|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
a mi sie wlasnie podobaja takie foty w opuszczonych fabrykach, wielkie rozwalone szyby, stare schody itp ale sami pewno sie z TZem zdecydujemy na lake i jezioro i Kazimierz (tam sa fajne, mroczne zaulki )u mnie pada ![]() dobrze, ze dzis w domku siedze. |
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie na suwaku w końcu 1,2 i kilkanaście dni
Coraz bliżej do roku, a jak już suwak ruszy, to nim się obejżymy, to miną nam przygotowania, potem będziemy streszczać śluby i wesela ![]() A wiecie o czym ja dziś myslałam? Bo my mamy dziś jechać zaklepać godzinę w kościele i ciągle się wacham, czy nie wziąć tej 16, bo to godzina więcej zabawy, a skoro wydaliśmy tyle kasy, to trzeba by poszaleć i skorzystać porządnie ![]() No i jak już tak myślę o 16, to myślę od razu na którą by był fryzjer i makijaż i aż stresa przedślubnego dostałam Myślę, że fryzjer na 10 wystarczy, potem makijaż i o 13:30 byłabym gotowa, dojazd do mieszkania Rodziców lub do pokoju motelowego (bo nie wiem gdzie się będę ubierała) i po 14:30 trzeba będzie się ubrać, potem błogosławieństwo i wyruszenie do kościoła
|
#4353 |
|
Adwokat diabła
|
hejka! u mnie nie było burzy, a szkoda..
Tancerka, mi ktoś powiedział 'jaki poniedziałek taki cały tydzień..' i ja tak niestety mam
|
|
#4354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm jak na 16 ślub to już o 14:30 wyruszacie do Kościoła?? tak daleko macie? ja to myślę że na 10:00 fryzjer i tam 3 godziny z dojazdem mi to zajmie, potem makijaż na 13:00 z godzinkę mi to zajmie czyli do 14:00, do 15:30 mam ponad godzinke dla siebie i potem powoli trzeba będzie się zacząć ubierać i czekać na tżta, o 16-16:30 błogosławieństwo i w drogę pobudka zatem o 8:30 zeby wziąć prysznic, wydepilować się i zjeść śniadanko Cytat:
|
|
#4356 |
|
Adwokat diabła
|
oj tam
z innej beczki, weekend
|
|
#4357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym sie nie wahała a zawsze masz godzinę więcej zabawy![]() Ja mam ślub o 14 o 6.30 fryzjer, 8.00 kosmetyczka(paznokcie robię w piątek), potem sie ubieram, bo o 10 mamy plener. Wracam z pleneru o 13, mamy błogosławieństwo, które pewnie trwać będzie z 5 minut i potem do kościoła. A, że się jedzie 5 minut to jak wyruszymy o 13.30 wystarczy- licze jeszcze czas na bramy.
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze z innej beczki to potrzebuję sexu
dobrze że tż dziś przyjeżdża chyba się rzucę na niego jak dzikuska dzisiaj.. a jak nie będzie chciał to chyba siłą go wezmę i zaciągnę do łóżka---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- jak bym wstała o tak nieludzkiej godzinie w dniu śłubu to bym na oczepinach już smacznie spała zamiast się bawic heheale rozumiem że w niektórych rejonach Polski śluby się wcześnie bierze no a wy jeszcze plener chcecie mieć w dniu ślubu. ja miałam ochotę na plener w dniu ślubu ale najbardziej się bałam że pobrudzę suknię jak będę biegać po parku... a nie chcę mieć samych stojących i pozowanych potek tylko nieco szalone ![]() już się chyba powoli uspokajam.. robię sobie właśnie pedicure i trochę się wypięknię i ucząc się będę wyczekiwać wieczora i przyjazdu mojego słoneczka i już wszystkie nerwy i smuteczki miną
|
#4359 |
|
Wtajemniczenie
|
o rany 6.30... wcześnie... bardzo wcześnie
|
#4360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przed ślubem będę się denerwować a jak się denerwuje to nie spię. Więc fryzjer może być nawet na 6 A plener bedzie tylko jak bedzie sucho i nie bedzie padać w piątek. . Inaczej do parku nie wejde. A plener u nas się robi w dzien ślubu. Kiedyś mlodzi uciekali z wesela na 2-3 godzinki, a teraz na szczescie zmadrzeli i robia zdjęcia przed weselem A w inny dzien nie chcemy bo już nie będzie tej magii
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę sobie pozwolić potem na ziewanie na mszy ślubnej albo na oczepinach
|
|
#4362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A po drugie lepiej nie wiedzieć co się stanie jak kropelki i inne takie zioła wejda w reakcję z alkoholem Ja bedę zbyt podniecona żeby spać i na weselu trzeba się bawić cała noc, bo to w końcu moje wesele A kryzys niestety dopada mnie tak około1-2, ale później już jest dobrze
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-05-22 o 12:30 |
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
hmm w sumie nie brałam nigdy takich kropelek.. ale mama ma jakieś tabletki zawsze w domu i pamiętam że dała mi kiedyś jak miałam jakąś nerwową sytuację i zasnęłam spokojnie a na drugi dzień byłam żywa i normalna więc może nie będę eksperymentować z kropelkami tylko wezmę tą tabletkę w razie czego i słodko sobie zasne. nie chcę się denewować własnym śłubem a wiem że będę dlatego ja myślę o jakimś łagodnym specyfiku uspokajającym w dzień przed. a co do alkoholu to ja za wiele nie będę pić pierwszego dnia bo potem na drugi dzień jestem chodzącymi zwłokami- za to na drugi dzień sobie zaszaleję a potem niech mnie aby do domu ktoś dotransportuje do łóżeczka mojego ukochanego i git
|
#4364 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#4365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właścicielka naszej sali mówiła, że miałą taką panne młodą co do oczepin nie wytrzymała. Wzięła jakieś lekarstwa, później wypiłą alkohol i padła. Spała jak zabita. Masakra. A oni się tak o nia martwili, bo z tortem chcieli wjeżdżać a panny młodej nigdzie nie było.
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie tez
![]() ja pewno wstane jakos tak o 9. zjem sniadanko, wykapie sie, gdzies tak na 11 pojade do fryzjera. na czesanie przewiduje jakies 2 godziny (max - ile to na prawde zajmie to sie zobaczy przy robieniu probnej ), wroce do domu gdzies tak 13.30. tu juz bedzie na mnie czekac makijazystka, ktora mnie umaluje (pazurki przewiduje zrobic dzien wczesniej - swiadkowa mi zrobi ). o 14.15 wrzuca na siebie suknie, o 15 przyjedzie TZ z bukietem i pojedziemy do Kosciola nie wiem czy bedziemy podpisywac papiery przed slubem czy w trakcie (a moze po ). chyba najbardziej odpowiadaloby mi po - goscie mieliby w tym czasie czas na dojazd do restauracji, tak zebysmy my przyjechali ostatni![]() a ja mam po polnocy zamiar pic bez skrepowania. poprawin nie bedzie, wiec jak na nastepny dzien bedzie kac gigant to nic sie nie stanie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-22 o 12:51 |
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze dla mnie to za wcześnie na pobudkę, mam nadzieje ze pośpię w dniu ślubu chociaż do 7 rano, bo jak mam być cały dzień i noc na pełnych obrotach a potem jeszcze noc poślubna będzie przecież ![]() Dziewczyny własnie byłam w centrum i znalazłam sklep obuwniczym w którym jest chyba z 10 modeli białych i ecru, ślubnych butów. Po prostu śliczności ![]() Jedne przymierzyłam o takie tylko bialutkie http://www.allegro.pl/item637484146_...arne_r_37.html Mega wygodne, obcas świetnie wyprofilowany Jeszcze tam wróce z TŻ przymierzyć inne, tylko zcy to nei za wcześnie na kupowanie butów ślubnych Chociaż ceny tez są okey bo w granicach 15-25e
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
chcecie zobaczyc na GM jak wygladal slub i wesele mojej siostry?
tylko ostrzegam, ze przy naszych wizjach wesela zobaczenie tych zdjec grozi ciezkim szokiem |
|
|
|
#4369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehehe do siostry na wesele czesana byłam o 6, siostra na 7. A co do butkó mam podobne i chyba mam pecha bo dla mnie sa one mega niewygodne. one sa trasznie twarde Ale z wyglądu podobne
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz ubranie się moje i Tż+ błogosławieństo zajmie pewnie z godzinę a w kościele i tak trzeba być 15 minut wcześniej, zeby pokazać dokumenty świadków i podpisać akt ślubu, jeśli się go na ołtarzu podpisywać nie będzie A jak wyjedziemy około 15:40 to nic się nei stanie, bo przed kosciołem pstrykną nam foteczki z rodzinką najwyżej Poza tym liczę też zapasowe 10 minut na Bramy o których wspomniała Obca, u nas to neistety "normalka", więc trzeba też na toc hwilę poświęcić Cytat:
U mojego od którego licencję brać będziemy już byliśmy i wpisał nas do księdzi, ale ten, u którego w kościele będzie ślub jeszcze nie ![]() Dlatego mogę się jeszcze wachać co do tego, czy o 16, czy o 17 ![]() My plener będziemy robili w tygodniu po ślubie, nie chcę się spieszyć i mieć na to 2 godzin, pzoa tym nasz fotograf nei zna naszych rejonów i nie wiedziałby gdzie fajne foty porobić, dlatego w tygodniu po ślubie pojedziemy do Koszalina i w okolicach Koszalina zrobimy foty ![]() Cytat:
![]() Co do tego, że godz. 6 to za wcześnie, to właśnie dlatego ja chcę się umówić na 10 do fryzjera, by się wyspać Mam nadzieję, że w bieganinie i stresie dadzą mi pospać chociaż do 8 o ile wogóle zasnę (o ja naiwna)
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-05-22 o 13:10 |
|||
|
|
|
#4371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaze sie jeszcze tylko z zapowiedziami i tyle![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- to zaraz czegos poszukam. ale ostrzegam, ze odbiega to bardzo od powszechnych wyobrazen na temat wesela dlatego moi rodzice sa mi gotowi zaplacic za co tylko chce, ale zeby to wygladalo jak wesele w koncu juz wiecej corek nie maja - ostatnia szansa
|
||
|
|
|
#4373 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaintrygowałaś mnie
|
|
#4375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lain idę na gmaila bo strasznie jestem cikawa co to za ślub
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
blisko
![]() wlasnie sie wysyla troche bedziecie miec sciagania tego z serwera, mam nadzieje, ze sie uda ![]() edit: cos to GM chyba dlugo trawi mam nadzieje, ze dojdzie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-22 o 13:47 |
|
|
|
#4378 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#4379 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mogę się doczekac tego u mnie narzie żyję Twoim![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4380 |
|
Adwokat diabła
|
Mi już działa
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

ale sami pewno sie z TZem zdecydujemy na lake i jezioro
i Kazimierz (tam sa fajne, mroczne zaulki 

jak bym wstała o tak nieludzkiej godzinie w dniu śłubu to bym na oczepinach już smacznie spała zamiast się bawic hehe

Chociaż ceny tez są okey bo w granicach 15-25e