|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
GRATULACJE DLA MAMUSIEK
![]() A wy dziewczyny nie panikujcie... na każdego przyjdzie odpowiednia pora, nie ma co się stresować na zapas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
jusdan
super wiesci o hgb ![]() ola trzymam kciuki ![]() no to dzisiaj wizytowo u nas, bede czekac na relacje ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- hej basienka ![]() ![]()
#4353 |
Zakorzenienie
|
Itakasia wiem wiem wiem... zostawiłam telefon na ładowaniu i wzięłam się za załatwianie spraw. Bo wróciliśmy z weekendu na ośrodku, ale wracamy tam dzisiaj... i będziemy do środy/czwartku zobaczymy jak pogoda dopisze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Wtajemniczenie
|
jejuś Jaki śliczny synuś Basi!!! I wcale nie wygląda na maluśkiego i te rurki.. Mam nadzijeę ze szybko dojdzie do siebie!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Nospa pomogła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | ||
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
Cytat:
i narobilas mi smaka na jakies ciacho jak pojade po pieczywo to musze kon iecznie sobie jakies kupic ![]() Cytat:
sliczne i bukiet naprawde pokazny a sukienke pamietam jak na poczatku ciazy kupilas w h&m'ie chyba tak? kochana bo chca czy nie chcac niedlugo urodzisz :P a mi z tych emocji sie dzisiaj snilo ze urodzilam ale coreczke i wazyla 3100g ![]() hd sliczny brzus i jak zawsze poraza okazaloscia ![]() vette widzialam fotki na nk super! no i jestem pod wrazeniem bo wkoncu po 3tyg oczekiwania doszedl do mnie krem na rozstepy ![]() ![]()
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
hd
fajnie ze jest lepiej ![]() u nas niebo poszarzalo bo upalnym poranku, przyszedl wiatr i pewnie za chwile bedzie padac, ale mi to nie przeszkadza
#4358 |
Zakorzenienie
|
a u mnie straaaasznie gorąco uff....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
anoxa
teraz mnie zdolowalas tym psem ![]() ![]()
#4360 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! 2 dni mnie nie było a tu takie jaja!!!!
Algiuen, basia serdeczne gratulacje!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja juz spakowana ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Rozeznanie
|
Slicznie wygladasz. Bardzo ladnie Ci w czerwonym.
Ja bralam magnez jeszcze, bardzo bolal mnie brzuch, nie moglam sie schylic. Przeszlo mi.
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglada na to, ze sie zarazilam panika porodowa siedze i tylko patrze czy mnie brzuch nie boli i czy nie twardnieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |||||
Rozeznanie
|
Raz jeszcze gratulacje dla rodzicow naszej pierwszej forumowej parki
![]() Ja dzis bede miala sos chinski (z Pudliszek :P) i do tego podsmaze piers z kurczaka i brazowy ryż... Maż dzis pojechal na targi do Poznania i nie chce mi się dla siebie wymyślać ![]() aaa no i mam caly sloik ogorkow malosolnych ![]() ![]() ![]() komu ogóra? ![]() kobieto i po co to pisalas :P teraz mi się chce :P Cytat:
moze pojde dzis do H&Mu popatrzeć na sukienki - tak mi sie ta czerwona Ani spodobala, że moze coś wypatrzę ![]() Cytat:
no i Gaba ma piękny portret ![]() Cytat:
![]() sliczne zdjęcia, będą piękną pamiatką muszę mojego Męża namowić zebysmy sobie też jakieś zrobili żeby potem mieć dla Maleństwa na pamiątkę ![]() Cytat:
![]() ![]() moze to przypadek, bo np. bawiąc się znim pociągneła go za mocno i psiaka zabolalo ![]() chcialabym, zeby tak bylo - bo nie wyobrazam sobie zeby pies startował do dziecka z zebami ![]() co jedna to ladniejsze zdjęcia, no ![]() no i sukienka bosska! Cytat:
![]() a dzis na spacerze mojego psiaka zaatakował.. kot sąsiadów! ![]() czesto widzę jak siedzi w krzakach jak spacerujemy sobie, moja sunia go olewa kompletnie - a dzis kocisko wyskoczyło na niego sycząc w pozycji na Spidermena ![]() szkoda, ze nikt tego nie filmował bo do Smiechu Warte by sie nadalo - az przechodnie się zatrzymali i się śmiali dodam, że moja sunia jakies 35 kilo żywej wagi a kocisko max 3 ![]() a susa dała takiego uciekając że mało mi ręki nie wyrwała ze smyczą - rekord w skoku w dal murowany ![]() jadę zaraz do hurtowni z rzeczami dla maluszków w poszukiwaniu materaca do łóżeczka i pościeli, trzymajcie kciuki za udane zakupy ![]()
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis chyba saltke zmowie lub obiadek zeby mi przywiezli, nie che mi sie nic gotowac dzisiaj
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
anoxa, pilotka
zapraszam na ciacho ![]() pilotka ja tez sobie nie wyobrazam, Marysia mowi ze chciala zeby dal jej łape, nie wiem jak to wygladalo. tak czy inaczej ja chce zeby on w takich sytuacjach uciekal przed dziecmi a nie pokazywal zeby. moje dziecko jest bardzo chude wiec zebami chwycil cala raczke. ale nie przebil skory. miala zarysowana skore bo sie wystraszyla i i chciala wyrwac reke
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam lagodnego kundelka, warknol na mnie moze raz jak go za ogon mocno pociagnelam tak to nic mi nie zrobil, ale mialam tez spaniera a to juz normalnie wariat, warczal caly czas...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Rozeznanie
|
witam mamusie
![]() Basiu i Augulentin--gratuluje serdecznie!!! zazdroszcze oczywiście iii na widok fotek łzy pociekły mi ogromne ![]() ![]() u nas wszystko dobrze, mała wierci się czas do wizyty odliczam-- mam na 18.06 ostatnie usg....potem już jej powiedziałam, że na żywo się za kilka tygodni zobaczymy ![]() ![]() hd,vette,aniu--piękne mamusie z WAS....... ![]() ![]() kciuki trzymam za dzisiejsze wizyty!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Rozeznanie
|
To niesamowite, że mamy już dwoje wątkowych dzieciaczków!
