Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-27, 10:58   #4351
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Isa, dziękuję.
Ten puder mineralny widziałam na stronie polskiej Sephory jakiś czas temu, więc pewnie teraz jest już dostępny w sprzedaży.

Jutro na uczelnię.
Dobrze, że mam tylko ćwiczenia, wykład i aerobik, ale i tak będę w domu bardzo późno. Pójdę chyba jutro po kozaki, bo wreszcie znalazłam idealny model dla mnie, a coś nosić muszę. W ramach przymusowego oszczędzania zrezygnowałam z kozaków Baty i kupię w Deichmannie.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 11:11   #4352
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

fuksja ja również mocno trzymam za Ciebie kciuki

TŻ dziś pojechał jakoś to do mnie nie dociera...

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 11:46   #4353
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć
Spędzam weekend w domu u rodziców, bo przez te Mazury i inne dawno tu nie byłam.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Gloria na pewno jest w Auchan a Stapiz w sklepach fryzjerskich Oczywiście przelewki chętnie zrobię

ja mam ten do suchych i bardzo lubię to pierwszy szampon, który może się równać z Ziają

ale ja właśnie chcę same niezbędniki tzn. masło Eveline chcę, a może dwa bo nigdzie indziej nie mogę ich już znaleźć a Ty co byś brała?
Ja muszę przejrzeć stronę, ale na pewno pomarańczową Ziaję i coś z tej nowej serii Farmony.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Hej
też na czwartkowym spotkaniu skusiłam się na morelkę TBS cudne są miniaturki
a potem wróciłam do domu i myślałam, że umrę.. dopadła mnie grypa żołądkowa, kilka godzin wymiotowałam, masakra mam nadzieję, że żadnej Warszawianki nie zaraziłam u mnie cały dom już to przeszedł, myślałam, że mnie nie dopadnie, a tu masz... wczoraj przeleżałam cały dzień z bólem brzucha, nie mogłam nic przełknąć
dzisiaj też jakoś średnio się czuję
Ojej biedactwo Ze mną wszystko ok

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
U mnie życiowych zawirowań ciąg dalszy.. TŻ musi szukać nowej pracy. Do tego dochodzą jeszcze poważne problemy rodzinne.
Czuję, że teraz wszystko spoczywa na moich barkach, wiem, że jestem potrzebna TŻowi i rodzinie też.
Fuksjaa trzymam , żeby wszystko było ok. Na pewno dasz sobie radę

Cytat:

TŻ dziś pojechał jakoś to do mnie nie dociera...
,ale na pewno niedługo przyjedzie. Dzielna jesteś, wiesz?

Dobra idę powoli pakować wałówkę, którą mi Mama naszykowała, ciekawe jak się z tym wszystkim zabiorę

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 11:46   #4354
isa666
Zakorzenienie

nosku nie smuć się

fuksjaa a są jakieś fajne kozaki w Deichmannie już? Tzn. takie, które nadadzą się na zimę i śnieg a nie tylko na jesień, bo szukam takich.

EDIT: Dziś wieczorem prawdopodobnie farbuję włosy, tzn. szamponem
do 24 zmyć Palette ciemny blond. Nie mogę już patrzeć na moje siwe kłaki a nie chcę trwale farbować żeby mieć znów zniszczone włosy. Mam nadzieję, że będę zadowolona z efektu

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-09-27 o 11:57
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 12:05   #4355
fuksjaa

Cytat:
fuksja ja również mocno trzymam za Ciebie kciuki
Dziękuję.
Nie smuć się... Chociaż wyobrażam sobie jak jest Ci ciężko.
Kiedy znowu zobaczysz się z TŻem?
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Fuksjaa trzymam , żeby wszystko było ok. Na pewno dasz sobie radę
Dziękuję Karolino.
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
fuksjaa a są jakieś fajne kozaki w Deichmannie już? Tzn. takie, które nadadzą się na zimę i śnieg a nie tylko na jesień, bo szukam takich.

EDIT: Dziś wieczorem prawdopodobnie farbuję włosy, tzn. szamponem do 24 zmyć Palette ciemny blond. Nie mogę już patrzeć na moje siwe kłaki a nie chcę trwale farbować żeby mieć znów zniszczone włosy. Mam nadzieję, że będę zadowolona z efektu
W sumie za takimi typowo na zimę się nie rozglądałam, bo takie kozaki na śnieg i mróz mam. W poniedziałek sprawdzę jak pojadę po swoje.

Co do farbowania włosów, to ja chyba też przerzucę się na szampony, a z farb zrezygnuję. Daj znać jak Ci złapie ten szampon, bo ostatnio spodobał mi się jakiś odcień. Jeszcze kuszą mnie castingi L'Oreala z tej miodowej serii.
Stary 2009-09-27, 12:40   #4356
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cześć Dziewczyny
Ja ostatnio na bieżąco Was podczytuję a i troszkę czasu mam na odpisywanie ponieważ weekend spędzam w dmu.

Nie wiem co się ze mną stało ale zupełnie opadłam z energii.
Mogłabym tylko spać. Rano wstaję zmęczona i ociężała. Nie mam siły na nic.
Nawet weekendy spędzam w domu i nie mam ochoty nigdzie wyjść.

A teraz męczy mnie ta choroba, bolą mnie mięśnie i doskwiera straszliwy ból głowy
Po prostu stara baba ze mnie.

Zaczęła się jesień i to dla wielu z nas okres powrotów, na uczelnie, do szkoły, okres rozstań...
Taka nostalgia :/

Ja na ten miesiąc mam jak zwykle sporo wydatków, planuję kupić coś na jesień, przydałyby się 2 pary spodni, jakieś dwa sweterki i ze dwie bluzki z długim rękawem.
Jeszcze potrzebuję białą koszulę do pracy.

Muszę iść do fryzjera i na oczyszczanie twarzy do kosmetyczki na jesień.
Na szczęście kosmetycznie nic mnie nie kusi i nie czuję potrzeby zakupów drogeryjnych

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-09-27 o 12:42
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 13:09   #4357
emememsik
po prostu Em :)

nakładki na paluchy o działaniu wyszczuplającym

fuksja, masz jakieś foto tych butów?

Obudziłam się dziś o 13.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 13:17   #4358
isa666
Zakorzenienie

fuksjaa dam znać na pewno jak mi wyjdzie ten kolor. Podejrzewam, że będzie podobny do mojego naturalnego odcienia. Mam tylko nadzieję, że na tej części włosów, gdzie mam jasny blond z balejażu nie wyjdą mi rude

Vibesiu ja też czuję się ostatnio ospała i zmęczona. O ile wstając codziennie o 5.50 nie mam problemów z wybraniem się do pracy to w ciągu dnia przychodzi taki kryzysowy moment, gdy czuję jak opadam z sił a nie chcę codziennie faszerować się dopalaczami(Tiger, Powerade) czy kawą. Dziś choć siedzę w domu też czuję, że chce mi się spać a jakieś 1,5 godziny temu wypiłam kawę
Stary 2009-09-27, 14:57   #4359
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Albo tą w czerwonym opakowaniu do włosów farbowanych ? z tej serii słyszałam wiele dobrego o szamponie to może i maska byłaby niezła ?
Vibesko ja używałam bardzo długo tego czerwonego szamponu Elseve i niezmiennie go uwielbiam, to jeden z moich ulubionych szamponów. Maskę też kiedyś miałam, nie jest jakaś super odżywcza, ale dobrze pielęgnuje włosy, rozświetla, wygładza. Używałam jej na wakacjach w Chorwacji dwa lata temu i wróciłam z włosami w doskonałym stanie - słońce, słona woda - nie wyrządziły włosom żadnej krzywdy. Ale jakbym miała używać jej jako podstawowej maseczki nawilżającej, to by była zdecydowanie za słaba.

Ja teraz z kolei potrzebuję dobrego i łagodnego szamponu oczyszczającego, bo coś ostatnio ekspresowo mi się przetłuszczają włosy, zwłaszcza grzywka. Muszę myć włosy codziennie (a przynajmniej grzywkę), a kiedyś myłam je nawet co 3-4 dni.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 15:26   #4360
noseknosek

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ja muszę przejrzeć stronę, ale na pewno pomarańczową Ziaję i coś z tej nowej serii Farmony.
Przeglądaj spokojnie i jak coś wydumasz to daj znać
Cytat:
Napisane przez karolina1985
,ale na pewno niedługo przyjedzie. Dzielna jesteś, wiesz?
wcale nie jestem dzielna coraz gorzej mi idzie znoszenie tych rozstań
Cytat:
nosku nie smuć się
dzięki isa staram się wygrzebać skądś jakieś resztki radości ale średnio mi idzie
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Nie smuć się... Chociaż wyobrażam sobie jak jest Ci ciężko.
Kiedy znowu zobaczysz się z TŻem?
Chyba dopiero za dwa tygodnie

I jeszcze uczelnia mnie dobija, jak mi się nie chce tam wracać

biegam
Stary 2009-09-27, 15:44   #4361
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
fuksjaa dam znać na pewno jak mi wyjdzie ten kolor. Podejrzewam, że będzie podobny do mojego naturalnego odcienia. Mam tylko nadzieję, że na tej części włosów, gdzie mam jasny blond z balejażu nie wyjdą mi rude

Vibesiu ja też czuję się ostatnio ospała i zmęczona. O ile wstając codziennie o 5.50 nie mam problemów z wybraniem się do pracy to w ciągu dnia przychodzi taki kryzysowy moment, gdy czuję jak opadam z sił a nie chcę codziennie faszerować się dopalaczami(Tiger, Powerade) czy kawą. Dziś choć siedzę w domu też czuję, że chce mi się spać a jakieś 1,5 godziny temu wypiłam kawę
Wtajemy prawie o tej samej porze ja o 5.40 i to jest jakaś mordercza pora, najgorzej zimą kiedy ciemno, zimno ...
Lato ma tyle plusów, jest dłuższy dzień, jest ciepło więc nie marznę, nie pada, nie brodzę po chodnikach po kostki wody, nie ma tej ciemności i szarzyzny, ludzie są weselsi, nie znoszę jesieni i zimy :/

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Vibesko ja używałam bardzo długo tego czerwonego szamponu Elseve i niezmiennie go uwielbiam, to jeden z moich ulubionych szamponów. Maskę też kiedyś miałam, nie jest jakaś super odżywcza, ale dobrze pielęgnuje włosy, rozświetla, wygładza. Używałam jej na wakacjach w Chorwacji dwa lata temu i wróciłam z włosami w doskonałym stanie - słońce, słona woda - nie wyrządziły włosom żadnej krzywdy. Ale jakbym miała używać jej jako podstawowej maseczki nawilżającej, to by była zdecydowanie za słaba.

Ja teraz z kolei potrzebuję dobrego i łagodnego szamponu oczyszczającego, bo coś ostatnio ekspresowo mi się przetłuszczają włosy, zwłaszcza grzywka. Muszę myć włosy codziennie (a przynajmniej grzywkę), a kiedyś myłam je nawet co 3-4 dni.
Dziękuję bardzo
Czytałam właśnie wczoraj Twoją recenzję na KW i zdecydowałam się kupić komplet maska + szampon z tej serii.
Już nie dużo mi pozostało do powykańczania z obecnych szamponów i odżywek.
Dokupię jeszcze maskę stapitz, latte i jakieś dobre serum na końce, mam nadzieję że tym balejażem nie zmęczę jakoś bardzo tych moich kudełków.

A od Gayenki mam szampon oliwkowy TBS i bardzo dobry jest
Fajnie nawilża i ładnie pachnie.

Też mi się jakoś ostatnio tłuszczą włosy, więc raz na jakiś czas myję je szamponem z avonu - oczyszczającym.

Nosku - potrafię sobie wyobrazić co czujesz
ciężko jest przestawić się na inną rzeczywistość, szczególnie jeśli jest ona gorsza.
Wierze jednak że dasz radę
Stary 2009-09-27, 16:13   #4362
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wtajemy prawie o tej samej porze ja o 5.40 i to jest jakaś mordercza pora, najgorzej zimą kiedy ciemno, zimno ...
Lato ma tyle plusów, jest dłuższy dzień, jest ciepło więc nie marznę, nie pada, nie brodzę po chodnikach po kostki wody, nie ma tej ciemności i szarzyzny, ludzie są weselsi, nie znoszę jesieni i zimy :/
Ja jak wstaję to jest całkiem ciemno, ale w ciągu 40 minut robi się jeszcze na tyle widno, że wychodząc z domu widzę wschód słońca i jest tak pięknie Zwłaszcza, gdy jest słonecznie, ale niestety od wtorku zapowiadają ochłodzenie i deszcz, czyli póki co koniec tej pięknej wczesnojesiennej aury
Odnośnie spania jeszcze - odkąd jeżdżę teraz innym busem udaje mi się właściwie codziennie zająć miejsce siedzące i mogę sobie trochę podrzemać w drodze do pracy. No a potem spacerek do biura - to też dobrze działa na mnie, ale i tak w okolicach godziny 12-14 jestem ospała.

Mi też się włosy przetłuszczają, ale na szczęście mimo, iż myję je teraz wieczorem następnego dnia dopiero pod wieczór widzę, że są tłustawe a kiedyś było tak, że po wstaniu z łóżka już były brzydkie i ulizane Muszę jednak kupić sobie jakąś odżywkę, bo poza Waxem nic innego nie używam a czasem po samym szamponie ciężko mi mokre włosy rozczesać(szczególnie po użyciu rzepowego szamponu Barwy).
Ja w piątek kupiłam Joannę z serii z rzepą i póki co po jednym użyciu zapowiada się super. Miałam już kiedyś szampon z tej serii i też byłam zadowolona. Dobrze oczyszcza, ale jednocześnie nie wysusza włosów tak jak np. oczyszczający z Avonu - on robił mi kopę siana na głowie
Stary 2009-09-27, 17:03   #4363
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Isa - oczyszczający z Avonu to prawdziwy killer, mnie wkurza w nim to że tak ciężko wylać go na dłoń z butelki, on ma konsystencję galaretki wręcz, i koniecznie trzeba po nim użyć duuuużo nawilżającej odżywki bo inaczej siano murowane.

Ale mnie bolą mieśnie, po prostu fatalnie ze mną, nigdzie się nie ruszałam przez weekend a i tak nic a nic się nie wykurowałam

Kliknęłam sobie takie dwa sweterki: żółty i morski
http://allegro.pl/item742772821_modn...y.html#gallery

I taki szary :
http://allegro.pl/item744894840_sexy...r_kolorki.html

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-09-27 o 17:07
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 17:25   #4364
isa666
Zakorzenienie

Vibesiu Może idź do lekarza skoro tak Cię bolą te mięśnie?

A sweterki fajne, ten morski ma śliczny kolor Ja od jakiegoś czasu ciągle kupuję ciuchy w niebiesko-granatowo-morskich odcieniach.
W tym tygodniu raz nawet ubrałam się cała na granatowo: dżinsy, bluzeczka z Orsaya, kolczyki i szpilki. Tylko torebkę miałam białą i szary kurtko-żakiet

Za 15 minut zmywam szampon, ciekawe co za kolor mi wyjdzie
Stary 2009-09-27, 17:39   #4365
emememsik

Czym te sweterki się różnią?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 17:59   #4366
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Czym te sweterki się różnią?
chyba składem, w tych z pierwszego linka jest więcej bawełny.

Isa- ja maniaczka turkusowa musiałam go wziąść
Stary 2009-09-27, 18:02   #4367
isa666
Zakorzenienie

No, umyłam włosy, wysuszyłam i jestem zadowolona Kolor wyszedł ładny.
Tam, gdzie miałam odrosty moje naturalne nie widzę dużej różnicy, natomiast balejażowe jasne pasma przyciemniły się i teraz właściwie mam taki kolor jak kiedyś zanim zaczęłam w ogóle zabawy z farbowaniem i balejażami Ciekawa jestem jaki będzie efekt w świetle dziennym i jak kolor będzie się zmywał(a przy moim codziennym myciu szybko powinien się sprać i mam nadzieję, że nie w kierunku rudości).

EDIT: To ten odcień, wg. mnie taki sam mi wyszedł jak na zdjęciu. http://www.goldmax.pl/product_info.php?products_id=6235

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-09-27 o 18:10
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-27, 18:13   #4368
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Isa, bardzo ładny, taki chłodny blondzik
Pokaż jakieś swoje zdjęcie pliz

Słyszałyście o Romanie Polańskim ?
Co się dzieje w tym celebrytowym światku, same brudy wychodzą na wierzch, dopiero co nie mogłam uwierzyć w aresztowanie Weroniki Marczuk Pazury [miałam ją za taką super babkę a tu taki przekręt, o ile oczywiście to jest prawda]
Stary 2009-09-27, 18:16   #4369
emememsik

isa, właśnie przeglądam katalog Sephory i jest w nim ten sypki podkład mineralny, więc powinien być już w perfumeriach. Kosztuje 49 zł.

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Vibeska, według mnie sprawa z Polańskim to zupełnie inna kategoria niż afera z Marczuk-Pazurą. Ciągnie się to już 30 lat, ofiara już dawno temu przyznała, że sama zgodziła się na seks i wielokrotnie chciała wycofać zarzuty, a aresztują go teraz i to na dodatek w Szwajcarii? Dla mnie to niepoważne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 19:05   #4370
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
isa, właśnie przeglądam katalog Sephory i jest w nim ten sypki podkład mineralny, więc powinien być już w perfumeriach. Kosztuje 49 zł.

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Vibeska, według mnie sprawa z Polańskim to zupełnie inna kategoria niż afera z Marczuk-Pazurą. Ciągnie się to już 30 lat, ofiara już dawno temu przyznała, że sama zgodziła się na seks i wielokrotnie chciała wycofać zarzuty, a aresztują go teraz i to na dodatek w Szwajcarii? Dla mnie to niepoważne.
Taak, zgadzam się, to zupełnie inny wymiar obu spraw, chodziło mi jedynie o to że są to osoby publiczne ...
No i w przypadku Polańskiego dużo tu nieścisłości, najpierw oskarżają go o gwałt, potem ofiara przyznaje że godziła się na seks .... bardzo dziwna sprawa

Ja chyba skuszę się na ten mineralny puder Sephory.
Od czerwca nie używam płynnych podkładów, każdy jest dla mnie za tłusty i teraz już nie wyobrażam sobie chodzić cały dzień wymazana fluidem, jak ja kiedyś mogłam tego używać
Stary 2009-09-27, 19:36   #4371
emememsik

Do 11 października jest promocja na kolorówkę Sephory 2+trzeci za 1 zł.
Stary 2009-09-27, 20:28   #4372
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

to chyba skorzystam
Ciekawi mnie ten pędzel, macała go któraś ?
http://www.sephora.pl/pl/cid3831/sephora.html
Stary 2009-09-27, 20:56   #4373
fuksjaa

Cytat:
Chyba dopiero za dwa tygodnie

I jeszcze uczelnia mnie dobija, jak mi się nie chce tam wracać
To nie tak źle, zobaczysz szybko minie ten czas.
Ale niechęć do uczelni podzielam, ja zaczynam jutro i jakoś nie wiem jak przejdę z tym wszystkim do porządku dzienniego.
Cytat:
Przez 3 lata wstawałam o 5.30 więc wiem jakie to fatalne uczucie. Jeszcze wiosną i latem to nie tak źle, ale jesienią i zimą tragedia. Zwłaszcza jak jest tak zimno, deszczowo i wieje zimny wiatr.
Cytat:
No, umyłam włosy, wysuszyłam i jestem zadowolona Kolor wyszedł ładny.
Tam, gdzie miałam odrosty moje naturalne nie widzę dużej różnicy, natomiast balejażowe jasne pasma przyciemniły się i teraz właściwie mam taki kolor jak kiedyś zanim zaczęłam w ogóle zabawy z farbowaniem i balejażami Ciekawa jestem jaki będzie efekt w świetle dziennym i jak kolor będzie się zmywał(a przy moim codziennym myciu szybko powinien się sprać i mam nadzieję, że nie w kierunku rudości).

EDIT: To ten odcień, wg. mnie taki sam mi wyszedł jak na zdjęciu. http://www.goldmax.pl/product_info.php?products_id=6235
O, świetnie, że kolor wyszedł idealny.
Przyjrzę się odcieniom tego szamponu jak będę w Rossmanie albo Naturze.
Cytat:
Ja chyba skuszę się na ten mineralny puder Sephory.
Od czerwca nie używam płynnych podkładów, każdy jest dla mnie za tłusty i teraz już nie wyobrażam sobie chodzić cały dzień wymazana fluidem, jak ja kiedyś mogłam tego używać
A ja ciągle smaruję się płynnym pseudo-minerałem Maybelline. Jest piekielnie wydajny, ale mam nadzieję, że do końca roku się z nim uporam, bo jednak na uczelnię wolę siebie w wersji z podkładem.
Jakoś nie mogę się przekonać do sypkich minerałów. Boję się, że źle nałożę i jakoś ciągle się im opieram.

Ten z Sephory całkiem fajnie wygląda, muszę przyjrzeć się odcieniom. Poza tym jeszcze myślałam kiedyś nad L'Orealem. Cena zbliżona, muszę się jeszcze zastanowić; póki co mam czas.

Vibesko, fajne sweterki. Bardzo lubię kardigany.

Miałam dziś koszmarny dzień. Te wahania nastroju mnie dobijają. Wiem, że do wszystkiego podchodzę zbyt emocjonalnie, ale nie mogę jakoś ostatnio dojść do siebie. Z drugiej strony wiem, że muszę być silna i nie mogę się poddawać.
Smutno mi, a nie chcę jeszcze tym obciążać TŻa.

Na poprawę nastroju doprowadziłam się do porządku, pomalowałam pazurki (bo od 5 dni miałam wrzosowego Bell'a, starł się lekko na końcówkach ale nie odprysnął), wysmarowałam się balsamem, zaparzyłam sobie mięty, a w łóżku poczytam Elle. Może to jakoś mnie odpręży.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-27, 22:10   #4374
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Hmm... AA Therapy powiadasz? Nigdy nie miałam nic z tej serii ani bliżej jej się nie przyglądałam, muszę zgłębić temat chyba. Taki krem AA chyba nie może być bardzo drogi, byłby idealny pewnie na mój budżet teraz. Idę wertować KWC.
Wydaje mi się, że ok 20-25zl. Sama zamierzam któryś kupić w przyszłym tygodniu.
Cytat:

EDIT: Dziś wieczorem prawdopodobnie farbuję włosy, tzn. szamponem [/COLOR]do 24 zmyć Palette ciemny blond. Nie mogę już patrzeć na moje siwe kłaki a nie chcę trwale farbować żeby mieć znów zniszczone włosy. Mam nadzieję, że będę zadowolona z efektu
Ja mam wspomnienia związane z tym szamponem, których wolałabym nie pamiętać...
Użyłam chyba 'czekolady' a włosy miałam czarne niczym smoła; kolor prawie wogóle się nie wypłukał po tych 28 myciach, co gorsze- nie zmył sie wogóle i miałam widoczne odrosty... Efekt jak po bardzo trwałej farbie. To było dwa lata temu a pamiętam jak dziś
Dlatego już nigdy więcej nie spojrzałam na Palette. Ostatnio pofarbowałam włosy szamponem Garniera,tym nowym, nie pamietam nazwy; bardzo ładnie się wypłukiwał, nie miałam odrostów(tylko te pojedyńcze siwe już widać)
Stary 2009-09-28, 06:18   #4375
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cześć dziewczyny

A ja jestem już po pierwszym zjeździe, właśnie szykuję się na kolejne zajęcia, i cieszę się, że już mi się uczelnia zaczyna
Ostatnie 2 tygodnie mam baaardzo zakręcone, prawie cały czas mnie nie ma, ale podczytuję Was regularnie
W zeszłym tygodniu zrobiłam zamówienie apteczne, które dziś powinno już przyjść Skusiłam się w końcu na Effaclar Duo z gratisowym zelem do myca twarzy ( od tygodnia się kwaszę), 2 małe kremy do stóp Gehwol i spray do pościeli Officina. Ponadto od znajomej dostałam dezodorant Keops Roca i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona - działa to !

Życzę wszystkim miłego dnia i przyjemnych powrotów na uczelnię

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 07:40   #4376
isa666
Zakorzenienie

Matko co za potworny poranek, bus mi nie przyjechał i 45 minut stałam na tym zimnie i mgle, nie czuję palców u nóg i rąk Grzeję się herbatą z cytryną, ale i tak czuję, że to przemarznięcie może się na mnie odbić negatywnie. Pora chyba zacząć łykać zapobiegawczo Rutinocsorbin.

emuś dzięki za info, może bym się skusiła na coś w tej promocji sephorowej Pomyślę jeszcze

sleepy u mnie efekt na szczęście jest delikatny, ten odcień jest zbliżony do mojego naturalnego i nie widać dużej różnicy.
Stary 2009-09-28, 08:43   #4377
Hosenka*
Zakorzenienie

Alez byłam wczoraj wymeczona Na zajęciach nie wysiedziałam do 17 - poszłam po 13 Po przyjściu przespałam się trochę, a i tak usnęłam w ubraniu już ok 21.30 Przebudziłam sie po 22 i tylko zmyłam makijaz i wskoczyłam w piżame - bez prysznica, bez mycia zebów ;-p Już mi się nie chciało

Vibesko: świetne te sweterki. W sklepach ceny tego typu sweterków kosmiczne, więc chyba coś klikne Mam 2 czarne i 1 brązowy więc takie smutne trochę. Szary i czerwony od dawna za mną chodzą, więc napewno takie wezmę.

Mam w planach wycieczkę rowerową Bardzo się cieszę, bo się stęskniłam za rowerem.

EDYCJA: u tego sprzedajacego podobają mi się jeszcze te: http://allegro.pl/item742788934_uroc...c_kolorki.html szary i śliwkowy

EDYCJA2: no i poklikałam

Kupiłam morski, ten co Vibeska http://allegro.pl/item742772821_modn...ta_kolory.html

żółty:
http://allegro.pl/item744894840_sexy...r_kolorki.html

szary i śliwkowy:
http://allegro.pl/item742788934_uroc...c_kolorki.html

Zastanawiam się jeszcze nad czerwonym z pierwszego linku lub trzeciego - kupić 2 to byłoby już szaleństwo Wezmę jeden z nich lub żaden

EDYCJA3:
Jednak nie pójdę na rower Mam jeszcze katar i kaszlę - lepiej więc nie ryzykować Poćwiczę za to w domu.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-09-28 o 10:27
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 10:51   #4378
emememsik

Vibesko, Hosenko, proszę, dajcie znać jak z jakością tych sweterków jak do was dojdą.
Stary 2009-09-28, 10:59   #4379
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Vibesko, Hosenko, proszę, dajcie znać jak z jakością tych sweterków jak do was dojdą.
Jasne

Mam nadzieję, ze będę zadowolna a sweterki nie okażą się bezkształtnymi szmatami

Okroiłam zamówienie z Avonu: kropelki wysuszające do lakieru wezmę w następnym katalogu (nie potrzebuje takiego wynalazku jakos pilnie, a w następnym jest ciut tańszy), żel migdałowy tez zamówię w następnym katalogu. To już w sumie będzie około Mikołaja, więc może dostanę je jako prezent

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-09-28 o 11:02
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 11:05   #4380
noseknosek

Od października, przez 10 miesięcy mam zamiar oszczędzać na meble do sypialni może chociaż to mnie jakoś powstrzyma przed wydawaniem pieniędzy na głupoty?
Patrzę na te swoje przepełnione szafki i niedobrze mi, serio

biegam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości