|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
dziewczyny , czy kody na produktach Guerlaina są takie same na testerach i na produktach czy sie róznia ?
Nie podobają mi się te kody na testerach Wychodzi z nich , że rok ma kilkadziesiąt miesięcy . Dekalkulator tez pokazuje błąd. A może Guerlain zmieił coś w kodowaniu?
|
#4352 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak mi się czasami platynowy bląt marzy ![]() Truskawa i Maja ![]() Cytat:
Ale, o ile dobrze pamiętam, potrzeby był majonez pół na pół z jogurtem naturalnym, mnóstwo zmiażdżonego czosnku i koperek/ogórek/sałata lodowa Jednak nie pamiętam dobrze Cytat:
Cytat:
Nie rozumiem tej różnicy cen Cytat:
![]() Dzisiaj ubrałem po raz pierwszy, bo stwierdziłem, że nie mam rękawiczek, które chroniłyby dłonie przed mrozem ![]() Albo listopad! |
||||||
|
|
|
#4353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Taa... Dwie w torbie nosiłam i przez tydzień odpowiadałam, że jak mi będzie naprawdę zimno, to ubiorę
![]() Teraz bym już nie zdejmowała nawet na chwilę. Dobrze że mi uszu nie odmroziło. ![]() Cytat:
Taką prawdziwą, jasną? Ja nie mam pomysłu na swoje włosy, ostatnio u fryzjera byłam rok temu. Poszłabym, ale nie wiem z czym iść. Wizji własnych "artysty" na mojej głowie, staram się jednak unikać. ![]() Niestety, żaden nie chce słuchać przed rozpoczęciem wizji, że mam bardzo niepodatne na układanie włosy... Cytat:
![]() Teraz trza będzie Freuda poprawiać
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Może to jest sposób ,żeby goście nie pili spod stołu własnej
|
#4355 |
|
BAN stały
|
O tym nie pomyślałem
Może wyjdę na sknerę, ale gdy mam zapłacić jakieś 20 zł za "głupiego" drinka (który i tak zazwyczaj smakuje mi jak chrzczony ), to mam objawy kaca już podczas picia ![]() Btw - pił ktoś Sobieskiego karmelowego może?
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4357 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4358 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Witam Wszystkich w ten przeuroczy zimny i ciemny poniedziałkowy poranek
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A tak poważnie, to wczoraj z TŻ rozważaliśmy wyjazd na Wave Gotik Treffen - Lipsk - koniec maja - i pewnie byśmy jechali pod namiot żeby nieco na kosztach zaoszczędzić.... Mokro i chłodno to mi się średnio podoba
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4359 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na moje skórze z kolei wszędzie wychodzą słodkości... Cytat:
Cytat:
![]() ale już tu wszyscy wiedzą, ze masz zaniżoną samoocenę ![]() Cytat:
![]() Zwłaszcza zimą skóra na mrozie i w suchym pomieszczeniach się lubi łuszczyć i przesuszać ![]() Cytat:
![]() chciałbyż zostac blądynkom? ![]() a ja bym chciała coś Dalego, Friedricha i Beksińskiego ![]() pomarzyć sobie mogę... ![]() Cytat:
Cytat:
Jak miałam krótsze, takie półdługie, to sie męczyłam z układaniem, bo niepodatne są strasznie i każdy odstaje w inną stronę. Zapuściłam, teraz sa ciężkie (więc oklapnięte i nie odstają) i falujące i mam luz
|
|
#4360 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Przypominam o testach ![]() Maja - phi, nieprawda! Naprawdę kiepsko się układają
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-25 o 09:31 |
|
|
|
|
#4361 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale jak sie zorientują to będą pili spod stołu własne piwo Cytat:
Cytat:
ciekawe co to będzie...nom...serce sie rwie, ale nos odmówił współpracy...mam katar-nic nie czuję
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, jakim cudem mi w sobotę zniknęła ta wypowiedź z cytowania, ale już nadrabiam... Trochę kiepski ze mnie jeszcze tekściarz, początkujący ![]() edit: A co do tej dosłowności... to przypomniało mi się, jak Sabb pisała, że to zazwyczaj faceci walą prosto z mostu, zamiast bawić się w domysły i gadanie na okrętkę... ja tez tak mam - może stą proste teksty? Hm, jakby pociągnąć dalej, to może i stąd moje relacje z facetamy są takie, jakie są... Jestem sama, bo nie jestem słodka idiotką wpatrzoną w macho ani flirciarą grająca w gierki i podchody, tylko od razu się mądrzę i szukam zaczepki do dowcipnej i inteligentnej rozmowy?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-25 o 10:17 |
|
|
|
|
#4363 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie by dojść do miasta przechodzi się przez park (na około jest 3 razy dłużej) i jak azcynaja sie roztopy i pierwsze cieplejsze słonko to smród jest nieopisany. Zawsze wtedy dosłownie mnie skręca i jak widzę kogoś z psem to mam ochotę podnieść taką kupę i rzucić nią w właściciela, albo podejść i wsmarować w twarz i włosy. Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie jestem po wizycie u lekarza i bankructwie na leki. W nocy zaczeło mnie strasznie swędzieć wiec wstałam by sie posmarować i w miejscach "jaszczyrzenia" mam pecherze ropne. Cos mnie uczuliło teraz droga eliminacyjna będę dowiadywać sie co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja mama jak byłam mała i młoda twierdziła ze ja to jestem żmija. Teraz juz rozumiem co oznacza przysłowie "czym skorupka za młodu nasiaknie tym na starość trąci". Cos Ciebie dziś wzięło na te węże .Na dodatek jeszcze na jadowite Oj "kąśliwa" jestes dzisiaj. To pewnie zaleta cudowneo dzisiejszego dnia. ------------------------------------------------------------ Ja dziś wstałam o 6 by na 8 wyrobić sie do lekarza. Na dodatek w aptece mnie oskubano na 170 zeta. Oj kiepski kiepski będę mieć dziś dzień.
|
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
po prostu mi wszeytkie ludzkie uczucia na dworze wymarzły ![]() Ha! znalazłam jeszcze jeden kawałek swojego autorstwa (tekstu oczywiście, bo cała reszta już ode mnie nie zależała )http://muzzo.pl/odtwarzaj/ciala-niebieskie,404487 ten już chyba nieco mniej dosłowny ![]() Choć z tą dosłownościa to skomplikowana sprawa bo łatwo mi idzie pisac takie zakręcone rzeczy, że nie wiadomo, o chodzi Za to napisac tekst z prostych słów, ale z głębią... ooo - to dla mnie sztuka Pod tym względem rewelacyjne są teksty Osieckiej
|
|
#4365 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ziiiimno.....
w robocie tyż ziiiiimnoooo...zakrecone kaloryfery były przez weekend
|
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak ja tęsknię za wiosną......matko!! kto to widział żeby -30 stopni było
Ja nie wiem...to co w końcu z tym globalnym ociepleniem,bo mnie się ono jakoś nie widzi......
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo, jak w różne "epidemie" nakręcające koniunkturę. A teraz się pogrążę- ewolucja też mi się nie widzi. |
|
|
|
|
#4368 |
|
Nindżopesz
|
Nie gadajcie, dzisiaj jest piękny dzień - wstałam po 9, wzięłam urlop na żądanie, wypiłam herbatkę i zjadłam kwałek pizzy, kot leży na moich kolanach i grzeje a ja szukam na allegro ciuchów na... chciałam napisać na wiosnę ale wiosny nie będzie. Na późną zimę więc.
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako pasjonatka paleontologii i arheologii wierzę w wykopaliska i dawne istoty i ich ewolucję. Co nie przeszkadza mi iwerzyć w Biblię... Po prostu w mojej głowie się to tak łatwo razem wszystko układa. Nie umiem tego wytłumaczyć... Tak samo, jak dziwiłam się w szkole, jak katecheci twierdzili, że jeden Bóg w Trójcy Swiętej to taka wielka i niepojęta tajemnica... dla mnie to było od razu proste jak słońce. Ale dobra, koniec juz o religii...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-25 o 11:09 |
|
|
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jak kiedy chodziłam na konsultacje przed egzaminami na ASP, profesor kazał mi szybko naszkicować koguta. A potem naszkicować go, ale jako postać z książki dla dzieci. Zwierzę to samo, a zupełnie rózne przedstawienia. |
|
|
|
|
#4371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze obejdzie się bez pozostania jakiś śladów. No rano miałam uczucia (i nie tylko) wymrożone tez ale mi przeszło. Uczucia mi wróciły i od 9 rano do tej chwili odpowiadam na pytanie: cio to? (i tak z półtorej godziny odpowiadam na zmianę: słoń, karczoch i kalarepa). Cytat:
u mnie jest tylko -13.No właśnie tez nie rozumiem tego "efektu cieplarnianego"/"globalnego ocieplenia".. Chyba powinno być cieplej a nie zimniej. Oby to nie było tak jak w filmie "Pojutrze".
|
|
#4372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nooo mamy niespodziankę tej zimy..się myślał że teraz to już łagodne wiosenne zimy będą na tą okoliczność pozbyłam się serwisu opon a tu proszę jaki zonk
![]() Czyli że co? nie pochodzimy od małpy więc co? stworzył nas Pan Bóg? czy może kosmici zaludnili ziemię ?
|
|
#4373 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Już daje. Brzydkie i nie do końca oddające kolor, bo w sztucznym świetle. W tle drugiego suszy się odzież robocza mojego brata
Król stylu normalnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aj, to brzmi dużo gorzej niż moje wysuszone skórki. Mam nadzieję, że szybko pozbedziesz się problemu.Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#4374 |
|
Rozeznanie
|
Witam
U mnie naszczescie est teraz - 9 ale jak dlamnie to i tak zdecydowanie za zimno ![]() Ja chce wiosnę W zeszłym roku o tej porze to kupowałam sobie ubrania z nowej kolekcji a teraz mam jakies kupony rabatowe z orsaya (28zł) i camieniau (30zł) wazne do końca lutego i nie wiem czy je zrealizuje bo kurna jak mam kupowac letnie ubranka jak taki ziab za oknem - mogłaby wrócic kolekcja zimowa ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Dzika truskawo masz piekne włosy ja mam zamiar zmienic kolor wlosów na blond na wiozne czyt. w marcu |
|
|
|
#4375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest ten "truskawkowy blond" ?
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Natomiast Giertych jest dla mnie tak przerażającym typem, że na wszelki wypadek nie wnikam... na ile i czy jesteśmy zbieżni w poglądach ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Truskawko jesteś ZABÓJCZA! |
|
|
|
|
#4377 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja osobiście nie widzę związku zaprzeczającego biblia nie wyklucza ewolucji...wręcz przeciwnie przeciez stworzenie świata w 7 dni to alegoria ewolucji własnie...i kto powiedział ze Adam i Ewa nie byli nieco małpowaci? ![]() Cytat:
własnie nie.....ten efekt polega na tym ze jest i cieplej i zimniej...tzn ogólnie jest cieplej, ale moze tez powodować ostre zimy
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-25 o 11:34 |
||
|
|
|
#4378 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie wyn(at)urzenia wychodzą najepiej, kiedy jestem sama Cytat:
Ja słowa Biblii o stworzeniu świata rozumiem jako tekst symboliczny - bo i całe Pismo Święte odnosi się często do symboliki. Bo skoro nie było jeszcze ludzi na świecie, to kto policzył te 7 dni? Przeciez dla Istoty Boskiej czas ma inny wymiar niż dla małego ludzika tkwiącego w okreslonym punkcie kuli ziemskiej i obserwującego z tego miejsca ruch słońca po nieboskłonie. Itp... Co więcej jedno potwierdza drugie - na przykład badania genetyczne ludzkości wykazały, ze prawdopodobnie wszyscy pochodzimy od jednego przodka... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) czy ewolucji zwierząt i roślin w ogóle?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-25 o 11:39 |
|||||
|
|
|
#4379 |
|
Nindżopesz
|
Truskawo, cóż za laska z Ciebie!
|
|
|
|
#4380 |
|
grozi wypollizowaniem
|
truskawko!
piękne włosy- i wyglądają tak naturalnie-takie pasemkowate dlaczego jak ja farbowałam włosy to miałam taki jednolity hełm na całej głowie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Ale, o ile dobrze pamiętam, potrzeby był majonez pół na pół z jogurtem naturalnym, mnóstwo zmiażdżonego czosnku i koperek/ogórek/sałata lodowa

No i oczywiście wykrakałam - nie było "mojej" farby, więc już nie jestem truskawkową blondi tylko... stuprocentową blondi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Król stylu normalnie
Aj, to brzmi dużo gorzej niż moje wysuszone skórki. Mam nadzieję, że szybko pozbedziesz się problemu.
) czy ewolucji zwierząt i roślin w ogóle?