nadzieje, ze pogoda dopisze.

domi gratuluje dzisiusia i ponownej decyzji o slubie
Ale najgorsze przede mną czyli buty nr 1 też się cieszę, że w końcu je mam bo są strasznie wygodne a przede wszystkim o to mi chodziło, w razie niezamierzonych odcisków .
Zaczniemy rozwozić w lipcu, ale kiedy dokładnie nie wiem, na zaproszeniach mamy termin podania odpowiedzi do 20 sierpnia, w razie zaproszenia innych gości.
Co na sukienkę to zielonego pojęcia nie mam szczerze mówiąc. Na pewno w szafie "coś" musi być. Jak byłam na weselu tż kuzynki w październiku (po 20-tym) strasznie padało, ludzie przyszli w kurtkach zimowych, a młoda licząc na ładną pogodę nic nie miała i na szybko było załatwiane bolerko od kogoś.
Stary 2009-04-19, 21:07   #4374
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki niebylo mnie tu 3 dni a tyle czytania musze nadrobic.Pozdrawiam nowe PM
ja w sobote szukalam fryzjera na 15 i wiecie co---NIEMA MNIE KTO UCZESAC.Swieto koscielne i niepracuja teraz to mysle czy aby sobie nieprzedluzyc wlosow spiac boki i kwiatek bo jak ja sie uczesze?nawet myslalam zeby w pt sie czesac ale niewytrzymam tyle
Na pewno znajdziesz taką, która przyjdzie do Ciebie do domu i Cię uczesze w to święto
Popytaj koleżanek, one na pewno kogoś takiego znają

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 21:10   #4375
groszek80
Raczkowanie

cześć dziewczyny. Jestem po dwudniowym kursie przedmałżeńskim w kościele przy ul. Dobrego Pasterza i padam na twarz. Ogólnie nie było tak źle. Ksiądz ok, mówił ciekawie z dużą dawką humoru i przykładami z życia, ale od 15.30 mieliśmy zajęcia z "nawiedzoną" babką. Nie dość że intonacja głosu koszmarna (cicho i bez wyrazu) to jeszcze próbowała narzucać swoje przekonania. Na szczęście grupa się buntowała i potem było ok. Wszystko trwało w sobotę od 8.30 - 19.00 i dzisiaj od 9-14 (miało być o 15). Dzisiaj były już zajęcia z mężem tej babki, a potem z nią. Czytając wrażenia innych osób mogę stwierdzić, że nie było tak źle. Czasami miałam wrażenie, że ktoś nas traktuje jak nastolatków, a nie dorosłych ludzi. I te historyjki o śluzie i codzienny wspólnym mierzeniu temperatury. Dostaliśmy też "lekturę" do czytania . Nic tylko się za to zabrać do czytania Jutro chcemy załatwić poradnię (żeby zdobyć upragnioną pieczątkę )Nie wiem czy wytrzymałabym chodzenie cotygodniowe na te nauki... A tu jeden weekend i z głowy!!! Cieszę się że mam to już z głowy!!!Tylko to okropne zmęczenie i nie wiem jak jutro wstanę na 7 do pracy

ślubujemy 01.08.2009 r. godz. 18.00
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 21:20   #4376
Ana***
Zakorzenienie

zlotko zapomniałam jeszcze dodać, że zastanawiam się na długimi rękawiczkami ponad łokcie, ale wtedy bolerko już nie będzie pasować... Ale tak można chyba szybciej zmarznąć... chociaż początek października, można zaliczyć do pogody wrześniowej, a wtedy często bywa jeszcze cieplutko

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Kochane jeżeli macie w swoich zbiorach (albo gdzieś znajdziecie) bukiety z róż w kolorze różowym ( może być jeden kolor różu, lub w kilku odcieniach)- w kształcie kuli najlepiej ( ale z chęcią obejrzę też inne z różowych róż) to proszę wklejcie.
Stary 2009-04-19, 21:23   #4377
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze Riana, nawet nie wiedziałam, że taki będziesz mieć z tym problem. A pytałaś czy ktoś nie przyszedłby do Ciebie do domu?? Przecież 15 sierpnia z pewnością będzie dużo ślubów!!! Byłaś może na targach w Krakowie? Rozdawali multum ulotek, jakby co, mogę czegoś poszukać. Na pewno coś znajdziesz. Ja skorzystałam ponieważ uczesała mnie próbnie babka na tych targach, więc problem z fryzurą mam z głowy. Myślę, że kwiatek będzie super!!! Sama chcę sobie go wpiąć we włosy. Życzę powodzenia, na pewno coś znajdziesz!!
Stary 2009-04-19, 21:30   #4378
zlotko855
Rozeznanie

