Scent Bar XIX - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-02, 09:14   #4351
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XIX

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Flo, ja się zgadzam z Polly......
jako skąpiradło mam opory przed płaceniem za pomoc
Co prawda wiem, ze nic nie ma za darmo,a le żeby jeszcze bulić z własnej kieszeni...
no chyba, ze jakie srefundowane przychodnie som?
ale się wywnętrzac przed łopca, osobą, co traktuje człeka jako kolejnego pacjenta albo obiekt badań, brr

edit: co ja własciwie kciałam powiedzieć?
Bredzę chyba
Ciepłych kozaków na zimę mi trza, a nie kolejnych perfumów
I spaaać....
Cytat:
Widzę, że interes wymiankowy kwitnie, ja mogę oddać jeszcze jakby co kompot. Kto chce?
z konopii?
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Tyś nasza forumowa księżniczka na flaszce wina.

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-02 o 09:20
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 09:15   #4352
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
A, mój pogięty próg będzie wymieniony na nowy pod warunkiem, że TŻ naumie się instalować go bez przegięć (wygięć) albo najmie do tego fachoffca. Hura!

No toż mówiłam, że sąsiada długopióra poprosić o pomoc
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 09:29   #4353
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
PW do forumowych kuleżanek?
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
właśnie się zastanawiam, czy nie do mnie, ale chyba jezdem za młoda, za głupia i za bardzo pokróliczkowana
nie jesteś ani za młoda, ani tym bardziej za głupia, skąd w ogóle ten pomysł

Cytat:
najlepiej do kogoś, kto ma tesciową
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Zapraszam do siebie Bo ja mam średnio ciekawe relacje z teściem, właściwie to już ich w ogóle nie mam przez pewne rzeczy i nigdy nie będę mieć, bo niektórych rzeczy/słów się nie wybacza, nigdy!! Zresztą nie warto

albo (jak już wyżej pisałam) do kogoś kto ma teścia podobnego do Twej teściowej
boję się, że te podobieństwa mogą byc przeszkodą

dzięki dziewczyny
ale obawiam się, że skończyło by się na marudzeniu z mojej strony, oczywiście takie rozmowy też mi są potrzebne. Bardzo mi pomaga, nawet to, że napiszę coś tu, na forum , lżej się robi
ale ja potrzebuję już chyba fachowej pomocy, ta sytuacja zrobiła się tak chora, że nie poradzę sobie sama. Mam przeczucie, że to się może bardzo źle skończyc

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
do psychoterapeuty
i potwierdziłaś to, o czym myślałam, przez pół nocy

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Dobry

Flo, ja się zgadzam z Polly...

Widzę, że interes wymiankowy kwitnie, ja mogę oddać jeszcze jakby co kompot. Kto chce?

Poza tym dzisiaj wracam do kwatery nr 2... A tam to nic nie mam...
heloł

Cytat:
Flo, było coś? Opowiadaj
było , ale nie ma co opowiadac, bo ta larwa zadzwoniła i rozwaliła cały ten nastrój i w ogóle wszystko. życ mi się odechciało, a co dopiero dzieci produkowac

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 09:31   #4354
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
jako skąpiradło mam opory przed płaceniem za pomoc
Co prawda wiem, ze nic nie ma za darmo,a le żeby jeszcze bulić z własnej kieszeni...
no chyba, ze jakie srefundowane przychodnie som?
ale się wywnętrzac przed łopca, osobą, co traktuje człeka jako kolejnego pacjenta albo obiekt badań, brr
Taka obca osoba potrafi czasem pomóc barrdzej niż ktoś bliski...
Wiem z wasnego doświadczenia.
I nie wszyscy lekarze traktują człowieka tylko jak pacjenta. To też wiem z własnego doświadczenia

