30,40 plus od A do Z cz.2 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-24, 18:52   #4351
BBRAT
Zadomowienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2

MISZKA super że wszystko dobrze
BBRAT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 18:54   #4352
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Jestem..Nie mam cukrzycy..jupi!!!:j upi:
super!
kropeczka74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 19:13   #4353
Kamlisa
Zakorzenienie

To teraz ta gorsza wiadomosc, Miszka, czyli jakie cwiczenia wybierasz...
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 19:40   #4354
Michell72
Zakorzenienie

siłownia i trener-juz mam ..teraz tylko czas, na te 3 razy w tyg...zwiekszenie do 3 razy to rewolucja u mnie..
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 20:06   #4355
LAPIEL
Zakorzenienie

BBRAT
LAPI napisz o czym są te książki i co to za autor, tak w dwóch zdaniach
......................... ......................... ......................... ......................... .

Musso-znany pisarz francuski

Ekranizację miała pierwsza Jego książka pt. "Potem" z J. Malkovicem
....
nooo 2 zdania są , jak chciałaś

wygoogluj sobie najlepiej jak Cię intersi
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 20:07   #4356
BBRAT
Zadomowienie

No fakt, Musso, ale ja gamoń jestem
BBRAT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 20:10   #4357
LAPIEL
Zakorzenienie

BBRAT
No fakt, Musso, ale ja gamoń jestem
......................... ......................... ......................... .................

oj tam zaraz gamoń no co Ty ...
Stary 2012-09-24, 20:28   #4358
Michell72
Zakorzenienie

mam ap..jestem zmęczona tym dniem,a brzuch jak etiopskie dzieckoObiad,deser w wedlu..na koniec szejk ..i przesadziłam..Jak mnie ktos puknie w plecki to mi sie uleje jak bozie kocham...........Kama który kolagen kupiłas?
Stary 2012-09-24, 20:43   #4359
uklika
Zadomowienie

No to i ja cos tego Musso przeczytam, jak tylko bedzie w bibliotece Wczoraj odebralam dawno zamowione ''50 twarzy Greya''. Czyba z miesiac czakalam. Teraz zamowilam ''Igrzyska smierci''. Mam nadzieje, ze bedzie szybciej. Film juz mam i wlasnie dzisiaj zamierzam obejrzec. Musso jeszcze nic nie czytalam. Nie wiem czy maja jakies jego ksiazki w bibliotece, ale jesli nie to widze bardzo tanie na ebay-u wiec moze jedna zakupie
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-24, 23:04   #4360
AnnaAda
Rozeznanie

GG do AnnaAda

Kropka - można pomyśleć o srodzie Dzisiaj poznałam jedna dziewczynę, okazało się mieszkamy koło siebie też z vizażu wrażenia bardzo pozytywne Narazie poznałam 2 dziewczyny z Vizażu i jesem uchachana ze tak sympatyczne osoby mi sie trafiają

Co do wizyt w toalecie... Ja znowu polecam z samego rana zieloną herbatkę codziennie. Ja jak wstaję a mąż jest w domu to juz sam pyta czy zielonkę mi zaparzyć musze przyznac ze dużo mi zielona herbata uregulowała
Stary 2012-09-25, 08:04   #4361
LAPIEL
Zakorzenienie

Dzien dobry , ja znów najpierwszejsza ....no nie żebym taki ranny ptaszek była , oj nie ....syna muszę budzić do szkoły dlatego bladym świtem czyli o 7 muszę wstawać ...oj ja ja tego nie lubię
...dobra nie marudzę , kawka

Uklika , myślę ,że w bibliotece powinnaś znaleźc coś Musso , to bardzo znany obecnie pisarz ....ja uwielbiam jego książki jak już pisałam , bardzo dobrze je się czyta i są ciekawie napisane ... to nie to co "Grey"np ....no ciekawa jestem co powiesz po tym Greyu ?....czeka Cie ciężka przeprawa hihi... Grey jest męczący , fabuła jak i sposób w jaki jest napisana ta książka .... już pisałam o tym kilkanście postów temu ...

miłej lektury mimo wszystko

w ogóle dzionka miłego laseczki ....u mnie dziś słoneczko od rana i tylko 11 st póki co ...

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-09-25 o 08:06
Stary 2012-09-25, 10:14   #4362
Kamlisa
Zakorzenienie

Krop, Twoj declare
http://allegro.pl/krem-declare-q10-p...666539262.html
Stary 2012-09-25, 10:40   #4363
LAPIEL
Zakorzenienie

Nadaję z pracy ...jak zawsze o tej porze ...
Ja dziś jako ,że jestem w dość kiepskim nastroju rano wrzuciłam na twarz peeling, maseczkę a potem próbkę kremu Guerlain Abeille Royale na dzień -( dostałam ostanio w Sephora ) ....fajny kremik , fajny ....noo jego cena to już mi się nie podoba nic a nic .....także na tej próbce się skończy .....

widziałam Kama ,że miałaś z tej serii pod oczy i zgłaszałaś je na wizaż....

aaa i muszę wam napisać - mam miniatury kremów Chanel Sublimage -( dostałam jak kupowalam cienie i szminke chanel ) i miniatury pod oczy używam już 3 tydzień - na dzień i na noc , niesamowite to mi się wydaje jak wydajny jest ten mini kremik , ma chyba 3 lub 4 ml ....dodam też ,że świetny ...i opinie też ma bardzo dobre na wizaż ...

Tigi , już buziak miód- cud ????? czy nadal się goi ????
widać ,że dwie różne ręce robiły twarz ? ....no mam nadzieję ,że nie

wiecie jak ładnie dziś u mnie , chyba z 17-18 st już i takie słońce ....jak humor nie dopisuje to chociaż pogoda ....

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-09-25 o 11:19
Stary 2012-09-25, 11:29   #4364
Kamlisa
Zakorzenienie

Lapi, guerlaina abeille pod oczy kupiłam w miniaturach, 15 ml kosztowało 90, czyli do przełkniecia. sublimage jest fajnym kremem, ale za drogim, przetestuj lieraca premium ( czarne opakowanie) - podobny, mam wrazenie, a jednak tanszy. a w 15 ml słoiczkach - to juz w ogole przyzwoicie
Słonce, niedługo koncze robote ( i dobrze!) i gonie na siłownie. czy mi sie chce...? nieee...a czy mam wybor...? nieee...
Stary 2012-09-25, 11:57   #4365
LAPIEL
Zakorzenienie

Kamlisa
Lapi, guerlaina abeille pod oczy kupiłam w miniaturach, 15 ml kosztowało 90, czyli do przełkniecia. sublimage jest fajnym kremem, ale za drogim, przetestuj lieraca premium ( czarne opakowanie) - podobny, mam wrazenie, a jednak tanszy. a w 15 ml słoiczkach - to juz w ogole przyzwoicie ............
......................... ......................... ......................... ......................... .....................

Znam Lierac premium , już miałam też 15 ml i serum z tej serii ...rzeczywiście, fajny kremik , w sam raz na jesień i zimę
podobno krem pod oczka z tej serii też jest super ale jeszcze się na niego nie skusiłam , muszę moją mini sublimage wykończyć i Shiseido benefiance wrinkle resist 24 jeszcze mam pół słoiczka pod oczy do skończenia , i jeszcze pół Korresa ...potem może tego lieraca pod oczęta w końcu kupię

idź! , ćwicz! , wczoraj się leniłyśmy wszystkie .....ja dziś raczej znów nie wydolę ...
nadal nic z @ i już mnie trafia szlag ....z dnia na dzień coraz gorzej to znoszę

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-09-25 o 11:58
Stary 2012-09-25, 12:11   #4366
Absit
Zadomowienie

hej
ja już po silowni, Kama wspieram Cię mentalnie ...dasz radę dasz radę ....

ufff jak mi było trudno dzisiaj a w dodatku najtrudniejsze ćwiczenia bo na brzuch .....ale jakos poszło a w szatni jak się wycierałam po prysznicu podeszła koleżanka i zapytała czy długo ćwiczę bo mi się tak ładnie mieśnie kształtują...no nie wiem gdzie ona to dojrzała ale i tak mi się zrobiło cholernie przyjemnie
Absit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 12:45   #4367
xnika
Rozeznanie

Dzisiaj już częściowo po pracy, jeszcze korepetycje od 16 mnie czekają. Siłownie zaliczyłam, zmobilizowałam się i ćwiczę 5 razy w tygodniu, w środy tylko bieżnia.

Odbieram dzisiaj tatę ze szpitala, w czwartek miał robione bajpasy (operacja ciężka, ponieważ po zawale zostało mu tylko 30% serca), czuje się nie za dobrze ale go wypisują no cóż...

Kama, Miszka, muszę kupić nowe serum, co polecacie? Aby działało zapobiegawczo? Teraz kończę Advanced Night Repair, wcześniej miałam Laser Focus, chcę coś nowego, głównie do stosowania na noc.
xnika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:22   #4368
Absit
Zadomowienie

Xnika zazdraszczam motywacji, ja się do gymu muszę prawie ze za włosy ciągnąć .....ale jak już jestem to ćwiczę , byle dojechać tam hahaha

dziś na obiad zupa dyniowa
niby jesień za oknem ale taka piękna i złota i słoneczna .....lecę malinki obcykać zanim opadną doszczętnie
Absit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:23   #4369
Michell72
Zakorzenienie

Xsinka mnie podpasowało serum Armani i La Roche Posay to nowe..Te dwa mam,plus kapsułki AMB ..narazie basta..chodz chciałoby się
SkinCeuticals, Phloretin CF
Stary 2012-09-25, 13:28   #4370
xnika
Rozeznanie

Miszka, nad Phloretin zastanawiam się ale cena porażająca... z Armaniego miałam Regenessence, zapach cudny, ale efekt znikomy.

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

A co do AMB to ja używam olejek dwufazowy, już druga buteleczka, ale to zamiast kremu na noc.
xnika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 13:51   #4371
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Dzięki! Fajna cena, ale to nie jest ten "mój" Mój to był Multilift
Tego jeszcze nie próbowałam
U mnie słoneczko i ciepło, ale mnie jak na złość boli głowa

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Miszka, dziś dopiero wysłałam, coś nieczasowa jestem ostatnio
Stary 2012-09-25, 13:54   #4372
Tigerr
Zadomowienie

Ja się wczoraj nie leniłam
Byłam na pilatesie ...
wiem , ze to nie odchudza, ale pilates i sztangi lubię i koniec kropka !

Odchudzać się będę dietą pt. mniej jeśc i dietetycznie ...
A ujędrniać się będę pilatesem ......ręce i resztę wzmacniać sztangami ....
Na razie ...
potem może umówie się z trenerem i niech mi jakieś lekuchne ćwiczonka na siłowni da ......

Gęba wygląda źle .tzn. jedna strona ...siniaki dziś zółto-zielone są i bardzo widoczne niestety ..Druga strona ok , tylko kilka czerwonych kropek po wkłuciach....

Miszuś , super , żeś zdrowa !!!

Rzęsy mam długie Tralalalalalalalallalalla alalala
Na pewno jak mi się skończy Rapidlash , kupię Revitallasha ....albo to drugie - naturalne całkiem - nie pamiętam nazwy , ale dwie moje koleżanki zakupiły jak byłyśmy na targach , to się dopytam .....jeśli będą efekty u nich ....

Dałam wczoraj Beniowi mleka , bo nie chce drań wody pić i oczywiście sraczka....

Maluszkom zdjęc nie pojechałam robić , bo się rozkichały i są znów na antybiotyku ...

Abiś , gratuluję samozaparcia ....... Ja mam tak samo jak Ty ..... Najgorze się zmusićj pojechać ...a jak już dotrę , to daję z siebie wszystko ...
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 15:04   #4373
Kamlisa
Zakorzenienie

byłam na silowni, byłam... Tez z napieciem patrze na swoj brzuch, czy mi sie cos kształtuje, ale pani na plycie mowi wyraznie - pierwsze efekty po miesiacu cwiczen, czyli jeszcze 1,5 tygodnia Bieznia...to nie jest to, co lubia tygrysy, wole interwały na orbitreku I siłowe...Co prawda dzis wyczytałam, ze wskazania maszyn sa zawyzone przynajmniej o 30%, czyli spalamy mniej, niz nam sie wydaje W dodatku po wysiłku jestesmy bardziej skłonne sie czyms nagrodzic, dojadajac 3 razy tyle, ile spaliłysmy...Chyba cos w tym jest...mniam...pyszne sucharki mi wczoraj wyszły
Z ser uzywam teraz clinique repaiwear
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...rszczkowy.html
sympatyczne serum, takze pod oczy, bardzo szybko sie wchłania. chyba lepsze na dzien, pod krem i makijaz - super. natomiast nie ma działania nawilzajacego...
Krem declare kupilam, skuszona cena i obiecujac sobie kolejny raz - nic przez cały pazdziernik
Tigi, siniaki przy mezo były zniechecajace, przeciez mowilam...Jednak sporo zalezy od reki i sposobu podania...Ja jestem jeszcze troche podrazniona po wczorajszym rollowaniu, lekkie zarozowienie dekoltu, a rano lekka nadrwazliwosc na kosmetyki, jak po mikroderm.
jak fajnie usiasc...wreszcie wolne...i po siłowni, wiec w poczuciu spelnionego obowiazku...
Stary 2012-09-25, 16:02   #4374
LAPIEL
Zakorzenienie

Xinka jeszcze sobie luknij na serum Xylogic , są dwie wersje na przebarwienia - te mam i jest jeszcze anti-agening , może to Cię zainteresuje bo ceny nie są powalające a to dość nowe kosmetyki , i......jak się okazuje polskie ...Danuta Stenka je reklamuje zdaje się

ja dziś jeszcze ćwiczenia odpuszczam , jutro mam znów abt , mam nadzieję jutro na lepsze samopoczucie to pójdę ...w międzyczasie orbitrek o każdej porze stoi i czeka na moje chęci ...generalnie trzymam się schematu minimum 3 x w tyg ćwiczonka być muszą, jak chęci są to i więcej oczywiście
a w jakie dni i co to już odemnie zależy , raz abt , raz zumba , raz czy dwa orbitrek, jak mi się tam chce byle dupsko ruszyć

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2012-09-25 o 16:08
Stary 2012-09-25, 16:10   #4375
kropeczka74
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LAPIEL Pokaż wiadomość
Xinka jeszcze sobie luknij na serum Xylogic , są dwie wersje na przebarwienia - te mam i jest jeszcze anti-agening , może to Cię zainteresuje bo ceny nie są powalające a to dość nowe kosmetyki , i......jak się okazuje polskie ...Danuta Stenka je reklamuje zdaje się
łooo, jak mnie ten Xylogic śmierdział.......
Nie wiem, takim starym rosołem No fuj
Stary 2012-09-25, 16:12   #4376
Elsa...
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
ten sam producent, ale inaczej wyglada
http://allegro.pl/kolagen-kwas-hialu...635228493.html
dzis sie zakubkowałam...siebie i na gwiazdke przyjaciółke
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=25381262

Tak w temacie...tu na allegro to z lekka zdzierstwo tu normalna cena http://www.iherb.com/Neocell-Fish-Co...Capsules/16756
przesyłka 6 dolarów..
Elsa... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-25, 16:33   #4377
Michell72
Zakorzenienie

Xsinka Turnaround Clinique..ten nowy,ulepszony..lub
Lierac, Nightpeel lub mnie on bardzo spasił Armani-

Giorgio Armani, Crema Nera, Obsidian Mineral Restoring Serum (Regenerujące serum do twarzy)i jako jedno z najlepszych polecam

Chanel, Precision, Ultra Correction Line Repair, Serum (Serum dla cery dojrzałej)chodz Tobie do dojrzałych Xsinuś daleko

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

TIG jadę we wtorek na botox.. lekarza nie bedzie w drugiej dekadzie pazdziernika i nie kujniesz się będąc u mnie.u niego konkretnie..Chyba ze gdzies indziej podjedziemy..to nie ma problemu..mogemy do wrocka zawsze...Tam Ci w brud upiększaczy!!!!
Stary 2012-09-25, 17:26   #4378
Kamlisa
Zakorzenienie

tak, Elsa, u nas czesto drozej A kolageny sa drogie w ogole...
Stary 2012-09-25, 17:46   #4379
LAPIEL
Zakorzenienie

kropeczka74
łooo Xylogic śmierdział.......
Nie wiem, takim starym rosołem No fuj
......................... ......................... ......................... ............

ale który miałaś ? ten anty - agening tak ? .........

bo ten co ja mam na przebarwienia rosołem nie jedzie ...może kropelki nie mają powalającego zapachu ale smrodka niet ....

swoją drogą czy rozjaśnia przebarwienia to też kwestia dyskusyjna ....jakoś nie zauważyłam by rozjaśnił moje póki co ale ale nadal go nie zużyłam także a nóż ten cud się jeszcze stanie
Stary 2012-09-25, 18:57   #4380
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość

TIG jadę we wtorek na botox.. lekarza nie bedzie w drugiej dekadzie pazdziernika i nie kujniesz się będąc u mnie.u niego konkretnie..Chyba ze gdzies indziej podjedziemy..to nie ma problemu..mogemy do wrocka zawsze...Tam Ci w brud upiększaczy!!!!

No to doopa
Ja chcę do tego lekarza ...tylko ..
Nie chcę do nikogo niesprawdzonego.. Z niego
Cholera ....Szkoda ...no ...
I co ja biedna teraz pocznę ?!
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości