Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-20, 12:38   #4351
madzius90
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
a ja jakbym mogla to ciagle bym chodzila w sukienkach i spodnicach
Spódnice i sukienki bardzo lubię, szczególnie w lato

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
dziewczynki kochane dziekuje w imieniu Gabrysi diabelek spal do 9 ja objechalam i ledwo zyje ale wartalo przenosze sie na nfz doktorka super owszem nie badala mnie bo 3 tyg temu mialam badanie a ze nie mam nadzerek ani nic to stwierdzila ze nie widzi sensu, oytala sie czy nie mam plamien czy sie dobrze czuje itp i czy juz ma mi wypisac l4 ale umowilysmy sie ze od przyszlego miesiaca bo wtdey wpracam do pracy, dala mi skierowanie na wszytskie badania wiec jestem szczesliwa i w czwartek mam uniej usg bo ona w czwartki robi w szpitalu we wtorek mam niby wizyte prywatnie ale sie zasanawiam czy jest sens isc i tracic kase
To dobrze, że doktorka super

Cytat:
aaaaaa i jeszcze rozmawaialm z nia o terminie porodu bo tamten lekarz wedlug usg wyliczyl mi na 14 list a z okresu jakos wychodzi mi 7 i zglupialam porobila jakies tam obliczenia i powiedziala ze na pewno przed 10 zrobi taaak zebym urodzila jesli bedzie wporzadku a w cczwartek ma mi dokladnie podac jak wedlug usg i poktryc to z wyliczeniami ehhhhh ale namieszlam

powiem wam ze nogi mi odpadaja taaak sie olatalam jeszcze bylam w us i na szmatkach dla mojej ksiezniczki
A te terminy to masz wyliczone wg OM czy wg USG?

Kupiłaś coś dla Gabrysi?
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 12:41   #4352
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki kochane dziekuje w imieniu Gabrysi diabelek spal do 9 ja objechalam i ledwo zyje ale wartalo przenosze sie na nfz doktorka super owszem nie badala mnie bo 3 tyg temu mialam badanie a ze nie mam nadzerek ani nic to stwierdzila ze nie widzi sensu, oytala sie czy nie mam plamien czy sie dobrze czuje itp i czy juz ma mi wypisac l4 ale umowilysmy sie ze od przyszlego miesiaca bo wtdey wpracam do pracy, dala mi skierowanie na wszytskie badania wiec jestem szczesliwa i w czwartek mam uniej usg bo ona w czwartki robi w szpitalu we wtorek mam niby wizyte prywatnie ale sie zasanawiam czy jest sens isc i tracic kase

aaaaaa i jeszcze rozmawaialm z nia o terminie porodu bo tamten lekarz wedlug usg wyliczyl mi na 14 list a z okresu jakos wychodzi mi 7 i zglupialam porobila jakies tam obliczenia i powiedziala ze na pewno przed 10 zrobi taaak zebym urodzila jesli bedzie wporzadku a w cczwartek ma mi dokladnie podac jak wedlug usg i poktryc to z wyliczeniami ehhhhh ale namieszlam

powiem wam ze nogi mi odpadaja taaak sie olatalam jeszcze bylam w us i na szmatkach dla mojej ksiezniczki

aaaa i zapomnialam na mazurach tez nie bylam nad morze,m 1 raz za to u mnie krolouje bieszczady bo nie daleko a w maju jedziemy z gabrysia do zakopanego
Swietnie Duzo zaoszczędzisz, no i przede wszytskim wazne ze masz zaufanie do tej babeczki

Pokaz co kupilas

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 12:43   #4353
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
O super i tak prawie po drodze, bede dzwonic do nich po poludniu dziekuje
kasa czynna od 7-14.30 po 14.30 trzeba płacić na izbie przyjęć bo jest protest pielęgniarek. Labo czynne dla osób ze skierowaniem 7-9 a komercyjnie całą dobę trzeba tylko zadzwonić dzwonkiem.

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Isia83 Pokaż wiadomość
To jest gospodarstwo agroturystyczne pewnej przemiłej pary z dwoma goldenkami w małej wiosce Lutowiska - wieć o najmniejszym zagęszczeniu mieszkańców na m2 Jest to bliziutko granicy a Ukrainą, niedaleko na Połoniny, no i z tarasu samej chaty jest śliczny widok na góry Spokój, cisza, pyszne ekologiczne jedzenie. Wspominamy pobyt tam z rozżewnieniem do dziś

http://chatamagoda.pl/
i jeszcze blog wlaścicielki, gdzie jest mnóstwo pięknych zdjęć okolic a i same wpisy bardzo mądre i zmuszające do refleksji

http://chatamagoda.blogspot.com/

Jeśli chodzi o Ruminię, to w zeszłym roku znajomy z pracy był z rodziną. Też bardzo zachwalał
Ja bym bardzo chciaął dotrzeć do Rumunii. Do tej pory widzieliśmy Bułgarie i poza kilkoma ale, bardzo nam sie podobało. Inne doświadczenie niż np Grecja czy Chorwacja, ale bardzo fajnie i taniutko

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 12:48   #4354
weronika23
Zakorzenienie

a kupilam nawet duzooo cala reklamowke letnich ciuszkow i sukienki z metkami wedlug usg mam na 14 a wedlug om 7 wiec pewnie kolo 10 na pewno bedzie kurcze juz sie nie moge doczekac usg zeby zobaczyc

a zufanie do babki mam przy niej wlasnie rodzilam gabrysie i super babka wogole zrobilam wywiad z poloznymi ktora polecaja i wlasnie na nia wskazay, moja mama dawniej pracowala na porodowce teraz na innym oddziale ale jak cos to zawsze sie mi dopyta noi jak rodzilam to tez byla pod drzwiami i poniej wpuszczali ja do gabrysi i na oddzial bo byla w sluzbowym ubraniu wiec bedzie dobrze musi byc tylko zeby dzidzius byl i rosl
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 12:48   #4355
aniamotylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
kasa czynna od 7-14.30 po 14.30 trzeba płacić na izbie przyjęć bo jest protest pielęgniarek. Labo czynne dla osób ze skierowaniem 7-9 a komercyjnie całą dobę trzeba tylko zadzwonić dzwonkiem.

Dzieki, bardzo mi pomoglas
Stary 2012-04-20, 12:51   #4356
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
a kupilam nawet duzooo cala reklamowke letnich ciuszkow i sukienki z metkami wedlug usg mam na 14 a wedlug om 7 wiec pewnie kolo 10 na pewno bedzie kurcze juz sie nie moge doczekac usg zeby zobaczyc
No to zakupy udane

Ja wg om mam termin na 18.11, a według usg wychodzi, że na 21
Mam nadzieję, że dzieciątko nie będzie chciało siedzieć za długo w brzuszku i załapie się na skorpiona

Cytat:
a zufanie do babki mam przy niej wlasnie rodzilam gabrysie i super babka wogole zrobilam wywiad z poloznymi ktora polecaja i wlasnie na nia wskazay, moja mama dawniej pracowala na porodowce teraz na innym oddziale ale jak cos to zawsze sie mi dopyta noi jak rodzilam to tez byla pod drzwiami i poniej wpuszczali ja do gabrysi i na oddzial bo byla w sluzbowym ubraniu wiec bedzie dobrze musi byc tylko zeby dzidzius byl i rosl
Najważniejsze, że masz do niej zaufanie no i jest sprawdzona

Rozpogadza się
Stary 2012-04-20, 12:53   #4357
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

To jest właśnie takie niesprawiedliwe ze w lumpkach dla dziewczynek jest wszytsko i tak na pare lat, a dla chlopcow juz nie bardzo, tak do roczku to jeszcze sie cos upolowalo teraz juz jest gorzej. Wiec jakbym miala dziewczynke to bym dopiero zaszalala

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-04-20, 12:54   #4358
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
To jest właśnie takie niesprawiedliwe ze w lumpkach dla dziewczynek jest wszytsko i tak na pare lat, a dla chlopcow juz nie bardzo, tak do roczku to jeszcze sie cos upolowalo teraz juz jest gorzej. Wiec jakbym miala dziewczynke to bym dopiero zaszalala
Ja mam lumpka za ścianą
I też jest więcej ciuszków dla dziewczynek niż dla chłopców
Stary 2012-04-20, 13:00   #4359
judkama
Zakorzenienie

madzius90 ale masz fajnie siedziałabym tam co tydzien

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-04-20, 13:03   #4360
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
madzius90 ale masz fajnie siedziałabym tam co tydzien
Tak naprawdę to tylko jak jest nowa dostawa (raz w miesiącu) i ewentualnie jak mają zniżkę -50% to można iść i coś wybrać
Bo niekiedy mają fajną rzeczy, ale niestety jak na używane to za drogo.
Stary 2012-04-20, 13:03   #4361
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Dzieki, bardzo mi pomoglas

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 13:10   #4362
DeKajka
Zakorzenienie

Ja uwielbiam buszować w ciuchach . wczoraj kupilam sobie rurki dzinsowe i fajny ciążowy sweterek .. zaplacilam razem 30 zl . A rzeczy wyglądają jak nowe .

Przedwczoraj kupiłam ogrodniczki . zakochalam sie w nich jak je zobaczyłam ..śliczne . no i małą różową czapeczkę . i też koszt mniej niż 30 zl ..

Od drugiego trymestru sie dopiero zacznie . już sie nie mogę doczekać jak bede kupowac male sliczne rozowe ciuszki ..

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

TŻet już po mnie jedzie .. także za 10 min wychodzę z pracy i do domciu .. a potem do ukochanych Teściów .. ale sie cieszę . Uwielbiam do nich jeżdzić ..
buziaki .. odezwe się pewnie w poniedziałek dopiero ..
Nie zaczynajcie nowego wątku beze mnie

Miłego weekendu ...

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 13:13   #4363
madzius90
Zakorzenienie

DeKajka miłego weekendu

Ja będę kupowała niebieskie ciuszki
Za różem jakoś nie przepadam.
I nawet jak będę miała córeczkę to raczej różowych ciuszków nie kupie
Stary 2012-04-20, 13:14   #4364
marti86
Zakorzenienie

DeKajka coz za determinacja na dziewuszke:P hehe ja to samo :P Milego wypoczynku kochana

Weronika super ze masz taka mozliwosc

czekam na L4 i na buszowanie w ciuchach:P

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 13:21   #4365
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
DeKajka miłego weekendu

Ja będę kupowała niebieskie ciuszki
Za różem jakoś nie przepadam.
I nawet jak będę miała córeczkę to raczej różowych ciuszków nie kupie
a ja bede kupowac żółte i zielone
rozowego nei lubie, niebieski to moj ulubiony kolor ale żołty i zielony to uniewersalne
weroniczka super ze tak Ci sie udalo
juz zapomnialam co komu odpisywac wiec chyba jeszcze raz poczytam

co do lumpeksow to tutaj w poznaniu cienko z lumpkami jakos..nie wiem gdzie kupowac..drogo i szmaty zwykle natomiast w rodzinnym moim Jarocinie jest świetny wielki lumpeks cala moja familia tam kupuje-rok temu naprawde jak tam jezdzilam to za kazdym razem kupowalam mnostwo ciuchów ,
teraz nie mam kiedy bo tam najlepiej w poniedzialek a tak to juz przebrane

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-04-20 o 13:23
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 13:24   #4366
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
a ja bede kupowac żółte i zielone
rozowego nei lubie, niebieski to moj ulubiony kolor ale żołty i zielony to uniewersalne
Ja nie jestem za tym, żeby "rezerwować" dany kolor dla płci.
No wiadomo, że synka w różowe ciuszku nie ubiorę
Ale córeczkę w niebieskie, dlaczego nie?

Cytat:
juz zapomnialam co komu odpisywac wiec chyba jeszcze raz poczytam
Skleroza?
Stary 2012-04-20, 13:32   #4367
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
sukienki .. raz w życiu miałam to coś na sobie . masakra jak sie wtedy czułam ..
heheh ja do 28 roku życia chadzalam tylko w dlugich spodniach..caly rok..nawet jak bylo plus 30..nie zsnosilam spodniczek, sukienek iw ogole twierdzilam ze mam beznadziejne nogi

pozniej tak mi sie odmienilo, ze teraz tylko chodze w spodnicach i sukienkach jak zaloze dzinsy (teraz i tak sie juz nei meiszcze), to tż sie pyta co mi sie stalo)

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Ja nie jestem za tym, żeby "rezerwować" dany kolor dla płci.
No wiadomo, że synka w różowe ciuszku nie ubiorę
Ale córeczkę w niebieskie, dlaczego nie?

Skleroza?
no juz mi sie ta ciąza na mózg rzuca

heheh no moja siostrzenica uwielbia niebieskie ciuszki))ze mnie sie mśmieja ze jestem smerfetka bo same błękity, granaty itdnie znosze rozu ni nic różowego nie mam

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Ja uwielbiam buszować w ciuchach . wczoraj kupilam sobie rurki dzinsowe i fajny ciążowy sweterek .. zaplacilam razem 30 zl . A rzeczy wyglądają jak nowe .

Przedwczoraj kupiłam ogrodniczki . zakochalam sie w nich jak je zobaczyłam ..śliczne . no i małą różową czapeczkę . i też koszt mniej niż 30 zl ..

Od drugiego trymestru sie dopiero zacznie . już sie nie mogę doczekać jak bede kupowac male sliczne rozowe ciuszki ..[COLOR="Silver"]
ja marze o ogrodniczkach, musze pochodzic po lumpkach bo nie kupie za 150 zł a tylko takie widzialam.wczoraj rozmawialam z siostra ma mi znalezc swoje spodnie ciazowe tylko nie wiem zy nei bedą krotkie bo ona troszke niższa ..no ale dobre cokolwiek, latem moge nosic jako 3/4

kurcze nie ma tu kogos z Poznania , kto zna jakies lumpeksy?

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-04-20 o 13:34
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 13:36   #4368
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
heheh ja do 28 roku życia chadzalam tylko w dlugich spodniach..caly rok..nawet jak bylo plus 30..nie zsnosilam spodniczek, sukienek iw ogole twierdzilam ze mam beznadziejne nogi

pozniej tak mi sie odmienilo, ze teraz tylko chodze w spodnicach i sukienkach jak zaloze dzinsy (teraz i tak sie juz nei meiszcze), to tż sie pyta co mi sie stalo)

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

no juz mi sie ta ciąza na mózg rzuca

heheh no moja siostrzenica uwielbia niebieskie ciuszki))ze mnie sie mśmieja ze jestem smerfetka bo same błękity, granaty itdnie znosze rozu ni nic różowego nie mam

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

ja marze o ogrodniczkach, musze pochodzic po lumpkach bo nie kupie za 150 zł a tylko takie widzialam.wczoraj rozmawialam z siostra ma mi znalezc swoje spodnie ciazowe tylko nie wiem zy nei bedą krotkie bo ona troszke niższa ..no ale dobre cokolwiek, latem moge nosic jako 3/4
Ja kiedyś też tylko spodnie, spodnie i spodnie.
Ale to dlatego, że miałam kompleksy

Jakoś z dwa -trzy lata temu wyleczyłam się z kompleksów i od tamtej pory nosze normalnie i spódnice i sukienki

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:

Smerfetka - ładnie

Ja też nic różowego nie mam, kojarzy mi się z kiczem

Cytat:
No właśnie jak będą nawet troszkę za krótkie to śmiało 3/4
Stary 2012-04-20, 13:43   #4369
weronika23
Zakorzenienie

no to sie wam pochwale czescia zakupow dla siebie kupilam 2 tuniczki jedna na szeleczkach 2 taka na elegancko

co do rozu to moja ma malutko a jak ma byc juz roz to taaaaki ciemny chociaz dzis kupilam chyba 3 rzeczy z rozem a tak na serio to moja ma duzo zoltych czerwonych seledynowcyh i takich w kwiatki

pamietam jak kupowalam smoczek baba dziewczynka czy chlopczyk to mowie dziewczynka wyciagla mi 5 rozowych wie cpodziekowalam ale miala mine hehe a smoczki ma zolty fioletowy niebieski aaa jeden juzz zrgziozny czekam az jeszcze jeden zgryzie i kocxymy z nimi bo wtedy nie weznie do buzki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04961.jpg (89,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04962.jpg (71,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04963.jpg (80,5 KB, 21 załadowań)
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-20, 13:46   #4370
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
no to sie wam pochwale czescia zakupow dla siebie kupilam 2 tuniczki jedna na szeleczkach 2 taka na elegancko

co do rozu to moja ma malutko a jak ma byc juz roz to taaaaki ciemny chociaz dzis kupilam chyba 3 rzeczy z rozem a tak na serio to moja ma duzo zoltych czerwonych seledynowcyh i takich w kwiatki

pamietam jak kupowalam smoczek baba dziewczynka czy chlopczyk to mowie dziewczynka wyciagla mi 5 rozowych wie cpodziekowalam ale miala mine hehe a smoczki ma zolty fioletowy niebieski aaa jeden juzz zrgziozny czekam az jeszcze jeden zgryzie i kocxymy z nimi bo wtedy nie weznie do buzki
Jakie fajowe ciuszki
Stary 2012-04-20, 14:06   #4371
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

piękne

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-04-20, 14:09   #4372
karolla12
Rozeznanie

Jestem

Wszystko jest w porządku.Dzidzia rośnie

Wg Usg to 10tydzień,a wg OM 9tydz. Lekarz,kazał się tą różnicą nie przejmować.
Jestem bardzo szczęśliwa
Czyż ta moja dzidzia nie jest śliczna?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Scan.jpg (60,6 KB, 36 załadowań)
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:09   #4373
kaaamila1
Zakorzenienie

Jestem już po wizycie !!!

Maluszek pięknie rośnie- mierzy już 3,4 cm.

Kochany wiercił się jak szaleniec, ale za to widziałam rączki i nóżki

Wszystko z nim ok.

Dostałam skierowanie na badania- morfologia, mocz i glukoza ( z krwi).

Mam się oszczędzac i wykurowac do końca. W związku z czym dostałam zwolnienie do 06.05.

Doktor dał mi namiary abym umówiła sie na badania genetyczne (badanie przeziorności karkowej i USG 3D). Powiedział, że ma układ z lekarzem w super wypasionej klinice i na NFZ mi zrobią więc czemu nie skorzystac. Powiedział, że w rejestracji mam wskazac, że dzwonie z jego polecenia i mam się umówic za 3 tygodnie. Udało się na 14.05.

No a u niego następna wizyta 18.05.

Zdjecie wkleje jak będę u siebie, bo u rodziców nie mam aparatu i kabla do komórki. Tak wiec musicie uzbroic się w cierpliwośc

Cytat:
Moze byc tak:

"wymyslony tytuł". Listopadowo -Grudniowe Mamusie 2012 cz. 2

Myślę, że jeszcze dużo nowych Dziewczyn się do nas będzie chciała przylączyc, więc póki nie jesteśmy w komplecie zostańmy przy standardowym Później będziemy mogły urozmaicac nasze nazwy wątku

DeKajka- to udanej podróży i imprezki

Weronika- cieszę sie, że z malutką już lepiej ! No i świetne zakupy! Za udaną wizytę!

Karolla- piękne maleństwo!

Dziękuje Wam wszystkim za kciuki !!!!!!!!!!!!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-04-20 o 14:10
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:13   #4374
halwaya
Zakorzenienie

Jest zdjęcie mojego baby 12t2d - mierzy 5,3cm - pulsu nie mierzyli niestety.
Niestety nie udało się (pomimo 3 podejść) 'złapać' dziecko w pozycji leżącej, by zbadać pod kątem zespołu downa. Dziecko sobie wygodnie siedziało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzidziuś.jpg (83,2 KB, 38 załadowań)

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:13   #4375
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Jestem

Wszystko jest w porządku.Dzidzia rośnie

Wg Usg to 10tydzień,a wg OM 9tydz. Lekarz,kazał się tą różnicą nie przejmować.
Jestem bardzo szczęśliwa
Czyż ta moja dzidzia nie jest śliczna?
Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku

A Dzidzia przepiękna

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie !!!

Maluszek pięknie rośnie- mierzy już 3,4 cm.

Kochany wiercił się jak szaleniec, ale za to widziałam rączki i nóżki

Wszystko z nim ok.
Super, że wszystko ok, ciesze się

Duże już Wasze Maluszki

Mój w poniedziałek miał 2 cm

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Doktor dał mi namiary abym umówiła sie na badania genetyczne (badanie przeziorności karkowej i USG 3D). Powiedział, że ma układ z lekarzem w super wypasionej klinice i na NFZ mi zrobią więc czemu nie skorzystac. Powiedział, że w rejestracji mam wskazac, że dzwonie z jego polecenia i mam się umówic za 3 tygodnie. Udało się na 14.05.
rewelacja
Stary 2012-04-20, 14:14   #4376
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Niestety nie udało się (pomimo 3 podejść) 'złapać' dziecko w pozycji leżącej, by zbadać pod kątem zespołu downa. Dziecko sobie wygodnie siedziało
Śliczny maluszek !!!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:14   #4377
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczny!
Stary 2012-04-20, 14:16   #4378
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
TŻet już po mnie jedzie .. także za 10 min wychodzę z pracy i do domciu .. a potem do ukochanych Teściów .. ale sie cieszę . Uwielbiam do nich jeżdzić ..
buziaki .. odezwe się pewnie w poniedziałek dopiero ..
Nie zaczynajcie nowego wątku beze mnie

Miłego weekendu ...
ojej jaka radosc, że Tesciow zabaczysz fajnie tak ja tez lubie moich Tesciow, ale jakos dluzej niz kilka godzin chyba bym nie wytrzymala z Tesciowa;p
Stary 2012-04-20, 14:17   #4379
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Sliczne maleństwo,wiem jak się czujesz
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-20, 14:20   #4380
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie Mu/Jej bedzie bardziej wygodniej niz u Mamy)
gratuluje
ale musicie przyznac że widzenie swojego dzidziusia jest cudownym uczuciem) mistrzostwo swiata)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości