wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;) - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-14, 08:31   #4351
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość
Powróciłam do zimowej kurtki
Nie dziwię się. U mnie późnym wieczorem i rano było -9

Moje dziecko od 5 dni wstaje o 5-5:15 a potem o 9 zasypia. Nie mam więc na nic siły.
Stary 2013-03-14, 08:38   #4352
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
czyli takie jak ja pierwsze kupiłam

to co dzisiaj ćwiczysz?
Nie ćwiczyłam. Robiliśmy z mężem same zboczone rzeczy - kupił wibrator i wino
Poza tym czekam na hantle- i wtedy zaczynam poważną walkę o mieśnie. Zakupy spożywcze już zrobiłam- indyk uduszony, kasza ugotowana, warzywa kupione. Hantle pewnie doją jutro więc dziś zrobię którąś Zuzkę..a potem na zmianę Jilian i Zuzka.

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
czy tylko mnie się wydaje że to dużo?
nieee...nie dużo. Jak nałożę 2x po 1,25 kg to powiedziałabym nawet że malutko

Cytat:
Czesc

Gdzie? Za ile? Daj link

Powróciłam do zimowej kurtki
Oczywiście na all
http://allegro.pl/zestaw-hantli-2x10...078337995.html

Trochę szybko podjęłam decyzję o kupnie akurat u tego sprzedawcy. Dopiero jak kliknęłam kup teraz zobaczyłam że koszt przesyłki wynosi 44 zł. No ale nic...100 zł i tak spoko- tym bardziej że rękawiczki w gratisie.

No dziś -6 więc w wiosennej rady byś nie dała

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Moje dziecko od 5 dni wstaje o 5-5:15 a potem o 9 zasypia. Nie mam więc na nic siły.
Moje też.
Zaczęła przesypiać noc (znaczy budzi się tylko raz o 2 na mleko)ale co z tego jak o 5 :15 jest gotowa do akcji. Do 6 udaje mi sie ją jakoś przytrzymać na łóżku- ale o 6 to już trzeba pieluchę zmieniać, ubierać i zaczynać dzień.
Z tym że moja o 9 nie zasypia. Ma focha na spanie w dzień. Od 4 dni zasypia po godz. 2..na siedząco w trakcie jedzenia obiadu
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 08:43   #4353
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
czy tylko mnie się wydaje że to dużo?
Na ręce to dużo, ale ćwiczy się całe ciało - plecy, nogi i wówczas te 10kg szybko się zrobi niewystarczające. Ale w sumie zawsze można pokombinować ze zwiększeniem ilości powtórzeń, skróceniem serii itp
Ja gdybym jeszcze raz kupowała ciężary, to kupiłabym od razu 15kg. Na całe CE 15kg mi starczy. Kurcze, kiedy ta wiosna przyjdzie, bo już chciałabym wrócić do ćwiczeń, a tak się głupio zbuntowałam, że dopóki zima za oknem to nie ćwiczę

Cytat:
Moja koleżanka ma problemy z zębami, przez kilka miesięcy kupę kasy na dentystę, tydzień temu za jednego zeba 230zl. Jak to dobrze, ze chociaż żeby mam zdrowe i mocne
Niezła kwota. No ja też zawsze miałam zdrowe zęby, do tej pory tylko raz miałam ubytek, no, a teraz się posypało No i muszę je zrobić, póki ubytki małe, bo kolejny raz godzinę na fotelu nie chcę siedzieć . Największy dyskomfort dla mnie to trzymanie odchylonej głowy, musiałam mocno się postarać, żeby mi się odruch duszenia nie uaktywnił. Do tego w tle leciało relaksujące Radio Maryja
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 08:43   #4354
miskowa
Zakorzenienie

cześć
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 08:46   #4355
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Na ręce to dużo, ale ćwiczy się całe ciało - plecy, nogi i wówczas te 10kg szybko się zrobi niewystarczające. Ale w sumie zawsze można pokombinować ze zwiększeniem ilości powtórzeń, skróceniem serii itp
Ja gdybym jeszcze raz kupowała ciężary, to kupiłabym od razu 15kg. Na całe CE 15kg mi starczy. Kurcze, kiedy ta wiosna przyjdzie, bo już chciałabym wrócić do ćwiczeń, a tak się głupio zbuntowałam, że dopóki zima za oknem to nie ćwiczę
Ja mogę jak coś dokupić same talerze - np 2x 5kg. Wtedy będzie zestaw idealny.
Stary 2013-03-14, 09:02   #4356
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Moje też.
Zaczęła przesypiać noc (znaczy budzi się tylko raz o 2 na mleko)ale co z tego jak o 5 :15 jest gotowa do akcji. Do 6 udaje mi sie ją jakoś przytrzymać na łóżku- ale o 6 to już trzeba pieluchę zmieniać, ubierać i zaczynać dzień.
Z tym że moja o 9 nie zasypia. Ma focha na spanie w dzień. Od 4 dni zasypia po godz. 2..na siedząco w trakcie jedzenia obiadu
Mój noce od powrotu z gór też całe przesypia. Odkąd przestałam karmić piersią, skończyło się nocne jedzenie ale pobudki i tak były

Szymcio dziś przyszedł o 5:15 i do 5:45 przewalał się między nami.
Mania ma focha a Szymcio śpi 2 razy w dzień przez te wczesne pobudki

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć
Cześć
Stary 2013-03-14, 09:06   #4357
kotekk81
Zakorzenienie

Hej

Wbic sie cos nie moge....nastroj lezy I kwiczy I jeszcze chora jestem

Gdzie ta wiosna ja sie pytam

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:10   #4358
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Mój noce od powrotu z gór też całe przesypia. Odkąd przestałam karmić piersią, skończyło się nocne jedzenie ale pobudki i tak były

Szymcio dziś przyszedł o 5:15 i do 5:45 przewalał się między nami.
Mania ma focha a Szymcio śpi 2 razy w dzień przez te wczesne pobudki

Cześć
Młoda od 7 do 11 miesiąca w nocy nie jadła- teraz jej sie umyśliło że jednak potrzebuje mleka. Dla mnie spoko- jeśli ma wstawać tylko raz dzieki temu to ja chętnie jej to mleko dam.

Mania jest na etapie nauki mówienia i chodzenia jednocześnie- już ekstremalnie wszystko ją interesuje. Jak tylko ktoś próbuje ją położyć- czy to w łóżeczku czy do wózka czy na rękach od razu jest pisk. No sen to dla niej największa kara.

Kupiłam jej wczoraj odkrywczy domek
http://asplaneta.pl/pl/kiddieland-od...rtner=1984#op1
i jest wielka miłość- ciężko było mi ją od niego oderwać. Rano od razu do niego poleciała- nie dziwię się bo super jest

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Hej

Słońce ma się jakoś na week pokazać..ciepło nie będzie- ale jak nie będzie chmurzysk to już coś.
Stary 2013-03-14, 09:23   #4359
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Młoda od 7 do 11 miesiąca w nocy nie jadła- teraz jej sie umyśliło że jednak potrzebuje mleka. Dla mnie spoko- jeśli ma wstawać tylko raz dzieki temu to ja chętnie jej to mleko dam.

Mania jest na etapie nauki mówienia i chodzenia jednocześnie- już ekstremalnie wszystko ją interesuje. Jak tylko ktoś próbuje ją położyć- czy to w łóżeczku czy do wózka czy na rękach od razu jest pisk. No sen to dla niej największa kara.

Kupiłam jej wczoraj odkrywczy domek
http://asplaneta.pl/pl/kiddieland-od...rtner=1984#op1
i jest wielka miłość- ciężko było mi ją od niego oderwać. Rano od razu do niego poleciała- nie dziwię się bo super jest

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Słońce ma się jakoś na week pokazać..ciepło nie będzie- ale jak nie będzie chmurzysk to już coś.
Znam ten domek Szymcio był nim zachwycony jak był dokładnie w wieku Mani
U nas wszelkie klocki są na topie choć ostatnio kupiliśmy mu lego duplo (od 1,5 roku) i jest szał, bo można budować samochody i jeszcze je tankować

http://duplo.lego.com/en-us/products...-creative-cars

Poza tym piłka, balon, czytanie książeczek i kredki świecowe

U nas jak coś jest nie po jego myśli to jest krzyk i płacz. Raz widziałam też tupanie nogami i machanie rękami. Ogólnie trzeba się nakombinować, żeby zrobił to co ja chcę

U mnie od rana piękne słońce

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2013-03-14 o 09:27
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:40   #4360
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Znam ten domek Szymcio był nim zachwycony jak był dokładnie w wieku Mani
U nas wszelkie klocki są na topie choć ostatnio kupiliśmy mu lego duplo (od 1,5 roku) i jest szał, bo można budować samochody i jeszcze je tankować

http://duplo.lego.com/en-us/products...-creative-cars

Poza tym piłka, balon, czytanie książeczek i kredki świecowe

U nas jak coś jest nie po jego myśli to jest krzyk i płacz. Raz widziałam też tupanie nogami i machanie rękami. Ogólnie trzeba się nakombinować, żeby zrobił to co ja chcę

U mnie od rana piękne słońce
Piłka, balony też u nas na topie. I samochody też bo nauczyła się robić "bummmm" . W sumie to nawet samochodu nie musi mieć żeby czymś "jechać" i robić bummm. Tak jak kiedyś z halo było- wszystko do ucha przystawiała i mówiła "halooo"

A kredki świecowe i książeczki nadal służą do gryzienia głównie.

Żeby bezboleśnie przetrwać dzień z dzieckiem trzeba mieć dużą fantazję- i do tego trzeba robić z siebie pajaca
Stary 2013-03-14, 09:45   #4361
kotekk81
Zakorzenienie

Hania fajowy ten domek no I w smumie masz racje...jakby tylko t slonce sie pojawilo to od razu humor lepsz a tak to czlowiek wiecznie przymulony I zdolowany chodzi

Jestem coraz bardziej polamana a Krzysiu sie cieszy jak jecze I stekam I zebrac sie nie moge.

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:51   #4362
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Piłka, balony też u nas na topie. I samochody też bo nauczyła się robić "bummmm" . W sumie to nawet samochodu nie musi mieć żeby czymś "jechać" i robić bummm. Tak jak kiedyś z halo było- wszystko do ucha przystawiała i mówiła "halooo"

A kredki świecowe i książeczki nadal służą do gryzienia głównie.

Żeby bezboleśnie przetrwać dzień z dzieckiem trzeba mieć dużą fantazję- i do tego trzeba robić z siebie pajaca
oj tak

Cytat:
Hania fajowy ten domek no I w smumie masz racje...jakby tylko t slonce sie pojawilo to od razu humor lepsz a tak to czlowiek wiecznie przymulony I zdolowany chodzi

Jestem coraz bardziej polamana a Krzysiu sie cieszy jak jecze I stekam I zebrac sie nie moge.
Zdrówka Kotku!
Stary 2013-03-14, 15:12   #4363
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Poza tym czekam na hantle- i wtedy zaczynam poważną walkę o mieśnie. Zakupy spożywcze już zrobiłam- indyk uduszony, kasza ugotowana, warzywa kupione. Hantle pewnie doją jutro więc dziś zrobię którąś Zuzkę..a potem na zmianę Jilian i Zuzka.

Oczywiście na all

Trochę szybko podjęłam decyzję o kupnie akurat u tego sprzedawcy. Dopiero jak kliknęłam kup teraz zobaczyłam że koszt przesyłki wynosi 44 zł. No ale nic...100 zł i tak spoko- tym bardziej że rękawiczki w gratisie.

No dziś -6 więc w wiosennej rady byś nie dała

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Moje też.
ja mam hantle po 2,6 kg i na ręce wydaje się wystarczająco. TŻ ma takie po 10 i dla mnie kicha
muszę popatrzeć na ćwiczenia na resztę ciała nie tylko na ręce.

Cytat:

słońce rulez!

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 19:27   #4364
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Cytat:

Zapomniałam z pociągu czapki i rękawiczek, mimo kaptura czułam jak powoli zamarza mi mózg

Cytat:

Oczywiście na all

Trochę szybko podjęłam decyzję o kupnie akurat u tego sprzedawcy. Dopiero jak kliknęłam kup teraz zobaczyłam że koszt przesyłki wynosi 44 zł. No ale nic...100 zł i tak spoko- tym bardziej że rękawiczki w gratisie
No tak myślałam, że na allegro kupowałaś Było mówić, też bym zamówiła to koszt przesyłki mniejszy byłby Myślałam, że kupię gdzie stacjonarnie, ale nie chce mi się chodzić za nimi, kliknę na all

Cytat:

Niezła kwota. No ja też zawsze miałam zdrowe zęby, do tej pory tylko raz miałam ubytek, no, a teraz się posypało No i muszę je zrobić, póki ubytki małe, bo kolejny raz godzinę na fotelu nie chcę siedzieć . Największy dyskomfort dla mnie to trzymanie odchylonej głowy, musiałam mocno się postarać, żeby mi się odruch duszenia nie uaktywnił. Do tego w tle leciało relaksujące Radio Maryja
Mówisz 15 od razu brać?

Może Ty u księdza byłaś? jeszu... ja mam pacjentkę, u której w kółko Radio Maryja leci, co dzień do niej muszę chodzić

Cytat:
Hej

Ni ma

--------------------------

Świat się kończy!!! Zaserwowałam dzisiaj sos do makaronu ze słoika No cóż, był to pierwszy i zarazem ostatni taki wyczyn

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Znalazłam fajne cieliste szpilki Mają jak dla mnie oczywiście idealną wysokość i fason Tylko ciekawa jestem jak z wygodą, bo z tym w Zarze bywa różnie.

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 07:46   #4365
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:

Hm, Haniu, brzmi intrygująco

Cytat:

Świat się kończy!!! Zaserwowałam dzisiaj sos do makaronu ze słoika No cóż, był to pierwszy i zarazem ostatni taki wyczyn

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Znalazłam fajne cieliste szpilki Mają jak dla mnie oczywiście idealną wysokość i fason Tylko ciekawa jestem jak z wygodą, bo z tym w Zarze bywa różnie.
Śliczne, ale cienka podeszwa nie rokuje wielogodzinnego noszenia
Ja szukam czegoś na minimalnej platformie pod śródstopiem...

Moje sukienki nie przyjdą wszystkie, tylko dwie.
Tej granatowej właśnie nie ma i jednej czerwonoróżowej.
Dobre i dwie, byle dobre były
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 07:47   #4366
miskowa
Zakorzenienie

cześć

jak dobrze, że już piątek
Stary 2013-03-15, 07:49   #4367
emi_lka
Zakorzenienie

Betti, jak po wizycie u dermatologa?
Ja zaczęłam myśleć o różnotorowych działaniach, muszę się przede wszystkim dowitaminizować, bo pękają mi skórki na dłoniach, przy paznokciach i na ustach.
Mam zamiar pić pokrzywę, zadziałać glinką, ten oczyszczacz, co mam, stosować co drugi dzień i może się jakoś wyprowadzę ze stanu fatalnej cery.
Stary 2013-03-15, 08:10   #4368
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Betti, jak po wizycie u dermatologa?
Ja zaczęłam myśleć o różnotorowych działaniach, muszę się przede wszystkim dowitaminizować, bo pękają mi skórki na dłoniach, przy paznokciach i na ustach.
Mam zamiar pić pokrzywę, zadziałać glinką, ten oczyszczacz, co mam, stosować co drugi dzień i może się jakoś wyprowadzę ze stanu fatalnej cery.
musisz działać kompleksowo, regularnie i długofalowo, bo takie chwilowe dosuplementowanie się to tylko chwilowa pomoc
Stary 2013-03-15, 08:42   #4369
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam z pociągu czapki i rękawiczek, mimo kaptura czułam jak powoli zamarza mi mózg
O kurka, współczuję. Ja dzisiaj myślałam, że do banku nie dojdę - w ciągu 5 minut straciłam czucie w palcach. Zawierucha u mnie straszna.

Cytat:
Mówisz 15 od razu brać?
Ja bym takie wzięła, tylko zwróć uwagę, żeby były też małe talerze 1 - 1,5kg. No, chyba że masz zamiar się rozkręcać z ciężarami, to wtedy na początek można kupić tak jak hania 2 x 10, a potem dokupować talerze, gryfy, sztangę itd...

Cytat:
Może Ty u księdza byłaś? jeszu... ja mam pacjentkę, u której w kółko Radio Maryja leci, co dzień do niej muszę chodzić
to se posłuchasz ja akurat na różaniec trafiłam
ksiądz to nie był, ale widać było, że dentysta mocno praktykujący - w gabinecie święte obrazki, do tego dyplomy za udział w jakichś koncertach katolickich

Cytat:

A może skład nie był jakiś tragiczny? Z takich niezdrowych rzeczy, to dobry skład mają chipsy solone z Biedronki - tylko ziemniaki, sól i tłuszcz roślinny, w porównaniu z Laysami, które mają konserwanty, ulepszacze itp. samo zdrowie

Cytat:
właśnie taki nosek bym chciała, ale kolor już dla mnie za ciepły i obcas za wysoki. Te moje stare były idealne... pierdzielone chodniki!
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 10:24   #4370
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

No tak myślałam, że na allegro kupowałaś Było mówić, też bym zamówiła to koszt przesyłki mniejszy byłby Myślałam, że kupię gdzie stacjonarnie, ale nie chce mi się chodzić za nimi, kliknę na all

Dziś jeszcze gorzej z zimnem- wieje jak na kieleckie przystało. W TVN mówili że od poniedziałku ma się pomalutku ocieplać

No widzisz nie pomyślałam że można kupić razem

Czyli dobre nie było Ja wczoraj zaserwowałam na kolację sałatkę z avokado, pomidorami, ogórkiem , czerwoną cebulą, zgrilowanym łososiem i sosem miodowo- musztardowym

A na deser zrobiłam zwow 33- dziś ledwo chodzę

ładne- ale bałabym sie Zary. Miałam 2 razy szpilki od nich i tragedia.

Cytat:
Hm, Haniu, brzmi intrygująco

Śliczne, ale cienka podeszwa nie rokuje wielogodzinnego noszenia
Ja szukam czegoś na minimalnej platformie pod śródstopiem...

Moje sukienki nie przyjdą wszystkie, tylko dwie.
Tej granatowej właśnie nie ma i jednej czerwonoróżowej.
Dobre i dwie, byle dobre były
mój mąż się rozkręca Nie mogę narzekać na nudę

Dobre i dwie- ale tej granatowej szkoda. Super jest.
Stary 2013-03-15, 10:32   #4371
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
musisz działać kompleksowo, regularnie i długofalowo, bo takie chwilowe dosuplementowanie się to tylko chwilowa pomoc
Wiem właśnie, a to oczywiście najtrudniejsze jest...

Zaczęłam kurację odżywienia paznokci, która ma trwać min. 3 tygodnie, zobaczymy, czy wytrzymam.
Stary 2013-03-15, 11:07   #4372
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba jakaś zmiana nastąpiła, co? Kiedyś chyba narzekałaś trochę na te kwestie
Stary 2013-03-15, 11:19   #4373
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli dobre nie było Ja wczoraj zaserwowałam na kolację sałatkę z avokado, pomidorami, ogórkiem , czerwoną cebulą, zgrilowanym łososiem i sosem miodowo- musztardowym

A na deser zrobiłam zwow 33- dziś ledwo chodzę

ładne- ale bałabym sie Zary. Miałam 2 razy szpilki od nich i tragedia.

Dobre i dwie- ale tej granatowej szkoda. Super jest.

Że jak z tym deserem?

Ja wczoraj zrobiłam naleśniki z nutellą, bananem, borówkami w syropie z cukrem pudrem i śmietaną - BOMBA (smakowa i kaloryczna)

Dla złamania smaku na kolację była sałatka z tuńczyka, selera naciowego, kukurydzy, papryki, dymki i szczypiorku.

Na dziś zaplanowała łososia, ale dla TŻta musi być ziemniaczkami... ja mam pomysł na kolejną sałatkę z selerem, może właśnie z grillowanym łososiem.

Też mi szkoda granatowej sukienki, ale może jeszcze coś fajnego znajdę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 11:30   #4374
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba jakaś zmiana nastąpiła, co? Kiedyś chyba narzekałaś trochę na te kwestie
no...był czas że dramat był w tym temacie. Już włosy z głowy rwałam. Urodziła się Mania i nagle problem zniknął.

-----------
Ha! dostałam podwyżkę! nie jakieś kokosy ale jednak! U mnie w firmie to serio coś bo mają założenie że pensja to najniższa krajowa+ prowizja. Chyba powinnam sobie kupić z tej okazji Pandorę

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Że jak z tym deserem?

Ja wczoraj zrobiłam naleśniki z nutellą, bananem, borówkami w syropie z cukrem pudrem i śmietaną - BOMBA (smakowa i kaloryczna)

Dla złamania smaku na kolację była sałatka z tuńczyka, selera naciowego, kukurydzy, papryki, dymki i szczypiorku.

Na dziś zaplanowała łososia, ale dla TŻta musi być ziemniaczkami... ja mam pomysł na kolejną sałatkę z selerem, może właśnie z grillowanym łososiem.

Też mi szkoda granatowej sukienki, ale może jeszcze coś fajnego znajdę.
Taki deser

http://www.youtube.com/watch?v=MSOImZn4SfY

Ćwiczenie nr 2 zabiło mi nogi.

U mnie też seler naciowy na topie. No i awokado- moja córa kocha awokado!!!
Stary 2013-03-15, 11:36   #4375
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
n
Ha! dostałam podwyżkę! nie jakieś kokosy ale jednak! U mnie w firmie to serio coś bo mają założenie że pensja to najniższa krajowa+ prowizja. Chyba powinnam sobie kupić z tej okazji Pandorę

Taki deser

http://www.youtube.com/watch?v=MSOImZn4SfY

Ćwiczenie nr 2 zabiło mi nogi.

U mnie też seler naciowy na topie. No i awokado- moja córa kocha awokado!!!
Super, gratulacje!
Ja złapałam dodatkowe szkolenie, więc też ekstra pieniądze.

A propos Pandory, zapadła decyzja, że kupujemy szwagierce na 25 urodziny, muszę się rozeznać.

Deser jest mega niskokaloryczny
Stary 2013-03-15, 11:41   #4376
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Super, gratulacje!
Ja złapałam dodatkowe szkolenie, więc też ekstra pieniądze.

A propos Pandory, zapadła decyzja, że kupujemy szwagierce na 25 urodziny, muszę się rozeznać.

Deser jest mega niskokaloryczny
Będzie na sukienki

Może jak sie rozeznasz to sama wpadniesz w nałóg

Polecam ten deser Dobry zwow na początek. Tylko 4 ćwiczenie ciężkie- ja robiłam podparta na przedramieniu.
Stary 2013-03-15, 12:06   #4377
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba powinnam sobie kupić z tej okazji Pandorę
No zdecydowanie!!!

Co robisz z selera naciowego? znaczy masz jakieś sprawdzone połączenia smakowe?
Bardzo go lubię a mam wrażenie, że ciągle robię to samo - sałatkę z selera, tuńczyka albo paluszków surimi, ananasa, kukurydzy, jajka albo jakąś improwizację w podobnym połączeniu a mam ochotę na coś innego, ale niekoniecznie potrafię wykombinować dobry zestaw
Stary 2013-03-15, 12:44   #4378
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No zdecydowanie!!!

Co robisz z selera naciowego? znaczy masz jakieś sprawdzone połączenia smakowe?
Bardzo go lubię a mam wrażenie, że ciągle robię to samo - sałatkę z selera, tuńczyka albo paluszków surimi, ananasa, kukurydzy, jajka albo jakąś improwizację w podobnym połączeniu a mam ochotę na coś innego, ale niekoniecznie potrafię wykombinować dobry zestaw
Muszę dokupić zielone, żółte, czerwone murano!!! Zrobie sobie tęczowy zestaw

Ja też nie robię nic szczególnego- głównie do sałatek. Aczkolwiek najwięcej mi idzie do zup i sosów.
Stary 2013-03-15, 13:14   #4379
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Czesc...

Od rana próbuje coś napisać, ale mi się nie udaje nie wiem jak to się stalo, ze w tym tygodniu mi się wszystko na piątek skumulowalo jakas taka nieogarnieta jestem, bardziej niż zwykle

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:29   #4380
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc...

Od rana próbuje coś napisać, ale mi się nie udaje nie wiem jak to się stalo, ze w tym tygodniu mi się wszystko na piątek skumulowalo jakas taka nieogarnieta jestem, bardziej niż zwykle
a ja dziś mega dużo załatwiłam. Mam wycenę od płytkarza i gościa od wykończenia domu, ustalam szczegóły właśnie.
Zgłosiłam w końcu szkodę do ubezpieczenia samochodu (bo się zaraz kończy) a mam szybę do wymiany, zapomniałam tylko spytać, jak wygląda kwestia nalepki (bo przecież nie da się odkleić i nakleić na nową szybę)
Przedłużyłam w końcu umowę na internet (pół roku po terminie)
Umówiłam się do dwóch lekarzy na przyszły tydzień

Ogólnie wychodzę na prostą, chcę pozałatwiać wszystkie zaległości zanim się przeprowadzę, bo potem wszystko od nowa trzeba będzie wyszukać, dowiedzieć się, albo złapać kontakty

No i nieustająco buszuję po necie, czytam, szukam i sprawdzam, żeby zrobić sobie ładne wnętrza w moim zasięgu cenowym.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości