|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() Kochana masz może zdjęcie większego formatu, takie jak w Twoim avatarku? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Iza szczęścia świeżo upieczona żonko!!! ![]()
|
|||
|
|
|
#4352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Cytat:
![]() figurke musisz miec rewelacyjna do pozazdroszczenia hih
|
|
|
#4353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki na 2 dzien - ciemno a nawet bardzo ciemno stalowy taki blyszczacy super wojtas w nim wyglada mrr ![]() ![]() ![]() podoba mi sie wykonczenie ich garniakow sa takie "dopieszczone" a wy jaki kupiliscieCytat:
![]() ![]() ![]() ciesze sie ze z praca oki a jeszcze troche to bedzie super
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mam nadzieje ze moze juz w czwartek bede u siebie ![]() a jak nie to od poniedzialku nastepnego
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama nie będzie się przebierała (na razie nie ma jeszcze kreacji w ogóle
).Cytat:
Ale najważniejsze, że Ty dobrze się w niej czujesz.
|
|
#4356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z Was sliczna para no wiem wlasnie ... ehh ale bedzie ciezko , musze ja jednak chyba gdzies wywiesc heh ![]() Cytat:
chyba sa nienormalni ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny a co myslicie o takim wierszyku zamiasy kwiatow ? " Bardzo bysmy chcieli by w Tym dniu uroczym Byly sumiechniete czyjes male oczy A wiec zamiast kwiatkow do zyczen w Kosciele Dolaczcie przybory szkolne nasi przyjeciele My do Domu Dziecka z nimi pojedziemy I w Waszym imieniu malcom przekazemy " .
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-04-19 o 18:36 |
|||
|
|
|
#4357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chętnie podam namiary poznaniankom zresztą- pisałam już o niej na poznańskim wątku![]() a w ogóle- wczoraj miałam wieczór panienski, było rewelacyjnie a dziewczyny zrobiły mi suuuuper prezenty na dodatek- TŻtowi też się podobają ale trochę mnie przeraża, że ślub już za 6 dni... najchętniej bym już wzięła wolne żeby wszystkiego dopilnować!Jutro odbieram sukienkę, trzymajcie kciuki żeby była ok!
Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2009-04-19 o 19:43 Powód: poprawka |
|
|
|
|
#4358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze znaleźć lepszy skoro ten kłamieCytat:
![]() Jaka to dekoracja? Dziewczyny czy garntur ciemno stalowy pasuje do sukni jasne ecru? Bo niedługo musimy kupić Tż garniaka i niby ciemno brązowy kolor najbardziej pasuje do sukienki w tym kolorze, ale jakoś nie za bardzo mi się taki widzi, czarny też odpada. |
||
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak Iza
? ona ma poprawiny?
|
|
|
|
#4360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czesc dziewczyny, BEAMI z Twojego opisu wnioskuje, ze jest to model 29-15 ![]() ![]() wiem, poniewaz sama sie nad nia zastanawiam kiedys juz ja tutaj wklejalam. zaraz wkleje jej zdjecie. czy to ta? RE_MG_3575[1].jpg
|
|
|
#4361 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ktosia fruzyrka bardzo ladna a czy ta ozdobe bedziesz miec we wloskach, czy chcesz naturalnego kwiatka?obraczki tez bardzo ladne ![]() margotka rowniez ladne obraczki, czy mi sie wydaje, czy ty masz tam brylancik, czy to akurat tak swiatlo odbilo? zazdroszcze ci, ze nosisz juz obraczke ![]() p.s. super maz
Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-04-19 o 20:08 |
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pustki...
siedzę sobie i wcinam lody, myślałam że jeszcze poczytam a tu nic .
|
|
|
|
#4363 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
oj marta widze, ze mamy podobne upodobania ![]() ![]() my dzisiaj bylismy z TZem w empiku po orginalna plytke hemp gru bo tak sie na nia nakrecilismy jak chyba ty a ten kawalek jest duper, Kala ma swietny glos. podoba mi sie jeszcze "w hemp amrii" (oni tam chyba wzieli jakas operowa spiewaczke? postaraly sie chlopaki cala plytka kozak
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Baja zapomniałam napisać, że fryzurka super szczególnie na zdjęciu z profilu
na dwóch zdjęciach masz różny kolor włosków, ale to pewnie wina światła? makijaż też bardzo pasuje do Twojej buźki aczkolwiek ja wolę mocniej podkreślone oczy .
|
|
|
|
#4365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ana chyba jestesmy same ![]() jak ida przygotowania u Ciebie? slubujemy tego samego dnia...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja chyba tak czy siak zostane PM 2009
prawdopoodbnie za jakies 2-3 mies weźmiemy ślub cywilny, a kościelny w przyszłym roku i weselicho ![]() cywilny bez żadnej imprezy
|
|
|
|
#4367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, wizaż mi szwankuje...
![]() Cytat:
żadnego odzewu![]() Rzeczywiście nawet nie zauważyłam, że tego samego dnia ![]() Przygotowania pomalutku do przodu, ostatnio byłam z tż w Łodzi i kupiłam sobie buty zapasowe na płaskim spodzie, wyjeździliśmy się co niemiara, bo wszędzie rozmiar 38 wykupiony, a okazało się, że mają na zapleczu tylko wyciągać nie mogą, bo na jakieś promocję muszą trzymać, bo by od razu im zeszły ale ostatecznie kupiliśmy (bo tak w ogóle to o Deichmann chodzi)![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
już niedługo będziesz żonką a jak tam objawy ciążowe?
|
||
|
|
|
#4368 |
|
Zadomowienie
|
yyyy help
mam długi welon i szukam krótkiego na zmianę. znalazłam na allegro w interesującym mnie kolorze. jak Wam się widzi? Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2009-04-19 o 20:55 |
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
troche mnie mdli, ale ogólnie okej. I wieczorem mam wielki brzuch, co kilka dni temu pomyslałabym, ze z piwa
|
|
|
|
#4370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ana fajnie, ze butki kupilas, jejciu ja jeszcze nie mam, ale niebawem mam zamiar kupic. dobrze, ze sie dogadalas i kupilas te ktore wypatrzylas sobie a wlasnie zaproszenia, przeczytalam ze w lipcu bedziecie roznosic tak? my chyba zaczniemy tak koncem lipca, u nas to 2 m-ce przed zazwyczaj sie roznosi. a mam pytanko, co ubierasz do kosciola na sukienke? bolerko pewnie musi byc, bo to juz nie lato , ale zastanawialam sie czy cos grubszego, zeby nie zmarznac? mam nadzieje, ze pogoda dopisze. domi gratuluje dzisiusia i ponownej decyzji o slubie
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne aby był zgodny z kolorem sukienki, albo welonu, który Ty będziesz miała |
|
|
|
|
#4372 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki niebylo mnie tu 3 dni a tyle czytania musze nadrobic.Pozdrawiam nowe PM
ja w sobote szukalam fryzjera na 15 i wiecie co---NIEMA MNIE KTO UCZESAC.Swieto koscielne i niepracuja teraz to mysle czy aby sobie nieprzedluzyc wlosow spiac boki i kwiatek bo jak ja sie uczesze?nawet myslalam zeby w pt sie czesac ale niewytrzymam tyle
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się cieszę, że w końcu je mam bo są strasznie wygodne a przede wszystkim o to mi chodziło, w razie niezamierzonych odcisków .Zaczniemy rozwozić w lipcu, ale kiedy dokładnie nie wiem, na zaproszeniach mamy termin podania odpowiedzi do 20 sierpnia, w razie zaproszenia innych gości .Co na sukienkę to zielonego pojęcia nie mam szczerze mówiąc . Na pewno w szafie "coś" musi być. Jak byłam na weselu tż kuzynki w październiku (po 20-tym) strasznie padało, ludzie przyszli w kurtkach zimowych, a młoda licząc na ładną pogodę nic nie miała i na szybko było załatwiane bolerko od kogoś .
|
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popytaj koleżanek, one na pewno kogoś takiego znają
|
|
#4375 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny. Jestem po dwudniowym kursie przedmałżeńskim w kościele przy ul. Dobrego Pasterza i padam na twarz. Ogólnie nie było tak źle. Ksiądz ok, mówił ciekawie z dużą dawką humoru i przykładami z życia, ale od 15.30 mieliśmy zajęcia z "nawiedzoną" babką. Nie dość że intonacja głosu koszmarna (cicho i bez wyrazu) to jeszcze próbowała narzucać swoje przekonania. Na szczęście grupa się buntowała i potem było ok. Wszystko trwało w sobotę od 8.30 - 19.00 i dzisiaj od 9-14 (miało być o 15). Dzisiaj były już zajęcia z mężem tej babki, a potem z nią. Czytając wrażenia innych osób mogę stwierdzić, że nie było tak źle. Czasami miałam wrażenie, że ktoś nas traktuje jak nastolatków, a nie dorosłych ludzi. I te historyjki o śluzie i codzienny wspólnym mierzeniu temperatury
. Nic tylko się za to zabrać do czytania |
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
zlotko zapomniałam jeszcze dodać, że zastanawiam się na długimi rękawiczkami ponad łokcie, ale wtedy bolerko już nie będzie pasować...
Ale tak można chyba szybciej zmarznąć... chociaż początek października, można zaliczyć do pogody wrześniowej, a wtedy często bywa jeszcze cieplutko![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Kochane jeżeli macie w swoich zbiorach (albo gdzieś znajdziecie ) bukiety z róż w kolorze różowym ( może być jeden kolor różu, lub w kilku odcieniach)- w kształcie kuli najlepiej ( ale z chęcią obejrzę też inne z różowych róż ) to proszę wklejcie.
|
|
|
|
#4377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4378 |
|
Rozeznanie
|
Ana no a jakby ubrac dlugie rekawiczki i na to bolerko? moze nie bedzie to zle wygladac? nie wiem tak "glosno" mysle, ale musialabys to zmierzyc i zobaczyc jak to pasuje
ale masz racje, niby pogoda powinna byc niezla, ale trzeba sie przygotowac na najgorsze, zeby pozniej nie gonic jak poparzona![]() groszek ale Ci fajnie, ze juz po jestes, nas to czeka w maju, tylko tak jak pisalam na zamoyskiego. oby przelecialy te 2 dni. a ile placiliscie? my 150 zl od pary. a gdzie idziecie do poradni? daj prosze znac jak bylo i czy trzeba chodzic na wszystkie 3 spotkania
|
|
#4379 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pochwal sie ale ci zazdroszcze, slub juz tak niedlugo ![]() Cytat:
![]() co do ganituru to my taki kupilismy ale na poprawiny.. co do sukienki ecru to najlepiej wlasnie braz albo czern - klasyczny, ale stalowy jesli jest bardzo ciemny to moze, chociaz stalowy to mi do bialej pasuje.. moj wojtas bedzie mial bardzo bardzo ciemny braz albo czarny... ale ten bardzo ciemny braz nam sie podoba tye ze on super w brazach wyglada... a masz jakis ciuch kremowy? to bys do slaonu wziela i porownala jakbedzie pasowac albo na necie zestaw fote stalowego i sukienki ecru.. Cytat:
ja tes tez delektuje plytka jest rewelacyjna a rzadko sie zdaza zeby cos fajnego ktos puscil.. niestety po sokole bylam nie milo rozczarowana a teraz jest rewelacja![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4380 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

i jeszcze mi się kazała przebierac po północy..powiedziałam, ze nie i byla awantura...echhh....

).
Ale najważniejsze, że Ty dobrze się w niej czujesz.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

musze znaleźć lepszy skoro ten kłamie

siedzę sobie i wcinam lody, myślałam że jeszcze poczytam a tu nic
.