|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
BAN stały
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
|
|
|
|
#4352 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
współczuję tego oczekiwania, ja myślałam że zaświruję jak kazali 5 dni czekać....
|
|
|
|
|
#4353 | |
|
Szara Eminencja
|
A to on ma jakieś dziwne godziny pracy i mijalibyście się? Ja teraz to chyba każdej patrząc co sie dzieje obecnie na rynku pracy, kompletnie nie związanej z moim doświadczeniem i zainteresowaniami Cytat:
Tym bardziej, że zrobił 2 czesci - testową i praktyczną. I jak sie jedną zawali to trzeba pisać znów, a na praktyke zabrakło mi czasu na napisanie 2 programów i chyba będzie dupa...
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a do niego nie trafiaja argumenty że chce zarabiać bo on mi daje na wszystko co chce ale ile można widziałam dużo ogłoszeń jest w CH |
|
|
|
|
#4355 |
|
Rozeznanie
|
mi akurat praca jako hostessa by pasowała
ja bym czegoś chetnie poszukała najlepiej żeby tak co 2 dzien pracowac ;p ale tak sie chyba nie da ...
|
|
|
|
#4356 |
|
Rozeznanie
|
jadę dziś na uczelnie po wpis ... mam nadzieję że pozytywny i ,że nie zejdzie mi tam cały dzień , a przede wszystkim ,że wstanę bo dopiero za chwilkę kładę się spać , dobranoc chudzinki ;*
|
|
|
|
#4357 | |
|
BAN stały
|
ahoj
właśnie wstałam pije kaffke i siedzę z samoopalaczem na nogach ![]() dziś uczta w pizza hut Cytat:
![]() nigdy ale to nigdy nie idźcie na lodówki ani na cokolwiek spożywczego, dopóki sie ma jakieś gratisy to jest fajnie a potem to trzeb zagadywać ludzi a jak widzą że nic nie dostaną to traktują ludzi jak śmieci |
|
|
|
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
gratulacje decyzji choć spóźnione
![]() od 2 dni w ogóle nie byłam na kompie! - chora byłam, shreda przerwałam, potem przyjechała do mnie mama na dwa dni i biegałyśmy po sklepach, poucztowałam dwa dni pod rząd - już drugi raz..... nie ważyłam się -bałam się strasznie! ale dziś weszłam na wagę, a tam..... SPADEK! 300g od ostatniej wagi na II fazie! w szoku byłam więc już 58,3![]() wszyscy mówią mi, że super wyglądam, kupiłam też nowe rzeczy, które podkreślają co trzeba i czuję się bardziej pewna siebie ![]() mam zamiar nie przekroczyć 60 na wadze już nigdy! (chyba, że ciąża:P) shred efektów chyba nie dał (a 3 tygodnie robiłam) - bardzo męczące było mi to robić po pracy 6-7 godzin na nogach i jeszcze shred... zamierzam 3 x w tygodniu ćwiczyć - albo biegać, albo pływać, albo orbitrek, albo siłowe zobaczymy, co z tego wyjdzie....
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-07-08 o 11:32 |
|
|
|
#4359 |
|
PeeeMaa!
|
Ja ważę 75kg.
Dąże do 55kg. Zeszło mi wczoraj 2 kg.. Więc chyba zaczeło się coś dziać.. W KOŃCU. Tylko to jest tak ,że ranoo na czzo ważę 73 a pod koniec dnia z powrotem 75.. nie wiem czy to normalne. Dzięki za odp |
|
|
|
#4360 | |
|
Rozeznanie
|
ojoj z tymi lodówkami to właśnie słyszałam ,że strasznie. Ja byłam kiedyś na elektronice itp
to mi się podobalao ale wiadomo jak wszędzie ludzie różni byli ... jej ale bym sobie na pizza hut poszła hehCytat:
|
|
|
|
|
#4361 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was
![]() jestem już drugi dzień na diecie narazie jest ok. Zostały mi jeszcze 3 dni, oj a słodycze kusza a kusza ;/ ale mam nadzieje ze dam rade i wytrzymam. Pozdrawiam gorąco
|
|
|
|
#4362 |
|
Rozeznanie
|
Dzien doberek
![]() U mnie nadal faza II trwa ![]() Wczoraj zanotowalam najwiekszy spadek w mojej historii a mianowicie 0,7 kg no ale zawsze to cos :PJa tam sie ciesze nawet z najmniejszego sukcesu hehe Za oknem ulewa ale to bylo do przewidzenia bo parowa byla od rana...hmmm zbieralam rzeczy z balkonu wiec zrosil mnie troszke ten deszczyk, moze jeszcze urosne oczywiscie wykluczam opcje rosniecia wszerz haah
|
|
#4363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4364 | ||||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I ja sobie dzisiaj zrobie uczte, tylko nie mam pojecia co ... Skończyły mi się pomysłyCytat:
Gratuluje spadku Ulewa? Kurcze u mnie od rana parno i słońce. Taka odmiana po tych chmurnych dniach, to pewnie i do mnie przyjdzie deszcz ![]() Byłam dzisiaj pierwszy raz na siłowni po małej przerwie, Przez to musze teraz robić mniej powtórzeń i szybciej się męcze, a myślałam, że nie wypadnę z rytmu, a tu prosze...Ide na plotkarę |
||||
|
|
|
#4365 |
|
Rozeznanie
|
Ogolnie odkad jestem na diecie czyli od poczatku stycznia schudlam 23 kg
![]() a teraz odkad wrocilam na II faze schudlam 5 kg ![]() Jeszcze z 6-8 kg i bede megaaaa happy ![]()
|
|
#4366 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
|
|
#4367 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
skąd wiesz. ja tam trzymam kciuki żeby było ok ![]() Cytat:
(u mnie waga stoi, teraz wzrosła przez @ i grzech...) mroziq hop - hop! jesteś tu? że się tak bezpośrednio zapytam: jak tam twoje cycuszki? ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- aaa zapomniałam - miałam się spytać, nie pamiętam kogo któraś polecała colon C to sobie zamówiłam bezpłatne próbki i przyszły. i teraz pytanie: jak zażywać? a właściwie kiedy? pisze że rano i wieczorem... no a kiedy efekt? np. czy mogę jutro spokojnie rano wziąć, pojechać na miasto - nie pogoni mnie? czy lepiej w niedzielę? ale jak efekt dnia następnego dopiero to lepiej jutro...
|
||
|
|
|
#4368 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja wzięłam colon c raz, wypiłam wieczorem i następnego dnia rano normalnie fajnie bez nie miłych rewelacji miałam wizyte w wc i od tamtego czasu codziennie rano ide do wc a wypiłam tylko raz ale przygotuj się ze jest ohydne
|
|
|
|
|
#4369 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przepraszam, ale ja nawet 'w realu' mam problem z połączeniem imion z twarzami wzięłam w końcu tak jak pisze na opakowaniu - połowę rano, druga będzie wieczorem, zobaczę czy będzie potrzeba drugiej saszetki.... a smak nie był taki zły - woda z grudkami żelatyny jak dla mnie ![]() a pochwalę się wam - moimi nowymi ukochanymi szpilkami |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 |
|
Wtajemniczenie
|
eh,chyba mój post przeszedł niezauważenie...
miłego dnia dziewczyny
|
|
#4371 |
|
Przyczajenie
|
A ja ponawiam pytanka
![]() 1. Czy mając 14/15 lat mogę stosować dietę Dukana, nie obawiając się żadnych powikłań itp. ? 2. Czy ten test, który znajduje się na stronie jest płatny ?
