![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Ide w sobote. No bo do lata mialam ciemne, jak wroce to sie pokaze
![]() Ale fajna pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Co taka cisza?
![]() Pogoda sie ladna zrobila i szalejecie na spacerach albo pierzecie i wieszacie zeby przed deszczami zdarzyc. ![]() Bo mi przyszla znizka 20% w sephorze tylko nie wiem co kupic. A termin do 20! Jutro sie wybieramy do supermarketu wiec moze cos kupie. Podklad mam - wpakowalam sie w Maca a okazalo sie ze na mojej raczej przetluszczajacej sie cerze znajduje zawsze jakies suche skorki. Pomadki tez - no chyba ze jakas dlugotrwala bys sie przydala, jakas niezjadliwa bo zawsze zjadam. Moze tusz - tylko zeby mi nie sklejal rzes w 3 zapalki - nie lubie takiego efektu, raczej naturalny wyglad. Albo puder (najchetniej mineralny) bo metal mi w pudrze sephorowskim wychodzi wiec sie pewnie zaraz skonczy.
Przyk³adna ¿onka od 15 i 24 VII 2010 ![]() “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2013-10-18 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
hejka i u nas piekna pogoda bylismy na plazy normalnie lato, ale fajne powietrze, a nie piekarnik!
![]()
#4354 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
![]() no u mnie w dzien tez jest przyjemnie, ale rano i wieczorem jak slonca nie ma, to chlodno jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Sjoanna polecam lakier do ust skoro zjadasz szminke, ja mam l'oreal caresse i ysl i super sa
Dzis jest eclissi parziale ksiezyca, wyjrzyjcie za okno ![]() Ja jak zwykle jutro koncert w pubie szykuje sie dobra zabawa |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 411
|
Hej!
Sjoanna - ja tez mialam te 20% znizki w Sephorze - ale ja zazwyczaj inwestuje w pielegnacje - tzn. kremy, sera, maseczki. Ostatni kupon wykorzystalam na krem Clinique Turnaround. A jak wolisz kolorowe rzeczy - to polecam ci np. roze z Benefit albo cienie i kredki z Urban Decay. Ja tuszu di rzes uzywam z KIKO - bo jest fajny naturalny, nie skleja i niedrogi. Kiedys kupowalam Diore albo inne drogie i uwazam ze to strata pieniedzy. Dzisiaj po pracy ide do fryzjera ale tylko na mycie i ulozenie tzw. "piega mossa" bo musze koniecznie zrobic zdjecia legitymacyjne a z takimi naturalnymi jak mam wychodze jak lew. pewnie sie bedziecie smiac - ale zdjecia legitymacyjne to dla mnie zazwyczaj ogromny stres - jakos nigdy nie udaje mi sie wyjsc korzystnie - a legitymuje sie czesto. Z ta wymiana prawa jazdy - to tez zamieszanie - ostatnio powiedziano mi (tzn nie mi tylko mezowi - bo on poszedl do ACI) ze nie potrzebne jest mi conversiane tylko nazionalizzazione. Ja juz zwatpilam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
hej hej italianki
![]() my w domku juz mamy babcie ![]() ![]() ![]() ![]() a i dzisiaj mielismy picccolo incidente 20 latka uderzyla nam w tyl auta bylam na pronto soccorso po tym uderzeniu mialam bol w tyle w odcinku szyjnym ![]() milego weekendu dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Cucciola ale ty to lekko powiedzialas.
Mialas wypadek a potem milego dnia zyczylas! Zrobili ci rentgena? Z takimi wypadkami nie ma zartow! Kupilam sobie puder Estee Lauder double wear. Zobaczylam ze sa dobre opinie na KWC. ![]() I do tego w Body Shopie chusteczke do zmywania twarzy. Moge wyprobowac bo to tylko 3,50. ![]()
#4359 |
Zakorzenienie
|
hej Mysie Pysie! u nas nic ciekawego, maz dzis pracowal, teraz zabral malego do kolegi, wiec ja sobie posiedze przed telewizorkiem i sie polenie, oczywiscie jest co robic np. prasowanko, ale chyba troche relaksu i nic nierobienia tez mi sie nalezy
![]() ![]() cucciola79 o matko, dobrze ze sie nic nie stalo, dali Ci jakis kolnierz na szyje?! pokaz te prezenciochy od baby, pewnie same dobrocie przywiozla! ![]() cuciola jak tam fryzuren, ladnie Ci zrobila? ![]() sjoanna oh ja z kolei od dawna mam ochote na fluid double wear, ale ostatnio ukrucilismy wydatki, nic "zbednego" nie kupujemy ze tak powiem ![]() ![]() ![]() a nie pamietam czy Wam pisalam, ze z srody na czw maz zle sie czul, w koncu udalo mi sie go wyslac do lekarza, bo ta sytuacja dosc czesto sie powtarza i mowie zeby poszedl i porobil wszystkie badania, przepisala doktorka badania krwi, zadzwonilam wczoraj do laboratorium, bo maz nie ma essenzione i za same te badania 120 euro, ja nie wiem czlowiek haruje, placi podatki za badania w asl tyle kasy?! no i jeszcze ma isc do kardiologa na ekg serca, do ortopedy, to napewno skonczy sie na 500euro, jak slowo daje lepiej nie chorowac
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2013-10-19 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Hej dziewczyny...no faktycznie ostatnio bardzo cieplo bylo
![]() Ja bylam w Cagliai ![]() Smiesznie bylo bo leze na plazy a na fb ogladalam, ze w trentino juz snnieg padal w tych wyzszych partiach ![]() W ogole musze sie tez pochwalic, ze na staz sie dostalam do bardzo fajnej firmy. W sumie jest damowy ale paca bardzo fajana i mam bardzo elastyczny czas pracy. Ufff...wy juz myslicie nad prezentami swiatecznymi...ja nawet nie zaczelam....a najgorsze, ze u mnie w ogole sklepow nie ma :/ Milego weekendu |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() masz racje, lepiej nie chorowac. moj maz poszedl do prywatnego dermatologa i zaplacil 92 euro za wizyte a to dlatego, ze w asl same balwany siedza... a u Ciebie te badania za 120 euro to tak szybko zrobia? bo tutaj to nie dosc ze placisz, to jeszcze trzeba poczekac na wizyte ze 3 tyg ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
hej babeczki, wracam z nowymi wlosami
![]() ![]() tez mialam znizke w sephorze ale nie pojechalam Cytat:
![]() oj oj dobrze ze nic wam sie nie stalo, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Konto usuniête
|
cuciola wlasnie widzialam jak szalalas na lisciach
![]() teraz ide... a sfornare le lasagne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
makijaz byl lekki, ale mialam polowki sztucznych rzes i musze przyznac ze chyba kupie sobie klej i na imprezki sobie je jeszcze zaloze!
liscie byly mokre brrr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Konto usuniête
|
z catrice widzialam ladny tester ale do kupienia nie bylo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
cuciola wspanialy kolor pasemek! sliczne naprawde az mam ochote znowu zrobic sobie balejaz
![]() evelinarav wpierw maz ma isc na pobranie krwi, w tyg zapisze go do kardiologa itd, no do dobrego to tez tak sie czeka 2-3 tyg oczywiscie prywatnie
#4367 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak naprawde to nie bylo duze uderzenie torszke nam samochod przestawilo ale wielkich szkod nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() woow cudnie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Oj oj ma padac caly tydzien, wczoraj bylismy na pizzy, mniam mniam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe dlaczego Wlochy maja taki system? Bo nie wszedzie na zachodzie tak jest. Cytat:
![]() No i masz co wpisac w CV. Podobno sie ludzie opalali i kapali w Latinie w zeszlym tygodniu. W Eurospinie juz Panettone widzialam i czekolady dlugie. ![]() Cytat:
![]() To nie wiedzialam ze modelke mamy wsrod nas! ![]() Cos dzisiaj pochmurno. Tej nocy moja sasiadka znowu dala pokaz mozliwosci o 4 rano! Do zwyklych odklosow jekow jej i teraz jej nowego faceta doszlo walenie meblem o sciane i klapsy w posladki! ![]() Wiec ja dzisiaj rano ubralam buty na obcasie i sie przespacerowalam po mieszkaniu, porobilam troche halasu i wlaczylam pralke. ![]()
![]() |
#4370 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien doberek u mnie lato w pelni
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Sami z tesciem to mieszkamy na najwyzszym 2 pietrze.
Pod nami po dlugim remoncie i burzeniu scian (a u nas po kilku peknieciach scian) wprowadzila sie ta ''artystka'' z coreczka i psem. Ale wiecej jej nie ma niz jest. Na szczescie. ![]() Na pierwszym pietrze sa jeszcze 2 inne mieszkania. Jedno to jedna ciocia z wujkiem a drugie to jej siostra z corka - od niedawna. Na parterze druga ciocia z wujkiem, jej syn z zona i sklep. Tyle.
#4372 |
Zakorzenienie
|
aha to tak rodzinnie sobie mieszkacie, tylko ta "artystka" nie z rodziny?
![]()
#4373 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze by brakowalo zeby artystka byla z rodziny!
![]() Ja rozumiem ze ma potrzeby - ale moze to robic ciszej. Chyba ze mysli ze jak to robi o 3 czy 4 nad ranem to nikt nie slyszy. ![]()
#4375 |
Wtajemniczenie
|
nic Ci juz nie spi????a o ktorej chodzi spac wieczorem???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Ty powinnas o 4 rano zalozyc te obcasy i wlaczyc pralke. u mnie tez niedawno tak bylo, bo sasiadka" z gory " zaczela sobie sprowadzac do domu faceta i raz tak bylo w nocy, ze az lozko skakalo ( na powaznie), ale pewnie ktos jej cos powiedzial, bo sie uspokoili ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 746
|
czesc dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek u nas pelnia lata, za 2 tyg przylatuje do nas moja przyjaciolka, ktora mieszka w Toskanii, ale sie ciesze, mam nadzieje ze pogoda dopisze tak jak dzisiaj!
poldzik fajnie, ze wrocilas, co slychac? no rzadko a i tak chodzi pozno spac, wczoraj pobil rekord o 24! w ogole denerwuje mnie to, ze o godz 14-15 nie ma zywego ducha na dworzu, najlepsze godziny zeby wyjsc na spacer, piekne slonce, a tu sjesta...
#4380 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 411
|
To niesamowite - ze u was ladna pogoda a u mnie juz od dwoch tygodni aura jak z filmow Hichcocka. Szaro-buro, chmury wisza nad dachami i przez to nie ma sie energii do zycia. I wiecie co tak z glupia frant spojrzalam na bilety do Polski bo moja mama oisala ze jest fajna sloneczna jesien - i kupilam na ten weekend. W sumie bede w domu tylko 2 dni (wylatuje w sobote wieczorem a wracam we wtorek wczesnie rano) ale zaplacilam... 20 E w obie strony!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.