|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Hej dziewczyny.
Co tam slychac? Rumba pozazdroscic Ci tylko a gdzie dokładnie jestes?Co do zazdrości, u nas też raczej jej nie ma. Przynajmniej żadne z nas nie okazuje jej aż tak. Chociaż ostatnio TŻ stwierdził, ze jest zazdrosny jak sie w ogródku rozbieram i opalam Wiecie co dziewczyny chyba jestem w ciąży. W prawdzie do @ jeszcze tydzień mi został ale coś czuje, ze w ogóle nie przyjdzie. Na dodatek co sie zdenerwuje to tak mnie żołądek boli, ze ledwo da sie wytrzymac
|
|
|
|
#4352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
vonka to chyba dobrze, prawda?
Bo z tego co pamiętam, to chyba staracie się o dziecko?
|
|
|
|
#4354 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Rumba88 Czas edycji: 2013-12-01 o 00:44 |
|
|
|
#4355 |
|
Raczkowanie
|
U nas to jest tak, ze jakis czas temu owszem staraliśmy sie. Ale od pewnego czasu trochę sobie odpuściliśmy bo za duże ciśnienie z tym bylo(rodzice itd) a jak kupiłam sukienkę to coś mi sie zdaje, ze wyszlo tym razem. A uczucia mieszane
bede najwyzej sukienkę przerabiac
|
|
|
|
#4356 |
|
Raczkowanie
|
Vonka7 - trzymam kciuki aby to była ciąża
ja ze swoją się zorientowałam tydzień przed planowaną miesiączką. Intuicja jednak nie zawodzi jeśli chodzi o te sprawy![]() Rumba zazdroszczę pobytu w Stanach ![]() U nas scen zazdrości nie ma, TŻ się kamufluje z okazywaniem uczuć a tak na poważnie to od samego początku mielismy do siebie duże zaufanie, gdyż TŻ był w innym mieście w jednostce, potem zamieszkaliśmy razem, ale po roku wybył na półroczny kurs i widywaliśmy się w weekendy tylko albo i nie. Więc chcąc być razem i pielęgnować związek, trzeba było fochy odstawić na bok i dorosnąć. Udało się
|
|
|
|
#4357 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewuchy
![]() Nic z tego, dzisiaj dostałam okres. dorrissek jak się czujesz, który to już tc? My z TŻem mamy prawie, ze identyczna sytuację więc może i dlatego u nas nie widać tej zazdrości
|
|
|
|
#4358 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aktualnie 13 tc, czuję się bardzo dobrze, w zasadzie przez krótki czas (ok 7-8 tc) miałam mdłości, ale słabe. Jestem po usg prenatalnym, wygląda, że wszystko jest w porządku, czekam tylko na wyniki badań z krwi. Małe rozwija się prawidłowo, baraszkuje w brzuszku na całego, choć jeszcze tego nie czuję Zachcianek ciążowych typu śledź z dżemem nie mam mam natomiast na okrągło chęć na owoce i warzywa, opycham się nimi na całego i jak na razie to jestem 1 kg na plusie w porównaniu z wagą z przed ciąży.
|
|
|
|
|
#4360 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
coś czuje, że bedziesz mamusią tylko z "brzuszkiem"
|
||
|
|
|
#4361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takie przecież moje zadanie |
|
|
|
|
#4362 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co, to powiedzenie, ze z rodzina najlepiej na zdjęciu to jednak prawda
moja inteligentna siostra wczoraj wypomniala mi, ze nadal mieszkam z rodzicami i zapowiedziała, ze razem ze swoim równie przemiłym chłopakiem nie beda wydawać kasy na nasze wesele i oddadzą nam zaproszenie. On podobno wpadł na taki pomysl szybciej. Wszystko potrafi mi spieprzyc samolubna . . . Wszystkiego mi sie odechcialo a jak on przyjeżdża to tacy milutcy. Mam dość i szczerze nie chce miec z nią nic wspólnego. Tak sie nie zachowuje rodzona siostra
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad. zazdrości to TŻ mawia "kontrola najwyższą formą zaufania" ale nie bardzo się tym przejmuje, nie daje mi powodów do zazdrości, ja jemu też nie. A prawdę mówiąc, w męskim gronie nasłuchają się różnych historii, zwłaszcza jak wyjadą, to nie dziwię się że potem się zastanawiają...
|
|
|
#4364 |
|
Raczkowanie
|
Non stop o coś jej chodzi od czasu kiedy TŻ dostal sie do wojska. Najpierw, ze nauczy się pastowania butów itd, pozniej ze mam sie juz wyprowadzać, jeszcze bylo gadanie, ze za jej podatki on to wszystko ma, a teraz sie czepia do naszego ślubu i wesela. Robimy je za własne pieniądze ale wszystko musi skrytykować. Nawet byla tak samolubna,ze powiedziala mi ze sukienka jest jak firana. Na moje jest po prostu zazdrosna i jesli mnie nie przeprosi to nie chce jej widzieć bo zepsuje mi tylko ten dzien
Edytowane przez vonka7 Czas edycji: 2013-06-27 o 19:06 |
|
|
|
#4365 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4366 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było
Vonka, przykro mi z powodu siostry, faktycznie jak taka wredna to nie ma co ale przykro... no ale do zgody trzeba dwojga. Niestety mojej mamy siostra była taka potyrpana i od 15 lat nie mamy z nią kontaktu, no ale chyba mojej mamie z tym lepiej Vonka skąd się domyślałaś, że jesteś w ciąży ? Ja tam się dowiedziałam jak miałam dwie kreski na teście, nic tego wcześniej nie zapowiedało, a potem do 6 tyg. to tylko miałam ochote ciągle na ogórki kiszone i kapustę kiszoną Nie martw się, będzie dobrze P.S. byłaś u gina? robiłaś sobie jakieś badania? Rumba normalnie z zawiści to Cię uduszę Teraz to przy dziecku nie mamy szans, a do tego zaprzysięgłam sobie że dopuki nie zniosą wiz to moja noga tam nie postanie Ale jak kiedyś zniosą to sobie z tż objedziemy całe stany na motorze ![]() A u mnie cały tydzień zimny i deszczowy, szkoda bo troszkę byśmy nadrobili z tż zaległości wypoczynkowych tzn. zalew, rowery... bo tyle co tż nie było bo zaliczył dwa poligony... no ale oczywiście pewnie się pojawi piękne słonko od poniedziałku bo tż czeka 3-tygodniowy poligon więc kochane szykujcie letnie kiecki, japonki i okulary przeciwsłoneczne
![]() Edytowane przez Karola82 Czas edycji: 2013-06-28 o 14:19 |
|
|
|
#4367 |
|
Wtajemniczenie
|
vonka trzymaj sie
a siostra ewidentnie zazdrosna. beznadziejne sytuacja powinna cię wspierac a nie jeszcze dobijac.. u mnie pogoda od jakies tyg sie zrabala. przez 3 dni non stop wlasciwie lalo. teraz od 2 dni w miare sie rozpogodzilo ale co z tego jesk jest srednio 16 stopni.. no LATO idealne nie ma co
|
#4368 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
najbardziej boli mnie to, ze w Was mam więcej wsparcia niż we własnej siostrze a przecież nawet mnie nie znacie. karola nie jestem w ciąży jednak. Dostałam okres. Nas po prostu poniosło akurat w plodne dni, do tego zle sie czułam ale to moglobyc spowodowane upałami. Pomyliłam sie po prostu
|
|
|
|
#4369 |
|
Raczkowanie
|
vonka7 przykro mi z powodu siostry, faktycznie nieładnie się zachowała tym bardziej, iż uważam że ślub w rodzinie to taka okazja że się chowa swoje przykrości pretensje to kieszeni i się idzie radować razem z rodziną. Postaraj sie tym nie przejmować, w końcu tp Wasz dzień i nikt nie ma prawa Wam go popsuć. Jeżeli chodzi o sukienkę to nie każdemu się musi podobać to Ty masz się w niej czuć pięknie. Jeżeli chodzi o zazdrość w naszym związku to jest dziwna
Ja o TŻ nie jestem w ogóle zazdrosna - może dlatego że w tym względzie ufam mu całkowicie. Fakt faktem poleci mi oko za spódniczką gdy idziemy razem, ale nie robi tego bez szczelnie tylko dyskretnie, a że to facet więc uważam że ma zdrowy odruch.Jak ktoś jest ładny to dlaczego ma na zwrócić uwagi? Miło się patrzy na ładnych ludzi- taka jest prawda. Zresztą ja sama nieraz zwrócę uwagę na ładną dziewczynę przechodzącą obok albo fajnie ubraną. A jeżeli chodzi o TŻ to onteż nie bywa zazdrosny o przechodniów czy gapienie się na mnie, albo też jak mnie jakiś facet zaczepi. Nawet jak byliśmy na imprezie od niego z pracy i sporo czasu spędziłam z jego kolegami - też nic nie powiedział, nawet stwierdził że jest dumny że to on mnie ma a nie jego koledzy- wredna świnka z niego .Zazdrość w jego wykonaniu mogę doświadczyć w stosunku do moich kolegów, jak z nimi rozmawiam itp. i to dlatego że do kolegów wytworzyłam jakąś więź emocjonalną i jak on twierdzi że u kobiety ta więź prowadzić może do złych działań.
|
|
|
|
#4370 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was moje kochane
![]() Właśnie rozpoczęłam urlop Ogólnie nawet mniej się kłócimy i nie miewamy już cichych dni Oj ale mnie wzięło, teraz Wam będę tu smęcić Co do mojej siostry: boli jak cholera ale postanowiłam się nie przejmować, nie chcę sobie tego czasu psuć. Staram się spędzać w domu jak najmniej czasu i nie odzywać za dużo. W związku ze ślubem mam kilka rzeczy na głowie, które świetnie zajmują mi czas. Muszę się Wam jeszcze pochwalić, że moja waga nadal leci w dół teraz jeszcze muszę się trochę opalić i jestem gotowa
|
|
|
|
#4371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do kolegów to chyba się nie dziwię, w zasadzie to raczej rzadko się zdarza przyjaźń faceta z kobietą bez żadnych podtekstów. Choć sama mam dobrych przyjaciół, z którymi łączą mnie relacje czysto przyjacielskie, nie ma obawy że jakiś gest zostanie zrozumiany nie tak jak należy, TŻ ich zna i lubi, zazdrosny nie jest bo wie że nie ma powodu ![]() Cytat:
![]() A siostrą się nie przejmuj, boli że jedna z bliższych osób tak się zachowuje, ale trudno. Olej ją i nie pozwól sobie zepsuć najpiękniejszego dnia!
|
|
|
#4372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do siostry. Nie chcę juz o tym myśleć. Do ślubu zostały tylko dwa miesiące i jakoś przeżyje ten czas, a później do widzenia jadę do męża ![]() A jak tam maluszki ? Jak Ty się czujesz młoda mamo?
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Raczkowanie
|
Vonka dużo zostało Ci jeszcze spraw do załatwienia w związku ze ślubem?
Ja wczoraj zaczęłam sprzątanie przed chrzcinowe- w końcu pozostało tylko parę dni i mam nadzieje że zdążę. Połowę okien umyłam została druga połowa. Stwierdziłam iż rozłożymy duży basen dla dzieci w ogrodzie bo podobno ma być gorąco. |
|
|
|
#4374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że nie zostało tak dużo ![]() A pytałam jak maleństwo ma na imię? I pomysł z basenem bardzo fajny
|
|
|
|
|
#4375 |
|
Raczkowanie
|
Vonka mała ma na imię Marysia.
To została Wam jedynie kosmetyka. |
|
|
|
#4376 |
|
Raczkowanie
|
Termin mam już zaklepany u kosmetyczki i u fryzjera tylko nie wiem czy będę miała czas na próbne.
TŻowi przenieśli urlop z 5 sierpnia na 24 lipca i wracać będzie tydzień przed ślubem do pracy Coś Nam wszystko pod górkę idzie przed tym ślubem |
|
|
|
#4377 |
|
Rozeznanie
|
Vonka, ale może się tż przecież ubiegać o okolicznościowy z okazji ślubu
W KP są niby 2 dni, które przysługują na tą okoliczność, ale Wojsko ma jakieś inne tam przepisy i mój tż wnioskował o 5 dni i tyle dostał
|
|
#4378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, wybaczcie, że tak dawno nie pisałam, ale przygotowywałam się do egzaminu na prawo jazdy , który miałam wczoraj i .... ZDAŁAM
ale sie ciesze, strasznieeee. nic mnie nie zdenerwuje teraz. jedynie co, to musze na nie teraz czekac jakies 3 tygodnie, moze troche mniej......... Edytowane przez loveemptypeople Czas edycji: 2013-07-06 o 18:26 |
|
|
|
#4380 |
|
Raczkowanie
|
jak ja nienawidze wojska. to jest przedszkole dla dorosłych. jak można dawać dorosłym ludziom "kary" ?? to mogliby po premii lecieć, a nie, że kary dają w postaci służb
3 w tygodniu. ludzie są nienormalni. ja☠☠☠☠☠☠☠e.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

a gdzie dokładnie jestes?

Bo z tego co pamiętam, to chyba staracie się o dziecko?

a tak na poważnie to od samego początku mielismy do siebie duże zaufanie, gdyż TŻ był w innym mieście w jednostce, potem zamieszkaliśmy razem, ale po roku wybył na półroczny kurs i widywaliśmy się w weekendy tylko albo i nie. Więc chcąc być razem i pielęgnować związek, trzeba było fochy odstawić na bok i dorosnąć. Udało się 

Ja tam się dowiedziałam jak miałam dwie kreski na teście, nic tego wcześniej nie zapowiedało, a potem do 6 tyg. to tylko miałam ochote ciągle na ogórki kiszone i kapustę kiszoną
Ale jak kiedyś zniosą to sobie z tż objedziemy całe stany na motorze