|
|
#4351 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
Cindymoje niejasne wrażenie wzięło się z wyjaśnień HS
|
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4354 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36549338]18 uzytkowniczek wlasnie watek przeglada
. W TV zadnego kryminalu, wiec trza tutaj siedziec .[/QUOTE]Ja słyszę,że jakiś mam talent dzieci moje oglądają z wielką radością ![]() Jarzo, zrozumiałam
|
|
|
|
#4355 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36549338]18 uzytkowniczek wlasnie watek przeglada . W TV zadnego kryminalu, wiec trza tutaj siedziec .[/QUOTE]O to to ![]() Cytat:
![]() Jest tu jakiś szef szefów? Czy najwyżej w hierarchii stoi Złosiu?
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-09-15 o 20:25 |
||
|
|
|
#4356 |
|
Wieczne Kutango
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36549188]
edit: o tu. Dziewucha zaslynela nie tylko oszustwami, ale tez jakimis chorymi watkami o znecaniu sie nad kotem i mnostwem innych.[/QUOTE] Ktoś tam napisał, że to wątek roku- zgadzam się ![]() :brzyda l:
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Ale bana za reklame to daja jak tylko zauwaza
O ile dobrze kojarze to sprawa z hotter byla zglaszana i do samego zlosliwca (tak dziewczyny pisaly na ciuchowym) i niestety nic to nie dalo...zreszta jak wiele sytuacji, oszusci maja wolna reke na wizazu i moga ten proceder uprawiac do woli
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4359 |
|
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
a coco_85 nadal buszuje po targowisku... Mysle ze skoro mieszka sama mogla zmienic stancje czy co tam ma i zmienic ip.
Co do pracy moddow rozumiem ze sobota ale kurcze ja zglaszalam niektore rzeczy juz 2 dni temu do Zlosia...I nadal nic.. Napisze o likwidacje przekupki mam nadzieje ze mi zniknie DO MODÓW PO ROZMOWIE Z 2 WIZAZNKAMI ADRES COCO I HOT SUMMER ZOSTAL POTWIERDZONY! TO JEDNA I TA SAMA OSOBA Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-09-15 o 22:36 |
|
|
|
#4360 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazdy ma swoje priorytety, da niektorych to wlepianie punktow karnych za bzdury niz zajecie sie konkretnymi przypadkami oszustw...jak kto woli
|
|
|
#4362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, mialam wyslac do niej przesylke w czwartek ale mnie choroba dzieci uziemila. Do mnie paczka podobno juz wyslana, ale uwieze jak zobacze. Narazie wstrzymam sie ze swoja wysylka bo tego co wiem hotsummer lubila wyslac smierdzaca staroc albo wogole nie to na co byla umowa |
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ja na Twoim miejscu poczekałabym na przesyłkę
|
|
|
#4364 |
|
BAN stały
|
Coco ma bana stalego
teraz tylko bardzo prosze modow o usuniecie negatywnej przekupki od niej gdyz byla to zemsta za to ze odkrylam kim jest...
|
|
|
|
#4365 |
|
JESTEM ONA
|
coco_85 ma już bana stałego
( jestem detektywem wizażowym , także uwaga ! )---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- na pewno będziesz miała usuniętą negatywną przekupkę
|
#4366 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ja akurat czekam na paczkę od niej, ja podkład już wysłałam, ale paczki od niej jeszcze nie mam, stwierdziła wczoraj w wiadomości, że paczkę ode mnie odebrała i podobno swoją też wysłała, i co teraz? Mam pewne obawy, szczerze mówiąc, że wyjdę z tego na minusie, skoro faktycznie ona tak oszukuje...
Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2012-09-16 o 12:57 |
|
|
|
#4367 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak tyle privów do Modów poszło, to co się dziwisz ? ![]() A o anulowanie przekupki molestuj cały czas
|
|
|
#4368 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
A wiecie, w kontekście tego przypadku i korzystając, że wątek jest plotkowy się wypowiem
uważam, że stały ban to jest kiepskie wyjście z sytuacji... lepiej było by, żeby te negatywy były po prostu widoczne - wtedy osoba potencjalnie wymieniająca się z niesolidną wizazanką za chiny nie wysyłałaby pierwsza; natomiast zbanowanie często gęsto skutkuje zakładaniem nowego konta na wizazu i wtedy już może być tylko gorzej; mianowicie nowe wcielenie wymienia się bez pardonu z całkiem czystym kontem... oczywiście do czasu.Doświadczenie uczy, że od wymianek ciężko nagle odwyknąć że osoby które zostały wywalone z wizazu są w pewnym sensie jednocześnie nagradzane: otwiera się przed nimi osobliwa perspektywa zaczęcia wszystkiego na nowo i jest to tym bardziej demoralizujące, że po pierwszych oszustwach, za które nie poniosły żadnej kary (bo zbanowanie na stałe, jak się okazuje karą jednak nie jest, skoro można sobie potem z nowym czystym kontem wystartować) łatwo ponownie ulec pokusie...Jedyne, co pozostaje, to być czujnym na nowe wcielenia... |
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4370 |
|
Konto usunięte
|
7medeis, właśnie o to mi chodziło.
|
|
|
|
#4371 |
|
BAN stały
|
Chetnie podam osoba ktore chca namiary na coco na facebooku ew podam jej uzywane konto emailowe. Mam tez nr telefonu do niej jak by naprawde okazalo sie ze cos nie tak i wiekszosc rzeczy by nie podochodzila
|
|
|
|
#4372 |
|
Konto usunięte
|
Ja to niesmialo licze, ze moze w mojej sprawie (kierowniczka_) tez w koncu ktos zareaguje.
|
|
|
|
#4373 |
|
BAN stały
|
James zapytam Ciebie bo Ty sie znasz czy moge podac jej nr tel na pw jesli ona nie wysle paczek? Jak zinterpretowac ustwe o danych? Czy tu moze byc podpiety ten ustep o celach osobistych?(wtedy ustawa o danych nie obowiazuje)
|
|
|
|
#4374 |
|
Konto usunięte
|
Jasne. Mozesz numer telefonu na PW podeslac.
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem po co regulamin-niektorzy go nie czytaja, jak wspomniala jarzo-karniaki dostaje sie za glupoty,a nie za powazne przewinienia. Ehh,zatesknialm za Misiana, za jej czasow byla wieksza dyscyplina....
|
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz wypadaloby jak coco jest zbanowana, zrobic przyczajke na nia jak sie zaloguje na nowym koncie i znow zrobic raban tak przez pare tygodni to jest szansa ze podziala i kto cos zrobi
my government fuc.. me everyday Edytowane przez jarzo83 Czas edycji: 2012-09-16 o 15:14 Powód: dalsza czesc wypowiedzi |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Faktycznie, jest w tym dużo prawdy. Zawsze przecież można wejść i poczytać komentarze, z drugiej strony, niektóre wizażanki wystawiają pozytywy, bo boją się odwetu... I przymykają oko. Spotkałam się z takimi wypowiedziami na forum. Nie wiedzą, że można odweta usunąć, bądź, nie chcą sobie psuć nerwów w razie czego. Zgadzam się, że dla takich oszustek możliwość "zaczęcia od nowa" jest pewnie dobrym wyjściem... Cytat:
Sama wytropiłam . Trochę to niesprawiedliwe.
|
||
|
|
|
#4379 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;36560447]Faktycznie, jest w tym dużo prawdy. Zawsze przecież można wejść i poczytać komentarze, z drugiej strony, niektóre wizażanki wystawiają pozytywy, bo boją się odwetu... I przymykają oko. Spotkałam się z takimi wypowiedziami na forum. Nie wiedzą, że można odweta usunąć, bądź, nie chcą sobie psuć nerwów w razie czego.[/QUOTE] Sama miałam w planie tak zrobić [przecież byłam stratna tylko na przesyłce], ale myślę, że jedna odpuszczać nie wolno. Później oszustki czują się bezkarne i mamy dzisiaj ![]() Cytat:
|
|
|
#4380 |
|
BAN stały
|
Co do coco po prostu jak pojawi sie nowy uzytkownik oferujacy w wiekszosci kosmetyki Nouby/Debby/Deborah i Beyou to jest duze prawdopodobienstwo ze to ona
A jak tak mysle czy jej nie wstyd-wstawia swoje autentyczne zdjecie do avatara o odwala takie cos... Ze wzgledu na to iz kolezanka Katarzyna nie podaje na facebooku swojego imienia i nazwiska wiec to nie jest naruszenie danych osobowych ;-) i ze ma wiele niedokonczonych wymianek w tym ze mna podaje link do jej profilu na facebooku bo jak wiadomo pw nie dochodza do niej z powodu bana i mozliwe ze to bedzie jedyna droga do skontaktowania sie z nia link https://www.facebook.com/CATehl Propouje pisac tam jesli Wam cos "wisi" Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-09-16 o 17:05 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

. W TV zadnego kryminalu, wiec trza tutaj siedziec
.

i znow zrobic raban tak przez pare tygodni to jest szansa ze podziala i kto cos zrobi
Sama wytropiłam