|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
jako skąpiradło mam opory przed płaceniem za pomoc
![]() Co prawda wiem, ze nic nie ma za darmo,a le żeby jeszcze bulić z własnej kieszeni... ![]() no chyba, ze jakie srefundowane przychodnie som? ![]() ale się wywnętrzac przed łopca, osobą, co traktuje człeka jako kolejnego pacjenta albo obiekt badań, brr ![]() edit: co ja własciwie kciałam powiedzieć? ![]() Bredzę chyba Ciepłych kozaków na zimę mi trza, a nie kolejnych perfumów I spaaać.... ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 10:20 |
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No toż mówiłam, że sąsiada długopióra poprosić o pomoc ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki dziewczyny ale obawiam się, że skończyło by się na marudzeniu z mojej strony , oczywiście takie rozmowy też mi są potrzebne. Bardzo mi pomaga, nawet to, że napiszę coś tu, na forum ale ja potrzebuję już chyba fachowej pomocy, ta sytuacja zrobiła się tak chora, że nie poradzę sobie sama. Mam przeczucie, że to się może bardzo źle skończyc i potwierdziłaś to, o czym myślałam, przez pół nocy ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() było , ale nie ma co opowiadac, bo ta larwa zadzwoniła i rozwaliła cały ten nastrój i w ogóle wszystko. życ mi się odechciało, a co dopiero dzieci produkowac
|
|
|
#4354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem z wasnego doświadczenia. I nie wszyscy lekarze traktują człowieka tylko jak pacjenta. To też wiem z własnego doświadczenia Cytat:
|
||
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle, to sie przyszłam poskarzyc, ze nie ma dla mnie butów na zimę
![]() Jedyne, co mi pasowały były produkowane do rozmiaru 39 ![]() A poza tym, to z grubym futrem w środku widziałam tylko tego typu buty - już miałam się poświęcić i wziąć (nie podobają mi się, ale trudno - byleby ciepłe były) a wszystkie, co mierzyłam są za wąskie i ledwo stopa mi sie miesci
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, jeśli to Cię pocieszy, to na mnie nie ma prawie żadnych butów...
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
to ja jadę do miasta
![]() do zobaczenie wieczorem bez odbioru
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czy ktoś mi moze wytłumaczyć czemu co roku jest tak mało zimowych butów z porządnym, grubym ociepleniem? Już w zeszłym roku chodziłam i macałam wszystkie kozaki i naprawdę mało jest z grubym futrem w środku, a od tych wszystkich cienkich ogrzewajek nogi mi na mrozie marzną
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie bym Ci przedstawiła jak to u mnie jest hmm rozwiązane ![]() Przede wszystkim jednak, myślę, że najlepiej byłoby się wyprowadzić na drugi koniec Polski (nie mówię tu o ucieczce, ale wiem z własnego doświadczenie, że odległość wbrew pozorom ma bardzo duże znaczenie w takiej sytuacji Cytat:
![]() Parę lat temu moja koleżanka chodziła do psychologa i do ....mnie Wydała na to kupę kasy (na psychologa, ja nie pobierałam opłat ), a przy każdym spotkaniu ze mną, mówiła mi, że psycholożka jej mówiła to samo/ prawie to samo co ja Oczywiście rozumiem, że ktoś może już potrzebować takiej pomocy, ale rozwiązanie leży w nas, naszej psychice, podobnie jak z depresją Jeśli jednak uważasz, że taka rozmowa z super specjalistą dobrze Ci zrobi, to idź jak najszybciej Aha tylko jeszcze jedna rzecz. Koleżanka opowiadała, że parę razy (głównie na początku) wyszła od tej Pani z płaczem Po tym jak dowiedziała się/ została uświadomiona w spr prawdy o sobie samej....I to wszystko mówiem ja - osoba, która kiedyś chciała zostać psychologiem i była o krok od pójścia na takie studia ale kiedy to było... ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4360 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() z futrem mozna znależć w małych osiedlowych sklepikach,ale mają design jak dla babci z targu (bo to sa buty dla babc z targu) ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- spoora-dobrze piszesz, ale nie kazdy posiada wiedze i umiejetności by sobie sam mógł pomóc a co do depresji to sie nie zgodze w ogóle, depresja "wrodzona" nie ma nic wspólnego z problemami czy emocjami (moze nie nic ale mało)
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-02 o 10:56 |
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Depresja wrodzona, hmm to chyba raczej powinno zostać nazwane marudzeniem, użalaniem się i pesymizmem, no ale tak potem z tego rodzi się depresja, ale to jest stan nabyty. Nikt nie rodzi się od razu zdołowany i przybity (tym światem) ...chyba
|
|
|
|
#4362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie ja to tylko tyle, co z samochodu na pociąg i z pociągu do pociągu, ale żem taki zmarzluch, że już kilka minut na 5-stopniowym mrozie odmraża mi mózg i nogi Cytat:
Ach, a ta kulezanka, co się w sobote tak o samochód pruła wczoraj spacerowała po cmentarzu ze swoim facetem - tak, zeby wszyscy widzieli i podziwiali jak ludzie po sumie wyszli z kościoła i ustawili się pod wejściem, zeby na księdza poczekać z precesją i zostawili pośrodku miejsce dla księdza, to ona specjalnie przelazła tym wolsnym miejscem ze swoim cffaniakiem pod pachą
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 11:23 |
||
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach ta dzisiejsza młodzież... |
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Midnight Syndicate kolejne pimkolenie w klimatach grozy
|
|
#4365 | ||
|
Nindżopesz
|
Muszę namierzyć gdzie mieszka
![]() Cytat:
Cytat:
Zimowa moda jest zła.Nikt oprócz Mai
|
||
|
|
|
#4366 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a własnie nieprawda, wiele depresji to po prostu złe funkcjonowanie ukł nerwowego związane ze złą gospodarką neuroprzekaźników-choroba w podobnym type co cukrzyca. Co więcej-depresja tego typu jest dziedziczna więc jest poniekąd "wrodzona" ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- "Depresja endogenna (organiczna, kliniczna) - nie jest wywoływana przez czynniki zewnetrzne, takie jak tragiczne wydarzenia życiowe. Związana jest natomiast z dysfunkcją ukł. nerwowego bądź hormonalnego (np. obniżony poziom serotoniny), bardzo często pojawiają się myśli samobjcze. Wykazuje ona silny stopień odziedziczalności, w przypadku jednego chorego rodzica wynosi on ok. 15%, w przypadku obu rodziców jest to już ok. 50%."
|
|
|
#4367 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
I się nie zgodzę jeszcze że depresja to "marudzenie, użalanie się i pesymizm" - nie jestem taka (może czasem w gorszych momentach) a depresję miałam, mam i mieć będę (kwestia tego czy ona będzie mną rządzić czy ja nią). A w ogóle to witajcie po przerwie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Kamena
Czytałyście komantarz o koszuli w opisach z Allegro? |
|
|
|
#4369 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
No dobrze może i są takie przypadki, ale to chyba mniejsza mniejszość. Podobnie jak z ADHD tak i z depresją, wcześniej tych nazw nie było, a teraz nagle się pojawiły i jest ich pełno odmian . Wcześniej ludzie na to nie chorowali? ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-02 o 11:59 |
||
|
|
|
#4370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit: ale im dłuzej o tym czytam, tym bardziej mam wrażenie, że toto mam ![]() ale to chyba tyczy się czytania o większości chorób ![]() Ale np. ku**icę mieć potrafię na pewno przyponmiały mi się sobotnie i wczorajsze odchyły tej świrniętej kulezanki i od razu mi się humor zrypał. Brr, zapomnieć jak najszybciej o tej znajomości i o tym przez ile lat mi krwi napsuła agaqcinska zapraszamy do dyskusji Nieładnie się tak któryś już dzień czaić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 12:50 |
||
|
|
|
#4371 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale własnie to o czym ja pisze to jest ta depresja "własciwa", reszta typu reaktywna, czy poporodowa to pikuś i samo przechodzi
|
|
#4372 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
natrafiłam na wymianę jedzeniową
![]() Cytat:
wiecie że ja nie znam Czarnej Coco ![]() jakoś mnie 5 i 19 do Chanel zraziły, stwierdziłam że najpierw muszę dorosnąć a później testować Cytat:
i przepadło, teraz muszę upiec ![]() nom, nie będzie, internet w łóżku, w wannie, w kuchni i w toalecie ![]() po prostu klasyfikacja chorób się rozwija, uszczegóławia, kiedyś też chorowali, i na ADHD i na depresję i na raka, choroby były, nie było za to nazewnictwa, diagnostyki, metod leczenia..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do opisu rachell... Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno, Coco jest mniej kontrowersyjna, jeśli mozna tak powiedzieć. Stonowana, dojrzała kobiecość z klasą i kasą. A jeśli chodzi o Coco, to jeszcze lepsza jest Visa Pigueta. Tam to dopiero jest magia...
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja bym mimo wszystko nie demonizowała jej ajko Królowej - Czarnej Coco - bo znam wiele innych przyprawiających mnie o bicie serca - przychylam się do tego opisu Coco dlatego ze jest taka dla mnie jak Audrey Hebpurn ze Śniadania u Tiffaniego, taka nie z mojej półki, taka filmowa
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
to nie ja ![]() a co do Pigueta, czemu to Galilu nigdzie nie po drodze a jaki rozmiar potrzebujesz? przy Twoim wzroście pewnie nietypowy? Zaczynam panikować, jestem na dziś wieczór umówiona z właścicielką i w większości jestem dobrej myśli ale kiełkuje mi ziarenko teorii spiskowej: a co jak babka znowu zadzwoni i przełoży, a co jak to jedna wielka ściema?
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Piguet jest też w quality
|
#4380 | |||
|
BAN stały
|
Siema leniuchy!
![]() ![]() Marnie płacą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zresztą nie warto
albo (jak już wyżej pisałam) do kogoś kto ma teścia podobnego do Twej teściowej 
, oczywiście takie rozmowy też mi są potrzebne. Bardzo mi pomaga, nawet to, że napiszę coś tu, na forum 
Wydała na to kupę kasy (na psychologa, ja nie pobierałam opłat