Cytat:
z konopii?
Nie, z suszonych owoców. Barszcz czerwony gratis.
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 09:31   #4355
Maja102
Zakorzenienie

a tak w ogóle, to sie przyszłam poskarzyc, ze nie ma dla mnie butów na zimę złaziłam się w piątek po najrózniejszych sklepach i nie ma czarnych, skorzanych oficerek z grubym ociepleniem
Jedyne, co mi pasowały były produkowane do rozmiaru 39
A poza tym, to z grubym futrem w środku widziałam tylko tego typu buty - już miałam się poświęcić i wziąć (nie podobają mi się, ale trudno - byleby ciepłe były) a wszystkie, co mierzyłam są za wąskie i ledwo stopa mi sie miesci
Stary 2010-11-02, 09:34   #4356
Pin up girl
Zakorzenienie

Maja, jeśli to Cię pocieszy, to na mnie nie ma prawie żadnych butów...
Stary 2010-11-02, 09:35   #4357
Florens
Zakorzenienie

Lightbulb Dot.: Scent Bar XIX

to ja jadę do miasta
do zobaczenie wieczorem

bez odbioru

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 09:39   #4358
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja, jeśli to Cię pocieszy, to na mnie nie ma prawie żadnych butów...
zaczynam sie poważnie zastanawiac, czy nie wyuciągnąć swoich starych... ale nie - rozlecą się do połowy zimy
I czy ktoś mi moze wytłumaczyć czemu co roku jest tak mało zimowych butów z porządnym, grubym ociepleniem? Już w zeszłym roku chodziłam i macałam wszystkie kozaki i naprawdę mało jest z grubym futrem w środku, a od tych wszystkich cienkich ogrzewajek nogi mi na mrozie marzną
Stary 2010-11-02, 09:40   #4359
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

boję się, że te podobieństwa mogą byc przeszkodą

Właśnie bym Ci przedstawiła jak to u mnie jest hmm rozwiązane

Przede wszystkim jednak, myślę, że najlepiej byłoby się wyprowadzić na drugi koniec Polski (nie mówię tu o ucieczce, ale wiem z własnego doświadczenie, że odległość wbrew pozorom ma bardzo duże znaczenie w takiej sytuacji )

Cytat:
dzięki dziewczyny
ale obawiam się, że skończyło by się na marudzeniu z mojej strony, oczywiście takie rozmowy też mi są potrzebne. Bardzo mi pomaga, nawet to, że napiszę coś tu, na forum , lżej się robi
ale ja potrzebuję już chyba fachowej pomocy, ta sytuacja zrobiła się tak chora, że nie poradzę sobie sama. Mam przeczucie, że to się może bardzo źle skończyc

i potwierdziłaś to, o czym myślałam, przez pół nocy
Jeśli uważasz spotkanie ze specjalistą za najlepsze wyjście to zrób to, ale nie powie Ci nic innego niż my tutaj byśmy Ci powiedziały/ napisały

Parę lat temu moja koleżanka chodziła do psychologa i do ....mnie Wydała na to kupę kasy (na psychologa, ja nie pobierałam opłat ), a przy każdym spotkaniu ze mną, mówiła mi, że psycholożka jej mówiła to samo/ prawie to samo co ja Oczywiście rozumiem, że ktoś może już potrzebować takiej pomocy, ale rozwiązanie leży w nas, naszej psychice, podobnie jak z depresją

Jeśli jednak uważasz, że taka rozmowa z super specjalistą dobrze Ci zrobi, to idź jak najszybciej
Aha tylko jeszcze jedna rzecz. Koleżanka opowiadała, że parę razy (głównie na początku) wyszła od tej Pani z płaczem Po tym jak dowiedziała się/ została uświadomiona w spr prawdy o sobie samej....

I to wszystko mówiem ja - osoba, która kiedyś chciała zostać psychologiem i była o krok od pójścia na takie studia ale kiedy to było...

