|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
mayaszko, nie wiem czy to do mnie pytanie było, ale ja nie mam żadnego z kremów które wkleiłaś
natomiast peeling mam bardzo mocny, ale ja mam mało wrażliwą skórę i mieszam peeling z żelem myjącym też Ziaja Pro normalizujący jak masz skórę wrażliwą na podrażnienia to weź ten Mocny
|
|
#4352 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Piękna ta praca Martynki Z tego co w lodówce miałam, zrobiłam mix (fileta podsmażyłam w przyprawie, makaron, oliwki, ogórek konserwowy, papryka, seler w zalewie i wymieszałam wszystko z jogurtem naturalnym. Smakowało ![]() Cytat:
Było super dziś wyjeździłam się aż nogi bolą Śniegu u nas bardzo dużo.Cytat:
Cytat:
Zmęczona jestem, idę się myć i spać. Dobrej nocki
|
|||
|
|
|
#4353 |
|
Wtajemniczenie
|
aż się rozmarzyłam...a u nas śnieg
![]() Antonio niezmiennie słodki i uroczy W imieniu Martynki dziękuję za wyrazy uznania dotyczące jej talentu plastycznego
|
#4354 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzięki za odp chyba ten mocny wezmę ![]() Cytat:
|
|
#4355 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z drugiej wypłaty już Ci więcej zostanie ![]() Martynki dzieła prześliczne ![]() Wszystkiego najlepszego dla Męża Zdjęcia..... Dla kontrastu u nas: ... Szaro-buro Ja chcę wiooooosnę!!!Cytat:
Ja mam pięć odcieni 209, 212, 215, 210, 221. Teraz używam 215. Te kolorki, które pokazują w necie mają się nijak do rzeczywistości. Najlepiej, gdybyś miała okazję przetestować przed zakupem Cytat:
Mega odrosty + przydługa grzywka po miesiącu
Edytowane przez morska Czas edycji: 2011-03-01 o 17:10 |
|||||
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe jaka dzisiaj czeka mnie nocka.......mala wlasnie zasnela a ja ide szybko sie umyc
mam nadzieje ze malz wroci zaraz do domu ![]() brzuch mnie boli od paru dni a @ dalej nie ma dzisiaj wypada 30dc dziwne bo ostatnie cykle mialam 27-28 dni
|
#4357 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4358 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ogóra na twarzy nie mam ![]() Cytat:
![]() Zdjęcia piękne Cytat:
troszkę się boję ale zobaczymy...i tak jeszcze "chwilkę" zaczekam bo jeszcze za świeży mam balejaż ale myślę że z 2 tygodnie i będę wiedzieć co i jak![]() ale ja jestem kura...pewnie że Ada i Wojtusia![]() ja dawno temu jedną miałam (nie pamiętam którą) to fajna była...na KWC mają bardzo dobre recenzje Cytat:
![]() U Nas jest podobnie za to na sankach dziś byłyśmy![]() Cytat:
![]() Anula jeszcze chciałam pracę Martynki pochwalić...piękna klask i:Dobry wieczór
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-02-19 o 22:43 |
||||
|
|
|
#4359 | ||
|
Wtajemniczenie
|
czy ty już wczesniej wklejałas swoje foty? czy ja przegapiłam? super wyglądasz
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak czesto farbujesz?
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie pocytuje bo z Przemkiem na kolanach samo napisanie posta graniczy z cudem Maluch spał dzisiaj bardzo spokojnie to i ja się wyspałam ![]() Przemko już po śniadaniu, ja jeszcze nie bo na nic nie mam ochoty ![]() Śnieg znowu sypie... zima na całego ![]() Miłego dnia A ha, jakie mięso jest dobre na pulpety?? Bo mnie dzisiaj wzięło na pulpety w sosie pomidorowym z buraczkami i kasza gryczaną, a pulpetów nigdy nie robiłam ![]() Tak czy siak musze męża wysłać na zakupy ![]() czeko moze jakiś teścik Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-20 o 08:47 |
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() jednak moje przeczucia byly mylne bo mala ladnie spala, tylko raz sie przebudzila z placzem ale zaraz zasnela ![]() a ja wstalam z wielkim bolem i przywitalam dzien z @ ![]() ![]() juz nie musze ![]() j.w
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ale już doczytałam że dostałaśCytat:
![]() Cytat:
Wyszły pyszne ![]() Pierwszy raz posiłkowałam się parowarem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz szlag mnie jasny trafi
Szanowny Pan i Władca oświadczył, że na żadne zakupy nie jedzie... wyłożył się na kanapie i odpoczywa... A ja zaraz go zabije ![]() Dobrze, że mam słoiczki w zapasie dla małęgo. Ja dzisiaj bez obiadu będę
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Niedziela fajnie mija Tak spokojnie. Nie muszę gotować obiadu, bo idziemy do mamy, a potem do koleżanki na kawkę.Ada-nic tylko lać i patrzeć czy żyje Szkoda słów.---------- Zdecydowałam się na kafle do kuchni i jestem przeszczęśliwa![]() http://www.opoczno.eu/plytki.php?kolekcja=k007&m=111 - gres metalic brąz gold ![]()
