|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
ale oni nie powinni tego robić! np. w Stokrotce jest coś takiego, że jak znajdziesz produkt przeterminowany to możesz to zgłosić i dostaniesz dwa z normalną datą za darmo fajne raz znalazłam jogurty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A wiesz co ja lubię: zupkę chińską Knorra Ser w ziołach a nie jadłam jej od czasów studenckich Aaaaa i dzisiaj jeszcze kupiłam wafle ryżowe o smaku sera cheddar! niebo w gębie zjadłam dzisiaj dwa na drugie śniadanie ![]() Cytat:
jest nas więcej ![]() Dzieci śpią? foteczki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
A no dziękujemy
i nawzajem oczywiście Ja nie rozumiem jak tylu ludzi może nie lubić Walentynek? No jak ktoś niema ukochanej osoby to rozumiem czemu się nie lubi tego Święta ale jak ma się tą drugą połówkę? Przecież to takie fajne Święto Ja sobie nie wyobrażam nic nie kupić dla męża w to Święto Bo przecież to Święto wszystkich zakochanych czyli i nasze Moja koleżanka napisała na Fejsie że Walentynki to durne święto dla małolatów i że kochać trzeba cały rok a nie tylko w Walentynki. Widać że ona nie wie o co chodzi w tym Święcie a ma męża i córkę. Oczywiście wszyscy na nią najechali że durna to jest ona i jej głupie mądrości i że żal im jej męża ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- jeny to już epidemia jakaś ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
No moja siostra ma strasznie nie grzeczne dzieci.... rzeźnia totalna w domu! Aaa no to w sumie nie miał wyjścia i musiał iść bo inaczej do rana byś na tym kiblu siedziala Widzisz jaki dobry chłop, a my tak na nich narzekamy nieraz :P
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Walentynek to my też nie spędzamy go jakoś szczególnie
ale jakiś tam drobny upominek zawsze jest ale po coś to święto jest niektórym to właśnie ten dzień może dać do myślenia i wyrażenia swoich uczuć
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakbym dzieci nie miała to też bym poszła na staż z nudów nawet Ojj ja ostatnio jadłam serek homo z truskawkami niebo w gębie!
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty się skarżysz na swoich łobuziaków niektórzy mają gorzej ![]() Cytat:
No dobry dobry z niego chłopczyk narzekamy, bo na co byśmy miały narzekać? zazwyczaj jest foch i nieodzywanie się do siebie przez 2 godziny
|
||
|
|
|
#4356 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także nie przepraszaj! No coś TY! No nie powinno byc tam nic przeterminowanego no ale cóż.... juz teraz będę się pilnować OOO to fajnie, ze tak jest w Stokrotce Cytat:
Cytat:
ooo jak gdzies ujrzę w sklepie to kupię i spróbuję OOo no to zaczynam wierzyć że jednak jesteśmy trochę normalne ![]() No synek nie dawno zasnął..... padam na psyk ale foty zrobię zaraz no niech Ci będzie skoro tak pięknie na kolanach prosisz ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
No tak samo można powiedzieć po co jest Święto Zmarłych skoro można chodzić na groby codziennie i stawiać znicze. A jednak to jest ich Dzień, ich Święto i wtedy myśli sie tylko o zmarłych. Podobnie jest z zakochanymi. Na codzien nie ma nie raz czasu aby iśc do kina, czy iśc na kolację. Dzieci, dom, praca,obowiązki, człowiek zapomina o bożym świecie. Włsanie po to jest to Święto aby każdy w ten dzien przypomniał sobie o swojej ukochanej i spędził ten dzien we dwoje
|
|
#4357 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie nie ma Polo, Auchan i Inter Marche a czasem fajne tam promocje są aaa, Monia, możesz mi jeszcze raz przypomnieć jaki masz słodzik? bo dzisiaj szukałam w Stokrotce, ale był tylko Sweeti Gold, czy jakoś tak ale to chyba nie ten? ![]() polecam Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale moje dzieci to teraz są takie same nie dobre jak te maluchy mojej siostry :P tyle, że w nocy ładnie śpią Ja z mężem tez się kłócimy często o pierdoły - to chyba norma w związkach a foch no musi być! bo jakże inaczej ale ja nie potrafię i nie lubię sie nawet obrażac więc u mnie foch trwa 5 minut co innego u mojego męża..... i za to własnie go najbardziej nie lubię.
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DO Auchan mam ok. 100 :/ Ten słodzik to ten: http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-11347-big.jpg lub ten: http://www.chili24.pl/Img.ashx?Id=1713 obydwa są dobre Mam zdjęcia ( buzie zasłoniłam bo wyszłam jak straszydło) : bluza.jpg bluza1.jpg sweterek1.jpg sweterek.jpg
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Monia dzięki za informacje o słodzikach
no rzeczywiście super te tuniczki!!! ![]() Dobra, obejrzałam zdjęcia, mogę iść spać ![]() Kolorowych snów!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tuniczki szczerze to takie sobie. Trochę w talii są za luźne przez co mnie poszerzają. No i rękawy mogłyby być dłuższe. Na początku bardziej mi sie podobały, teraz stwierdzam, że kilka minusów jednak mają. No ale ogólnie mogą być. Ja tez idę spać dobranoc!!!!
|
|
#4362 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A no ja też jestem taka, że mi puszcza foch a mój a gdzie tam, chce pokazać kto tu jest górą! Tak to chyba faceci mają, mój podobnie też nie strzela komplementów, jak się wystroję widzę,. że okazuje to inaczej Przygląda się przygląda i jak mam spódnicę, to już co to za niewierny strój. a ja mam to w nosie, jak jesteśmy na dyskotece, to jest dużo lasek prawie pół nagich. ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Monika & Heroine mój też mi kupuje jak trzeba podpaski kiedyś kupowałam takie w lidlu cienkie ale już ich nie ma to teraz używam najcieńszych teraz naturella ultra! ![]() A mój tato poszedł po podpaski, z dobrym sercem myślami zadowolony po 30 latach małżeństwa, mamę mocno brzuch bolał. I zdziwiła się aż no ale no nic przyniósł wkładki no tak mi się go szkoda zrobiło![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
) u mnie to pewnie by wyglądało niekorzystnie z brzuchem jakimś odstającym![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Oj a u mnie dzisiaj jeszcze gorzej niż wczoraj ![]() Brzuch boli jeszcze mocniej niż wczoraj ![]() Dzisiaj też stanęłam na wagę i pokazała równo 82 a myślałam już, że będzie więcej bo brzuch mi wysadziło więc mam nadzieję, że jak skończy się to cholerstwo to waga spadnieZa chwilkę biegnę do Lidla po czekoladki i kurczaka ) tylko muszę zjeść rosiołek
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2012-02-14 o 10:27 |
||
|
|
|
#4363 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() Ja dzisiaj wcześnie wstałam nawet Ogarnęłam trochę w domu zjadłam śniadanko i siedzę teraz z umytą głową żeby włosy mi same wyschły Wreszcie wczorajszy dzień mogę zaliczyć do udanych . Dopiero dzisiaj to piszę bo do końca wczoraj nie wiedziałam czy dam tradę Posiedzę trochę na kompie i trzeba będzie iść jakiś obiad ogarnąć
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Ja juz w pracy siedze wzielam lapka ze soba ![]() Czekam wlasnie na klientke i mam sekunde wolna ![]() Musialam dzisiaj troche rano pobiegac przed praca, najpierw na male zakupy bo nie mam nic rzeczowego do jedzenia a pozniej do banku bo zmienialm numer i zapomnialam ze w banku tez musze zmienic bo zadnego przelewu nie zrobie Takze mialam zwiazane receAle naszczescie juz wszytsko pod kontrola ![]() Ogolnie czuje ze mam wszytsko pod kontrola bo ostatnio miewalam jakies przycmienie umyslu a tutaj wkoncu wrocily mi sily Boli mnie kurde tylko gardlo ![]() Musze kupic halsy to moze obejdzie sie bez anginy... Monia super tuniczki! Szczegolnie ta pierwsza mi sie podoba Chudzinkoo Ty |
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale mnie dziś brzuch na.pi.er.dala Cytat:
to ja zawsze czekam z fochem żeby mu zrobić na złość to się z nim bawię i powtarzam sobie: 'no ciekawe, kto dłużej wytrzyma' no i przychodzi z podkulonym ogonem i przeprasza w końcu oj, jakby fochów nie było to by nudno było Ja często mówię do niego Fochmen i już się nawet w rodzinie utarło To Twój patrzy zazdrosnym okiem a mój to by chciał właśnie żebym zakładała spódniczki, bluzki z dekoltem mówi, że kobieta potrzebuje jak się podoba facetom trochę w tym prawdy jest
|
|
|
|
|
#4366 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widziałam tych w Lidlu a te nautrella ultra dobre? Ja tylko Always Cytat:
Ale co, pewnie chciał kupić najcieńsze :Pmój też kupuje mamie, ale zazwyczaj w supermarketach, gdzie kupuje też inne rzeczy i jest mnóstwo ludzi ale dzwoni co 5 min i pyta jakie to miały być ![]() Cytat:
ja chyba też zaraz wezmę nospę, bo nurofen mi się skończył Cytat:
Cytat:
bo ja mam najbliżej właśnie do Lidla i też potrzebuję czekoladek nie chce mi się nigdzie chodzić...sanderaM jak tam Walentynkowy dzień?
|
|||||
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę wir pracy od samego rana dobrze, że opanowałaś sytuację w banku i super, że wracają Ci siły ![]() mi też kiedyś pomagały halsy czarne na gardło ![]() ratowałam się nimi w Anglii
|
|
|
|
|
#4368 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Walentynki
Nie chce robić jeszcze hałasu ale chyba waga mi troszkę ruszyła 64,8 dziś ale poczekam jeszcze cierpliwie do końca tygodnia Nudzi mi się i pochodziłam trochę po necie i piszą, że waga może się zatrzymać na 2-4 tygodnie i że dopiero w 6 tygodniu odchudzania dopiero spala nam się tłuszcz chociaż ja już jestem z 3-4 miesiące i właśnie przy długich dietach najzdrowiej jest jeść 1200- 1400 kcal ale 1200 chyba będzie spoko W ogóle doczytałam się że jest nowa piramida żywieniowa i zalecają codziennie 30-40 min ćwiczeń i produkty z pełnego przemiału: chleb pełnoziarnisty, musli, otręby, płatki, brązowy ryż, makaron razowy , kasze no i warzywa w dowolnej ilości, owoce 2-3 razy dziennie, ryby drób, jajka- 2 dziennie chyba że ktoś ma wysoki cholesterol to mniej No to tak z grubsza ![]() Monia tuniki mi się podobają, w moim guście. No ale to już od Ciebie zależy jak się w nich czujesz ![]() No czekoladko widzę, że Twój dzień dzisiaj bardzo aktywny ![]() A i powinno się chudnąć 0,5-1 kg tygodniowo, żeby nie było efektu jo-jo
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może Ty za mało jesz? organizm już się przyzwyczaił do takich porcji? ja staram się jeść około 1200-1300 kcal też widziałam tą nową piramidę żywienia
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ale mam dziś dzień, poszłam do szkoły i tak zaczął mnie brzuch boleć że wysiedziałam tylko na 2 lekcjach. Tż po mnie przyjechał biedny bo pracował do 6rano i spał, no ale się zerwał z łóżka kochany Nie mam @, ani rozwolnienia, sama nie wiem co to za ból ale od paru dni już go mam a dziś to masakra! Wróciłam do domu wypiłam mięte i trochę mi lepiej. Oby mi przeszło bo nie chcę w taki dzień się zwijać z bólu ![]() monia ja też uwielbiam Walentynki, to dla mnie taki wyjątkowy dzień, można sobie szczególnie uczucie okazać i nie chodzi o prezenty tylko o ten nastrój jaki panuje wszędzie ![]() heroine no Tż Twój też kochany o 22 po podpaski skoczyć ciekawe jak by się mój zachował jeszcze nie było takiej sytuacji tylko ze mną stał w kolejce jak kupowałam ![]() gosia ale się uśmiałam jak napisałaś o tacie liczą się intencje ![]() Idę się położyć bo po południu wychodzę z Tż, kupiłam mu koszulkę i bokserki na których Pan z Panią prezentują różne pozycje
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Ci, że ja też mam takie akcje z brzuchem bez powodu... czas iść do lekarza... ![]() No kochany kochany jest ten mój mężuś i też mu kupiłam bokserki! czerwone i sexi
|
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
hej gwiazdeczki
![]() JA dziś wstałam po 11 z moim urwisem małym. Zjadłam płatki z otrebami i błonnikiem i zaraz idę kawkę robić. Dziś na dwór nie wychodzę bo jakoś tak mi zimno i nie mam ochoty nigdzie łazić. Czekam na kuriera ponoć jest w drodze do mnie już. Jak nie zabłądzi to dziś kot będzie miał wyżerkę w końcu. Synka z przedszkola odbierze moja mama i mi go przyprowadzi. Mąż dzwonił i życzenia mi składał Walentynkowe hehehe list póki co nie doszedł do niego ale może po południu przyjdzie Jutro mężuś ok. 16 wyjeżdża do Polski A jutro ma ponoć tak śnieg walić że masakra Zaczynam się martwić i denerwować aby dojechał szczęśliwie do domu Muszę się wybrać jutro na zakupy i kupić mężowi jeszcze jakiś drugi prezent walentynkowy. Na pewno jakies sexi bokserki czerwone mu kupię i może jeszcze coś Ciekawe co on mi kupił cały czas mi gada że ma prezent dla mnie Podejrzewam, że jakąś bieliznę
|
#4373 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4374 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ubioru to mąż lubi jak się sexi ubieram Lubi ale też czasami coś tam powie w stylu : A dla kogo Ty się tak wystroiłaś? Wszyscy będą się gapić na Ciebie!! No i zazdrość! Cytat:
JA kupuję z Biedronki te Feminelle takie fioletowe, one na noc sa w ogóle ale są cieniutkie dosyć i świetnie się trzymają bielizny. Ja zawsze przez pierwsze 2 dni je uzywam jak mam krwotoki... a później juz na tampony sie przerzucam. A twój tata widać że się starał, a że kupił wkładki no to trudno na pewno też się przydadzą kiedyś Faceci się nie znają aż tak na tym więc można mu wybaczyć Cytat:
No złe nie są ale te rękawy..... mogłyby być dłuższe Cytat:
Bidulki Wy moje ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
dobrze, że nie brzuch tak jak u dziewczyn Kup sobie Strepsils Intensive (jeden listek wystarczy) i moment Ci przejdzie Dzięki No mi tez się podobają tylko rękawy mają za krótkie i w talii są troszkę szerokie ale ogólnie są fajne Może i górę mam szczupłą ale za to moje nogi to katastrofa :/
|
|
#4375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także trzymaj się tego i zobaczysz, że waga moment zleci Ja miałam najdłuższy zastój 2 tygodnie gdy byłam na diecie. Ciekawe jak to będzie u mnie od marca.... ![]() W tunikach się czuję dobrze tylko te rękawy.... troche za krótkie ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Ja im starsza jestem tym mam też gorsze bóle miesiączkowe.... a kiedyś nie miałam wcale Tabletki i do wyra!! ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- taaaa w sumie to bardziej dla niego niż dla mnie hehe a domyślam się że to bo pytał się jaki rozmiar noszę
|
|
#4376 |
|
Zadomowienie
|
Cześc Kochanee
! Niby Dziś taki piękny dzień a dla mnie masakryczny niby dostałam fantastyczny prezent od TŻ i naprawdę się cieszę z Niego ale Mnie masakryczne wciąż brzuch boli ;/ myślałam że chodź przejdzie trochę ale póki co nie ! dobrze że mam urlop bo bym się skończyła w pracy ;/ Moniaa fajne te tuniki ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Dziewczynki z okazji Walentynek dużo miłości , radości , szczęścia aby każdy dzień był Piękniejszy od Poprzedniego ;* |
|
|
|
#4377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuu bidulku moja Dobrze, że się zwolniłas z lekcji i sobie poleżysz w łóżeczku No ale skoro to nie okres to może jakiś wirus? teraz tyle ludzi choruje na grype żołądkową że szok! I własnie strasznie brzuchy bolą ponoć. Mojej koleżanki mąż i tata to już się z życiem żegnali bo tak ich brzuchy bolały, moja mama w weekend też umierała. Także pewnie coś w powietrzu jest, ale jak będzie się to powtarzało to leć do lekarza na badania! Walentynki to fajny dzien ja tam lubię mój mąz też bardzo lubi mozna się poczuć wtedy jak na początku związku, gdy się wszystko zaczynało dopiero jest tak romantycznie i przyjemnie Ja koszulkę tez kupiłam mężowi ( ta która idzie pocztą do niego 2 tygodnie już ) a bokserki jutro kupię ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
to już chyba jakaś epidemia! A co dostałas od TŻ ?? No pochwal się!!! ![]() ![]() No ujdą troche rękawy za krótkie Cytat:
Dziękujemy! Nawzajem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój organizm głupieje na starość o matko jaki rozkaz ![]() Cytat:
bidulencja ja też zdycham... ale przez @ ![]() pochwal się co dostałaś od TZ-ta ![]() Cytat:
i wzajemnie! Duuuużo miłości i ciągłego zauroczenia!!! ![]() A ja wróciłam z Lidla kupiłam czekoladki no i mam prezent skompletowany
|
||||
|
|
|
#4379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a halsy to normalnie mi dzisiaj zycie uratowaly tak mnie gardlo z rana bolalo ze glowa mala ![]() Cytat:
Trzymam mocno kciuki zeby tak sie stalo Co do tej piramidy dobrze ze o tym napisalas, bo ja nawet nie wiedzialam ze ulegla ona korekcie ![]() A dzien chyba bedzie jednym z lepszych ![]() A tak w ogole co to za jakas akcja z tym bolem brzucha? MAtko jedyna wspolczuje wszytskim cierpiacym ale wyglada mi to na masowe zmowienie sie
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-02-14 o 14:51 |
||
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
No naprawdę jakaś epidemia z tym bólem brzucha
jak nie @, to co innego jak nie urok to sraczka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

ale oni nie powinni tego robić!
np. w Stokrotce jest coś takiego, że jak znajdziesz produkt przeterminowany to możesz to zgłosić i dostaniesz dwa z normalną datą za darmo
fajne
najważniejsze że nie przytyję od tego
a nie jadłam jej od czasów studenckich
foteczki 
teraz jest lepiej
ale po coś to święto jest
niebo w gębie!
zazwyczaj jest foch i nieodzywanie się do siebie przez 2 godziny
a czasem fajne tam promocje są
bo dzisiaj szukałam w Stokrotce, ale był tylko Sweeti Gold, czy jakoś tak 

no i przychodzi z podkulonym ogonem i przeprasza w końcu
mówi, że kobieta potrzebuje jak się podoba facetom