|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Dziewczyny czy u Was też "trwa ładowanie" nowej promocji?
![]() Wklepałam zamówienie i czekałam aż minie północ, żeby zobaczyć nową ofertę a lata mi cały czas na stronie "trwa ładowanie" ![]() Już działa ![]() Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2011-04-18 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz wysylam. Udalo mi sie namowic klientke na probki - wezme jej 3 i sobie zobaczy, tym bardziej, ze podklad jest w przyszlym katalogu w takiej samej cenie. Mam nadzieje, ze jej nie uczuli. ![]() a jakas bedzie nasza radosc jak ktoras niespodziewanie wrzuci pdfik ![]() ale cicho sza, zeby nikt nie czul sie pod presja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
mi sie nie podoba, i ta seria kojarzy mi się ze sprzątaniem
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Raczkowanie
|
Witam Was o tak późnej porze..
![]() Potrzebuję opinii osób, które miały do czynienia z kremami do rąk z Avon Care. ![]() ![]() Jakie 2 kremy ze str. 65 polecacie?? Klientka zamawia glicerynowy i prosi o dobry wybór jeszcze jednego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
właśnie składam zamówienie i czy może mi ktoś podać kod na rarkę ze złotej oferty
![]() i jeszcze mam pytanie odnośnie tej materiałowej torby na zakupy za 2,90 - opłaca się ją zamówić, gruby jest ten materiał?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
torbe polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg mnie sylikonowy jest bardzo fajny, jak dla mnie ekstra nawilża ![]() Dziś miałam (wróóóććć....) wczoraj miałam święto paczki i na chwilę obecną mogę napisać tak: Rarka- tak ją chciałam a pójdzie na sprzedaż zapach zupełnie nie w moim typie ;/ Up to You - faktycznie wyczuwam nutkę grejfruta, nie są duszące dla mnie bomba ![]() Kredka z CT light blue- konkretna załamka bo chciałam ładną błękitną kredeczkę na lato aczkolwiek na linii wodnej nie prezentuje się źle;p Mgiełka cyrynowa- faktycznie nie nadaje się na nic innego jak na odświeżacz do wc;p Odżywki do paznokci- przyjdzie czas na wypróbowanie;p Tusz stylizujący z netto- fajna sprawa a ta "szczoteczka" taka kosmicznie dziwna;p Cienie z IOS nocturial- wreszcie moje kolorki ![]() Zestaw Professional- dziś wypróbowany i czuję że moja twarz jest delikatna mam nadzieje że mnie nie wysypie ;p aaa i swirlsy- w brązowej czuje czekolade zupełnie nie mój typ, ta blassom idealna dla mnie mmmm ![]() Troche przegięłam w 6, ale nawet najlepszym się zdarza ;p ![]() Co do charmu żabki to w k5 go zamawiałam i miałam w brakach ale teraz dosłali;p Ja miałam problemy ze sprayem zapobiegającym łamaniu się włosów, zamówiłam go z demo i od razu pojawił się w brakach a przysłali mi go dpiero chyba po 3 czy 4 katalogach, co mnie zdrażniło masakrycznie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle mam zamówienie na ok. 400 zł, a opustu tylko trochę ponad 30 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
szeryfcio
|
Cytat:
Natomiast ten nawilżający z wit.E już jej nie uczulił. A ja kupiłam sobie ten odświeżający z ogórkiem pod wpływem dobrych opinii na KWC i rzeczywiście jest fajny i lekki. Buzia odświeżona, nie czuję na niej ciężkiej warstwy jak po kremach, nie lepi się na twarzy, naprawdę fajny. ![]()
![]() |
#4364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Raczkowanie
|
Jestem ciekawa czy te nowe brązowe cienie z K7 mają wspólne kolory z Mocha Latte. Brązy mi się kończą więc muszę się na któreś zdecydować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Tak na szybko napiszę, bo praca czeka ![]() Czasami dłużej czeka się na paczkę do odbioru w paczkomacie, bo przecież mają ograniczoną liczbę miejsc. Więc jeśli nawet paczka dotrze do 'bazy' to nie mogą jej wrzucić do paczkomatu dopóki się nie zwoli skrytka (a paczkę trzymają tam do 3 dni). Dlatego myślę, że ja dostałam paczkę na drugi dzień (bo u mnie jest mniejsza miejscowość i ludzie tak nie zamawiają), a ktoś inny musiał czekać dłużej. Myślę, że to rozwiązuje sprawę długości oczekiwania na dostarczenie paczki do paczkomatu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
najczęściej dostawałam po 19ej, a wczoraj dopiero po 22ej jak już spałam
Cytat:
dla mnie kat.6 okazał się 2 razy lepszy pod względem wielkości zamówienia od kat.5 jak dobrze pójdzie to już z końcem kat.6 zdobędę poziom Vip bo na chwilę obecną brakuje mi nie całe 200zł ![]() Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-04-19 o 08:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Raczkowanie
|
Testuje Sassy ... super... czegoś takiego dawno nie wąchałam wesołe, pasują do słonczego dnia jaki dzisiaj jest... najbardziej podoba mi się Blossom - różowa, później Bean - brązowo-beżowe , i słodkie waniliowo - jagodowe - fioletowe...
Mają dość intensywny zapach ![]() Nie żałuje zakupu... ![]()
#4371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja sobie czekam na pana paczkowego. mam nadzieję, że zaniedługo przyjedzie. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
czy jak mam status zamówienia pobrane to mogę coś domówić jeszcze??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
pan paczkowy już jest! to idę nurkować w kartonach.
![]() ![]()
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
skoro pobrane to raczej nie, jeżeli miałaś zamówienie powyżej 150zł to możesz zamówić drugą paczkę na min.50zł by nie płacić KRMZ Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-04-19 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
ja z 8 bede zamawiała dopiero za tydzień, nie mage siędoczekac torebki z programu z tuszami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Sultry Bronze ale chyba nie otworzę, bo patrząc na fotke na katalogowym, chyba zbyt ciemna dla mnie
![]() Wygrała któraś w konkursie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest już 3 lista zwycięzców w konkursie ![]() ![]() Poniższa lista ma charakter poglądowy. Szczegółowa lista (Imię, pierwsza litera nazwiska, Miejscowość) zostanie opublikowana po potwierdzeniu przez laureatów wymaganych danych. na tamtych jest podane to samo i nic nie ujawnili do tej pory- ile osób o tym samym nazwisku może na nich być Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-04-19 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.