|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VII
W Chorzowie Natura wzbogaciła się o drugą szafę Essence
![]() A oprócz tego mają Catrice ^^ Szafy nie są jeszcze w pełni wyposażone, ale już spędziłam przy nich dobre 15 minut i 40zł Generalnie Natura w Chorzowie pobiła katowicką.Szukałam w wyszukiwarce tej informacji, żeby się nie powtarzać, ale nie znalazłam, dlatego dzielę się z Wami tym dzisiajszym odkryciem
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chociaz i tak mam nadzieje, ze nowosci beda fajniejsze niz to co jest, albo chociaz na tym samym poziomie, bo np. nowymi rozami jestem kompletnie niepocieszona
|
|
|
|
|
#4353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Taka prawda. zastanawia mnie wycofanie np. jednego odcienia błyszczyka. Ciekawe ile kasy wsadza w przemeblowanie teraz. Rozumiem rozwój, ale niektóre rzeczy wywalają bez sensu. szkoda gadać, ale to tak zawsze jest. Wydaje mi się, ze na miejsce metal glam wskoczą linery żelowe ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Możliwe, ale jakoś zbytnio się nie napalam, bo potem znowu Natura albo Essence sprowadzają mnie na ziemię. Niektóre nowe rzeczy, które są w zastępstwie są o wiele gorszej jakości.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.I do mojego ślinienia się z zazdrości - dlaczego ciągle brak Catrice na północy? ![]() Co do wycofanych i wymienionych już produktów - co Waszym zdaniem jest najnajnajwiększą wtopą? AOH i jego następca? Róże?
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-02-03 o 17:42 |
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ostatnich limitkach widać, że to może tak być
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dokupilam 2 kredeczki (13&14 z Kajali) no i czailam się na te MetalGlamy ale ; granatów mam za dużo, w turkusie wyglądam strasznie, fioletowy liner ze swatchy wyglada na wyblakniety i podobny jest ten z RtP, a różowy przywiezie mi kolezanka z IloveB. Wiec zaoszczedzilam 44zł
![]() Do tego dodaje swatche : u gory 13 nightfever; na dole 14 hola, chica! Powiedzcie mi tez jak podoba sie jakosc zdjecia bo chce reaktowowac bloga a to zdjecie z telefonu i wysylanie zdjec z tel->komp jest 100 razy szybsze niz podlaczanie kabelka do cyfrowki itd. a tak robie to przed bluetooth
Edytowane przez goooosienka Czas edycji: 2011-02-03 o 20:05 |
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#4358 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za telefon i jaki ma aparat? Odpisz na Off Topach
|
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam już ten kolorek
|
|
#4361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wykupcie wszystkiego przede wszystkim z Sun Club![]() Cytat:
W ramach rekompensaty i stresu dwa razy więcej nowości proszęCytat:
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ładna. Jak jutro zaliczę koło to sobie kupię![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Ja ce. Jak przyszłaby szafa Catrcie ( zapewne do Natury w GŁ) to kochane łodzianki robimy ustawkę przy niej i opijamy sukces
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
|
|
|
#4363 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() a szafa Catrice wymaga opicia koniecznie !
|
|
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4365 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszam. Jak tylko nam wstawią łódzkie wizażanki zapraszają wizażanki za całej Polski do opijania
![]() Przez Was jutro pójdę po ta kredkę
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4366 | |
|
Raczkowanie
|
Już jest nowa limitka w preview w języku niemieckim, a w polskim nic nie ma
![]() http://www.essence.eu/de/produkte/tr...d-preview.html z nowej limitki zainteresował mnie błyszczyk zmieniajacy kolor, ale nie spodziewalam sie czzegos takiego Cytat:
Edytowane przez martita666 Czas edycji: 2011-02-03 o 22:01 |
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - dotykało się kciukiem takiego kółeczka i w zależności od temperatury ciała zmieniał się kolor kółeczka. Oczywiście im cieplejsze tym większą miłość pokazywało Taka "technologia" wykorzystywana była też przy innych cudach, ale czy i tu o to chodzi - czas pokaże
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Niee to jest ten sam myk co w szminkach utleniających. Od razu widać że essence zerżnął pomysł z ostatnich produktów too faced i chyba urban decay też to wypuściło ale mogę się mylić co do drugiej firmy. Ostatnio widziałam recenzję właśnie tego błyszczyka z too faced i nawet na kartce zamienił się w różowy. Wystarczył kontakt z powietrzem. Przypuszczam że to samo proponuje essence bo błyszczyk który zmienia kolor zależnie od temperatury - możliwe to jest ale jeszcze o tym nie słyszałam
a essence do najoryginalniejszych i twórczych firm nie należy :P
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Kasza,musimy być z podobnego rocznika,bo doskonale pamiętam te wszystkie cuda dodawane do różnych gazetek.
![]() Arianna Takie szminki ma jeszcze chyba Celia. Edytowane przez marryme21 Czas edycji: 2011-02-03 o 23:07 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
marryme21 - 83 rok
|
|
#4371 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4372 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
||
|
|
|
#4373 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie. Nawet go mam.
Utleniające pomadki ma też Celia, więc to nie jest ściągnięte tylko z zagranicznych kosmetyków. Z tego co wiem to Celia ma to już od dłuższego czasu. Takie myki kosmetyczne są ogólnie znane.
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i taką gazetę- Nasza Miss, tam było dużo dodatków. Ale to były czasy
|
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że wtedy nie było u nas Essence, tylko młodziaki były skazane na kosmetyki podbierane mamom/starszym siostrom itd. O dobraniu koloru do karnacji można było pomarzyć
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem trochę młodsza.
![]() Cytat:
Oj,były,były. ![]() Pamiętam,że w Bravo Girl też nie żałowali tych pierdółek. A Nasza Miss to taka mała gazetka(rozmiarowo)-dobrze pamiętam? Dziewczyny,chyba skuszę się na pasiak z SC. Szkoda,że nie testerów.
|
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam wszystkie zestawy kosmetyków z NM, były m.in. brokatowe cienie (czyli żel z brokatem), oglądałam moje skarby godzinami ![]() I oczywiście pierwsze błyszczyki w kulce, i pierwszy dezodorant Rapp, a potem Impulse (Spice był u mnie jak relikwia, bo uwielbiałam Spicetki Nastolatki mają się o wiele lepiej teraz, masz rację. My też się mamy lepiej, bo same mamy zbiory pełne Essence. Niedrogie, świetne jakościowo i w takich słodkich opakowaniach ![]() Marryme21 tak, taka nietypowa wielkość. Z Bravo Girl pamiętam cienie na kartce, wystarczyło na kilka makijaży, jakieś tatuaże zmywalne, ozdóbki... a potem była era Twista u mnie. Miał świetną okładkę, taką grubszą i strony z historiami o największych żenadach, lol Edytowane przez akisia Czas edycji: 2011-02-04 o 01:00 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 |
|
Wtajemniczenie
|
pochwale się wam, ze dorwałam dziś pędzel o który ostatnio się pytałam - kompaktowy z Pocket beuty
cieszę sie jak głupia :P w dodatku zapłaciłam za niego 10.99 mimo, że miał cenę 13.99
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#4379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
interesowałam (Bravo, Popcorn) to jeszcze nie dodawali kosmetyków, raczej właśnie gadżety typu naklejki, tatuaże itd. Naszą Miss kojarzę, bo z nudów czasem przeglądałam przy okazji wizyty u jakichś dalekich kuzynek.A teraz to i Essence dodają gdzieniegdzie (to nic, że przeterminowane ), ktoś kiedyś wspominał, że miał coś ze starej limitki z gazetą ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
Czyżby w 3city były jakieś przeceny?
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie nie wazne jest to, ze Essence cos sciaga. Wazne, zeby bylo fajne, dobrej jakosci i tanie (co z tego, ze inne firmy juz to maja jak mnie nawet na 1/10 nie stac takiego produktu
). Ja w weekend moze przelece wszystkie drogerie z Essence i posprawdzam jak z tymi przecenami...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

Generalnie Natura w Chorzowie pobiła katowicką.

A pieniędzy na nowości "pójdzie" więcej niż na limitki 

?

Nie wykupcie wszystkiego przede wszystkim z Sun Club
W ramach rekompensaty i stresu dwa razy więcej nowości proszę