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Przepraszam za spóźnione odpowiedzi na wiadomości gg i sms-y , jestem chora, gardło mnie boli, ciało całe i głowa Z niczym się nie mogę wyrobić, wszystko jakieś takie ble...Buziaki dla Was i dzieciaczków
|
|
#4367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ręcę opadają Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#4369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kostkę twarogu półtłustego, ogarnę się szybko, wsiadam na normalny rower i jadę na jakieś zakupy... Jutro i po jutrze wielce zmęczony król idzie do pracy od 10 do 23 a ja zostanę o pustej lodówce i bez możliwości wyjścia na zakupy bo sama z Przemkiem bede w domu.Pan i Władca sobie śpi. Zjadł 3 kromki z pasztetem, 1/2 paczki orzeszków w cieście... Mam nadzieje, że dojadę i wrócę cała z tych zakupów bo u nas śnieg pada ![]() a w maju (będę miałą kase, bo nie bedzie już kredytu) zapisuje się na prawo jadzdy, nie ma bata. Oczywiście może sobie zapomnieć, że będę kierowcą podczas imprez Zrobię je po to, żeby w końcu być niezależna od szanownego egoisty. angy super wybór Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-02-20 o 13:13 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Miramej przesyłam dobre fluidy dla was
Morska tak z ciekawości- kupiłaś tą miskę do drożdżowego ciasta? Mała zasnęła, małż śpi to zrobiłam sobie kawkę w mega filiżance tchibo więc trochę tu posiedzę Szukam na all miseczki dla Martynki z przykrywką, tańszej niż te z tupperware ale wszytskie niezbyt szczelne są ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#4371 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Śnieg ciągle pada ![]() Cytat:
Mogłam wyglądać deko inaczej - spocona, czerwona, włosy ulizane Dzięki, kochana jesteś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A na allegro nie ma taniej tupperwarowych? A ta Canpola z przykrywką, którą Ci kiedyś wstawiałam nie nadałaby się?
|
|
#4372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no właśnie nie bardzo, te z canpola i z tommy tippee oglądałam ostatnio na żywo i przykrywki nie trzymają za dobrze, w trakcie transportu do żłobka mogłyby się otworzyć ![]() nad tą się jeszcze zastanawiam, chyba napisze do nich i zapytam o tą przykrywkę
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2011-02-20 o 13:56 |
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
morska wiesz co? wiesz co? jaka ty ladna jestes stanowczo za mało fotek wstawiasz ja po obiedzie ide sie zdrzemnąć, moze Oli ze mną zaśnie. taka senna jestem.... chyba ze kawke sobie walne Maju nie ma sprawy, mam nadzieje ze ksiażka się przyda Kasiu, ja nie pomogę, nie wiem co to się mogło Laurce porobić, jak znajdziesz przyczynę to napisz. |
|
|
|
#4374 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Morska a Ty jak małolata (tzn. zazdroszczę ). W życiu nie powiedziałabym, że masz tyle lat ile masz.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Udusiłabym gnoma ![]() Cytat:
Dzień dobry My po szaleństwach na śniegu. Pozjeżdżałam z Zuzią z górki na sankach, potarzałam w śniegu i nawet orła robiłyśmy ![]() Po drzemce jemy obiad i na ciacho do Mamy jedziemy
|
|||||
|
|
|
#4375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będę wdzięczna fajnie
|
|
#4377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakbyś w wolnej chwili sprawdziła czy przecieka
|
|
#4378 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aha. Ale ta nie ma w opisie, że można w mikrofali z kolei, a chyba nie wszystkie można, też trzeba zapytać. Ja kupię jeszcze te i będę zabezpieczona W Tchibo kupiłam zestaw 3 śniadaniówek na kanapki, jakieś owoce, warzywa, także naczynia mam z głowy Z resztą rzeczy to już gorzej
|
|
#4379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no chyba w końcu na tych z tupperware się skończy...ale poszukam jeszcze z tańszych jakiś. A coś specjalnego jeszcze potrzebujecie?
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Anula nalałam wodę i pociekło
Jednak nie będzie dobra
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

Mam nadzieję, że dzień mija miło i przyjemnie
wyjeździłam się aż nogi bolą

ale to jeszcze potrwa, przynajmniej z rok muszę odczekać, jeżeli nie więcej...
Ja chcę wiooooosnę!!!
dzisiaj wypada 30dc dziwne bo ostatnie cykle mialam 27-28 dni
klask i:
NIE LUBIĘ TROLLI
... ale już doczytałam że dostałaś
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i jestem przeszczęśliwa
Z niczym się nie mogę wyrobić, wszystko jakieś takie ble...