|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Isa, dziękuję.
![]() Ten puder mineralny widziałam na stronie polskiej Sephory jakiś czas temu, więc pewnie teraz jest już dostępny w sprzedaży. Jutro na uczelnię. ![]() ![]() Dobrze, że mam tylko ćwiczenia, wykład i aerobik, ale i tak będę w domu bardzo późno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
lipiec na maksa!!! :)
|
fuksja ja również mocno trzymam za Ciebie kciuki
![]() TŻ dziś pojechał ![]() ![]()
![]() |
#4353 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Spędzam weekend w domu u rodziców, bo przez te Mazury i inne dawno tu nie byłam. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobra idę powoli pakować wałówkę, którą mi Mama naszykowała, ciekawe jak się z tym wszystkim zabiorę ![]()
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
nosku nie smuć się
![]() fuksjaa a są jakieś fajne kozaki w Deichmannie już? Tzn. takie, które nadadzą się na zimę i śnieg a nie tylko na jesień, bo szukam takich. EDIT: Dziś wieczorem prawdopodobnie farbuję włosy, tzn. szamponem do 24 zmyć Palette ciemny blond. Nie mogę już patrzeć na moje siwe kłaki a nie chcę trwale farbować żeby mieć znów zniszczone włosy. Mam nadzieję, że będę zadowolona z efektu ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-09-27 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | ||
|
Dziękuję.
![]() Nie smuć się... Chociaż wyobrażam sobie jak jest Ci ciężko. ![]() Kiedy znowu zobaczysz się z TŻem? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do farbowania włosów, to ja chyba też przerzucę się na szampony, a z farb zrezygnuję. Daj znać jak Ci złapie ten szampon, bo ostatnio spodobał mi się jakiś odcień. Jeszcze kuszą mnie castingi L'Oreala z tej miodowej serii. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ja ostatnio na bieżąco Was podczytuję a i troszkę czasu mam na odpisywanie ponieważ weekend spędzam w dmu. Nie wiem co się ze mną stało ale zupełnie opadłam z energii. Mogłabym tylko spać. Rano wstaję zmęczona i ociężała. Nie mam siły na nic. Nawet weekendy spędzam w domu i nie mam ochoty nigdzie wyjść. A teraz męczy mnie ta choroba, bolą mnie mięśnie i doskwiera straszliwy ból głowy ![]() Po prostu stara baba ze mnie. Zaczęła się jesień i to dla wielu z nas okres powrotów, na uczelnie, do szkoły, okres rozstań... Taka nostalgia :/ Ja na ten miesiąc mam jak zwykle sporo wydatków, planuję kupić coś na jesień, przydałyby się 2 pary spodni, jakieś dwa sweterki i ze dwie bluzki z długim rękawem. Jeszcze potrzebuję białą koszulę do pracy. Muszę iść do fryzjera i na oczyszczanie twarzy do kosmetyczki na jesień. Na szczęście kosmetycznie nic mnie nie kusi i nie czuję potrzeby zakupów drogeryjnych ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-09-27 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
po prostu Em :)
|
nakładki na paluchy o działaniu wyszczuplającym
![]() fuksja, masz jakieś foto tych butów? ![]() Obudziłam się dziś o 13. ![]()
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa dam znać na pewno jak mi wyjdzie ten kolor. Podejrzewam, że będzie podobny do mojego naturalnego odcienia. Mam tylko nadzieję, że na tej części włosów, gdzie mam jasny blond z balejażu nie wyjdą mi rude
![]() Vibesiu ja też czuję się ostatnio ospała i zmęczona. O ile wstając codziennie o 5.50 nie mam problemów z wybraniem się do pracy to w ciągu dnia przychodzi taki kryzysowy moment, gdy czuję jak opadam z sił a nie chcę codziennie faszerować się dopalaczami(Tiger, Powerade) czy kawą. Dziś choć siedzę w domu też czuję, że chce mi się spać a jakieś 1,5 godziny temu wypiłam kawę ![]()
#4359 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Ja teraz z kolei potrzebuję dobrego i łagodnego szamponu oczyszczającego, bo coś ostatnio ekspresowo mi się przetłuszczają włosy, zwłaszcza grzywka. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki isa ![]() ![]() Cytat:
![]() I jeszcze uczelnia mnie dobija, jak mi się nie chce tam wracać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lato ma tyle plusów, jest dłuższy dzień, jest ciepło więc nie marznę, nie pada, nie brodzę po chodnikach po kostki wody, nie ma tej ciemności i szarzyzny, ludzie są weselsi, nie znoszę jesieni i zimy :/ Cytat:
![]() Czytałam właśnie wczoraj Twoją recenzję na KW i zdecydowałam się kupić komplet maska + szampon z tej serii. Już nie dużo mi pozostało do powykańczania z obecnych szamponów i odżywek. Dokupię jeszcze maskę stapitz, latte i jakieś dobre serum na końce, mam nadzieję że tym balejażem nie zmęczę jakoś bardzo tych moich kudełków. A od Gayenki mam szampon oliwkowy TBS i bardzo dobry jest ![]() Fajnie nawilża i ładnie pachnie. Też mi się jakoś ostatnio tłuszczą włosy, więc raz na jakiś czas myję je szamponem z avonu - oczyszczającym. Nosku - potrafię sobie wyobrazić co czujesz ![]() ciężko jest przestawić się na inną rzeczywistość, szczególnie jeśli jest ona gorsza. Wierze jednak że dasz radę ![]()
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odnośnie spania jeszcze - odkąd jeżdżę teraz innym busem udaje mi się właściwie codziennie zająć miejsce siedzące i mogę sobie trochę podrzemać w drodze do pracy. No a potem spacerek do biura - to też dobrze działa na mnie, ale i tak w okolicach godziny 12-14 jestem ospała. Mi też się włosy przetłuszczają, ale na szczęście mimo, iż myję je teraz wieczorem następnego dnia dopiero pod wieczór widzę, że są tłustawe a kiedyś było tak, że po wstaniu z łóżka już były brzydkie i ulizane ![]() Ja w piątek kupiłam Joannę z serii z rzepą i póki co po jednym użyciu zapowiada się super. Miałam już kiedyś szampon z tej serii i też byłam zadowolona. Dobrze oczyszcza, ale jednocześnie nie wysusza włosów tak jak np. oczyszczający z Avonu - on robił mi kopę siana na głowie ![]()
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Isa - oczyszczający z Avonu to prawdziwy killer, mnie wkurza w nim to że tak ciężko wylać go na dłoń z butelki, on ma konsystencję galaretki wręcz, i koniecznie trzeba po nim użyć duuuużo nawilżającej odżywki bo inaczej siano murowane.
Ale mnie bolą mieśnie, po prostu fatalnie ze mną, nigdzie się nie ruszałam przez weekend a i tak nic a nic się nie wykurowałam ![]() Kliknęłam sobie takie dwa sweterki: żółty i morski ![]() http://allegro.pl/item742772821_modn...y.html#gallery I taki szary : http://allegro.pl/item744894840_sexy...r_kolorki.html
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-09-27 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Vibesiu
![]() A sweterki fajne, ten morski ma śliczny kolor ![]() W tym tygodniu raz nawet ubrałam się cała na granatowo: dżinsy, bluzeczka z Orsaya, kolczyki i szpilki. Tylko torebkę miałam białą i szary kurtko-żakiet ![]() Za 15 minut zmywam szampon, ciekawe co za kolor mi wyjdzie ![]()
#4365 |
|
Czym te sweterki się różnią?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
chyba składem, w tych z pierwszego linka jest więcej bawełny.
Isa- ja maniaczka turkusowa musiałam go wziąść ![]()
#4367 |
Zakorzenienie
|
No, umyłam włosy, wysuszyłam i jestem zadowolona
![]() Tam, gdzie miałam odrosty moje naturalne nie widzę dużej różnicy, natomiast balejażowe jasne pasma przyciemniły się i teraz właściwie mam taki kolor jak kiedyś zanim zaczęłam w ogóle zabawy z farbowaniem i balejażami ![]() EDIT: To ten odcień, wg. mnie taki sam mi wyszedł jak na zdjęciu. http://www.goldmax.pl/product_info.php?products_id=6235
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-09-27 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Isa, bardzo ładny, taki chłodny blondzik
![]() Pokaż jakieś swoje zdjęcie pliz ![]() Słyszałyście o Romanie Polańskim ? Co się dzieje w tym celebrytowym światku, same brudy wychodzą na wierzch, dopiero co nie mogłam uwierzyć w aresztowanie Weroniki Marczuk Pazury [miałam ją za taką super babkę a tu taki przekręt, o ile oczywiście to jest prawda]
#4369 |
|
isa, właśnie przeglądam katalog Sephory i jest w nim ten sypki podkład mineralny, więc powinien być już w perfumeriach. Kosztuje 49 zł.
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Vibeska, według mnie sprawa z Polańskim to zupełnie inna kategoria niż afera z Marczuk-Pazurą. Ciągnie się to już 30 lat, ofiara już dawno temu przyznała, że sama zgodziła się na seks i wielokrotnie chciała wycofać zarzuty, a aresztują go teraz i to na dodatek w Szwajcarii? Dla mnie to niepoważne. ![]()
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i w przypadku Polańskiego dużo tu nieścisłości, najpierw oskarżają go o gwałt, potem ofiara przyznaje że godziła się na seks .... bardzo dziwna sprawa ![]() Ja chyba skuszę się na ten mineralny puder Sephory. Od czerwca nie używam płynnych podkładów, każdy jest dla mnie za tłusty i teraz już nie wyobrażam sobie chodzić cały dzień wymazana fluidem, jak ja kiedyś mogłam tego używać ![]()
![]() |
#4371 |
|
Do 11 października jest promocja na kolorówkę Sephory 2+trzeci za 1 zł.
![]()
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
to chyba skorzystam
![]() Ciekawi mnie ten pędzel, macała go któraś ? http://www.sephora.pl/pl/cid3831/sephora.html
#4373 | ||||
|
Cytat:
![]() Ale niechęć do uczelni podzielam, ja zaczynam jutro i jakoś nie wiem jak przejdę z tym wszystkim do porządku dzienniego. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przyjrzę się odcieniom tego szamponu jak będę w Rossmanie albo Naturze. Cytat:
![]() Jakoś nie mogę się przekonać do sypkich minerałów. Boję się, że źle nałożę i jakoś ciągle się im opieram. Ten z Sephory całkiem fajnie wygląda, muszę przyjrzeć się odcieniom. Poza tym jeszcze myślałam kiedyś nad L'Orealem. Cena zbliżona, muszę się jeszcze zastanowić; póki co mam czas. Vibesko, fajne sweterki. ![]() Miałam dziś koszmarny dzień. Te wahania nastroju mnie dobijają. ![]() ![]() Smutno mi, a nie chcę jeszcze tym obciążać TŻa. Na poprawę nastroju doprowadziłam się do porządku, pomalowałam pazurki (bo od 5 dni miałam wrzosowego Bell'a, starł się lekko na końcówkach ale nie odprysnął), wysmarowałam się balsamem, zaparzyłam sobie mięty, a w łóżku poczytam Elle. Może to jakoś mnie odpręży. ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Użyłam chyba 'czekolady' a włosy miałam czarne niczym smoła; kolor prawie wogóle się nie wypłukał po tych 28 myciach, co gorsze- nie zmył sie wogóle i miałam widoczne odrosty... Efekt jak po bardzo trwałej farbie. To było dwa lata temu a pamiętam jak dziś ![]() Dlatego już nigdy więcej nie spojrzałam na Palette. Ostatnio pofarbowałam włosy szamponem Garniera,tym nowym, nie pamietam nazwy; bardzo ładnie się wypłukiwał, nie miałam odrostów(tylko te pojedyńcze siwe już widać ![]()
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() A ja jestem już po pierwszym zjeździe, właśnie szykuję się na kolejne zajęcia, i cieszę się, że już mi się uczelnia zaczyna ![]() Ostatnie 2 tygodnie mam baaardzo zakręcone, prawie cały czas mnie nie ma, ale podczytuję Was regularnie ![]() W zeszłym tygodniu zrobiłam zamówienie apteczne, które dziś powinno już przyjść ![]() Życzę wszystkim miłego dnia i przyjemnych powrotów na uczelnię ![]()
#4376 |
Zakorzenienie
|
Matko co za potworny poranek, bus mi nie przyjechał i 45 minut stałam na tym zimnie i mgle, nie czuję palców u nóg i rąk
![]() emuś dzięki za info, może bym się skusiła na coś w tej promocji sephorowej ![]() ![]() sleepy u mnie efekt na szczęście jest delikatny, ten odcień jest zbliżony do mojego naturalnego i nie widać dużej różnicy.
#4377 |
Zakorzenienie
|
![]() Alez byłam wczoraj wymeczona ![]() ![]() ![]() ![]() Vibesko: świetne te sweterki. W sklepach ceny tego typu sweterków kosmiczne, więc chyba coś klikne ![]() Mam w planach wycieczkę rowerową ![]() EDYCJA: u tego sprzedajacego podobają mi się jeszcze te: http://allegro.pl/item742788934_uroc...c_kolorki.html szary i śliwkowy EDYCJA2: no i poklikałam ![]() Kupiłam morski, ten co Vibeska http://allegro.pl/item742772821_modn...ta_kolory.html żółty: http://allegro.pl/item744894840_sexy...r_kolorki.html szary i śliwkowy: http://allegro.pl/item742788934_uroc...c_kolorki.html Zastanawiam się jeszcze nad czerwonym z pierwszego linku lub trzeciego - kupić 2 to byłoby już szaleństwo ![]() ![]() EDYCJA3: Jednak nie pójdę na rower ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-28 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
|
Vibesko, Hosenko, proszę, dajcie znać jak z jakością tych sweterków jak do was dojdą.
![]()
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, ze będę zadowolna a sweterki nie okażą się bezkształtnymi szmatami ![]() Okroiłam zamówienie z Avonu: kropelki wysuszające do lakieru wezmę w następnym katalogu (nie potrzebuje takiego wynalazku jakos pilnie, a w następnym jest ciut tańszy), żel migdałowy tez zamówię w następnym katalogu. To już w sumie będzie około Mikołaja, więc może dostanę je jako prezent ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-09-28 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
|
Od października, przez 10 miesięcy mam zamiar oszczędzać na meble do sypialni
![]() ![]() Patrzę na te swoje przepełnione szafki i niedobrze mi, serio ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.