|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 - część II
Cytat:
![]() ![]() a co do sukienki to ja chyba pisałam że kupiłam bo wpadła mi w oko, leżała dobrze no i promocja do tego była na koniec roku ![]() to tak jakoś zabrzmiało ironicznie..... ![]() Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2011-09-22 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Passion chyba chodzilo o te bo ja pamietam ze Ty duzo wczesniej wszystko mialas zalatwione my bylysmy daleko w tyle a ty juz to mialas zalatwione przynajmniej ja tak pamietam ze my podziwialysmy Cie ze masz wszystko tak zorganizowane i sadze ze o toPassion chodzilo
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
żarcik taki
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba jednak nie do końca bo nie mogłaś się za to cały czas zabrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dlatego niedoścignionym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za komplementy ![]() Cytat:
Ja pamiętam, smutna to była historia. Obiecałam, postaram się dotrzymać. Musicie jednak mieć trochę wyrozumiałości, bo nie czuję się dobrze i nie siedzę z tego względu przy kompie. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Dark,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
3 października idę do mojej lekarki i wtedy będzie decyzja. Ale myślę iść wcześniej do innego (prywatnego) lekarza. Bo czuję się fatalnie i muszę też o parę rzeczy się podpytać. Dzisiaj prawie cały dzień spałam tak mi było słabo i głowa mnie bolała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
fatalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Idę prywatnie. Generalnie to lekarka chciała mnie już wysłać do szpitala bo twierdzi że to nie jest normalne, ale chciała jeszcze spróbować odstawić luteinę bo ona może dawać takie efekty i skierowała mnie na kilka badań. Byłam u laryngologa i tam mam wszystko ok, powiedział mi że to najprawdopodobniej jest jakaś sprawa naczyniowa, przepisał jakieś leki, ale uprzedził że nie ma leków bezpiecznych w ciąży bo zwyczajnie nie prowadzi się badań w tej grupie. No i w ten sposób nie chcę ich brać dopóki nie będzie konieczności, tym bardziej że powiedział mi że to jest raczej objaw tego że mój organizm do ciąży się przystosować nie umie. Reszta badań - wyniki rewelacyjne. Także nadal nic nie wiadomo, a prywatnie jutro będę próbowała się umówić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() Już się wykąpciałam teraz siedzę na łóżku i czekam na geslerkę ![]() Darkuś ![]() Nie przejmuj się mi też w mojej sukience nie podobała się jedna rzecz i to dopiero na zdjęciach zobaczyłam niektórych że mi biust opadł trochę bo zapomniałam się dowiązywać jak mi się trochę tasiemka poluzowała na weselu ![]() Dark ale masz super ten link w podpisie o dzidziusiu ![]()
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-09-22 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ja juz po szkoleniu ![]() widze że dziś was wzieło na wspominki ![]() brawa dla Passion za lekarza!!! ja się na prawdę o Ciebie martwię kochana bo to nie normalne jednak |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Cze I_K to super że się dobrze bawiłaś
![]() Zaczęło się lecę oglądać
#4364 |
Zakorzenienie
|
Dark... kurcze niefajnie
![]() jesteś w błogosławionym stanie a tu takie samopoczucie ![]() ![]() moja ciotka miała mdłości caaaluśką ciąże i nic z tym się nie dało zrobić, ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- no, trochę się nauczyłam i nawet obiadek był ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kuleczko też mi się ta stronka z suwaczkami spodobała, bo dzidzuś się zmienia ciągle ![]() I_K mdłości to bym przeżyła ale bóle głowy i zawroty głowy są straszne i fakt ciężko się tu czymkolwiek cieszyć, czekam wręcz z utęsknieniem na poród i wcale nie dlatego że dziecko zobaczę a dlatego że to będzie koniec tej męczarni (a przy okazji dziecko zobaczę, hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Dark rozbawiłaś mnie tym ostatnim tekstem
![]() I przerwa.... I_K to super że obiadek był jak my jeździmy na jakieś szkolenia to prawie zawsze dają obiad ![]()
#4368 |
Zakorzenienie
|
Pewnie jak pójdę na następne USG. Lekarz od USG (bo to inny jest osobnik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jak to się dzieje jak mam wolnego laptopa to nikogo prawie nie ma na wątku a jak nie mam dostępnego to nieraz nie mogę nadrobić
![]() ![]()
#4370 |
Zakorzenienie
|
Bo to złośliwość losu jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a zazwyczaj to się szkole z papierową instrukcją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
Dark jak ma sprzęt to napewno Ci zrobi
![]() moja koleżanka też ma jakoś niedługo iść na usg 3D bo narazie nie chce się pokazać co jest
#4373 |
Zakorzenienie
|
a o co chodzilo z Oktawia bo nie pamietam
![]()
#4374 |
Zakorzenienie
|
I_K ja nie byłam na żadnym szkoleniu z firmy, za to koleżanka co pracowała tam tydzień od razu na bardzo drogie szkolenie pojechała, a potem po jakiś 2 miesiącach na jeszcze droższe, to był dla mnie wielki i przykry policzek.
Kuleczko niby zrobi, ale obecnie jestem bankrutem a to wszystko kosztuje, ech. Na 3 lub 4d też pójdę dobie tak koło 3o tygodnia jak już większy dzidziuś będzie ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Ewcia o ile dobrze pamiętam to ona musiała odwołać ślub bo w grudniu miała pogrzeb i taty i brata. |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Spadam leżeć
Pa pa ![]() ![]() ![]() Darkuś dużo odpoczywaj kochana No małe ubrańka są słodkie ![]()
#4377 |
Zakorzenienie
|
Ja jak na razie mam 7 sztuk body
![]() łóżeczko z materacykiem i pościelą, zabawkę nad łóżko, wanienkę, 2 wózki spacerowe. Nie pamiętam już czy coś jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Docenianie pracownika jest bardzo ważne... mnie doceniają ale nie płacą wiec tez niema się czym chwalić ani cieszyć za bardzo Wiecie co... siedzie sobie ostatnio na tych wątkach "starankowych" no i takie przejścia jak ja to ma chyba co czwarta laska ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
I_K niestety z tymi staraniami tak jest teraz, dlatego trzeba być silnym bardzo. Ja to bym się załamała jakby teraz się coś stało maluszkowi, bo to już jednak połowa drogi jest.
No jeszcze mamy ubranka dostać i nosidełko (tylko ono niby jest do zwrotu i jakoś tak mi się to niezbyt podoba, bo co jak dziecko je zabrudzi albo coś??). ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Dobra lecę, papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie jest mieć skąd pożyczyć takie rzeczy bo nie dość że to drogie to poużywasz pare miesięcy i nie ma gdzie tego trzymać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.