Ana no a jakby ubrac dlugie rekawiczki i na to bolerko? moze nie bedzie to zle wygladac? nie wiem tak "glosno" mysle, ale musialabys to zmierzyc i zobaczyc jak to pasuje ale masz racje, niby pogoda powinna byc niezla, ale trzeba sie przygotowac na najgorsze, zeby pozniej nie gonic jak poparzona

groszek ale Ci fajnie, ze juz po jestes, nas to czeka w maju, tylko tak jak pisalam na zamoyskiego. oby przelecialy te 2 dni. a ile placiliscie? my 150 zl od pary.
a gdzie idziecie do poradni? daj prosze znac jak bylo i czy trzeba chodzic na wszystkie 3 spotkania

Stary 2009-04-19, 21:32   #4379
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
" Bardzo bysmy chcieli by w Tym dniu uroczym
Byly sumiechniete czyjes male oczy
A wiec zamiast kwiatkow do zyczen w Kosciele
Dolaczcie przybory szkolne nasi przyjeciele
My do Domu Dziecka z nimi pojedziemy
I w Waszym imieniu malcom przekazemy "

.
super, no i najwazniejsze ze ze to przybory szkole a nie maskotki

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
nie byłam zadowolona, ale na szczęście dziś miałam próbny u innej wizażystki,p. Justyny Kaczmarek która zrobila mi śliczny makijaż, taki jak chciałam, podobał się i mamie i TŻtowichętnie podam namiary poznaniankom zresztą- pisałam już o niej na poznańskim wątku
a w ogóle- wczoraj miałam wieczór panienski, było rewelacyjnie a dziewczyny zrobiły mi suuuuper prezenty na dodatek- TŻtowi też się podobająale trochę mnie przeraża, że ślub już za 6 dni... najchętniej bym już wzięła wolne żeby wszystkiego dopilnować!
Jutro odbieram sukienkę, trzymajcie kciuki żeby była ok!
a co dostalas od kolezanek pochwal sie ale ci zazdroszcze, slub juz tak niedlugo

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
mmmhhh nie wiem dlaczego, widocznie suwaczek źle odlicza musze znaleźć lepszy skoro ten kłamie

Dziewczyny czy garntur ciemno stalowy pasuje do sukni jasne ecru? Bo niedługo musimy kupić Tż garniaka i niby ciemno brązowy kolor najbardziej pasuje do sukienki w tym kolorze, ale jakoś nie za bardzo mi się taki widzi, czarny też odpada.
hmm moze cos sie pokielbasilo
co do ganituru to my taki kupilismy ale na poprawiny.. co do sukienki ecru to najlepiej wlasnie braz albo czern - klasyczny, ale stalowy jesli jest bardzo ciemny to moze, chociaz stalowy to mi do bialej pasuje..

moj wojtas bedzie mial bardzo bardzo ciemny braz albo czarny... ale ten bardzo ciemny braz nam sie podoba tye ze on super w brazach wyglada...

a masz jakis ciuch kremowy? to bys do slaonu wziela i porownala jakbedzie pasowac albo na necie zestaw fote stalowego i sukienki ecru..

Cytat:
oj marta widze, ze mamy podobne upodobania my dzisiaj bylismy z TZem w empiku po orginalna plytke hemp gru bo tak sie na nia nakrecilismy jak chyba ty a ten kawalek jest duper, Kala ma swietny glos. podoba mi sie jeszcze "w hemp amrii" (oni tam chyba wzieli jakas operowa spiewaczke? postaraly sie chlopaki cala plytka kozak
no widze ze bardzo podobne ja tes tez delektuje plytka jest rewelacyjna a rzadko sie zdaza zeby cos fajnego ktos puscil.. niestety po sokole bylam nie milo rozczarowana a teraz jest rewelacja

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
superrrr;D

Cytat:
yyyy help
oki ja niemoge oceniac bo nielubie welonow ale wydaje mi sie spoko

Cytat:
sluchaj zagadaj z jakas laska moze jak jej wiecej zaplacisz to przyjdzie do domku?
Stary 2009-04-19, 21:36   #4380
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
a gdzie idziecie do poradni? daj prosze znac jak bylo i czy trzeba chodzic na wszystkie 3 spotkania
Jutro idę do Św. Mikołaja. Podobno jest szansa na dwie pieczątki, może się uda!! Jutro zdam relację czy się udało!!!

ślubujemy 01.08.2009 r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości