|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Dzień dobry.
Nie było mnie cały weekend, ale w sumie udał się. ![]() Idę Was nadrabiać.
|
|
#4352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ona to dopiero była kibicem jak tylko zdała egzamin na prawko to pojechałyśmy do Ostrołęki (rodzinnego miasta Gołasia) zapalić znicz na jego grobie i obejrzeć halę sportową jego imienia... Niesamowite wspomnienia... szkoda że już nie mam z nią takiego kontaktu... nie raz strasznie mi jej brakuje...A zaraz jadę z TŻ do Inowrocławia obkupić się do Bydgoszczy |
|
|
|
|
#4354 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny zanim was nadrobie to mam takie pytanko...
Kupiłam BP i wczoraj jej użyłam pierwszy raz, musiałam ukształtować te nakładki no i tu problem się pojawił Jak je uformowałyście do waszych zębów? Bo ja to dociskałam no i góra wyszła jeszcze jakoś, ale dół cały czas mi wypada No i mam wrażenie, że jak już nałoże żel do nich i włoże ją na zęby to wydaje mi się, że moja ślina wypłukuje ten żel i wszystko pojawia się w moich ustach, a nie na zębach
|
|
#4355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() magne śliczne masz te szare botki. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ps. Na razie tyle Was udało mi się nadrobić.
|
|
|
#4356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj mnie głowa strasznie boli,ale mimo wszystko postanowiłam sobie zrobić porządne domowe SPA
|
|
|
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki
Jaki dzisiaj brzydki dzień Niedość, że pogoda deszczowa to jeszcze od rana strasznie źle się czułam, myślałam że padnę w szkole i przez to na dodatek sprawdziany kiepsko mi poszły O Bożeee nienawidzę poniedziałków
|
#4359 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nienawidzę poniedziałków
![]() Pisałam dzisiaj spr z angielskiego i chemii i o ile ten pierwszy poszedł mi ok, to co do drugiego hmm.. ![]() U mnie też ponuro i deszczowo, spaaać mi się chce
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba każdy nie lubi takiej pogody.
Ja byłam dzisiaj na dworze z 3h to powiem, że miałam dość i marudna się trochę stałam. Zimno, mokro i w ogóle, ale trzeba to jakoś przetrwać. ![]() _Alessandra takiego Tż. to tylko pozazdrościć.
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
nie bylo mnie tu pare tyg i dopiero znalazlam watek . ... sporo mam do nadrobienia . zaraz jak tylko tz wyjdzie do pracy zabieram sie za siebie tzn . mam w planie maseczke na twarz i na wlosy , moze cos ze stopami . trzeba korzystac z relaksu i odpoczynku na wolnym
|
|
|
|
#4362 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
ja równiez nienawidze poniedziałków, zwłaszcza że takie mega nudne zajęcia mam ;/ no i na dodatek zaraziłam swojego tż, ja wyzdrowiałam a on biedaczek chory... no a same wiecie jak faceci przezywają chorobę ;p rano jak mnie wiózł na zajęcia to się w ogóle nie odzywał bo go gardło boli, mine miał jak by go katowali no ale przynajmniej wie co ja przezywałam przez ostatnie dni, bo ze mnie się nabijał że przez gardło w domu siedzę heh ale oczywiście nie życzyłam mu tego i mógł mnie nie całować oczywiście co by za dużo się nie zachwycać, dziś kiedy to trzeba było wyjść do ludzi moja cera oczywiście nie była już taka idealna... ehh a jutro mam do ortodonty, oby mi nic nie wycinał ani nie piłował _Alessandra oj tak kumple tż też czasem potrafią humor poprawić ostatnio jak poszliśmy ekipą do clubu no po prostu nie mogłam się natańczyć, no i wyskoczyliśmy na scenę, jak zaczęłam tańczyć to jeden kumpel do mojego Tż "powiedz jej, nich już tak nie tańczy bo mi szkoda", i potem mi na ucho"proszę nie tańcz już tak" ![]() hanamici najważniejsze jest to że zdajecie sobię sprawę że jest coś nie tak i chcecie walczyć o związek myślę że wszystko się poukłada... ja to ze swoim Tż przez pierwsze półtora roku w ogóle się o nic dosłownie nie kłóciliśmy a ni nie sprzeczaliśmy co było dla nas nawet dziwne ;p jakoś tak zbyt kolorowo, zresztą ogólnie kłótnie teraz zdarzają się nam sporadycznie, może też dlatego że ja nie uznaje kłótni jako sposobu na rozwiązanie problemu, zwykle jak coś jest nie tak to po prostu wole szczerze pogadać, wydaje mi się że w ten sposób Tż i ja bardziej zrozumiemy że np robimy cos nie tak, a niżeli powiedzieć coś w nerwach niepotrzebnego. pettiteAngel ja bym sobie odpuściła tego gościa, skoro na spotkanie się umówił i nie przyszedł... on zawalił, więc jeśli będzie mu zależało to sie odezwie, nie narzucaj się niech on się postara
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu dziś cisza...
ja idę sie poczuczyc jescze coś i potem jakieś spamowanko miłego wieczorku
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś tylko podstawy plus mgiełka radical na skalp, olejek rycynowy (jako maseczka) na buzię
![]() nie wiem co z włosami zrobić na wyjście do klubu..
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam ochotę na zmianę koloru włosów i grzywki. Może macie jakieś ciekawe pomysły?
|
|
#4368 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?marzy mi się taki ![]() grzywkę zostaw taką jak masz, tylko trochę skróć, żeby nie wychodziła za brwi
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam.
![]() W sumie grzywkę teraz daje na bok i mam troszkę dłuższą, ale jakoś dziwnie się czuje, a co do koloru z 2009 to od 2,5 roku na taki farbuję i za każdym razem mi się podoba, ale tak się zastanawiałam, czy czegoś nie zmienić.
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje.
W sumie teraz zapuściłam tą grzywkę, ale chyba wrócę do takiej, jaka jest na zdjęciach. ![]() edit.: w sumie to chciałam zapuścić, bo włosy kręcą mi się, jak jest wilgotno i pada. Nic na nie, nie działa. ;/
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2010-09-27 o 19:54 |
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi ktoś pomoże ?jak wyprostuje moje falowane włosy, to na pewno się pokręcą w klubie ![]() hm może dodam jutro zdjęcie w spiętych
|
|
|
|
|
#4374 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() np jak wybieram się w pt do klubu w to myje włosy w czwartek wieczorem, prostuję je, rano się budzę są proste, ale dla zasady doprasowuję je jeszcze raz tak z grubsza po południu i już zostają proste do następnego mycia i nawet impreza ich nie ruszy, a miałam włosy kręcone
|
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?a może zostawić kręcone..? ale problem |
|
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Kochane
Miałam wczoraj Was nadrobić, ale pół dnia spędziłam z Tż'em, a drugie pół na nauce i zadaniach + szukania duużo, bo musiały być min.3 źródła Dzisiaj pogoda taka tragiczna - szaruga, zimno, deszcz leje non stop , ale poprawiłam sobie humorek u mojej fryzjerki kochanej Najpierw zrobiła mi kawusię i ciasteczka , a sama zrobiła sobie mini przerwę na obiadokolację i posiedziałyśmy i pogadałyśmy - a gadać to my duuużo gadamy, na przeróżne tematy Ale i tak ten efekt lekkiego push-up'a jest, za co jestem mega wdzięczna I wycieniowała trochę, tak żeby ładnie "schodziły" od grzywki. Nie wiem, też tak macie, że najbardziej u fryzjera lubicie mycie głowy, nakładanie odżywki i ten taki masażyk ?? Tak lubię włosy po fryzjerze - mięciutkie, odżywione , błyszczące Ogólnie pytałam się jej o jakieś tabletki do włosów i pierwsze co mi powiedziała, to żebym nawet nie myślała o skrzypie do łykania, bo co rusz przychodzą do niej klientki, które je brały i włosy to im garściami wychodzą I, że tak naprawdę najbardziej skuteczne są zestawy witamin, i one najbardziej pomagają. Był też akurat przedstawiciel handlowy jednej z firm, od których zamawiają produkty do włosów i jak on mi zapodał cenę, to myślałam, że z krzesła spadnę ! Spodziewałam się czegoś min. od 80 zł w górę, a on mi wyskakuje z miksem olejowym do odżywiania włosów, wzmacniania itd. który ich nie obciąża itd.(bo słyszał wszystko jak rozmawiałam z Paulinką-tą fryzjerką- o moich kłaczkach) - 20 zł !! Albo 12 ampułek z jakiejś kuracji nie wiem jak on to nazwał, kurczę, ale jakaś taka silna kuracja odżywcza czy coś w tym rodzaju, to za każdą ampułkę 5zł czyli wychodzi 60 no więc taniutko jak na fryzjerskie kosmetyki! I Paulinka właśnie mówiła, że stosowała ją i już po 1 serii widziała zdecydowaną poprawę I tylko muszę dorwać nazwę firmy i może zakupię przez Paulinkę właśnie Ale ja się rozpisałam ![]() No, już nie gadam, przysiadam się z pokrzywką do nadrabiania Was, bo jak nie dzisiaj, to już Was chyba nie nadgonię ![]()
|
|
#4377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4379 |
|
Zadomowienie
|
ja myję włosy dzień przed wyjściem i na drugi dzień je prostuję i efekt się utrzymuje przez całą noc ,a jak umyję w dzień imprezy i wyprostuję to zaraz się falują.
|
|
|
|
#4380 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
naprawdę to mój patent a mam włosy puszace się, cholera ![]() no ale teraz juz nie prostuje ![]() edit: no ale wiadomo kazdy ma inne wlosy, wiec nie kazdemu moze zadziałać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.

Kupiłam BP i wczoraj jej użyłam pierwszy raz, musiałam ukształtować te nakładki no i tu problem się pojawił
Jak je uformowałyście do waszych zębów?
Bo ja to dociskałam no i góra wyszła jeszcze jakoś, ale dół cały czas mi wypada
No i mam wrażenie, że jak już nałoże żel do nich i włoże ją na zęby to wydaje mi się, że moja ślina wypłukuje ten żel i wszystko pojawia się w moich ustach, a nie na zębach 

+ szukania duużo, bo musiały być min.3 źródła