Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-08, 12:47   #4351
mika.z
Raczkowanie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Dziękuje
Najbardziej się cieszę z nie jedzenia batoników bo to było najgorsze dla mnie.
Teraz już nie wrócę do nich, czekoladę pozwolę sobie zjeść, ale nie całą tabliczkę na raz .
wiesz co , ja do 21 roku życia miałąm problemy ze słodyczami, wahaniem wagi itd itp, dopiero jak "dojrzałam" hormonalnie trochę też emocjonalnie to mi sie to uregulowało i teraz np potrafie zjeść dwie kostki czekolady i straczy, a kiedyś zjadałam całą siatkę

...nie jestem na tym świecie by spełniać Twoje oczekiwania, a Ty nie jesteś na tym świecie by spełniać moje. Ty jestes Ty, a ja jestem ja. A jeśli sie oboje odnajdziemy to wspaniale. Jeśli nie to trudno. I nic nie można na to poradzić.
Frederick Perls
mika.z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 12:48   #4352
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Nie wymigasz się tak łatwo
Nie chodzi o wymigiwanie się. Wiecznie chodzę ze związanymi albo chociaż jakoś upiętymi włosami. Układają się ładnie tylko prosto po myciu.

Cytat:
Napisane przez mika.z Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/Pielegnacja/Trendy/Piersi-w-gore

Garść porad:
*Unikaj opalania, słońce powoduje przebarwienia i zwiotczenia na delikatnej skórze dekoltu
Nie opalam dekoltu

Cytat:
*Staraj się utrzymywać wagę na stałym poziomie- gwałtowna utrata kilogramów zwiększa prawdopodobieństwo wiotczenia biustu, z kolei szybkie powiększenie biustu grozi rozstępami.
Nie zmieniam gwałtownie wagi A nawet jak zmienia mi się ona to zawsze z brzucha i tyłka leci. Biust się nie zmienia ;o

Cytat:
*Wyprostuj się- zgarbiona, skrzywiona sylwetka odbiera piersiom wiele uroku. Bez względu na rozmiar miseczki, warto z dumą wypiąć pierś!
O tym już pisałam. To właśnie chodzenie bez stanika wymusiło na mnie poprawną postawę Od razu lepiej jest.

Cytat:
*Noś dobrze dobrany stanik- gdzieniegdzie panuje mit, że stanik "rozleniwia" mięśnie klatki piersiowej, powodując szybsze wiotczenie biustu. To nieprawda. Właściwie dobrany stanik ma ogromne znaczenie dla wyglądu piersi.
A skąd mam wiedzieć, że to, co oni piszą nie jest mitem? Ich słowo przeciwko mojemu.
Poza tym, dla mnie wiecznie chodzić w staniku to tak jak wiecznie w spiętych włosach. Nie po to o nie dbam żeby nie móc chodzić w rozpuszczonych

Cytat:
[*]Wzmacniaj mięśnie klatki piersiowej- biust będzie wtedy bardziej uniesiony. Pomocne będą specjalne ćwiczenia, regularne uczęszczanie na basen oraz masaże.
Po maturze planuję zacząć chodzić znów na basen.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
No właśnie" szybkie powiększenie biustu grozi rozstępami."
mam rozstępy na piersi
Właśnie w 1,5 roku biust mi urósł bardzo no i mam tego efekty
Też mam rozstępy.

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Chatul powiedz mi, jakich używasz kosmetyków do podkreślania swoich fal?? Bo chciałabym się w coś zaopatrzyć, ale kompletnie nie mam pojęcia w co
Obecnie używam odżywek Henna i Avocado Treatment Wax ale bez spłukiwania. Potem ręcznikowanie (tzw. plopping) przez chwilę i podsuszanie włosów suszarką z dyfuzorem (oczywiście tylko zimny nawiew )
Stary 2010-04-08, 12:50   #4353
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
wiesz co , ja do 21 roku życia miałąm problemy ze słodyczami, wahaniem wagi itd itp, dopiero jak "dojrzałam" hormonalnie trochę też emocjonalnie to mi sie to uregulowało i teraz np potrafie zjeść dwie kostki czekolady i straczy, a kiedyś zjadałam całą siatkę
To może u mnie też uzależnienie od słodyczy to kwestia hormonów
Mam tak podwyższony kortyzol, że wszystko jest mozliwe.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 12:55   #4354
mika.z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

A skąd mam wiedzieć, że to, co oni piszą nie jest mitem? Ich słowo przeciwko mojemu.
Poza tym, dla mnie wiecznie chodzić w staniku to tak jak wiecznie w spiętych włosach. Nie po to o nie dbam żeby nie móc chodzić w rozpuszczonych
ja chodzę w "rozpuszczonych" piersiach tylko przy TŻ

...nie jestem na tym świecie by spełniać Twoje oczekiwania, a Ty nie jesteś na tym świecie by spełniać moje. Ty jestes Ty, a ja jestem ja. A jeśli sie oboje odnajdziemy to wspaniale. Jeśli nie to trudno. I nic nie można na to poradzić.
Frederick Perls
Stary 2010-04-08, 13:00   #4355
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
NIACYNAMID - WITAMINA B3, ACTIVE-ALOE,NMF - NATURALNY CZYNNIK NAWILŻAJĄCY, EKSTRAKT Z LIŚCI POKRZYWY , EKSTRAKT Z KASZTANOWCA 20% + z thanatosa skórka z jabłek i adenozyna
częśc dodam do wcierki a część do odżywki dzięki za motywację, mam nadzieję,ze będzie sie polepszać tutaj mogę gadać o włosach ile chcę i to nie jest dla nikogo nudne czy trywialne każdy ma swojego bzika, ja mam między innymi włosy, od zawsze!!

Oja ale zestawik świetny!
i nie ma za co - po to tu jesteśmy zeby móc sobie pomagać

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:02   #4356
mika.z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
To może u mnie też uzależnienie od słodyczy to kwestia hormonów
Mam tak podwyższony kortyzol, że wszystko jest mozliwe.
moze tak być, nie znam sie tak bardzo na tym...ale trzeba nad sobą pracować, żeby to sie nie stało wymówką do destrukcyjnych zachowań czasem z tego korzystam, jak mam okres, albo zły dzień....

Frederick Perls
Stary 2010-04-08, 13:03   #4357
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

Obecnie używam odżywek Henna i Avocado Treatment Wax ale bez spłukiwania. Potem ręcznikowanie (tzw. plopping) przez chwilę i podsuszanie włosów suszarką z dyfuzorem (oczywiście tylko zimny nawiew )

I jak, zadowolona jesteś z tych odżywek?
Ja nie umiem się obchodzic z tym dyfuzorem, już kilka podejść robiłam

Przyszła Pani Magister

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 13:04   #4358
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
moze tak być, nie znam sie tak bardzo na tym...ale trzeba nad sobą pracować, żeby to sie nie stało wymówką do destrukcyjnych zachowań czasem z tego korzystam, jak mam okres, albo zły dzień....
Dlatego staram się teraz dostać jakiegoś lekarza, bo jednak wolę nie jeść tyle słodyczy niż obżerać się i mieć na to dobrą wymówkę

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:08   #4359
mika.z
Raczkowanie

Cytat:
też miałam kiedyś problem z dyfuzorem , nie wiedziałąm, jaks ie do niego zabrać, a jak mi orosły włosy i zauważyłam po cieniowaniu,że się falują, to rozczesałam włosy, spuściłam głowę na dół i tak ja zbierałam i do głowy przybliżałam tym dyfuzorem, potem, prostowałam głowę i i np w połowie głowy przytrzymywałam dyfuzor i trochę podnosiłam włosy do góry i potem znowu od spodu łapałą i do głowy zbliżałam...masło maślane , ale nie wiem jak to lepiej opisać:confused :

Frederick Perls
Stary 2010-04-08, 13:09   #4360
Asia19x
Zakorzenienie

Ja bardzo lubie chodzić bez stanika, np jak mam cały dzień wolny, odpoczywam, sprzątam - zawsze bez założę jakąś koszulkę po kolana i tak zasuwam do wieczora ale jeżeli jestem przed @ to niekiedy nawet w nim śpię, bo tak mnie piersi bolą i nie mogę zasnać - śpię na brzuchu - w staniku od razu lepiej się czuję.

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-08, 13:14   #4361
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
kochana jesteś dorosła i sama za siebie decydujesz. Co mama mówi wpuść jednym a wypuść drugim uchem. Spokojnie, wszytskiego sie nauczysz z czasem, tego jak sobie radzić w pracy też człowiek uczy sie na własnych błędach, a Ci powiem inne przysłowie z tej serii "z wielką dupą wszędzie wejdziesz a z gębą niekoniecznie" Wcale nie ejste tak,ze wykłócaniem sie zdobędziesz więcej. Ja sie dużo nauczyłam na moich szkoleniach i kursach a takzę czytając książki i z 7-letniego doświadczenia w pracy mogę Ci cośpolecić jakbyś chciała, co moze sprawi,zę lepiej i pewniej sie poczujeszdla siebie , nie dla innych!
Ja również jestem zdania, że wykłócaniem się nie zdobędę więcej. Jednak trzeba być twardym, asertywnym i upartym. Ja mam z tym niestety problemy Nie mam dużego doświadczenia zawodowego- 2,5 roku, ale nauczyłam się, że nie warto ufać ludziom, że potrafią być obłudni, fałszywi, dwulicowi. Tylko, że w większości pracowałam z osobami o wiele starszymi ode mnie i niestety postawić się im- to jest sztuka. Nawet jeśli grzecznie odmawiałam to zawsze wychodziłam na niezdecydowaną, taką która nie wie czego chce- to w najlepszym wypadku. Zdarzały się często nieprzyjemne słowa pod moim adresem. Nie mam dobrych doświadczeń jeśli chodzi o pracę z ludźmi. Jeśli masz jakieś rady dla mnie, może wartościowy artykuł o pewności siebie to chętnie skorzystam

Cytat:
A wiesz, że Twoja mama ma racjję? Może ja bym zachowała się podobnie, ale za pierwszym, drugim razem, ale nie za kolejnym! Jak długo będą robic Ci wodę z mózgu?! Będziesz tylko czekać i się denerwować, powiedz następnym razem im to, postaw się.
Wiem, że trzeba czasem się postawić, ale we mnie jest coś takiego, że nawet jak zacznę to robić to ostatecznie brakuje mi argumentów i to ktoś inny wychodzi na swoje a nie ja, nawet jak mam rację

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 13:16   #4362
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
też miałam kiedyś problem z dyfuzorem , nie wiedziałąm, jaks ie do niego zabrać, a jak mi orosły włosy i zauważyłam po cieniowaniu,że się falują, to rozczesałam włosy, spuściłam głowę na dół i tak ja zbierałam i do głowy przybliżałam tym dyfuzorem, potem, prostowałam głowę i i np w połowie głowy przytrzymywałam dyfuzor i trochę podnosiłam włosy do góry i potem znowu od spodu łapałą i do głowy zbliżałam...masło maślane , ale nie wiem jak to lepiej opisać:confused :

wiem, wiem mniej więcej o co chodzi
kurde, może dziś jak umyj zrobię kolejne podejście, tak się cieszyłam na ten dyfuzor jak zamawiałam suszarkę, a teraz leży i się kurzy, bo nie wiem co z nim robić

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-08, 13:19   #4363
kocurzyca
Zakorzenienie

Hej dziewczęta. Dorwałam się do internetu.
Wybaczcie,że nie będę nadrabiać.

Miałam taki cudowny plan kupowania niezliczonych włosowych cudeniek a tu guzik. W moim mieście nic nie ma.
We wszystkich drogeriach jest to samo co w rossmanie i naturze. Znalazłam Lorysa w jakimś małym lokalnym markecie, ale glorii nigdzie nie ma. A tak się napaliłam. Kupiłam seboradin (ale on cuchnie), zapasy z Farmony, i balsam joanny z apteczki Babuni. Woda u mnie w domu nie służy moim włossom

Do Warszawy chyba jednak nie uda mi sie wybrać, zarobiona jestem
A chciałłam baze pod cienie art deco sobie kupić

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
To szerokiej drogi, a raczej spokojnego lotu
może się gdzieś miniemy "na mieście"
Byłam już w Lublinie w sobotę przed świętami i w lany poniedziałek.
Co najlepsze przy budce z lodami na przeciwko zamku spotkałam kolegę z mojego miasta, którego nie widziałam ponad 5 lat

Widziałam hurtownię na kowalskiej ale była zamknięta, no i ten kiosk koło domów centum...też był zamknięty.

Postaram się jeszcze niedługo do was zajrzeć

buźka

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:21   #4364
Magdzia94
Zakorzenienie

Witaj kocurzyco

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:26   #4365
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
ja chodzę w "rozpuszczonych" piersiach tylko przy TŻ
TŻ nie mam. Więc mam rozpuszczone przy wszystkich :P
Pod bluzką, bo społeczeństwo by mnie zlinczowało za "obsceniczne" zachowanie

Cytat:
Jestem zadowolona z odżywek. Wgniatam je w mokre, odsączone ręcznikiem włosy tak samo jak zazwyczaj się wgniata kremy do stylizacji, pianki itd.
A jak używałaś dyfuzora? Na mokre, wiglotne czy suche włosy?

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Do Warszawy chyba jednak nie uda mi sie wybrać, zarobiona jestem
Szkoda, bysmy pojechały po Glorię...
Jak coś to numer mój masz, śmiało się kontaktuj.
Stary 2010-04-08, 13:27   #4366
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

E tam, marniutkie zarobki. Za to w kościele mogłabym pracować Bardzo wnikliwie studiuję np. KPK (Kodeks Prawa Kanonicznego), KKK (Katechizm Kościoła Katolickiego) itd. Mogłabym się zajmować sprawami kościelnymi, żaden problem :P
Tyle, że osoby niewierzącej, antyklerykalnej raczej by nie zatrudnili
Wyobrażam sobie, jakbyś stanęła przed tymi dzieciakami i : Kościół to ZUO, Kościół nas okłamuje, a dzieci z wielkimi oczami
Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Wizyta- 50 zł
Soczewki na próbę darmo

A później soczewki na 3 miesiące w salonie płaciłam jakoś tak 120zł?
I za duży płyn 40zł.

2 wizyty kontrolne za darmo.
Dziękuję, na necie nie mogłam znaleźć. To nie tak drogo
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta. Dorwałam się do internetu.
Wybaczcie,że nie będę nadrabiać.
Nasz rudzielec wrócił Jednak w Anglii chyba więcej cudów do włosów.

Zjadłam starego gołąbka Oby mnie brzuch nie rozbolał...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:33   #4367
mika.z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Nie mam dobrych doświadczeń jeśli chodzi o pracę z ludźmi. Jeśli masz jakieś rady dla mnie, może wartościowy artykuł o pewności siebie to chętnie skorzystam

Wiem, że trzeba czasem się postawić, ale we mnie jest coś takiego, że nawet jak zacznę to robić to ostatecznie brakuje mi argumentów i to ktoś inny wychodzi na swoje a nie ja, nawet jak mam rację
Wiem ,ze to przykre sytuacje, teżmiałam takich wiele, ale nie daj sie wepchnąć w ten świat nieszcześników. To w jakim świecie żyjemy zalezy od nas. Jetsem juzspatrzona prze te wszystkie szkolenia już myśle, co by Ci tu polecić.....na pewno "Sekret" Rondy Byrne, mozesz sobie ściągnąć film a ebooka moge Ci przesłać. "Porozumienie bez Przemocy" Marshala Rosenberga, które zmieniło moje życie. Zaczęłam inaczej patrzeć na ludzi iświat. "Mozesz uzdrowić swoje życie " Louise L. Hay, która uczy wiary w siebie i afirmacji. I pewnie jescze bym dużo róznych rzeczy znalazła,a le to wg mnie podstawa. i uważam,zę warto

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

ja wogóle jestem psychoświrem z zacięciem interesuję sie psychologią, psychoterapią, psychoanalizą rozwojem osobistym i staram sie rozwijać jak tylko mogę przez szkolenia, książki spotkanai z ciekawymi ludźmi żeby nie mylić, szkoły nigdy nie lubiał, dopiero, jak zaczęłam sie na własną rękę uczyć w sposów alternatywny to zobaczyłam jak to moze być fascynujące, np na takich warsztatach inerakcyjnych, gdzie ludzie gadają , robią ciekawe ćiwczenia itd

Frederick Perls
Stary 2010-04-08, 13:36   #4368
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Wyobrażam sobie, jakbyś stanęła przed tymi dzieciakami i : Kościół to ZUO, Kościół nas okłamuje, a dzieci z wielkimi oczami
Ale ja bym tak nie zrobiła nigdy. Swoje opinie wygłaszać mogę, ale akurat nie próbuję nikogo przeciwko kościołowi obrócić. Rzeczowo opowiedziałabym o Kościele, o KKK, KPK, interpretowaniu "Biblii" przez Kościół i wielu innych. Każdy sam sobie musi zdanie wyrobić. Ja tylko chcę dawać ludziom świadomość pewnych spraw.
Kilka osób mających kryzys religijny po długich rozmowach ze mną, w których to przedstawiłam stanowisko Kościoła w wielu kwestiach, ludzie na nowo się do niego przekonali.
Za to ja sama antyklerykalna jestem. Kościół ma swoje zalety- nie mówię nie, ale ma też wiele wad, które muszą w końcu zostać pokonane.
Stary 2010-04-08, 13:36   #4369
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem zadowolona z odżywek. Wgniatam je w mokre, odsączone ręcznikiem włosy tak samo jak zazwyczaj się wgniata kremy do stylizacji, pianki itd.
A jak używałaś dyfuzora? Na mokre, wiglotne czy suche włosy?
.

Po myciu, na mokre, odsączone ręcznikiem.
Ja mam z Pantene do fal i loków, odżywkę bez spłukiwania, na początku sprawdzała się świetnie, potem już nie, więc zaprzestałam używania.

Przyszła Pani Magister

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 13:43   #4370
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem ,ze to przykre sytuacje, teżmiałam takich wiele, ale nie daj sie wepchnąć w ten świat nieszcześników. To w jakim świecie żyjemy zalezy od nas. Jetsem juzspatrzona prze te wszystkie szkolenia już myśle, co by Ci tu polecić.....na pewno "Sekret" Rondy Byrne, mozesz sobie ściągnąć film a ebooka moge Ci przesłać. "Porozumienie bez Przemocy" Marshala Rosenberga, które zmieniło moje życie. Zaczęłam inaczej patrzeć na ludzi iświat. "Mozesz uzdrowić swoje życie " Louise L. Hay, która uczy wiary w siebie i afirmacji. I pewnie jescze bym dużo róznych rzeczy znalazła,a le to wg mnie podstawa. i uważam,zę warto

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

ja wogóle jestem psychoświrem z zacięciem interesuję sie psychologią, psychoterapią, psychoanalizą rozwojem osobistym i staram sie rozwijać jak tylko mogę przez szkolenia, książki spotkanai z ciekawymi ludźmi żeby nie mylić, szkoły nigdy nie lubiał, dopiero, jak zaczęłam sie na własną rękę uczyć w sposów alternatywny to zobaczyłam jak to moze być fascynujące, np na takich warsztatach inerakcyjnych, gdzie ludzie gadają , robią ciekawe ćiwczenia itd
dzięki za propozycje

"Możesz uzdrowić swoje życie" brzmi obiecująco Masz może ebook?

Możecie się śmiać, ale ostatnio zrobiłam sobie takie proste ćwiczenie w czasie gdy miałam gorsze dni: przedzieliłam kartkę na pół po jednej stronie napisałam swoje zalety a po drugiej stronie wady (jeśli chodzi o wygląd), po środku coś nad czym mogę popracować (np. cera, włosy), na drugiej stronie podobnie, tyle że z cechami charakteru itp. O tej kartce własnie sobie przypomniałam, ale muszę ją wyciągnąć bo wtedy mi to pomogło się rozchmurzyć i zauważyć swoje atuty

Stary 2010-04-08, 13:44   #4371
astra85
Zakorzenienie

witajcie
oficjalnie juz moge powiedziec,ze bedzie wlosomaniak
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:47   #4372
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Po myciu, na mokre, odsączone ręcznikiem.
Ja mam z Pantene do fal i loków, odżywkę bez spłukiwania, na początku sprawdzała się świetnie, potem już nie, więc zaprzestałam używania.
Kiedyś miałam tę odżywkę. Jak jeszcze nie wiedziałam za wiele o testowaniu na zwierzętach Koszmarna była.

Obecnie z odżywek do włosów bez spłukiwania to polecam: Ziaje (zwłaszcza rycynowa i z pszenicy), Treatment Waksy i Lorysa bez spłukiwania do fal i loków. Jeszcze pewnie kilka innych mi pasowało, ale wyleciały mi z głowy.

A co do używania dyfuzora- ja odsączam wlosy ręcznikiem, wgniatam odżywkę bez spłukiwania, robię ręcznikowanie, po 10 minutach zdejmuję ręcznik- włosy są wtedy jeszcze mocno zbite w pasemka. I tak wkładam kilka skręconych pasm do dyfuzora, przyciskam go do skóry głowy i włączam suszarkę. Trochę kręcę dyfuzorem po drodze. Odstawiam jak dane pasemko jest już prawie suche.
Stary 2010-04-08, 13:53   #4373
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
witajcie
czyli mialas dobre przeczucie

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:54   #4374
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
witajcie
witaj
jak samopoczucie przyszłej mamy?

Stary 2010-04-08, 13:56   #4375
mika.z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
dzięki za propozycje

"Możesz uzdrowić swoje życie" brzmi obiecująco Masz może ebook?

Możecie się śmiać, ale ostatnio zrobiłam sobie takie proste ćwiczenie w czasie gdy miałam gorsze dni: przedzieliłam kartkę na pół po jednej stronie napisałam swoje zalety a po drugiej stronie wady (jeśli chodzi o wygląd), po środku coś nad czym mogę popracować (np. cera, włosy), na drugiej stronie podobnie, tyle że z cechami charakteru itp. O tej kartce własnie sobie przypomniałam, ale muszę ją wyciągnąć bo wtedy mi to pomogło się rozchmurzyć i zauważyć swoje atuty
mam wszystkie ebooki, zaraz Ci prześle tylko maila mi podaj
bardzo fajną wg mnie pracę zrobiłaś. Na ostatnim warsztacie pracowałam z rysunkiem, to było niesamowite. Trzebabyło siebie narysować, jak sie w danym momencie widzimy, co czujemy przedstawić symbolicznie i kolorami, wow! a potem codziennie dorysoowywaliśmy coś , co sie zmieniło na dant moment.

Frederick Perls
Stary 2010-04-08, 13:56   #4376
astra85
Zakorzenienie

przeczucie mialam dobre
dziekuje Asiulko czuje sie dobrze
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 14:07   #4377
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
witajcie
Gratulacje Duży już jest?

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 14:12   #4378
Magdzia94
Zakorzenienie

Znajoma też rodzi we wrześniu i tez będzie to chłopczyk

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 14:17   #4379
Narek
Zakorzenienie

Astra, gratulacje Żona mojego brata ciotecznego będzie rodzić lada dzień Taaaaki ogromny ma brzuch

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 14:24   #4380
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
witajcie

Super!

Przyszła Pani Magister
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości