|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
ja ciągle wertuję wieści o tej małej Madzi
jako matka Olutki w tym samym wieku jestem mocno przejęta tym porwaniem ![]() ciekawe o co biega w całej tej historii http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...erazenie_.html no zatrważające ![]() komentarze jak zwykle w dechę ![]() Jowiszku, moje dłonie zniszczone jakbym pranie robiła w przeręblu, wysuszone skórki, pękające kąciki parafinowa terapia by mi się chyba przydała
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
marticia super że rozmowy pomyślne - trzymam kciuki byscie wybrali tą najlepszą
CO do tej dziewczynki to jakiś koszmar ![]() sukienka księżniczki na bal świetna ![]() A ja spoglądam na pogody i się zaczynam łamać - jechać -nie jechać dzieciaki się napoliły na wyjazd nie chcą słyszeć że nie jedziemy. A intuicja mi mówi siedź w domu Co byście zrobiły Wkurzam się bo zamówiłam w poniedziałek na allegro kominiarki termoaktywne / prosiłam o pilną przesyłkę / a facet ani nie odpisuje na maile ani nie odbiera telefonów. Pierwszy raz mam taki badziewny kontakt ze sprzedawcą. Coś czuję że nie dotrą do mnie na czas |
|
|
|
#4353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi ja bym siedziała w domu, ale wiadomo jak to ze mną. Uważam, że pogoda jest dla wyjątkowych zapaleńców zimowych.
Mnie sprawa Madzi również wyjątkowo porusza. Mam nadzieję, że ta sytuacja się w końcu wyjaśni. Naprawdę jak tak można przepaść jak kamień w wodę? odeszłabym od zmysłów. A widziałyście wczorajszą Uwagę w tvn? było o chłopczyku 2,5 letnim, którego konkubent matki tak zlał, że leży w ciężkim stanie w szpitalu ma wielkiego krwiaka w głowie. Konkubent twierdzi, że "tylko" go uderzał otwartą dłonią w twarz...
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
wróciłam z mroźnej wyprawy na pocztę ![]() jak takie mrozy, to nie chciałoby mi się aktywnie spędzać czasu na dworze w górskim kurorcie tak do -10 jest ok, na narciarskie szaleństwa, ale jak temp spada bliżej -20 to juz zero przyjemności Kristi zróbcie rodzinna naradę, przeanalizuj prognozy Kasiulko ja oglądałam wczorajszą Uwagę, masakra jak dziadkowie łkali i konkubent, osoba z wyż, wykształceniem pedagogicznym tak sprała tego małego smyka a najgorsze, że matka zostawiła syna pod opieką faceta którego poznała kilka tygodni wczesniej i wyjechała do pracy do Niemiec no jak tak można ? to już dziadków , albo bylego męża trzeba było poprosić o pomoc ![]() Mija a dziś w ddtvn była zatrważająca sprawa z niemieckiego podwórka http://dziendobry.tvn.pl/video/polsk...est,34379.html ciekawe gdzie leży prawda najprawdziwsza? Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2012-02-02 o 13:28 |
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
nie wchodzę na te straszne linki co wklejacie, juz mam dosyc takich info, i tak człowiek nie ma na to wpływu a mnie takie historie sa w stanie zepsuc reszte dnia
wystarczy ze ostatnio czytałam o 3 latku któremu konkubent zmiadzył jądra obcasem....tak jak gasi sie papierosa witam ![]() Kristi ja sama sie boje jaka bedzie temp w połowie lutego, bo chcemy pod Zakopane jechac jak będzie tak jak teraz to grubo to przemyslimyWiki dzis miała wycieczkę do muzeum górnictwa z jakimis warszatatami plastycznymi. Jechali autokarem ciekawe jak sobie panna poradziła w drodze powrotnej mieli jeszcze podjechac do schroniska zawiezc jedzenie dla pieska którym sie opiekuje ich przedszkole troche byłam wydygana jesli chodzi o to schronisko, bo wiadomo, to zawsze psy, najrózniejsze, ale babka powiedziała ze przy takim mrozie dzieciaki nie będa wychodzic.---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Marti dam znac co i jak bo na 99% sie zdecyduje muszę usiąść z grafikiem i zobaczyc jak by to wyglądało. Ciekawe czy mi zapału starczy zeby czasem iść np po 3 godzinach snu ? i tak zawozę Wiki do przedszkola więc pobudka mnie czeka
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Ania ja właśnie włączyłam ddtvn jak mówili o tym
same sobie są winne (tak uważam- choć może minimalnie usprawiedliwia je młodość i nastoletnia durnota), co nie zaprzecza faktom, że strona niemiecka bogata jest we wszelakie uchybienia prawne w tej sprawie.
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
a o co chodzi?
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Sosno kliknij w linka od Anki
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Anka, widzialam tylko kawalek, ale tez nie wiedzialam, ze to o to poszlo
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
hej. siedzę w necie od 2 godzin więc wpadam się przywitać.
moja mała bida ma jelitówkę - wróciła od babci akurat na epidemię w przedszkolu. wczoraj w nocy dwa razy wstawała więc coś przeczuwałam ale miałam nadzieję,że to chwilowe. wstała uśmiechnięta, ale o 9tej już był tel. z przedszkola i małż ją zawiózł do lekarza i opiekunki. nic dziś nie jadła jutro siedzą razem w domu a ja ze znajomymi śmigam do pracy.
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
wciągnęły mnie te filmiki http://www.youtube.com/watch?v=6qOHU...eature=related
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Judi - jednak Hashimoto? Biedna Iga.. a jak jej poszło wstawanie o świcie? |
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
JA piernicze!!!
az mam ciarki na calym ciele!!! http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...l_wypadek.html http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html normalnie, az nie moge w to uwierzyc. dlatego nie chciala wariografu.... jak moglo jej wypasc?? w kocu, kombinezonie itd! powiesilabym ja na srodku miasta, przy wszystkich!!! ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- boszzzee! normalnie nei moge dojsc do siebie! doczytalam, ze upadla w domu. i matka nic nie robi, nie dzwoni po karetke itp? Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2012-02-02 o 23:44 |
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
O rany..................... ...
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
teraz jeszcze ogladam z tz ugawe na necie, bo nie widzielismy jej. jaka ona aktorka, wszystko przygotowala, 10min ja cucili....szkoda poprostu slow. najbardziej wspolczuje mezowi i rodzinie.
|
|
|
|
#4367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie oszukujmy się dziecko jej nie wypadło, po prostu ją zabiła.Zresztą tak jak Veronka pisze. Co każda normalna matka by zrobiła, chyba zadzwoniła na pogotowie a nie ubierała dziecko w kombinezon i kładła pod drzewem. Nie no w głowie mi się to nie mieści. co za....................... ......................... .........
Tymek ![]() Juleczek Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2012-02-03 o 01:23 |
||
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze juz wiecie - ja pier%$%&&/
|
|
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu ręce opadają, jak mogła. Gdyby mnie takie coś się przytrafiło - upadek dziecka dostałabym histerii, szału, darłabym się na pół miasta żeby ktoś mi pomógł a nie obmyślała plan ukrycia zwłok dziecka (skąd miała pewność, że to już zwłoki???). Nie myślałabym o tym, że pójdę do więzienia tylko ratowałabym dziecko!!! Nóż się w kieszeni otwiera, jak mogła zrobić z ludzi idiotów, tych którzy jej współczuli i oferowali wszelką pomoc? naprawdę świat staje na głowie.
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
na śniadanie doczytałam te hiobowe wieści chciałabym poznać jednak co też na 10000000% się tam wydarzyło gdzie ciało? nieszczęśliwy wypadek też mnie nie przekonuje człowiek w szoku tak błyskotliwie kroi historyjki z porwaniem ? Wersta niezła szkolna wyprawka dziewczyna, bardzo w moim typie |
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Ta sprawa to jakiś koszmar. W nocy pisali, że Rutkowski znalazł ciało, czytałam nawet że było zawinięte w kocyk. Teraz okazuje się, że ciała nie ma. Chciałabym, żeby ta wiadomość o "wypadku" okazała się podpuchą dla mediów i ewentualnych porywaczy. Chciałaby... choć obawiam się, że nie jest.
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Detektyw relacjonuje, że udało się zaplanować całą akcję tak, aby podstawieni świadkowie zeznali, że nie widzieli, żeby ktokolwiek napadał matkę Magdy, a ona sama, bez powodu upadła na ziemię. Po tym kobieta przestraszyła się i zgodziła na osobistą rozmowę z detektywem podczas której ujawniła, gdzie znajdują się zwłoki dziecka. Policja nadal prowadzi poszukiwania.
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się nie zdziwię, jeśli kobieta, zrozpaczona, oszalała powiedziała, że zabiła "na odwal się". Bo ludzie już ją dawno osądzili i skazali...
Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2012-02-03 o 12:02 |
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem, jaka jest prawda...
dostalam przed chwila od klienta butelke oleju jakis goldendrop. slyszalyscie cos o tym? czy to nie pic na wode? niby rzepakowo- lniany, ale nie napisane ile faktcyznie tego lnu tam jest. aromat masla. faktycznie fajnie pachnie, ale czy ma takie wartosci jakie pisza..?niby wszystkie omega ma w sobie i jest bardzo zdrowy. szukam cos na forach,ale malo o tym pisza |
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie bardzo wierze,ze upadlo i od razu zmarlo. takie male dziecko jest "elastyczne" ma duzo chrzastek nie kosci, a do tego ubrane w gruby kombinezon, ktory tez by zamortyzowal upadek. bo niby wyszla z mezem i wrocila sie po pampersy? no, a po za tym, to ktory normalny czlowiek, nie zadzwonilby po pogotowie??
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też w przypadkowy upadek i natychmiastowy zgon, stosunkowo najmniej wierzę. Ale nie chcę wydawać wyroków, bo wiemy tylko tyle co nam przekażą media, a jak już się przekonaliśmy, panuje tu mały szumek informacyjny.
Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2012-02-03 o 11:59 |
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
tak,kazdy mowi co innego, do tego, nie wiadomo jaka faktycznie jest wersja dziewczyny
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
tż nazywa mnie już "domowy rutkowski"
zastanawia mnie jeszcze jedno ojciec dziecka relacjonuje , że pomógł żonie znieść wózek z madziulką... http://uwaga.tvn.pl/55256,wideo,3324...,reportaz.html skoro razem byli w domu, to nie widział że dziecko nie żyje? dla mnie to kolejna pożywka dla nas gapiów , a jak jest naprawdę to jedynie Bóg wie i zapętlone w tym osoby
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

odeszłabym od zmysłów.
wystarczy ze ostatnio czytałam o 3 latku któremu konkubent zmiadzył jądra obcasem....tak jak gasi sie papierosa 

jutro siedzą razem w domu a ja ze znajomymi śmigam do pracy.