Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-22, 11:42   #4351
lain
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wlasnie oglądałam na naszej klasie zdjęcia z pleneru tej dziewczyny co miala taki wypasiony slub i wesele ale jakos mnie nie powaliły...zdjecia mieli artystyczne ale jak dla mnie to nie najszczęśliwszy pomysł na plener w jakimś opuszczonym miejscu gdzie są walące się i zagrzybiałe bure ściany... ja mam zamiar mieć jakies ladne i koloowe fotki żeby budziły miłe skojarzenia ze śłubem a nie żeby wyglądały jak sceny z horroru

a mi sie wlasnie podobaja takie foty w opuszczonych fabrykach, wielkie rozwalone szyby, stare schody itp ale sami pewno sie z TZem zdecydujemy na lake i jezioro i Kazimierz (tam sa fajne, mroczne zaulki )

u mnie pada
dobrze, ze dzis w domku siedze.
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 11:49   #4352
chilanes
Zakorzenienie

A u mnie na suwaku w końcu 1,2 i kilkanaście dni Coraz bliżej do roku, a jak już suwak ruszy, to nim się obejżymy, to miną nam przygotowania, potem będziemy streszczać śluby i wesela
A wiecie o czym ja dziś myslałam? Bo my mamy dziś jechać zaklepać godzinę w kościele i ciągle się wacham, czy nie wziąć tej 16, bo to godzina więcej zabawy, a skoro wydaliśmy tyle kasy, to trzeba by poszaleć i skorzystać porządnie
No i jak już tak myślę o 16, to myślę od razu na którą by był fryzjer i makijaż i aż stresa przedślubnego dostałam Myślę, że fryzjer na 10 wystarczy, potem makijaż i o 13:30 byłabym gotowa, dojazd do mieszkania Rodziców lub do pokoju motelowego (bo nie wiem gdzie się będę ubierała) i po 14:30 trzeba będzie się ubrać, potem błogosławieństwo i wyruszenie do kościoła
Stary 2009-05-22, 11:49   #4353
BlackAngel
Adwokat diabła

hejka! u mnie nie było burzy, a szkoda..

Tancerka, mi ktoś powiedział 'jaki poniedziałek taki cały tydzień..' i ja tak niestety mam

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 11:53   #4354
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Tancerka, mi ktoś powiedział 'jaki poniedziałek taki cały tydzień..' i ja tak niestety mam
eeee bez sensu...... nawet się nie rymuję

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 12:01   #4355
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
No i jak już tak myślę o 16, to myślę od razu na którą by był fryzjer i makijaż i aż stresa przedślubnego dostałam Myślę, że fryzjer na 10 wystarczy, potem makijaż i o 13:30 byłabym gotowa, dojazd do mieszkania Rodziców lub do pokoju motelowego (bo nie wiem gdzie się będę ubierała) i po 14:30 trzeba będzie się ubrać, potem błogosławieństwo i wyruszenie do kościoła
ja też dziś stresa przedślubnego dostałam a raczej złości że nie dowiedziałam się tego czego chciałam w tym salonie.. nie znoszę jak się na coś napalę i tego nie dostaję!!!!!
hmmm jak na 16 ślub to już o 14:30 wyruszacie do Kościoła?? tak daleko macie?
ja to myślę że na 10:00 fryzjer i tam 3 godziny z dojazdem mi to zajmie, potem makijaż na 13:00 z godzinkę mi to zajmie czyli do 14:00, do 15:30 mam ponad godzinke dla siebie i potem powoli trzeba będzie się zacząć ubierać i czekać na tżta, o 16-16:30 błogosławieństwo i w drogę pobudka zatem o 8:30 zeby wziąć prysznic, wydepilować się i zjeść śniadanko

Cytat:

nie pamiętam poniedziałku i co tam było ale nie podoba mi się że chodze taka złą ciągle.. myślę że to zbliżająca się sesja tak na mnie działa.. zawsze tak mam..
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 12:05   #4356
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
eeee bez sensu...... nawet się nie rymuję
oj tam
z innej beczki, weekend