Stary 2010-11-02, 09:54   #4360
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
zaczynam sie poważnie zastanawiac, czy nie wyuciągnąć swoich starych... ale nie - rozlecą się do połowy zimy
I czy ktoś mi moze wytłumaczyć czemu co roku jest tak mało zimowych butów z porządnym, grubym ociepleniem? Już w zeszłym roku chodziłam i macałam wszystkie kozaki i naprawdę mało jest z grubym futrem w środku, a od tych wszystkich cienkich ogrzewajek nogi mi na mrozie marzną
ja ci powiem dlaczego-bo większość butów jest zagraniczna, a we włoszech czy gdzies tam nie ma zimy. A droższe buty skórzane są nieocieplane bo uwaga-są skierowane do bogatych ludzi którzy jeżdzą samochodami

z futrem mozna znależć w małych osiedlowych sklepikach,ale mają design jak dla babci z targu (bo to sa buty dla babc z targu)

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

spoora-dobrze piszesz, ale nie kazdy posiada wiedze i umiejetności by sobie sam mógł pomóc
a co do depresji to sie nie zgodze w ogóle, depresja "wrodzona" nie ma nic wspólnego z problemami czy emocjami (moze nie nic ale mało)

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-11-02 o 09:56
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:02   #4361
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

spoora-dobrze piszesz, ale nie kazdy posiada wiedze i umiejetności by sobie sam mógł pomóc
a co do depresji to sie nie zgodze w ogóle, depresja "wrodzona" nie ma nic wspólnego z problemami czy emocjami (moze nie nic ale mało)

Depresja wrodzona, hmm to chyba raczej powinno zostać nazwane marudzeniem, użalaniem się i pesymizmem, no ale tak potem z tego rodzi się depresja, ale to jest stan nabyty. Nikt nie rodzi się od razu zdołowany i przybity (tym światem)...chyba Wydaje mi się, że depresja raczej bierze się z tego co nam się przytrafiło/nieprzytrafiło w życiu (duży, jeśli nie największy, wpływ na kształtowanie nas ma dzieciństwo ).

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 10:19   #4362
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ja ci powiem dlaczego-bo większość butów jest zagraniczna, a we włoszech czy gdzies tam nie ma zimy. A droższe buty skórzane są nieocieplane bo uwaga-są skierowane do bogatych ludzi którzy jeżdzą samochodami

z futrem mozna znależć w małych osiedlowych sklepikach,ale mają design jak dla babci z targu (bo to sa buty dla babc z targu)
tyż prowda
w sumie ja to tylko tyle, co z samochodu na pociąg i z pociągu do pociągu, ale żem taki zmarzluch, że już kilka minut na 5-stopniowym mrozie odmraża mi mózg i nogi
Cytat:
Depresja wrodzona, hmm to chyba raczej powinno zostać nazwane marudzeniem, użalaniem się i pesymizmem,
czy to o mnie?

Ach, a ta kulezanka, co się w sobote tak o samochód pruła wczoraj spacerowała po cmentarzu ze swoim facetem - tak, zeby wszyscy widzieli i podziwiali
jak ludzie po sumie wyszli z kościoła i ustawili się pod wejściem, zeby na księdza poczekać z precesją i zostawili pośrodku miejsce dla księdza, to ona specjalnie przelazła tym wolsnym miejscem ze swoim cffaniakiem pod pachą

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-02 o 10:23
Stary 2010-11-02, 10:30   #4363
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, a ta kulezanka, co się w sobote tak o samochód pruła wczoraj spacerowała po cmentarzu ze swoim facetem - tak, zeby wszyscy widzieli i podziwiali
jak ludzie po sumie wyszli z kościoła i ustawili się pod wejściem, zeby na księdza poczekać z precesją i zostawili pośrodku miejsce dla księdza, to ona specjalnie przelazła tym wolsnym miejscem ze swoim cffaniakiem pod pachą
I nikt nie rzucił w nich petardą albo czachą?
Ach ta dzisiejsza młodzież...
Stary 2010-11-02, 10:33   #4364
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
I nikt nie rzucił w nich petardą albo czachą?
Ach ta dzisiejsza młodzież...

Midnight Syndicate
kolejne pimkolenie w klimatach grozy
Stary 2010-11-02, 10:35   #4365
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No toż mówiłam, że sąsiada długopióra poprosić o pomoc
Muszę namierzyć gdzie mieszka

Cytat:
Cytat:

Dokładnie. Jak mnie to wku...a! Zresztą to samo z płaszczami - ja nie wyskoczę w krótkim bo mi zimno, muszę mieć taki po łydki a potem czuję się jak przygłup pośród odstawionych w seksowne paltociki lasek. Że nie wspomnę o butach na obcasie i śniegu Zimowa moda jest zła.

Cytat:
Nikt nie rodzi się od razu zdołowany i przybity (tym światem)...chyba
Nikt oprócz Mai

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:43   #4366
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Depresja wrodzona, hmm to chyba raczej powinno zostać nazwane marudzeniem, użalaniem się i pesymizmem, no ale tak potem z tego rodzi się depresja, ale to jest stan nabyty. Nikt nie rodzi się od razu zdołowany i przybity (tym światem)...chyba Wydaje mi się, że depresja raczej bierze się z tego co nam się przytrafiło/nieprzytrafiło w życiu (duży, jeśli nie największy, wpływ na kształtowanie nas ma dzieciństwo ).

a własnie nieprawda, wiele depresji to po prostu złe funkcjonowanie ukł nerwowego związane ze złą gospodarką neuroprzekaźników-choroba w podobnym type co cukrzyca. Co więcej-depresja tego typu jest dziedziczna więc jest poniekąd "wrodzona"

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

"Depresja endogenna (organiczna, kliniczna) - nie jest wywoływana przez czynniki zewnetrzne, takie jak tragiczne wydarzenia życiowe. Związana jest natomiast z dysfunkcją ukł. nerwowego bądź hormonalnego (np. obniżony poziom serotoniny), bardzo często pojawiają się myśli samobjcze. Wykazuje ona silny stopień odziedziczalności, w przypadku jednego chorego rodzica wynosi on ok. 15%, w przypadku obu rodziców jest to już ok. 50%."
Stary 2010-11-02, 10:52   #4367
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
a własnie nieprawda, wiele depresji to po prostu złe funkcjonowanie ukł nerwowego związane ze złą gospodarką neuroprzekaźników-choroba w podobnym type co cukrzyca. Co więcej-depresja tego typu jest dziedziczna więc jest poniekąd "wrodzona"

I się nie zgodzę jeszcze że depresja to "marudzenie, użalanie się i pesymizm" - nie jestem taka (może czasem w gorszych momentach) a depresję miałam, mam i mieć będę (kwestia tego czy ona będzie mną rządzić czy ja nią).

A w ogóle to witajcie po przerwie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 10:54   #4368
Pin up girl
Zakorzenienie

Kamena

Czytałyście komantarz o koszuli w opisach z Allegro?
Stary 2010-11-02, 10:57   #4369
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

czy to o mnie?
No może być i o Tobie, jak chcesz a Ty przecież nie masz depresji prowdo?

Cytat:

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

"Depresja endogenna (organiczna, kliniczna) - nie jest wywoływana przez czynniki zewnetrzne, takie jak tragiczne wydarzenia życiowe. Związana jest natomiast z dysfunkcją ukł. nerwowego bądź hormonalnego (np. obniżony poziom serotoniny), bardzo często pojawiają się myśli samobjcze. Wykazuje ona silny stopień odziedziczalności, w przypadku jednego chorego rodzica wynosi on ok. 15%, w przypadku obu rodziców jest to już ok. 50%."

No dobrze może i są takie przypadki, ale to chyba mniejsza mniejszość.

Podobnie jak z ADHD tak i z depresją, wcześniej tych nazw nie było, a teraz nagle się pojawiły i jest ich pełno odmian. Wcześniej ludzie na to nie chorowali?

Cytat:

Nikt oprócz Mai

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

I się nie zgodzę jeszcze że depresja to "marudzenie, użalanie się i pesymizm" -
No nie, to "marudzenie, użalanie się i pesymizm"

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2010-11-02 o 10:59
Stary 2010-11-02, 11:29   #4370
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Nikt oprócz Mai

Cytat:

I się nie zgodzę jeszcze że depresja to "marudzenie, użalanie się i pesymizm" - nie jestem taka (może czasem w gorszych momentach) a depresję miałam, mam i mieć będę (kwestia tego czy ona będzie mną rządzić czy ja nią).

