|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cytat:
![]() ![]() Obejzałam wczoraj z ciekawości odcinek fabryki urody, z tymi metamorfozami...I jakoś nie podobało mi się. Przecież większości z tych dziewczyn nie będzie stać, by sobie takie zabiegi fundować regularnie, na podtrzymanie efektów, a fryzury dobierają na siłę(przynajmniej w tym odcinku), byle by jak największą zmianę widzowie mogli zobaczyć, a nie pdo charakter i osobowośc osoby...A efekt botoksu ni etrwa wiecznie, i co wtedy ta biedaczka ma zrobić? Iść chyba, i zafundować sobie kolejny, bo jak zoabczy w lustrze, że efekt cudownej przemiany mija, znów siadnie jej samoocena. Pomijam już fakt, ze jak dl amnei dziewczyna przed metamorfoza byla zgrabna i calkiem atrakcyjna, tylko zaniedbana no i zakompleksiona, to byl moim zdaniem jej najwiekszy problem ![]() Dziś obejżę sobie za to sexi mamę, bo lubie Kasie Cichopek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
A tu my w 23 tc i Juleczka
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() My dziś wstaliśmy późno bo po 10 ![]() ![]() Jutro TŻ ma urodziny, ale niestety ma nocki więc przyjdzie rano po 6 a o 17 znowu do pracy więc troszkę lipka ![]() Cytat:
no wydaje mi się, że sprzęt jest dobry ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
A w którym tygodniu najlepiej iść na takie usg ? ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
to już sama nie wiem czy iść czy nie iść...z jednej strony chce, ale z drugiej to wydatek jakiś tam jest ![]() poza tym w środę mam wizytę i już doczekać się nie mogę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Raczkowanie
|
emigra ślicznie wyglądacie zarówno Ty jak i Julka
![]() Edytowane przez engela Czas edycji: 2011-11-07 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
emigra ale śliczny brzusio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem ale ja w pierwszej ciąży byłam na usg 3D na NFZ nic nie płaciłam mam nadzieję że teraz też nie będę płaciła. Wtedt gin sprawdzał serduszko, liczył paluszki itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
tynka88 jaki śliczny brzuszek
![]() ja też wkońcu muszę swój pokazać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
dziekujemy za komplementy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam takie pytanie póki co jak chodzę do lekarza itp. to jeszcze na stare nazwisko panieńskie bo dowód dopiero mam odebrać jakoś na dniach no i teraz póki co zwolnienia lekarskie do zusu daje na stare nazwisko, ale trzeba będzie zacząć dawać na nowe myślicie, że mimo to kontynuacja dalej będzie czy nie ?? bo już sama nie wiem :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaczynam dziś 19 tydzień ![]()
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejq jak ja bym chciała znać już płeć zaraz 19tydzień a ja jeszcze nic nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Wtajemniczenie
|
Obie panie śliczne
![]() ![]() ![]()
#4365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, ale żeby lekarz wypisał zwolnienie itp. to muszę mieć dowód i książeczkę ubezpieczeniową gdzie mam stare nazwisko, a nikt mi nie da od razu nowego trzeba czekać ok 3tygodni na nowy potem z nowym dowodem udać się po wyrobienie nowej książeczki ubezpieczeniowej itp. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Zia śliczny brzusio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Jolka, dopiero z nowym dokumentem masz nowe nazwisko tak naprawde. A ze na akcie malzenstwa jest napisane jakie nazwisko masz od tego dnia to z aktem malzenstwa mozesz sprobowac pozmieniac co sie da. Ja na uczelni np musialam im pokazac akt a nie nowy dowod
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
ja się nastawiłam już, że z nowym dowodem nawet jak mama pytała jak zmieniać w banku, w urzędach itp. to tak samo kazali z nowym dowodem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Wtajemniczenie
|
fajne brzuszki
![]() ja dziś musze przekopać allegro w poszukiwaniu spodni, bo rano okazało się, że muszę niespodziewanie posiłkować się gumką do włosów, bo guzika w spodniach nie zapięłam ![]()
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny może Wy mi podsuniecie jakiś pomysł
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- ok zmykam do dentysty :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Rozeznanie
|
A ja kupilam spodnie w h&m za 80 zeta oprócz tego dostałam majtki ciążowe naprawde polecam. Coraz bardziej czuje dzidzie i coraz bardziej mnie wszystko ciągnie.
#4372 |
Raczkowanie
|
koniakonia w tym laktatorzę w zestawie są dwie butelki... w sumie kusi mnie jego cena promocyjna...
Co do butelki to masz rację wypadły mi z głowy podgrzewacze ![]() Czytałam na temat tej butelki Calma to podobno lepsza od TT i to mnie zaskoczyło ![]() Powiedz mi proszę czy jest sens kupowania laktatora elektrycznego jeżeli ma być on używany w sporadycznych przypadkach lub przy ściąganiu nadmiaru pokarmu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zadomowienie
Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)
|
Masakra, przymiezyłam stroj kapielowy 2 czesciowy jaki zakupilam nie tak dawno bo rok temu, a za czesto tez nie uzywalam. Miseczka byla d, przed ciaza lerzalo wszystko jak ulal...Teraz zalozylam, i cisnie i pije w obwodzie, a z misek moj bius sie wylewa conajmneij 2 rozmiary za maly! Jak to ciaza zmienia cialo
![]() ![]() Emigra, brzuszek miodzio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Zadomowienie
|
co do nazwiska to u mnie w ogóle pokichane to było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na obiad nugetsy w platkach kukurydzianych, frytki , sórówka i sos czosnkowy ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak jest cena tego laktatora ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zadomowienie
|
no to przyznam,ze ciezko mi bedzie nadrobic...mea culpa.....weekendowo bylam wylaczona z czytania i takie zaleglosci. Tesciowa najechala i zostaje do konca tygodnia
![]() cziqua pisalas o tym rwaniu w pośladzie...no to wlasnie mam to samo dzis od rana. Jakby mi ktos zblokowal normalnie miesnie dupne ![]() Wczoraj Male zasadzilo mi takiego kopa,ze az usiadlam..normalnie nie wiem czy z główki to było,czy jakiegos bejsbola tam trzyma w zanadrzu ![]() ![]() dzisiaj czeka mnie kolejne siedzenie 9h w robocie juz mam dosc ![]() Wlasnie rozkminiam jak sie mozna zameldowac nie majac aktu notarialnego..,bo na to jeszcze troche poczekamy. emigra mialam Ci to juz kiedys pisac..jestes baaaaardzo podobna do mojej jednej kolezanki. No normalnie gdyby nie miesce zamieszkania to pomyslalabym,ze to Ona ![]() Dziewczeta zdjecia na mailu obejrzalam..sliczne brzuszki ![]() Nie moge ostatnio spac w nocy,bo kazda pozycja wydaje sie niewygodna..pomijam fakt,ze Mlode sie usadowilo z upodobaniem po prawej stronie i czuje tam bardziej rozciaganie. Boksuje mi wlasnie pod pępkiem. Az sie boje pomyslec co bedzie ,gdy bedzie mial wiecej sily ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Raczkowanie
|
koniakonia
http://www.ceneo.pl/11544710 to ten i w tej promocji jest za 139 zł albo 149 zł nie pamiętam teraz dokładnie... nie mam pojęcie ile kosztuje dobry ręczny laktator,ale jak patrzyłam to tak ok.80 zł więc jest chyba sens dołożyć trochę kasy i mieć "lepszy"? |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie dowiedziałam się że przyszły do mnie 4 paczki z USA od siostry z rzeczami dla dzidziusia (po jej 2 maluchach) więc w weekend czeka mnie ciężka praca, selekcja rzeczy na poszczególne miesiące itd. Część rzeczy jest jeszcze z metkami, ciesze się że ominą mnie te wydatki a nie od dziś wiadomo że kilkakrotnie prane ubranka są zdrowsze dla dzieci bo wszystkie chemikalia mają wypłukane. Ufff ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Dowód ze zmienionym nazwiskiem nie jest potrzebny aby pozałatwiać zmianę nazwiska w każdym innym miejscu.
Poza tym od tego roku legitymacje ubezpieczeniowe NIE SĄ WYDAWANE (nowe), stare (obecnie uzywane) są honorowane. Obowiązuje RMUA jako potwierdzenie ubezpieczenia. W wydziale meldunkowym (od dowodów osobistych) mogą wystawić potwierdzenie, że jesteś w trakcie wyrabiania dowodu osobistego, posługujesz się obecnym dowodem i aktem małżeństwa. Nic więcej nie jest potrzebne. Jeśli ja w ten sposób załatwiłam paszport i ZUS to znaczy, że się da ![]() ![]()
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popieram, bardzo ładne brzuszki, ja mam ciążę tydzień młodszą od emigry, ale chyba za tydzień nie będę miała takiego brzucha. Wiecie co zauważyłam że chodzę jak ciężarna już... tzn mam takie kacze ruchy ![]() Czy ja zaczynam niedomagać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.