Stary 2009-05-22, 12:06   #4357
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
A u mnie na suwaku w końcu 1,2 i kilkanaście dni Coraz bliżej do roku, a jak już suwak ruszy, to nim się obejżymy, to miną nam przygotowania, potem będziemy streszczać śluby i wesela
A wiecie o czym ja dziś myslałam? Bo my mamy dziś jechać zaklepać godzinę w kościele i ciągle się wacham, czy nie wziąć tej 16, bo to godzina więcej zabawy, a skoro wydaliśmy tyle kasy, to trzeba by poszaleć i skorzystać porządnie
Pewnie jak możesz zmienic godzinę to zmień Ja bym sie nie wahała a zawsze masz godzinę więcej zabawy
Ja mam ślub o 14 o 6.30 fryzjer, 8.00 kosmetyczka(paznokcie robię w piątek), potem sie ubieram, bo o 10 mamy plener. Wracam z pleneru o 13, mamy błogosławieństwo, które pewnie trwać będzie z 5 minut i potem do kościoła. A, że się jedzie 5 minut to jak wyruszymy o 13.30 wystarczy- licze jeszcze czas na bramy.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 12:13   #4358
tancerka212
Zakorzenienie

a jeszcze z innej beczki to potrzebuję sexu dobrze że tż dziś przyjeżdża chyba się rzucę na niego jak dzikuska dzisiaj.. a jak nie będzie chciał to chyba siłą go wezmę i zaciągnę do łóżka

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
o 6.30 fryzjer, .
jak bym wstała o tak nieludzkiej godzinie w dniu śłubu to bym na oczepinach już smacznie spała zamiast się bawic hehe
ale rozumiem że w niektórych rejonach Polski śluby się wcześnie bierze no a wy jeszcze plener chcecie mieć w dniu ślubu.
ja miałam ochotę na plener w dniu ślubu ale najbardziej się bałam że pobrudzę suknię jak będę biegać po parku... a nie chcę mieć samych stojących i pozowanych potek tylko nieco szalone

już się chyba powoli uspokajam.. robię sobie właśnie pedicure i trochę się wypięknię i ucząc się będę wyczekiwać wieczora i przyjazdu mojego słoneczka i już wszystkie nerwy i smuteczki miną
Stary 2009-05-22, 12:15   #4359
lusmarija
Wtajemniczenie

o rany 6.30... wcześnie... bardzo wcześnie ja jeszcze będe spała, o ile w ogóle uda mi się zasnąc w piątek, bo to też róznie może być

