|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() Kochana, ja jestem pewna, że będziesz miała swojego bąbla. Ale gdybyście się zdecydowali na adopcję, to koniecznie się do mnie odezwij. Będę służyć wszystkim, co mam - wsparciem, doświadczeniem, wiedzą i własnymi przemyśleniami. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
colorady a jak czytam to co piszesz to tak jabym o sobie czytała. Ja zawsze uwielbiałam dzieciaczki i WSZYSTKIE DZIECI DO MNIE LGNĘŁY ZRESZTĄ DO TEJ PORY TAK JEST. Ja mam dwie siostry obie mają dzieciaki ( w sumie 5) a ja nie mam... Mam wszytko inne , robię doktorat, TŻ pracuje, na pieniądze narzekać nie możemy, kupiliśmy własne mieszkanie ale tego jednego mieć nie możemy , nie teraz a czemu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | ||||||
kosmitka
|
Cytat:
![]() Co do przytulanek przy ovitrelle powiem, jak mi kazał lekarz - kolejno 24, 36 i 48 godzin po podaniu, z tym, że najważniejsza jest ta 36 godzin po. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miałam test na helico, taki z krwi w domu robiony, wyszedł pozytywny. Miałam kurację chyba 3 antybiotykami naraz. Było lepiej, ale jednak wraca czasem. Pomaga controloc. Cytat:
Cytat:
![]() A ja dzisiaj po monitoringu. Pytanie pierwsze lekarza- czy jest Pani gotowa na ciążę mnogą ![]() ![]() W kwestii jeszcze doktoratów - też miałam plan, ale stanęło na 2 fakultecie, może być w mojej mieścinie bardziej przydatny niż tytuł dr.
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do mnogiej ciąży to u mnie w rodzinie o 2 pokoleie miało bliniaki i wypada na mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krótkie rzucie podobno ok, bo spada pH w buzi. Ale ja nie mogę, mam zakaz od dentysty. Zresztą sprawy żołądkowe też wykluczają rzucie gumy, tym bardziej jeśli ma się Helisia i szansę na wrzody, kochanie. ![]() Cytat:
![]() Na pewno geny. W rodzinie mojej matki wszyscy są popieprzeni. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 | |||
kosmitka
|
Wiesz co, ja nie pamiętam, bo ovitrelle brałam w listopadzie. Na pewno ogólnie piersi mam powiększone, ale chyba mocno nie bolały. Będę zdawać relację.
I trzymam kciuki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
![]() To ja pod lewą ![]() Cytat:
Powtórzę więc może ten test?? Cytat:
![]() Czy jestem gotowa?? Na to chyba nie można być gotowym do końca. 4 miesiące temu dla siostry męża urodziły się bliźniaki, więc widzę, że jest to trochę masakryczne, ale jakoś daje radę, zwłaszcza że jest sama, bo chłop marynarz. Tylko w mieszkaniu nie będę miała gdzie postawić 2 łóżeczek ![]() Ilonko, lekarz mówił, że przy stymulacji te genetyczne uwarunkowania idą w kąt i efekt ciąży mnogiej jest od genetyki niezależny. Mój tata ma brata bliźniaka a babcia miała 2 pary bliźniąt.
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | ||
Zakorzenienie
|
Wzmaga Słonko i to mocno.
![]() Popytaj dobrze o metody, bo jest sporo testów, które po leczeniu wychodzą dodatnie fałszywie. Najlepsza byłaby gastroskopia. Cytat:
Z 2 łóżeczkami też byłaby u mnie masakra. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zadomowienie
|
Tak sobie siedzę i myślę że Konczita się nie odzywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Pewnie nie chce być molestowana o test.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4363 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny. U mnie nadzieje okazały się płonne, co prawda tempka ładnie skoczyła (zawsze mam ładny wykres do samej @, frustrujące), ale na teście jedna krecha.
No nic, może następnym razem. Choć i tak pewnie wieczorem najdą mnie myśli, że się nigdy nie uda, jak zawsze... Nie smęcę, trzymajcie się i miłego dnia. Mam nadzieję, że u Was cieplej, brrr. |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Ja jutro na wizyt biegnę aby zobaczyć jak tam leki zadziałały na pęcherzyki - zobaczymy. IlonaN2 widziałam link Twój na skarbmamy.pl ![]()
![]() ![]() ![]() Link do mojego wykresu: http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez serduszkowata Czas edycji: 2010-01-26 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluje syneczka ![]() ![]()
![]() |
#4366 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
BRY
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
pamiętam siebie po poronieniu...dwa miesiące była zła, zrozpaczona, smutna, poirytowna- miałam prawo. ale nie cierpiałam siebie takiej... po tych 2 miesiącach powiedziałam sobie: dość. głowa do góry. Cytat:
![]() Cytat:
pieknie to napisałaś.... Cytat:
![]() UDA SIĘ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hm, pamiętacie Rybę? ona nosi pod sercem dwie rybki...ciekawe co u niej? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() przytulam mocno....
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Przyczajenie
|
Witajcie! Pamiętacie jak niedawno prosiłam o dobre fluidki? P O D Z I A Ł A Ł O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Okres spóźnia mi się tydzień. Zrobiłam dzisiaj test a tu dwie grubaśne krechy. Przy moich problemach z tarczycą to normalnie szok. W czwartek lekarz,a 10 lutego i tak mam iść do szpitala (z tą moją tarczycą). Niedowierzanie i szok
![]() Edytowane przez kwiatuszek101 Czas edycji: 2010-01-26 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratulacje!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]() Och te wasze fluidki W takim razie ja tez je poproszę na ten cykl... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ilona trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zadomowienie
|
Dziewuszki jaka jest jestem szczęśliwa!!!!!
Byłam na monitorze i co??? Pęcherzyk pękł i jest ciałko żółte Endo ma 9,2 mm i jeszce jest śluz (jakiś tam nawet nie wiem bo ogłuchłam jak ona do mnie mówiła) zresztą ona tez była zadowolona. Za 10 dni mam zrobić bete polecenie lekarza. Jak się nie uda w tym cyklu to Pani Dr mówi że i tak jest super bo wszytko ładnie się stymuluje. Ale mówi że wierzy się się udało ![]() Nie chce się nastawiać na pozytywny wynik ale mmo wszytko się cieszę bo widzę że leczenie przynosi skutki ![]() Pomidorko ściągaj mnie na wrześniowo-październikowe ![]() Fluidki łapię wszystkie. To będzie długie 10 dni bo teraz wiem że jest DUŻA szansa Dziewuszki trzymajcie Kciuki Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-01-26 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Ilonka widzisz - a tak się martwiłaś. I endo urosło i pęcherzyk pękł. Teraz tylko zaciskać kciuki
![]()
#4374 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja czekam na @ i rozpoczynam ponownie badania hormonalne. Zobaczymy co pokażą, choć jakoś nie sądzę że w hormonach jest problem, wydaje mi się że owu mam. Zobaczymy co pokażą, póki co relaks. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Wtajemniczenie
|
Kwiatuszku GRATULACJE
![]() Inonko dobrze ze twoj cykl wkoncu wyszedl na prosta ![]() ![]() ![]()
#4376 | |||||
kosmitka
|
Cytat:
A czemu tak jest? Bo tego mojego nerwusa lekarza bałam się pytać. Cytat:
Cytat:
![]() Chyba tylko Rybkę z bliźniakami kojarzę. Więcej nikogo nie. A ona też ze stymulacji miała bliźniaki?>? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ja, i ja ![]() Cytat:
![]() Pisałaś, że po zastrzyku bolał Cię brzuch, ja dzisiaj w pracy nie mogłam usiedzieć, ból nie do zniesienia, wzięłam nospę, bo byłyby nici z przytulanek. Ale mam nadzieję, że ból właśnie oznacza pękające pęcherzyki. Może też dlatego jest większy, że są pęcherzyki w lewym jajniku, który do te pory nie pracował ![]()
Edytowane przez anciaahk Czas edycji: 2010-01-26 o 18:38 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Ilonko, ściągam cię, ściągam
![]() ![]() ![]() Kochane, ciągle was podczytuję, ale nie mam co pisać. Czuję się kiepsko, ale mimo tego nawet z mdłości się cieszę ![]() ![]() ![]() Ps. Gdzie ta Konczita, no............ |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie bardzo bolał brzucho od zastrzyku tak przez około 48h. No ale pęcherzyki pękły ciałko żółte jest mam nadzieje że "zawodniki" mojego TŻ powędrowały tam gdzie trzeba ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() A Konczita ma murowany ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() A Konczita ma murowany ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() A Konczita ma murowany ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() A Konczita ma murowany ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
kosmitka
|
A mnie kto ściągnie
![]() ![]() ![]() Pomidorko leżysz w domku, wypoczywasz, faaaaaaajnie ![]() Dorotko masz wciry, wracaj ![]()
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
To żeby było sprawiedliwie:
Anciaahk ![]() Konczita ![]() Stokrotka ![]() Migavka ![]() Azakowana ![]() Coralady ![]() Serduszkowata ![]() I na pewno o kimś zapomniałam, to dla tego kogoś jeszcze ![]() Zadowolone? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.