GRATULUJĘ SZCZĘŚLIWYM MAMUSIOM. Ale macie fajnie, że możecie tulić już dwoje dzieci. Ja mam jeszcze 2 miesiące... Wydaje się wieczność. Hd, gdzie byłaś? Pięknie tam jest. A Ty wygladasz jak zawsze kwitnąco. Ania22, super fotki, brzuszek włosy i sukienka ![]() Ja wczoraj byłam obejrzeć toruńską porodówkę. Wygląda naprawdę dobrze. Problem jest tylko wtedy, gdy jest dużo porodów, bo wtedy trafia się tam w ostatniej chwili, a wcześniej leży sie na sali przedporodowej... Poznałam położną, z którą będę rodzić i pogadałam o tym, co nasz czeka... A potem byłam wykończona, bolała mnie głowa i było mi słabo. Chyba podświadomie dużo nerwów mnie kosztowała ta wizyta... |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
ja tez od nowa spakowala torbe do szpitala dla siebie jeszcze zamierzam dzisiaj malego spakowac ale czekam bo nastawilam jeszcze biale pranie co ostatnio mu pokupowalam bodziaki na 68 i spioszki na 56 bo chce je do szpitala zabrac
jejku dziewczyny jest mi tak goraco ze pot po d...ie cieknie ale ida chmurki moze troche popada bo normalnie nie wyrabiam a chcialam jeszcze posprzatac w domu i zrobic prasowanie bo nie pisalam wam ale ostatnio babcia zabrala mnie do lumpka i kupila malemu ubranka ja wybieralam naprawde za grosze a fajne niektore sa jak poprasuje zrobie fotki ogolnie zaczynam miec tyle ubranek ze przestaja sie miescic ![]() niezawsze sciagalas to wszystko z kolyski i pralas? bo ja chciala bym to zrobic a nie wiem czy sie da i w sumie mialam na meza czekac ale jakos sie wystrachalam i chciala bym to teraz zrobic ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- a i trzymam dziewczyny kciuki za wasze wizyty! ja mam w srode udalo mi sie umowic
#4373 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Zadomowienie
|
basia - na zdjęciach Oskarek nie wygląda na wcześniaka, śliczny chłopczyk
![]() itakasia to faktycznie masz mase jedzonka, do wyboru do koloru hd2005 - no sam brzucholek, dziwię się, że możesz siedzieć, bo wygląda jakby wbijał się w żebra, on już nie urośnie, to chyba nie możliwe, a wyglądasz ślicznie vette - śliczny brzusio aniaa22 - też śliczny brzusio i ten bukiet ![]() Cytat:
wczoraj jak było tak gorąco to puchłam, więc dzisiejsza pogoda mi nawet na rękę ja już ubranek dla siebie nie planuję kupować do rozwiązania, chciałabym za tydzień urodzić i zapinać swoje spodenki i spódniczki ... mój Kubuś ma okres aktywności od 23 do 2-3 w nocy, dzisiaj do 3 nie spałam, nie da się, mały słonik prostował nóżki i wypinał pupkę. Rano tylko wysłałam syna do szkoły i z powrotem do wyrka Edytowane przez olakola Czas edycji: 2010-06-07 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
bardzo wam dziekuje dziewczyny za mile slowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Rozeznanie
|
Z powodu remontu ostatni raz tu byłam we czwartek dzisiaj postanowiłam że jakimś cudem podepnę sobie internet -wchodzę sobie na wizaż myslę sobie- ciekawe czy któraś się już rozpoakowała a tutaj taka niespodzianka
![]() MAMUŚKOM SERDECZNIE GRATULUJĘ !!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malowanie paznokci u nóg graniczy z cudem ![]() Mały w zeszłym tygodniu ważył 1740g więc jeszcze urośnie... Nie wiem jakim cudem brzuch mi się jeszcze powiększy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zadomowienie
|
Mamusie mam pytanie czy wam też już brzuchy się obniżyły bo mnie jakieś parę dni temu brzuch bardzo oopadł, od początku miałam go nisko ale teraz to juz wogóle jest nisko?!
#4380 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() wciąż myślę o mamuśkach rozpakowanych...... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.