Stary 2009-05-22, 12:20   #4360
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
-------
jak bym wstała o tak nieludzkiej godzinie w dniu śłubu to bym na oczepinach już smacznie spała zamiast się bawic hehe
ale rozumiem że w niektórych rejonach Polski śluby się wcześnie bierze no a wy jeszcze plener chcecie mieć w dniu ślubu.
ja miałam ochotę na plener w dniu ślubu ale najbardziej się bałam że pobrudzę suknię jak będę biegać po parku... a nie chcę mieć samych stojących i pozowanych potek tylko nieco szalone
Kwestia przyzwyczajeniaprzed ślubem będę się denerwować a jak się denerwuje to nie spię. Więc fryzjer może być nawet na 6 A plener bedzie tylko jak bedzie sucho i nie bedzie padać w piątek. . Inaczej do parku nie wejde. A plener u nas się robi w dzien ślubu. Kiedyś mlodzi uciekali z wesela na 2-3 godzinki, a teraz na szczescie zmadrzeli i robia zdjęcia przed weselem A w inny dzien nie chcemy bo już nie będzie tej magii
Stary 2009-05-22, 12:20   #4361
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
o rany 6.30... wcześnie... bardzo wcześnie ja jeszcze będe spała, o ile w ogóle uda mi się zasnąc w piątek, bo to też róznie może być
ja sobie chyba przygotuję jakieś ziółka albo kropelki ziołowe na uspokojeniejak nie będę mogła zasnąć bo muszę się wyspać w noc przed weselem zeby ładnie wyglądać i mieć siłę potem na 2 dni wesela nie mogę sobie pozwolić potem na ziewanie na mszy ślubnej albo na oczepinach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 12:28   #4362
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ja sobie chyba przygotuję jakieś ziółka albo kropelki ziołowe na uspokojeniejak nie będę mogła zasnąć bo muszę się wyspać w noc przed weselem zeby ładnie wyglądać i mieć siłę potem na 2 dni wesela nie mogę sobie pozwolić potem na ziewanie na mszy ślubnej albo na oczepinach
Ja po takich kropelkach jestem otumanioona na drugio dzień. Już wolę ziewać A po drugie lepiej nie wiedzieć co się stanie jak kropelki i inne takie zioła wejda w reakcję z alkoholem Ja bedę zbyt podniecona żeby spać i na weselu trzeba się bawić cała noc, bo to w końcu moje wesele A kryzys niestety dopada mnie tak około1-2, ale później już jest dobrze

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-05-22 o 12:30
Stary 2009-05-22, 12:33   #4363
tancerka212
Zakorzenienie

hmm w sumie nie brałam nigdy takich kropelek.. ale mama ma jakieś tabletki zawsze w domu i pamiętam że dała mi kiedyś jak miałam jakąś nerwową sytuację i zasnęłam spokojnie a na drugi dzień byłam żywa i normalna więc może nie będę eksperymentować z kropelkami tylko wezmę tą tabletkę w razie czego i słodko sobie zasne. nie chcę się denewować własnym śłubem a wiem że będę dlatego ja myślę o jakimś łagodnym specyfiku uspokajającym w dzień przed. a co do alkoholu to ja za wiele nie będę pić pierwszego dnia bo potem na drugi dzień jestem chodzącymi zwłokami- za to na drugi dzień sobie zaszaleję a potem niech mnie aby do domu ktoś dotransportuje do łóżeczka mojego ukochanego i git
Stary 2009-05-22, 12:36   #4364
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
dla mnie osobiście to środek nocy

Stary 2009-05-22, 12:37   #4365
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm w sumie nie brałam nigdy takich kropelek.. ale mama ma jakieś tabletki zawsze w domu i pamiętam że dała mi kiedyś jak miałam jakąś nerwową sytuację i zasnęłam spokojnie a na drugi dzień byłam żywa i normalna więc może nie będę eksperymentować z kropelkami tylko wezmę tą tabletkę w razie czego i słodko sobie zasne. nie chcę się denewować własnym śłubem a wiem że będę dlatego ja myślę o jakimś łagodnym specyfiku uspokajającym w dzień przed. a co do alkoholu to ja za wiele nie będę pić pierwszego dnia bo potem na drugi dzień jestem chodzącymi zwłokami- za to na drugi dzień sobie zaszaleję a potem niech mnie aby do domu ktoś dotransportuje do łóżeczka mojego ukochanego i git
Ja też nie mam zamiaru dużo pić. Ale z lekarstwami obojętnie jakimi alkohol lubi wchodzić w reakcję.
Właścicielka naszej sali mówiła, że miałą taką panne młodą co do oczepin nie wytrzymała. Wzięła jakieś lekarstwa, później wypiłą alkohol i padła. Spała jak zabita. Masakra. A oni się tak o nia martwili, bo z tortem chcieli wjeżdżać a panny młodej nigdzie nie było.
Stary 2009-05-22, 12:50   #4366
lain
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie osobiście to środek nocy
dla mnie tez

