|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Nie dziwię się. U mnie późnym wieczorem i rano było -9
![]() Moje dziecko od 5 dni wstaje o 5-5:15 ![]() ![]()
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Nie ćwiczyłam. Robiliśmy z mężem same zboczone rzeczy - kupił wibrator i wino
![]() Poza tym czekam na hantle- i wtedy zaczynam poważną walkę o mieśnie. Zakupy spożywcze już zrobiłam- indyk uduszony, kasza ugotowana, warzywa kupione. Hantle pewnie doją jutro więc dziś zrobię którąś Zuzkę..a potem na zmianę Jilian i Zuzka. nieee...nie dużo. Jak nałożę 2x po 1,25 kg to powiedziałabym nawet że malutko ![]() Oczywiście na all http://allegro.pl/zestaw-hantli-2x10...078337995.html Trochę szybko podjęłam decyzję o kupnie akurat u tego sprzedawcy. Dopiero jak kliknęłam kup teraz zobaczyłam że koszt przesyłki wynosi 44 zł. No ale nic...100 zł i tak spoko- tym bardziej że rękawiczki w gratisie. No dziś -6 więc w wiosennej rady byś nie dała ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Zaczęła przesypiać noc (znaczy budzi się tylko raz o 2 na mleko)ale co z tego jak o 5 :15 jest gotowa do akcji. Do 6 udaje mi sie ją jakoś przytrzymać na łóżku- ale o 6 to już trzeba pieluchę zmieniać, ubierać i zaczynać dzień. Z tym że moja o 9 nie zasypia. Ma focha na spanie w dzień. Od 4 dni zasypia po godz. 2..na siedząco w trakcie jedzenia obiadu ![]()
![]() |
#4353 | |
Zakorzenienie
|
Na ręce to dużo, ale ćwiczy się całe ciało - plecy, nogi i wówczas te 10kg szybko się zrobi niewystarczające. Ale w sumie zawsze można pokombinować ze zwiększeniem ilości powtórzeń, skróceniem serii itp
![]() Ja gdybym jeszcze raz kupowała ciężary, to kupiłabym od razu 15kg. Na całe CE 15kg mi starczy. Kurcze, kiedy ta wiosna przyjdzie, bo już chciałabym wrócić do ćwiczeń, a tak się głupio zbuntowałam, że dopóki zima za oknem to nie ćwiczę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szymcio dziś przyszedł o 5:15 i do 5:45 przewalał się między nami. Mania ma focha a Szymcio śpi 2 razy w dzień przez te wczesne pobudki ![]() Cześć
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Hej
Wbic sie cos nie moge....nastroj lezy I kwiczy I jeszcze chora jestem ![]() Gdzie ta wiosna ja sie pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mania jest na etapie nauki mówienia i chodzenia jednocześnie- już ekstremalnie wszystko ją interesuje. Jak tylko ktoś próbuje ją położyć- czy to w łóżeczku czy do wózka czy na rękach od razu jest pisk. No sen to dla niej największa kara. Kupiłam jej wczoraj odkrywczy domek http://asplaneta.pl/pl/kiddieland-od...rtner=1984#op1 i jest wielka miłość- ciężko było mi ją od niego oderwać. Rano od razu do niego poleciała- nie dziwię się bo super jest ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() Słońce ma się jakoś na week pokazać..ciepło nie będzie- ale jak nie będzie chmurzysk to już coś.
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas wszelkie klocki są na topie choć ostatnio kupiliśmy mu lego duplo (od 1,5 roku) i jest szał, bo można budować samochody i jeszcze je tankować ![]() http://duplo.lego.com/en-us/products...-creative-cars Poza tym piłka, balon, czytanie książeczek i kredki świecowe ![]() U nas jak coś jest nie po jego myśli to jest krzyk i płacz. Raz widziałam też tupanie nogami i machanie rękami. Ogólnie trzeba się nakombinować, żeby zrobił to co ja chcę ![]() U mnie od rana piękne słońce ![]() ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2013-03-14 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kredki świecowe i książeczki nadal służą do gryzienia głównie. Żeby bezboleśnie przetrwać dzień z dzieckiem trzeba mieć dużą fantazję- i do tego trzeba robić z siebie pajaca ![]()
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Hania fajowy ten domek
![]() ![]() Jestem coraz bardziej polamana a Krzysiu sie cieszy jak jecze I stekam I zebrac sie nie moge. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka Kotku!
![]() |
#4363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() muszę popatrzeć na ćwiczenia na resztę ciała nie tylko na ręce. słońce rulez! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Może Ty u księdza byłaś? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() -------------------------- Świat się kończy!!! Zaserwowałam dzisiaj sos do makaronu ze słoika ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Znalazłam fajne cieliste szpilki ![]() ![]()
![]() |
#4365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja szukam czegoś na minimalnej platformie pod śródstopiem... Moje sukienki nie przyjdą wszystkie, tylko dwie. Tej granatowej właśnie nie ma i jednej czerwonoróżowej. Dobre i dwie, byle dobre były ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
cześć
jak dobrze, że już piątek |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Betti, jak po wizycie u dermatologa?
Ja zaczęłam myśleć o różnotorowych działaniach, muszę się przede wszystkim dowitaminizować, bo pękają mi skórki na dłoniach, przy paznokciach i na ustach. Mam zamiar pić pokrzywę, zadziałać glinką, ten oczyszczacz, co mam, stosować co drugi dzień i może się jakoś wyprowadzę ze stanu fatalnej cery. |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym takie wzięła, tylko zwróć uwagę, żeby były też małe talerze 1 - 1,5kg. No, chyba że masz zamiar się rozkręcać z ciężarami, to wtedy na początek można kupić tak jak hania 2 x 10, a potem dokupować talerze, gryfy, sztangę itd... ![]() Cytat:
![]() ksiądz to nie był, ale widać było, że dentysta mocno praktykujący - w gabinecie święte obrazki, do tego dyplomy za udział w jakichś koncertach katolickich Cytat:
A może skład nie był jakiś tragiczny? Z takich niezdrowych rzeczy, to dobry skład mają chipsy solone z Biedronki - tylko ziemniaki, sól i tłuszcz roślinny, w porównaniu z Laysami, które mają konserwanty, ulepszacze itp. samo zdrowie ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No widzisz nie pomyślałam że można kupić razem ![]() Czyli dobre nie było ![]() ![]() A na deser zrobiłam zwow 33- dziś ledwo chodzę ![]() ładne- ale bałabym sie Zary. Miałam 2 razy szpilki od nich i tragedia. Cytat:
![]() ![]() Dobre i dwie- ale tej granatowej szkoda. Super jest.
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że jak z tym deserem? ![]() Ja wczoraj zrobiłam naleśniki z nutellą, bananem, borówkami w syropie z cukrem pudrem i śmietaną - BOMBA (smakowa i kaloryczna) ![]() Dla złamania smaku na kolację była sałatka z tuńczyka, selera naciowego, kukurydzy, papryki, dymki i szczypiorku. Na dziś zaplanowała łososia, ale dla TŻta musi być ziemniaczkami... ja mam pomysł na kolejną sałatkę z selerem, może właśnie z grillowanym łososiem. Też mi szkoda granatowej sukienki, ale może jeszcze coś fajnego znajdę. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
----------- Ha! dostałam podwyżkę! nie jakieś kokosy ale jednak! U mnie w firmie to serio coś bo mają założenie że pensja to najniższa krajowa+ prowizja. Chyba powinnam sobie kupić z tej okazji Pandorę ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=MSOImZn4SfY Ćwiczenie nr 2 zabiło mi nogi. U mnie też seler naciowy na topie. No i awokado- moja córa kocha awokado!!!
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja złapałam dodatkowe szkolenie, więc też ekstra pieniądze. A propos Pandory, zapadła decyzja, że kupujemy szwagierce na 25 urodziny, muszę się rozeznać. Deser jest mega niskokaloryczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jak sie rozeznasz to sama wpadniesz w nałóg ![]() Polecam ten deser ![]()
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
No zdecydowanie!!!
Co robisz z selera naciowego? znaczy masz jakieś sprawdzone połączenia smakowe? Bardzo go lubię a mam wrażenie, że ciągle robię to samo - sałatkę z selera, tuńczyka albo paluszków surimi, ananasa, kukurydzy, jajka albo jakąś improwizację w podobnym połączeniu a mam ochotę na coś innego, ale niekoniecznie potrafię wykombinować dobry zestaw |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie robię nic szczególnego- głównie do sałatek. Aczkolwiek najwięcej mi idzie do zup i sosów.
![]() |
#4379 |
Wtajemniczenie
|
Czesc...
Od rana próbuje coś napisać, ale mi się nie udaje ![]() ![]() ![]()
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgłosiłam w końcu szkodę do ubezpieczenia samochodu (bo się zaraz kończy) a mam szybę do wymiany, zapomniałam tylko spytać, jak wygląda kwestia nalepki (bo przecież nie da się odkleić i nakleić na nową szybę) ![]() Przedłużyłam w końcu umowę na internet (pół roku po terminie) Umówiłam się do dwóch lekarzy na przyszły tydzień Ogólnie wychodzę na prostą, chcę pozałatwiać wszystkie zaległości zanim się przeprowadzę, bo potem wszystko od nowa trzeba będzie wyszukać, dowiedzieć się, albo złapać kontakty No i nieustająco buszuję po necie, czytam, szukam i sprawdzam, żeby zrobić sobie ładne wnętrza w moim zasięgu cenowym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.