|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
no ja też zamierzam zzagladac do was tu dzisiaj, a teraz jade na kaeke do babci tz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Czesc
![]() Linuś wszystkiego najlepszego na Nowej, Wspólnej Drodze. Niech nad Waszym życiem zawsze świeci słońce. ![]() A my wczoraj byliśmy u Dziadka TZ i z nim mieszka wujek mojego małża z żoną i prawie dwumiesięczną córeczką, ale jest słodziaczek. ![]() o i wszyscy, ze mam podejście do dzieci, ze trzymam małą jakbym ze dwoje swoich miała (w sensie, ze się nie boje nosić i trzymam pewnie) i zebyśmy tez sobie taką zrobili. Strasznie mi się zrobiło przykro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | ||
BAN stały
|
Asiu, wlasnie nie podobaja mu sie takie duze .... On am dosyc male lapki jak na faceta i zawsze sie cieszyl jak sie w nich miescily
![]() Cytat:
O piersiach nie wspomne, wstydze sie wiekszy dekolt zalozyc, zeby nie bylo widac..... Stanik nie zakrywa ![]() Od tamtej chwili ciagle chudlam i tylam, chudlam i tylam i tak do teraz ... Teraz mam niby mniejsze wahania niz 10 kg ale zawsze jakies mam ... Dlatego chce zadbac o swoje cialo wreszcie, poki byc moze jeszcze da sie cos z tym zrobic- bo po ciazy bede potworem ![]() Nie zamawiam nigdy jakis drogich kosmetykow- teraz zamowilam z Bielendy, znam ta firme i wiem ze cos zdziala ![]() Co do egzaminu to do jednego sie w ogole nie przygotowuje- angielskiego ![]() ![]() ![]() Natomiast drugie mam zaliczenie z kosmetyki profesjonalnej, to przedmiot 'praktyczny' ale dzisiaj mam zaliczenie teorii ... No i niby wszystko umiem zrobic, wiem co kiedy a czego kiedy nie itd ale mam problem z opisywaniem wszystkiego fachowym jezykiem, dlatego sobie podczytuje jeszcze ![]() PS nigdy nie potrafilam wkuwac... moja nauka polega na czytaniu ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
Przytul ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane
![]() ja wlasnie wrocilam z jazdy ehh jeszcze jutro i egz w pon- ale bedzie porazka ![]() ![]() ![]() linkaduzo duzo milosci, radosci wspanailes zabawy i czekam na fotki ![]() scio głowka do gory ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Cosma
![]() No nic musiałam się uśmiechnąc, ale pomału już się uodparniam na takie teksty ![]() Powodzenia na egzaminie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dla pocieszenia powiem Ci ze ja zdalam za 4 razem i to w innym miescie ![]() A i tak prawie nie jezdze, bo sie boje dalej ... Zapomnialam powiedziec ze mi nie wolno zyczyc powodzenia..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Raczkowanie
|
O jakie niedopatrzenie z mojej strony !!!!!
![]() Linka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ze mnie matoł że zapomniałam wczoraj życzenia złożyc ! ![]() Powiem Wam co znalazłam na allegro. Są takie lalki które do złudzenia przypominają dzieci... i to poważnie. Gdybym taką miała to chyba musieliby mnie zamknąć w wariatkowie. Niesamowite że takie rzeczy robią. Te lalki nazywają się "reborn" i kosztują nawet ponad 1000zł. I ja nie rozumiem, kupują to kobiety które straciły dziecko czy coś żeby się bardziej pogrążyć? Szok! Miłego weekendu dziewczyny i owocnych przytulanek ![]()
to think that I was so naive. maybe didn't mean that much. but it meant everything to me. Edytowane przez madziorka_82 Czas edycji: 2010-01-23 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Sas na pewno będzie dobrze musisz sie nastawiać ze zdać, ja tam będe trzymała kciuki
![]() Cosma trzymam też kciuki za zdane egzaminy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczynki ze we mnie wierzycie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cosmapowodzonka ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Sas jak sie nie czujesz to źle, ja miałam bardzo fajnych instruktorów wiec wiedziałam że umiem jeździć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() Witam ponownie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sas ja zdałam za 2 razem i nie byłam przekonana o tym,że jeżdżęna tyle dobrze,żeby zdać. A jednak się udało. Choć zaczęłam jeździć dopiero po 8 latach od zrobienia prawka. Zaczęłam jeździć rok temu. I teraz jeżdżę w miarę dobrze i już pewniej. Także głowa do góry i jedź tak,żeby zdać ![]() ![]() ![]() Linka24 pewnie teraz szlaje już z mężem ![]() Cosmaaaaa mam nadzieję,że egzaminki dobrze poszły. madziorka_82 kiedyś widziałam program na temat tych lalek. Pokazywali kobiety z Anglii, które w ten sposób sobie rekompensowały brak dziecka. A te dzieci były jak żywe. scio zgadzam się z Cosmaaaaaą,że czasem inni ludzie w sposób nie świadomy potrafią nas skrzywdzić,ale pewnie nic nie możemy zrobić. Także głowa do góry. Kasia_Dublin czasem miło mieć władzę w własnych rękach ( myślę o pilocie do tv ![]() ![]() ![]() Widzę,że wszystkie weekendują ![]() ![]() Przesyłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
a ja wam już mogę powiedzieć że na pewno nie jestem w ciąży bo zrobiłam dziś teścior i jak byk jedna krecha, zrobiłam tak na wszelki wypadek bo mam ochotę na piffko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Wtajemniczenie
|
aalisek dzieki wam za slowa wsparcia
![]() ![]() aa szkoda ze jedna krecha ![]() ja kurcze chce bejbika ale jednak przydalaby sie najpierw praca ![]() ![]() buziole milej nocki ja juz zmykam do lozia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
Sas ja chyba też najpierw zmieie prace i odpuszczę na razie z dzidzią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, ja na chwilkę:P
Kasiulka prosze o wyliczenie dni płodnych, plissssssss ![]() Tfu tfu... w nowym cyklu, nowe możliwości i może... solidne (no wiecie tak dla sprawdzenia... bo mężczyźni chyba się boją mówić wprost :P a jak powiedza to sie potem wycofują, ale co my byśmy bez nich zrobiły...?). Pierwszy wieczór bez kłótni (od ponad tygodnia) z TŻcikiem moim ukochanym ![]() Dziś egzamin jeden przeminął... czyli zostało jeszcze 9. Powoli.. do przodu ![]() ps odnośnie wcześniejszej rozmowy o poziomie libido... u mnie zależy to głównie od tego co dzieje się między nami ![]() Dobranoc kobietki! ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Linus!!!!! ![]() Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia moc, słoneczka wesołego, snów pięknych co noc. Śpiewając idź przez życie, rozkwitaj, jak ten kwiat, przy dobrym apetycie żyjcie w zdrowiu sto lat... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Potrafię płakać a po chwili w siebie wierzyć, mimo doświadczeń mam cel, aby zwyciężyć" Szczęściara ![]() Edytowane przez LadyMK Czas edycji: 2010-01-23 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zadomowienie
|
No i jestem!!!
Padam na twarz. Dopiero co wrocilam ale bawilam sie super. Zjadlysmy sobie pyszny obiad we wloskiej restauracji, poszlysmy pobuszowac po stoiskach z kosmetykami w takim drogim centrum handlowym i wymalowalysmy sie testerami (nie moglam sie powstrzymac i kupilam sobie przedrogi puder Dior ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
heh...chyba jednak nici z moich przyszłych starań... nie wiem nawet czy z tego małżeństwa cos będzie.... tak mi starsznie smutno i źle
![]() sory, że smęcę na tym wątku, ale musiałam to napisac... ![]()
#4370 |
Zakorzenienie
|
MisQa może nie będzie tak źle. czasem nam wydaje się,że coś nie jest już do uratowania a potem przychodzą lepsze dni. Tylko nie podejmujcie decyzji pod wpływem emocji. Nie zawsze są to mądre decyzje. Głowa do góry.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4372 | ||||
BAN stały
|
Jakos poszly, zobaczymy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wiecie ze my nie bzykamy sie ''na zgode''? Raz nam sie zdarzylo .... Jak chcialam rzucic TZ 2,5 roku temu .... Cytat:
![]() Ja poszalalam w Camaieu ![]() ![]() ![]() Ja czekam az mi sie sciagnie moj serial o wampirkach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale zgadzam sie z Liskiem ... Niekiedy zbyt czarno widzimy sytuacje ktore w realu sa tylko przyszarzone ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie wyobrazam sobie zwiazku bez zaufania.... a tak własnie jest... zbyt wiele razy juz mnie zawiódł.... a znaliśmy sie 3 lata przed slubem
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- mój tez często nie widzi winy u siebie ale nie mam większych problemów. Parę razy powiedziałam,że nie tylko ja jestem wszystkiemu winna i one też powinie popatrzeć trochę z innej strony. Pomogło. choć raz na jakiś czas muszę stosować terapię wstrząsową!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
terapia wstrząsowa już była... rozmowy, krzyki, prośby, groźby... nic nie działa... chyba dopiero da mu do myślenia jak się spakuję i pójdę sobie... może wtedy zobaczy, że nie żartuję
![]()
#4377 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
heh... no nic, chyba jutro sie spakuje i tyle....
dzieki, ze moglam sie wygadac
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Ja uciekam bo jutro szkoła i trzeba się coś wyspać
![]() ![]() Dobrej nocki życzę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.