Cytat:
No może być i o Tobie, jak chcesz a Ty przecież nie masz depresji prowdo?
a bo ja wiem?

edit: ale im dłuzej o tym czytam, tym bardziej mam wrażenie, że toto mam
ale to chyba tyczy się czytania o większości chorób
Ale np. ku**icę mieć potrafię na pewno przyponmiały mi się sobotnie i wczorajsze odchyły tej świrniętej kulezanki i od razu mi się humor zrypał. Brr, zapomnieć jak najszybciej o tej znajomości i o tym przez ile lat mi krwi napsuła

agaqcinska zapraszamy do dyskusji
Nieładnie się tak któryś już dzień czaić

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-11-02 o 11:50
Stary 2010-11-02, 11:37   #4371
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

No dobrze może i są takie przypadki, ale to chyba mniejsza mniejszość.

ale własnie to o czym ja pisze to jest ta depresja "własciwa", reszta typu reaktywna, czy poporodowa to pikuś i samo przechodzi
Stary 2010-11-02, 11:58   #4372
kamena
ʞɐɯǝuɐ

natrafiłam na wymianę jedzeniową

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
pamiętam że idealnie uczucie podczas nsozenia czarnej Coco gdzieś opisała bodajże Porzeczki ale nie dam se głowy uciąć - Ju wie o co chodzi - nie jestem w stanie zacytować ale chodziło o to że w czarnej Coco kobieta jest w stanie biec przez miasto bez portfela w jednym pantoflu tak 3 cm nad ziemią, z głową w chmurach, tak na nietórych działa, przyznam sie ze ja też się zatracam w niej dlatego akurat na dziś bym jej nie wybrała osobiście - groziłoby to głupkowatym uśmiechem na moich ustach non stop - takim jak w stanie zakochania - pamięta ktoraś ?
jaki opis
wiecie że ja nie znam Czarnej Coco
jakoś mnie 5 i 19 do Chanel zraziły, stwierdziłam że najpierw muszę dorosnąć a później testować

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ma ktoś ochotę? Na coś dietetycznego, albo wręcz przeciwnie?
Smacznego
Ufff, wreszcie skończyłam przenosić bloga pod nowy adres
kliknęłam w linka doblogowego i objawiła mi się tarta i przepadło, teraz muszę upiec

Cytat:
a moj małż chce router , nic juz nie bedzie takie samo
nom, nie będzie, internet w łóżku, w wannie, w kuchni i w toalecie

Cytat:
Kamena

Cytat:
Podobnie jak z ADHD tak i z depresją, wcześniej tych nazw nie było, a teraz nagle się pojawiły i jest ich pełno odmian. Wcześniej ludzie na to nie chorowali?
po prostu klasyfikacja chorób się rozwija, uszczegóławia, kiedyś też chorowali, i na ADHD i na depresję i na raka, choroby były, nie było za to nazewnictwa, diagnostyki, metod leczenia..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-11-02, 12:10   #4373
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
natrafiłam na wymianę jedzeniową

jaki opis
wiecie że ja nie znam Czarnej Coco
jakoś mnie 5 i 19 do Chanel zraziły, stwierdziłam że najpierw muszę dorosnąć a później testować
poznaj - czarna fajna jest

A co do opisu rachell...
Cytat:
pamiętam że idealnie uczucie podczas nsozenia czarnej Coco gdzieś opisała bodajże Porzeczki ale nie dam se głowy uciąć - Ju wie o co chodzi - nie jestem w stanie zacytować ale chodziło o to że w czarnej Coco kobieta jest w stanie biec przez miasto bez portfela w jednym pantoflu tak 3 cm nad ziemią, z głową w chmurach, tak na nietórych działa, przyznam sie ze ja też się zatracam w niej dlatego akurat na dziś bym jej nie wybrała osobiście - groziłoby to głupkowatym uśmiechem na moich ustach non stop - takim jak w stanie zakochania - pamięta ktoraś ?
stan zakochania? nie pamiętam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 12:13   #4374
Pin up girl
Zakorzenienie

Kameno, Coco jest mniej kontrowersyjna, jeśli mozna tak powiedzieć. Stonowana, dojrzała kobiecość z klasą i kasą. A jeśli chodzi o Coco, to jeszcze lepsza jest Visa Pigueta. Tam to dopiero jest magia...
Stary 2010-11-02, 12:17   #4375
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
j
Ciepłych kozaków na zimę mi trza, a nie kolejnych perfumów
I spaaać.... i:
co do ciepłych to na sklepach też nie znalazłam, ale na www.eobuwie.pl kupiłam z prawdziwym żółciutkim futerkiem normalnie owca w środku tylko ze ja kozaczki upolowałam i na zdjeciu futerka nie pokazali trza dopytać ale rozmiary som wszelakie obczaj sobie jak nie spasuje oddajesz ( no jedynie kosztu przesyłki nie zwracają)
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 12:22   #4376
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
co do ciepłych to na sklepach też nie znalazłam, ale na www.eobuwie.pl kupiłam z prawdziwym żółciutkim futerkiem normalnie owca w środku tylko ze ja kozaczki upolowałam i na zdjeciu futerka nie pokazali trza dopytać ale rozmiary som wszelakie obczaj sobie jak nie spasuje oddajesz ( no jedynie kosztu przesyłki nie zwracają)
A mojego rozmiaru nie ma...
Stary 2010-11-02, 12:22   #4377
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
poznaj - czarna fajna jest

A co do opisu rachell...

stan zakochania? nie pamiętam
a co do opisu to prostuję - to nie moje spostrzeżenia - tzn moje są identyczne - ale inna wizażanka tak to ubrała trafnie w słowa ( chyba to byłow ostatnio testowałam i chyba to była porzeczki )

ale ja bym mimo wszystko nie demonizowała jej ajko Królowej - Czarnej Coco - bo znam wiele innych przyprawiających mnie o bicie serca - przychylam się do tego opisu Coco dlatego ze jest taka dla mnie jak Audrey Hebpurn ze Śniadania u Tiffaniego, taka nie z mojej półki, taka filmowa
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 12:41   #4378
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Kameno, Coco jest mniej kontrowersyjna, jeśli mozna tak powiedzieć. Stonowana, dojrzała kobiecość z klasą i kasą. A jeśli chodzi o Coco, to jeszcze lepsza jest Visa Pigueta. Tam to dopiero jest magia...
pogrubione
to nie ja ani dojrzała, ani stonowana, ani z klasą i kasą obawiam się

a co do Pigueta, czemu to Galilu nigdzie nie po drodze
Cytat:
A mojego rozmiaru nie ma...

a jaki rozmiar potrzebujesz? przy Twoim wzroście pewnie nietypowy?

Zaczynam panikować, jestem na dziś wieczór umówiona z właścicielką i w większości jestem dobrej myśli ale kiełkuje mi ziarenko teorii spiskowej: a co jak babka znowu zadzwoni i przełoży, a co jak to jedna wielka ściema? (obłęd jakiś, sama w to nie wierzę ale nie mogę się pozbyć)

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-11-02, 12:47   #4379
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a co do Pigueta, czemu to Galilu nigdzie nie po drodze
Piguet jest też w quality
Stary 2010-11-02, 13:00   #4380
gryx82
BAN stały

Siema leniuchy!

Cytat:
i kunia w avku

Cytat:
To lepiej dla Ciebie Chyba, że chcesz być nauczycielem
Marnie płacą

Cytat:
Wow, 2 w 1

Wstawisz fotkę
Z chęcią bym wstawił, ale bana dostanę za szerzenie "zmutowanej pornografii"

Cytat:
No tak zgadza się, ale nie chciałam Cię smucić Bo 40 było, jak żeś Ty przyszedł, a jak poszedłeś i zostałam sama to wzrosło w jednej chwili do 45
A ja się dziwiłem, dlaczego z rurki chrom zszedł (a to Spoora wywijała)

Cytat:
było , ale nie ma co opowiadac, bo ta larwa zadzwoniła i rozwaliła cały ten nastrój i w ogóle wszystko. życ mi się odechciało, a co dopiero dzieci produkowac

Cytat:
Nikt oprócz Mai
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości