![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
jako skąpiradło mam opory przed płaceniem za pomoc
![]() Co prawda wiem, ze nic nie ma za darmo,a le żeby jeszcze bulić z własnej kieszeni... ![]() no chyba, ze jakie srefundowane przychodnie som? ![]() ale się wywnętrzac przed łopca, osobą, co traktuje człeka jako kolejnego pacjenta albo obiekt badań, brr ![]() edit: co ja własciwie kciałam powiedzieć? ![]() Bredzę chyba ![]() Ciepłych kozaków na zimę mi trza, a nie kolejnych perfumów ![]() I spaaać.... ![]() Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No toż mówiłam, że sąsiada długopióra poprosić o pomoc ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki dziewczyny ![]() ale obawiam się, że skończyło by się na marudzeniu z mojej strony ![]() ![]() ale ja potrzebuję już chyba fachowej pomocy, ta sytuacja zrobiła się tak chora, że nie poradzę sobie sama. Mam przeczucie, że to się może bardzo źle skończyc i potwierdziłaś to, o czym myślałam, przez pół nocy ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() było ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem z wasnego doświadczenia. I nie wszyscy lekarze traktują człowieka tylko jak pacjenta. To też wiem z własnego doświadczenia ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle, to sie przyszłam poskarzyc, ze nie ma dla mnie butów na zimę
![]() ![]() Jedyne, co mi pasowały były produkowane do rozmiaru 39 ![]() A poza tym, to z grubym futrem w środku widziałam tylko tego typu buty - już miałam się poświęcić i wziąć (nie podobają mi się, ale trudno - byleby ciepłe były) a wszystkie, co mierzyłam są za wąskie i ledwo stopa mi sie miesci ![]()
#4356 |
Zakorzenienie
|
Maja, jeśli to Cię pocieszy, to na mnie nie ma prawie żadnych butów...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
![]()
to ja jadę do miasta
![]() do zobaczenie wieczorem bez odbioru
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I czy ktoś mi moze wytłumaczyć czemu co roku jest tak mało zimowych butów z porządnym, grubym ociepleniem? Już w zeszłym roku chodziłam i macałam wszystkie kozaki i naprawdę mało jest z grubym futrem w środku, a od tych wszystkich cienkich ogrzewajek nogi mi na mrozie marzną ![]()
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
![]() Właśnie bym Ci przedstawiła jak to u mnie jest hmm rozwiązane ![]() Przede wszystkim jednak, myślę, że najlepiej byłoby się wyprowadzić na drugi koniec Polski (nie mówię tu o ucieczce, ale wiem z własnego doświadczenie, że odległość wbrew pozorom ma bardzo duże znaczenie w takiej sytuacji ![]() Cytat:
![]() Parę lat temu moja koleżanka chodziła do psychologa i do ....mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli jednak uważasz, że taka rozmowa z super specjalistą dobrze Ci zrobi, to idź jak najszybciej ![]() Aha tylko jeszcze jedna rzecz. Koleżanka opowiadała, że parę razy (głównie na początku) wyszła od tej Pani z płaczem ![]() I to wszystko mówiem ja - osoba, która kiedyś chciała zostać psychologiem i była o krok od pójścia na takie studia ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() z futrem mozna znależć w małych osiedlowych sklepikach,ale mają design jak dla babci z targu (bo to sa buty dla babc z targu) ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- spoora-dobrze piszesz, ale nie kazdy posiada wiedze i umiejetności by sobie sam mógł pomóc a co do depresji to sie nie zgodze w ogóle, depresja "wrodzona" nie ma nic wspólnego z problemami czy emocjami (moze nie nic ale mało)
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-02 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Depresja wrodzona, hmm to chyba raczej powinno zostać nazwane marudzeniem, użalaniem się i pesymizmem, no ale tak potem z tego rodzi się depresja, ale to jest stan nabyty. Nikt nie rodzi się od razu zdołowany i przybity (tym światem) ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie ja to tylko tyle, co z samochodu na pociąg i z pociągu do pociągu, ale żem taki zmarzluch, że już kilka minut na 5-stopniowym mrozie odmraża mi mózg i nogi ![]() Cytat:
![]() Ach, a ta kulezanka, co się w sobote tak o samochód pruła wczoraj spacerowała po cmentarzu ze swoim facetem - tak, zeby wszyscy widzieli i podziwiali ![]() jak ludzie po sumie wyszli z kościoła i ustawili się pod wejściem, zeby na księdza poczekać z precesją i zostawili pośrodku miejsce dla księdza, to ona specjalnie przelazła tym wolsnym miejscem ze swoim cffaniakiem pod pachą ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 10:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach ta dzisiejsza młodzież... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Midnight Syndicate kolejne pimkolenie w klimatach grozy ![]()
![]() |
#4365 | ||
Nindżopesz
|
Muszę namierzyć gdzie mieszka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nikt oprócz Mai ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a własnie nieprawda, wiele depresji to po prostu złe funkcjonowanie ukł nerwowego związane ze złą gospodarką neuroprzekaźników-choroba w podobnym type co cukrzyca. Co więcej-depresja tego typu jest dziedziczna więc jest poniekąd "wrodzona" ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- "Depresja endogenna (organiczna, kliniczna) - nie jest wywoływana przez czynniki zewnetrzne, takie jak tragiczne wydarzenia życiowe. Związana jest natomiast z dysfunkcją ukł. nerwowego bądź hormonalnego (np. obniżony poziom serotoniny), bardzo często pojawiają się myśli samobjcze. Wykazuje ona silny stopień odziedziczalności, w przypadku jednego chorego rodzica wynosi on ok. 15%, w przypadku obu rodziców jest to już ok. 50%."
