|
|
#4351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Mogli sie chociaz bardziej przytulic jakos.... ;] bo tak to faktycznie. uciekla a mogla w sumie go obudzic i spytac co sie dzieje.. czy cos w tym stylu... pewnie gdyby miala z nim lepszy kontakt i lepiej go znala to wygladaloby to zupelnie inaczej...
Chociaz z drugiej strony.. duzy dystans fizyczny miedzy facetami (przynajmniej na trzezwo;p) sprawia ze raczej nie spia obok siebie uwazajac to za gejowskie... tak mi sie przynajmniej wydaje..
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
mogliby chociaż całować się w tym łóżku
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Rozeznanie
|
podejrzewam, że według scenarzystów wymowne było to, że ten kochanek Piotra objął go.
|
|
#4354 |
|
Wtajemniczenie
|
może jeszcze jutro coś się wydarzy zanim Gośka poleci z płaczem do Zuzy
|
|
#4355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() miedzy panami to juz sie raczej nic nie wydarzy, Gosia poleci do Zuzy, a w miedzyczasie kochanek sie zwinie, a Piotr bedzie ew. probowal cos wyjasniac |
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja bym gdzieś wyjechała i zostawiła chłopa samego w domu, a potem niespodziewanie wróciła i zobaczyła coś takiego, to wiecie, co bym zrobiła? Wyciągnęłabym komórkę i zrobiła fotę,tak dla jaj, bo pomyślałabym, że się najzwyczajniej w świecie schlali i pewnie nawet nie widzą, że śpią w jednym łóżku.
No, ale może ja jestem jakaś dziwna
|
|
|
|
|
#4357 |
|
Raczkowanie
|
ja bym zrobiła podobnie
ale nie uciekałabym histerycznie z domu
|
|
|
|
|
#4358 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja kiedyś męża zastałam w samych slipkach w łóżku z kumplem , kompletnie pijanych ![]() czy tylko mnie wkurza , najlepszy dziennikarz , Igor. ??? ludzie studiują by pracować w gazecie, ten z łapanki , od razu kierownik działu i jeszcze najwięcej ma do powiedzenia w kwestiach gazety i do tego jeszcze uczy innych jak pisać , ta córka szefa to chyba jest po studiach a ten niby najbardziej obeznany
|
|
|
|
|
|
#4359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A propos chłopaków - mi przez myśl przeszło, ze zabalowali, a później poszli spać. Ale kto wie, kto wie...
|
|
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Sary to same studia o niczym nie swiadcza. Dziwne, ze dopiero po studiach wziela sie za prace, przy jej koneksjach powinna juz od lat zbierac doswiadczenie. A chlopacy z pewnoscia nie poszli po prostu spac Tylko ze zostalo to tak pokazane, ze gdyby nie to, ze wiemy o co chodzi, to kazdemu by przeszla wlasnie taka mysl przez glowe
|
|
|
|
|
|
#4361 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Igor to redaktor pełną gębą
Ma więcej do powiedzenia w redakcji niż naczelny
|
|
#4362 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, Igor już ma trochę doświadczenia, ale śmieszny był dla mnie sam fakt jak zaczęła się ta jego kariera
![]() Ot, napisał sobie artykuł, który sie spodobał naczelnemu i dostał pracę w redakcji i, o ile dobrze pamiętam, od początku naczelny liczył się z jego zdaniem
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Zadomowienie
|
Ja chcę gejowskie sceny ! Jestem taka zwiedziona no, jezu płacą tym aktorom przecież to mogliby się chociaż pocałować czy co, albo chociaż pomiętosić pod kołdrą. Jezuuu
|
|
#4364 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny pomozcie ;( znacie jakas strone gdzie mozna ogladac online? jestem za granica i zadne vod ani tvn player tu nie dzialaja
![]() ![]() |
|
|
|
|
#4365 |
|
Raczkowanie
|
W sieci jest pewnie dużo takich filmów
ja akurat się cieszę, że nam tego oszczędzili, bo to wyjątkowo obrzydliwe. A scena wymowna i genialna, Gośka słaba reakcja, w ogóle jest memlasta i bez charakteru.
|
|
|
|
|
#4366 |
|
Wtajemniczenie
|
Obrzydliwe, nieobrzydliwe - tak samo pokazują inne pary z NW. Pamiętam jak Sławkowie też tylko pod kołdrą. Jak Rudy z Asystentką mieli coś robić, to pokazali jak się całują, on ściąga kurtkę i... cięcie!
Pocałunki namiętne ewentualnie, a też rzadko. Taki serial. A co, chciałybyście, żeby był jakiś bardziej wyuzdany? no proszę ja Was - to serial familijny
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
OMG dziewczyny padłam
, jak moglam być tak naiwna do końca łudziłam się, że Piotr śpi nie z faetem, a z dziewczyną No to nawywijał, wiedziałam, że jest jakiś dziwny, ale do tego stopnia fiu fiu. A jeśli chodzi o Mikołaja i jego żonkę, sądzę że po to wprowadzili wątek napadu, żeby ich do siebie zbliżyć... Wiadomo jak jest z załatwianiem papierkowych rzeczy w Polsce. Czas będzie leciał, ona biedna została skazana na mieszkanie u niego. Będą dręczyć go wyrzuty sumienia i może coś z tego jeszcze będzie
|
|
|
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napiszmy petycję
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Ja słyszałam, że potrzeba odwagi aby zagrać geja w Polsce. Słyszałam o aktorach prześladowanych w prywatnym życiu po zagraniu takiej roli.
|
|
|
|
|
#4370 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4371 |
|
Wtajemniczenie
|
nie podoba mi sie troche teraz co sie dzieje juz wymyslaja na sile malzenstwo nagle maz gej a potem ciagnie sie ze sebastian nie bedzie ojcem tylko adam a potem wyjdzie ze to nie adam haha i nikt nie bedzie ojcem
ciekawe co jeszcze bedzie sie dziac A biedna Gosia co .. rozwod drugi ta to ma szczescie mi sie w ogole nie podoba ten Piotr i z twarzy widac ze moglby byc gejem .. jego zachowanie wloski.. wrr;/
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Wtajemniczenie
|
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że oceniasz orientację seksualną ludzi po tym, jaką mają twarz.
No comment. A tak na przyszłość - używaj interpunkcji, bo ciężko czytać to, co piszesz. |
|
|
|
|
#4375 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
Mogła tam do nich wskoczyć
|
|
|
#4376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?To chyba zupełnie coś innego niż "ocenianie orientacji seksualnej po tym,jaką mają twarz" ![]() Zresztą wiadomo , że czasem widzimy faceta i mamy wrażenie, że jest gejem - nie mówię żeby to miało znaczenie, ale po prostu ma się takie odczucie. Chociaż o Piotrze akurat raczej bym tak nie pomyślała
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4378 |
|
Wtajemniczenie
|
No to widzisz. Ja tak, bo byłam w szoku jak się dowiedziałam, koleś podrywał dziewczyny i zachowywał się jak hetero. Dopiero jak mi powiedział, to zaczęłam sobie przypominać jakieś sytuacje, czy jego zachowania itp ,które mogłyby to potwierdzać, ale zwyczajnie wcześniej nie zwracałam na to uwagi.
I nie widzę w tym nic złego , on też nie (bo powiedziałam mu o moich 'przemyśleniach' jesli w ogole mozna to tak nazwać
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mam sporo znajomych o orientacji homoseksualnej i jakoś nigdy się nie zastanawiałam jak się dowiedziałam, że sa gejami, że 'faktyyycznie, taką gejowską twarz miał'.
Dziwi mnie po prostu takie ocenianie i tyle. |
|
|
|
|
#4380 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrze moze to zle zabrzmialo ze oceniam go po twarzy ale akurat no troszke przypomina geja ale i tak nie pasowal do Gosi niestety
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Ale sie wszystko potoczy Nina ma odejsc z redakcji gazety musialam troszke poczytac na blogach ciekawostki i jednak Gosia odejdzie od Piotra... ale porazka moim zdaniem za wczesnie byl ten slub zaplonowany w ogole nie znali siebie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

, jak moglam być tak naiwna do końca łudziłam się, że Piotr śpi nie z faetem, a z dziewczyną