|
#4372 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. test jest bezpłatny |
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
metal_fish
Witam Dukankę-Hashimotkę mam tą sama chorobę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) też podejrzewam że moje próby wątrobowe były złe nie od Hashi - swoją wątróbkę wykończyłam trochę wcześniej, w związku z własną głupotą i innymi chorobami, a jak dołożyłam tabletki anty to wyniki się pogorszyły. jednak jako że Hashi to choroba autoimmunologiczna to te choroby lubią występować po kilka czasem - to się wystraszyłam w pewnym momencie czy to nie autoimmunologiczna pierwotna marskość żółciowa wątroby. tak to jest jak człowiek czyta o tych choróbskach - od razu czuje się chory ale zrobiłam resztę badań i to nie to, a AlAT i AspAT są znów jeszcze lepsze (zmieniłam tabletki). ale powiązania bezpośredniego między Hashi a złymi próbami wątrobowymi 'mądre księgi' nie podają (przynajmniej te do interny, ale jak przeglądałam endokrynologię to nie pamiętam żeby takie coś pisali...). chociaż z drugiej strony przy niedoczynności tarczycy wzrasta cholesterol, co obciąża wątrobę i stąd wzrost aminotransferaz, a po suplementacji hormonów cholesterol powinien spaść i już tak nie szkodzić wątrobie.a teraz ja mam do cię pytanie: jak szybko spadała ci waga? czy w związku z Hashi wolniej czy w podobnym tempie jak innym? |
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Metalfish-dobrze doczytalas;-) co do mojej wagi.. hmm powiem tak-jak zaczęłam przyjmować eutyrox to spełnił sie najczarniejszy scenariusz-zaczęłam tyc, czego bym nie zjadła to na wadze przybywalo:-/ dietę dukaną zaczęłam z bagażem +10kg, w ciągu 5 tygodni zrzucilam 7kg, więc myślę że to nie jest zły wynik
. Cholesterol miałam duży, więc może to obciążyło wątrobę? Pigułki anty odstąwilam rok temu. Teraz na własną odpowiedzialność znowu zaczęłam je brać, zobaczę jak zareaguje moja wątroba a jak to u ciebie jest że spadkami wagi?
|
|
#4376 |
|
Raczkowanie
|
tez mam hashimoto ...u mne wykryli to z krwi ...poniwaz mialam zawyzone wyniki ths...ale wyniki watroby i inne mialam super!oczywiscie , ze sie tyje ...ale jak zaczynasz brac tabletki to sie reguluje i raczej chudnie.JAK jest dobrze uregulowana dawka , to dobrze mozna z tym zyc.
Myslicie , ze tabletki anty maja duzy wplyw na tarczyce...zaczelam je brac od miesiaca i sie fatalnie czuje..wrecz okropnie!!!ale bralam tez Cerazetteco maja jeden hormon(sa rowniez dla kobiet ktore karmia dozwolone) i bylo wszystko ok ...jedyny minus byl , ze mialam plamienia i dlatego zmienilam !ale tak jak terza mysle , to moze znowy zmiene, niemam zamiaru sie tak meczyc!nieprzypuszczalam, ze to moze byc od pigulek!
31.05.2013 bylo 82,5 ....jest 72,5kg 18.07.2013 -10 kg Edytowane przez beate5454 Czas edycji: 2011-07-10 o 12:09 |
|
|
|
#4377 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Normalnie jestem zaskoczona jestem jeszcze na 1 fazie 4 dnia ale schudłam ![]() start: 67kg teraz: 65kg Jeszcze jutro 1 faza a od wt 2. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Na wadze 0.5kg mniej ale to nadal to z ostatniego wzrostu więc na wadzę u mnie dopiero -9,5kg Mój laptop-ten o którym kiedyś wspoominałam,że pies mi złamał obudowę przestał działać. W piątek poszłam do saturna spróbować wziąć notebooka na raty lekko oczywiście nakłamałam ale dostałam ![]()
|
#4379 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Muszę się przyznać do mega-grzechu -najadłam się torta ,ciastek Pozdrowienia dla wszystkich ,którym przydarzyło się zgrzeszyć ![]() Ale baty należą mi się na 100% i poddam się im chętnie
http://fitness.dieta.pl/zobacz/straz...9df4dbcccb.png Edytowane przez beatazygadlo Czas edycji: 2011-07-10 o 21:41 |
|
|
|
#4380 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
anty-tpo najważniejsze... antykoncepcja raczej nie wpływa na tarczycę. prędzej na odwrót - problemy z tarczycą rozregulowują hormony, w tym hormony płciowe, często szaleje prolaktyna. nie badałaś jej z racji plamień? choć to prawdopodobne wielce że są one efektem tabletek, źle dobranych - wtedy koniecznie trzeba zmieniać!Cytat:
starczy? a teraz wracać do dukania grzecznie! ![]() ja po grzechu nawet się nie ważyłam, co by się nie załamać bo jeszcze @ mam... |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

współczuję tego oczekiwania, ja myślałam że zaświruję jak kazali 5 dni czekać....

więc już 58,3

Skończyły mi się pomysły
skąd wiesz. ja tam trzymam kciuki żeby było ok 
przepraszam, ale ja nawet 'w realu' mam problem z połączeniem imion z twarzami
a jak to u ciebie jest że spadkami wagi?