![]() |
#4367 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() I się nie zgodzę jeszcze że depresja to "marudzenie, użalanie się i pesymizm" - nie jestem taka (może czasem w gorszych momentach) a depresję miałam, mam i mieć będę (kwestia tego czy ona będzie mną rządzić czy ja nią). A w ogóle to witajcie po przerwie ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Kamena
![]() Czytałyście komantarz o koszuli w opisach z Allegro? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
No dobrze może i są takie przypadki, ale to chyba mniejsza mniejszość. Podobnie jak z ADHD tak i z depresją, wcześniej tych nazw nie było, a teraz nagle się pojawiły i jest ich pełno odmian ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-02 o 10:59 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit: ale im dłuzej o tym czytam, tym bardziej mam wrażenie, że toto mam ![]() ale to chyba tyczy się czytania o większości chorób ![]() Ale np. ku**icę mieć potrafię na pewno ![]() ![]() agaqcinska zapraszamy do dyskusji ![]() Nieładnie się tak któryś już dzień czaić ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 11:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
grozi wypollizowaniem
|
ale własnie to o czym ja pisze to jest ta depresja "własciwa", reszta typu reaktywna, czy poporodowa to pikuś i samo przechodzi
#4372 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
natrafiłam na wymianę jedzeniową
![]() Cytat:
![]() wiecie że ja nie znam Czarnej Coco ![]() jakoś mnie 5 i 19 do Chanel zraziły, stwierdziłam że najpierw muszę dorosnąć a później testować Cytat:
![]() ![]() nom, nie będzie, internet w łóżku, w wannie, w kuchni i w toalecie ![]() ![]() po prostu klasyfikacja chorób się rozwija, uszczegóławia, kiedyś też chorowali, i na ADHD i na depresję i na raka, choroby były, nie było za to nazewnictwa, diagnostyki, metod leczenia..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do opisu rachell... Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Kameno, Coco jest mniej kontrowersyjna, jeśli mozna tak powiedzieć. Stonowana, dojrzała kobiecość z klasą i kasą. A jeśli chodzi o Coco, to jeszcze lepsza jest Visa Pigueta. Tam to dopiero jest magia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja bym mimo wszystko nie demonizowała jej ajko Królowej - Czarnej Coco - bo znam wiele innych przyprawiających mnie o bicie serca - przychylam się do tego opisu Coco dlatego ze jest taka dla mnie jak Audrey Hebpurn ze Śniadania u Tiffaniego, taka nie z mojej półki, taka filmowa ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() to nie ja ![]() ![]() a co do Pigueta, czemu to Galilu nigdzie nie po drodze ![]() ![]() a jaki rozmiar potrzebujesz? przy Twoim wzroście pewnie nietypowy? Zaczynam panikować, jestem na dziś wieczór umówiona z właścicielką i w większości jestem dobrej myśli ale kiełkuje mi ziarenko teorii spiskowej: a co jak babka znowu zadzwoni i przełoży, a co jak to jedna wielka ściema? ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Piguet jest też w quality
![]()
#4380 | |||
BAN stały
|
Siema leniuchy!
![]() ![]() Marnie płacą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.