ja pewno wstane jakos tak o 9. zjem sniadanko, wykapie sie, gdzies tak na 11 pojade do fryzjera. na czesanie przewiduje jakies 2 godziny (max - ile to na prawde zajmie to sie zobaczy przy robieniu probnej), wroce do domu gdzies tak 13.30. tu juz bedzie na mnie czekac makijazystka, ktora mnie umaluje (pazurki przewiduje zrobic dzien wczesniej - swiadkowa mi zrobi). o 14.15 wrzuca na siebie suknie, o 15 przyjedzie TZ z bukietem i pojedziemy do Kosciola nie wiem czy bedziemy podpisywac papiery przed slubem czy w trakcie (a moze po). chyba najbardziej odpowiadaloby mi po - goscie mieliby w tym czasie czas na dojazd do restauracji, tak zebysmy my przyjechali ostatni

a ja mam po polnocy zamiar pic bez skrepowania. poprawin nie bedzie, wiec jak na nastepny dzien bedzie kac gigant to nic sie nie stanie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-22 o 12:51
Stary 2009-05-22, 12:53   #4367
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie jak możesz zmienic godzinę to zmień Ja bym sie nie wahała a zawsze masz godzinę więcej zabawy
Ja mam ślub o 14 o 6.30 fryzjer, 8.00 kosmetyczka(paznokcie robię w piątek), potem sie ubieram, bo o 10 mamy plener. Wracam z pleneru o 13, mamy błogosławieństwo, które pewnie trwać będzie z 5 minut i potem do kościoła. A, że się jedzie 5 minut to jak wyruszymy o 13.30 wystarczy- licze jeszcze czas na bramy.
A frzyjerzy już tak wczesnie pracują??
Kurcze dla mnie to za wcześnie na pobudkę, mam nadzieje ze pośpię w dniu ślubu chociaż do 7 rano, bo jak mam być cały dzień i noc na pełnych obrotach a potem jeszcze noc poślubna będzie przecież

Dziewczyny własnie byłam w centrum i znalazłam sklep obuwniczym w którym jest chyba z 10 modeli białych i ecru, ślubnych butów.
Po prostu śliczności
Jedne przymierzyłam o takie tylko bialutkie http://www.allegro.pl/item637484146_...arne_r_37.html
Mega wygodne, obcas świetnie wyprofilowany
Jeszcze tam wróce z TŻ przymierzyć inne, tylko zcy to nei za wcześnie na kupowanie butów ślubnychChociaż ceny tez są okey bo w granicach 15-25e

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 13:03   #4368
lain
Zakorzenienie

chcecie zobaczyc na GM jak wygladal slub i wesele mojej siostry?
tylko ostrzegam, ze przy naszych wizjach wesela zobaczenie tych zdjec grozi ciezkim szokiem
Stary 2009-05-22, 13:07   #4369
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Kurcze dla mnie to za wcześnie na pobudkę, mam nadzieje ze pośpię w dniu ślubu chociaż do 7 rano, bo jak mam być cały dzień i noc na pełnych obrotach a potem jeszcze noc poślubna będzie przecież

Dziewczyny własnie byłam w centrum i znalazłam sklep obuwniczym w którym jest chyba z 10 modeli białych i ecru, ślubnych butów.
Po prostu śliczności
Jedne przymierzyłam o takie tylko bialutkie http://www.allegro.pl/item637484146_...arne_r_37.html
Jeszcze tam wróce z TŻ przymierzyć inne, tylko zcy to nei za wcześnie na kupowanie butów ślubnychChociaż ceny tez są okey bo w granicach 15-25e
Mój tak hehehe do siostry na wesele czesana byłam o 6, siostra na 7.
A co do butkó mam podobne i chyba mam pecha bo dla mnie sa one mega niewygodne. one sa trasznie twarde Ale z wyglądu podobne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 13:08   #4370
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ja też dziś stresa przedślubnego dostałam a raczej złości że nie dowiedziałam się tego czego chciałam w tym salonie.. nie znoszę jak się na coś napalę i tego nie dostaję!!!!!
hmmm jak na 16 ślub to już o 14:30 wyruszacie do Kościoła?? tak daleko macie?
ja to myślę że na 10:00 fryzjer i tam 3 godziny z dojazdem mi to zajmie, potem makijaż na 13:00 z godzinkę mi to zajmie czyli do 14:00, do 15:30 mam ponad godzinke dla siebie i potem powoli trzeba będzie się zacząć ubierać i czekać na tżta, o 16-16:30 błogosławieństwo i w drogę pobudka zatem o 8:30 zeby wziąć prysznic, wydepilować się i zjeść śniadanko

nie pamiętam poniedziałku i co tam było ale nie podoba mi się że chodze taka złą ciągle.. myślę że to zbliżająca się sesja tak na mnie działa.. zawsze tak mam..
Nie nie źle przeczytałaś wiesz ubranie się moje i Tż+ błogosławieństo zajmie pewnie z godzinę a w kościele i tak trzeba być 15 minut wcześniej, zeby pokazać dokumenty świadków i podpisać akt ślubu, jeśli się go na ołtarzu podpisywać nie będzie A jak wyjedziemy około 15:40 to nic się nei stanie, bo przed kosciołem pstrykną nam foteczki z rodzinką najwyżej Poza tym liczę też zapasowe 10 minut na Bramy o których wspomniała Obca, u nas to neistety "normalka", więc trzeba też na toc hwilę poświęcić
Cytat:
My jedziemy dopiero zamówic godzinę, a i tak się boję, że ksiądz nas "prześwięci" i każe przybyć za rok U mojego od którego licencję brać będziemy już byliśmy i wpisał nas do księdzi, ale ten, u którego w kościele będzie ślub jeszcze nie
Dlatego mogę się jeszcze wachać co do tego, czy o 16, czy o 17
My plener będziemy robili w tygodniu po ślubie, nie chcę się spieszyć i mieć na to 2 godzin, pzoa tym nasz fotograf nei zna naszych rejonów i nie wiedziałby gdzie fajne foty porobić, dlatego w tygodniu po ślubie pojedziemy do Koszalina i w okolicach Koszalina zrobimy foty
Cytat:

Po prostu śliczności
Buty piękne, ale ja takiego obcasu miec bym nie mogła i nie mogę

Co do tego, że godz. 6 to za wcześnie, to właśnie dlatego ja chcę się umówić na 10 do fryzjera, by się wyspać Mam nadzieję, że w bieganinie i stresie dadzą mi pospać chociaż do 8 o ile wogóle zasnę (o ja naiwna)

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-05-22 o 13:10
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 13:13   #4371
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tylko ostrzegam, ze przy naszych wizjach wesela zobaczenie tych zdjec grozi ciezkim szokiem
pewnie, że chcemy

Stary 2009-05-22, 13:17   #4372
lain
Zakorzenienie

Cytat:
U mojego od którego licencję brać będziemy już byliśmy i wpisał nas do księdzi, ale ten, u którego w kościele będzie ślub jeszcze nie
a po co was ksiadz od licencji gdziekolwiek wpisywal? ja mam zamiar isc po licencje (choc ja w sumie po pozwolenie a pisanie protokolu w innym kosciele) jakos 4 miesiace przed slubem. wezme pozwolenie, wszelkie jakies papierki o bierzmowaniu i do widzenia pokaze sie jeszcze tylko z zapowiedziami i tyle

Cytat:
My plener będziemy robili w tygodniu po ślubie, nie chcę się spieszyć i mieć na to 2 godzin, pzoa tym nasz fotograf nei zna naszych rejonów i nie wiedziałby gdzie fajne foty porobić, dlatego w tygodniu po ślubie pojedziemy do Koszalina i w okolicach Koszalina zrobimy foty
tez wole plener po slubie na spokojnie, bez stresu, foty moge nawet cykac pol dnia gdzie tylko mi sie podoba. a ja nie chce pleneru w jednym miejscu tylko w paru, wiec troche nas zejdzie na przemieszczaniu sie. no i moge wejsc do jeziora w sukni

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
pewnie, że chcemy
to zaraz czegos poszukam. ale ostrzegam, ze odbiega to bardzo od powszechnych wyobrazen na temat wesela dlatego moi rodzice sa mi gotowi zaplacic za co tylko chce, ale zeby to wygladalo jak wesele w koncu juz wiecej corek nie maja - ostatnia szansa
Stary 2009-05-22, 13:29   #4373
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
to zaraz czegos poszukam. ale ostrzegam, ze odbiega to bardzo od powszechnych wyobrazen na temat wesela dlatego moi rodzice sa mi gotowi zaplacic za co tylko chce, ale zeby to wygladalo jak wesele w koncu juz wiecej corek nie maja - ostatnia szansa
Lain w takim razie strach się bać..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 13:29   #4374
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciekawe co Twoja siostra wymysliła Zaintrygowałaś mnie
Stary 2009-05-22, 13:39   #4375
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
przyszły mi na myśl jedynie czarne glany , ale nie wiem czemu

Stary 2009-05-22, 13:42   #4376
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
wyglądają na bardzo twarde buty ale skoro mówisz ze wygodnie to ci wierzę. natomiast mi się nie podoba to że sią tak zabudowane jakoś mocno. mam wrażenie że są aż masywne i do sukni ślubnej za masywne... no i niezapinane.. u mni by takie nie przeszły ale nie wiem o jakiej sukni marzysz więc nie krytykuję

Lain idę na gmaila bo strasznie jestem cikawa co to za ślub
Stary 2009-05-22, 13:44   #4377
lain
Zakorzenienie

Cytat:
przyszły mi na myśl jedynie czarne glany , ale nie wiem czemu
blisko
wlasnie sie wysyla troche bedziecie miec sciagania tego z serwera, mam nadzieje, ze sie uda

edit: cos to GM chyba dlugo trawi mam nadzieje, ze dojdzie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-22 o 13:47
Stary 2009-05-22, 13:55   #4378
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
blisko
wlasnie sie wysyla troche bedziecie miec sciagania tego z serwera, mam nadzieje, ze sie uda

edit: cos to GM chyba dlugo trawi mam nadzieje, ze dojdzie
coś na maila dostałam ale na GM się nie wyswietla..

Stary 2009-05-22, 13:55   #4379
szana
Zadomowienie

Cytat:
babka powiedziała że dziś o tej samej porze co wczoraj mam się odezwać więc jeszcze z godzinkę poczekam i zadzwonię i na pewno powiem wam czego sie dowiedziałam.. najgorzej jak sie okaże że np tylko do września suknię można zamawiac.. ale cóż.. wtedy w wakacje będę mierzyła kiecki ślubne i jak mi się żadna inna nie spodoba to biorę ją

Szana ja też żałuję że fotek nie zrobiłam ale powiem ci że to jest takie coś niesamowieteze zapominasz co masz robic- nagle ogarnia cię takie wielkie uczucie do tej sukni i tylko się gapisz w lustro jak zaczarowana- babka mi powiedziała żebym chociaż sobie też popatrzyła z boku i z tyłu jak suknia się prezentuja a ja tak stałam tam nieruchomo ze szczęką do ziemi i moja koleżanka też
nie no dziewczyny życzę wam żebyście już wkrótce i wy spotkały swoją suknię marzeń to potem jak ja będziecie takie
ja rozumiem rozumiem nie mogę się doczekac tego u mnie narzie żyję Twoim

Cytat:
ja widze tylko temat a jak wchodzę to pisze,że wszystko zostało usuniete
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 13:56   #4380
BlackAngel
Adwokat diabła

Mi już działa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości