|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Wymienię HP Elixir (17,5/50ml) na Flowerbomb edp, Allure lub Jimmy Choo
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zadomowienie
|
Szukam teraz:
Jimmy Choo AA Pivoine Magnifica ![]()
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
oddam:
dokładka John Galliano Parlez-Moi d’Amour 1,3ml Givenchy Organza First Light około 0,6 ml Jil Sander Jil Sensual około 1 ml Moschino Glamour Valentino edp 1,8 ml Fendi Fan di Fendi Kenzo L'Eau Par Kenzo Indigo Pour Femme Issey Miyake L’Eau d’Issey Florale YSL Opium Poesie de Chine – odlewka w atomku 1,5-2 /10 ml M. Micallef Note Vanille 1,1 ml Hermes 24 Faubourg 1,5 ml Demeter Blueberry Muffin ok. 1 ml Lancome Hypnose Elixir 1 ml Sean John Unforgivable Women 0,5 ml Jesus Del Pozo In Black (0,5 ml i 0,3 ml + niepełna miniaturka ) Pierre Cardin Ophelie 0,8 ml Christian Dior J’adore L’eau 0,4 ml Hugo Boss edt for woman 1,5 ml Christian Audigier, Ed Hardy Men 1,5 ml Davidoff Good Live for Men (kropleka na spróbowanie) Szukam: Chopard Wish Magical Nights La Perla Eclix Givenchy Ange ou Demon Le Secret Poesie D´un Parfum D´Hiver Juliette Has a Gun Lady Vengeance Juliette Has a Gun Miss Charming M. Micallef Night Aoud E. Lauder Beautiful Sheer L'Occitane Ruban d'Orange L'Occitane white Tea Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic Charles Jean Brosseau Violette Menthe Ghost Summer Flirt E. Arden Mediterranean oraz wszystko co mi wpadnie w oko
odlewki szukają nowego domu https://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=7025 Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2011-05-08 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-06-10 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
sama nie wiem
![]() ja mogę oddlać 10 ml Kenzo i 5 ml lolity lub na odwrót za 10 ml Chanel , ale też nie wiem ile chcesz Chanela oddać ![]() a szukasz klasycznej Lolity , czy L de lolita ? a Samsary małej próbki nie masz ? bo brakuje mi jej do szczęścia ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-05-08 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samsary niestety nie mam. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
link w podpisie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Perfume Lover
|
Szukam odlewek:
Benefit- Lee Lee Benefit- Eva Benefit- Caramella Bond no.9- Chinatown Bond no.9- Nuits de Noho Boucheron- Trouble Celine- Fever Creed- Virgin Islands Water Demeter- Thunderstorm Dior- stara Miss Dior Cherie Donna Karan- Black Cashmere Donna Karan- Labdanum Escada- Desire Me Escada- Escada Collection Escada- Into the Blue Escada- Miniaturki lub odlewki róznych limitowanek Estee Lauder- Pleasures Delight Escada- Into the Blue Helena Rubinstein- Wanted Isabey- Fleur Nocturne Isabey- Gardenia Issey Miyake- Fleur de Bois- oddam wiele! Kenzo- Jungle Tiger Kenzo- Le Monde est Beau- oddam wiele! Kenzo- Pour Homme La Perla- Je t'aime Molinard- Nirmala Parfumerie Generale- Cadjmere Robert Piguet- Fracas Thierry Mugler- Rózne wersje Angel i Alien Sunessence Thierry Mugler- Alien Tom Ford- Tobacco Vanille- oddam wiele Tom Ford- White Patchouli Oddam: Annick Goutal- Mandragore EDT 35/50ml Elisabeth Arden- Green Tea. Mam 30/100 i ok 11/15 Tesori D'oriente Africa 5ml Próbki: CDG- Laurel ok 0,7ml Chopard- Mira Bai- 1ml Comptois Sud Pacifique- Matin Calin (na sprobowanie) Dior- Miss Dior Cherie L'Eau EDT- 2ml Dolce& Gabbana Woman (tzw Red Cup) 1,7ml Etro- Messe de Minuit 1ml Frederick Malle- Musk Ravageur- 0,2 ml I coloniali Spirit of Africa- Hawa EDT 1ml Issey Miyake- A scent 0,5ml Hermes- Kelly Caleche-1,8ml Nina Ricci- Ricci Ricci EDP 2ml Parfumers Apprentice- Cashmeran 1,7ml Profumum Roma- Acqua di sale 0,7 ml Thierry Mugler- Angel Innocent 2,5ml x2 Serge Lutens- Feminite du Bois- 2ml Yves Rocher- Naturelle (nawilzana chusteczka) Yves Rocher- Comme Une Evidence (nawilzana chusteczka) Yves Saint Laurent- Opium EDT 2ml Mogę zrobić odlewki (do 11ml) i próbki do 2,5ml: Bijan EDP Currara- Touch & Die Escada- Margaretha Ley Estee Lauder- Private Collection Tuberose Gardenia L'Artisan- L'eau D'Ambre Lolita Lempicka EDT Miss Sixty- Rock Muse Nina Ricci- Les Belles Delices d'epices (zólta kupa w koronie) Toni Gard- Woman EDP Serge Lutens- Ambre Sultan EDP The Body Shop- Pink Pepper EDP YSL- Opium EDT (stara wersja) Yves Rocher- Kokos
[B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 Edytowane przez beyza Czas edycji: 2011-05-08 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
CB IHP Just Breathe 9/10
Fendi Esprit d'ete 4ml Kenzo Le Monde 2ml zabierzcie ode mnie te ostatki ![]() szukam Zagorsk
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chętnie przygarnę Tuberose Gardenia Lauder |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
interesowałyby mnie powyższe. Z Twoich szukanych mam te pozostawione, z czego wszystko w max. samplerkowych ilościach (a TV najchętniej próbkowych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Perfume Lover
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;26804511]beyzo mogę sie podzielić odlewką Angel Sunessence Blue Lagon
chętnie przygarnę Tuberose Gardenia Lauder[/QUOTE] Witam a ile byś chciała TG? Cytat:
![]()
![]() |
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Perfume Lover
|
Ajjjj, ale ja w ogłoszeniu napisałam, że szukam Sunessence. Za ogródkowe niestety dziękuję
#4368 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A podoba Ci się coś jeszcze u mnie? Jeśli nie to może mogłoby być tak: BC - sampler 2,5ml TV - sampler 2ml ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Rozeznanie
|
Szukam Jo Malone Pomergranate Noir do szybkiego testu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Szukam Jesus Del Pozo Duende, przygarnę również Esencie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję Crescent Row Benefit "Garden of Good & Eva" oraz Carthusia Mediterraneo
![]()
![]() |
#4373 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
![]() Lalique, Perles 2ml Givenchy, Organza Indecence 1-5ml
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Guerlain Lover
|
Lista próbek (pytać o pojemności, bo różnie z tym bywa...):
Make me wonder Avon Belive Britney Spears Make me smile Avon Black Cashmere nowe Flowerparty YR (możliwa odlewka) Prada edp Ceremony Norma Kamali Signature Scent Costume National Timbuktu L'Artisan Chance edp (możliwa odlewka) In Two Peony (możliwa odlewka) Stella edp (możliwa odlewa) czekam na propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-06-10 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Rozpaczliwie poszukuję w każdej ilości:
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co masz do wymiany?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię poniższe zapachy:
Próbki: - V Valentino (f) ok. 1,8 ml - Smok edp 0,9 ml (r) - Promesse Cacharel ok. 1 ml (r) - Valentino V Ete 2 ml (f) - Gloria Vanderbilt Love for Love ok. 1,5 ml (r) - Ralph Lauren Rocks 1 ml (f) - Oilily Muse 2 ml - Naomi by N. Campbell 0,8 ml (f) - Czech&Speake Neroli 0,6 ml (f) - Czech&Speake Citrus Paradisi 0,7 ml (f) - L'Artisan Ananas Fizz 0,8 ml (r) - M. Micallef Automne 0,6 ml (r) Odlewki: - Agent Provocateur 2-2,5/5 ml - Balmya edp do 10 ml - Etro Messe de Minuit 2,5 ml samplerek - Guerlain Shalimar Perfum Initial 5 ml minus 1 psik testowy Miniaturki: -Lanvin Rumeur 5 ml delikatnie przetestowana - A. McQueen MyQueen 4,5/5 ml
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2011-05-12 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.