|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Ha! nie tak łatwo mnie zniechęcić
Foty z lodowiska w klubie, bo dawno nic nie wstawiałam że w końcu zapomnicie jak wyglądam . Ani jednej gleby, jedynie kontuzja - but mnie obtarł Żyrafko oczywiście, że skuteczna. Ja już tyle zrzuciłam, że teraz o spadek nie jest łatwo niestety. Kiedyś to szło, a teraz pod górkę już jest. A zważyłam się dziś i jest mniej niż w poniedziałek Medzia o to faktycznie inaczej, ciekawe czy to jest poparte jakimiś badaniami faktycznie, czy tylko ją fantazja poniosła. Kiedyś uwielbiałam flaczki, ale teraz mnie odrzuca od nich. Ale pierogi ze śmietaną . Może tak jakieś ćwiczenia na wieczór w ramach karniaka? Miss jesteś po głodówce, więc to może dlatego. Powinno być lepiej na dniach jak będziesz jeść normalnie Aguś niestety nigdy nie miałam takiego.
|
#4352 |
|
Rozeznanie
|
Silvia, Smile kiedy lecą te programy o których mówicie i na jakim kanale? Tak polecacie, to może i ja bym zaczęła oglądać a nóż inspiracja powróci
![]() Czarna ja jestem jak najbardziej za kalendarzem. A Ty Kochana nie chciałabyś go przygotować? ![]() Baleronowa książka rewelacja, chyba poprosze pod choinkę Ja jestem chętna, proszę wyślij mi na PW szczegóły i orientacyjnie jak znasz cenę ![]() Tur też mi się wydaje, że ciabaty nie da się zastąpić. Raz na jakiś czas na śniadanko myślę, że nic by się nie stało a swoją drogą to pesto to hmm smaczne? gdzie to kupujesz gotowe?Soldus ja wiem, gdzie jest fashion house i jak dojechać więc możemy się wybrać razem
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
soldus, FH ma co prawda slepy z atrakcyjnymi cenami, ale ja NIGDY nic tam nie kupiłam
nie wiem dlaczego, nie mogłam nic sobie znaleźć. Poza tym osobiście wolę większe sklepy chociażby wielokości Madisona. Ale może Ty coś upolujesz ![]() btw. ostatnio zatęskniłam za naszym starym rokiem ![]() Medziu, nie, poznałam go wcześniej i już poprzednim razem zapowiadało się na coś z jego strony, ale wtedy był P., więc interesowałam się nim, bo łudziłam się, że coś się zmieni. Tak jak mówię - nie wiem czy dopasujemy się do siebie przez nasze skomplikowane sytuacje życiowe, ale bardzo bym chciała znów mieć kogoś na stałe... ![]() CO TO MA BYĆ JA SIĘ PYTAM?!!!!!!!! Ekstra. Ojciec nie wyszedł z domu w końcu ch*j wie dlaczego, wiec z rowerka nie mogłam skorzystać. Zrobiło mi się zapalenie ślinianki ![]() btw. zapomniałam napisać, że te rajstopy-pończochy co kupiłam na Halloween nie były warte ani swojej ceny ani w ogóle zakupu. Raz, że cholernie pogrubiają uda przez te paski, a dwa, że jeszcze przed wyjściem zrobiło się parę zaciągnięć (praktycznie od niczego... bo uważałam), a po 1,5h zabawy miałam olbrzymie oczko z tyłu nogi. Generalnie gdyby nie to, że się spieszyłam na autobus to bym je przebrała przed wyjśiem na klasyczne czarne i to byłby zdecydowanie lepszy pomysł. Nie mówiąc o wywalonych 25zł.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-11-02 o 19:50 |
|
|
|
#4354 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
DZIEWCZYNY mamy kalendarz
proszę o zapisywanie się ![]() na koniec zrobimy wykresiki i ocenimy efektywność akcji ![]() http://doodle.com/rrqapbyuh2n4t3ve każdego dnia trzeba klikać "tak" albo "nie" i koniecznie "zapisz" mam nadzieję, że dobrze to zrobiłam- przyznam szczerze że zawsze co najwyżej byłam uczestnikiem doodle a nie zakładałam tam nic ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- este pesto jest pyszne nadaje bardzo fajny smak różnym produktom. ja jem je zazwyczaj z mozarellą. pokrojona w plastry mozzarella z pomidorkiem i odrobiną pesto to dla mnie często cała kolacja i bynajmniej nie narzekam bo to uwielbiam ![]() pesto kupuje sie w normalnym sklepie (u mnie nawet w osiedlowym jest)- leclerc, real. jest w różnych cenach, niektóre są naprawde drogie. ale... ja polecam pesto z lidla za 4,99 zł jest absolutnie najlepsze. zwykłe, proste i jak na pesto chyba najtańsze na rynku czasami jest promocja, to jest jeszcze tańsze. chyba cieszy się sporą popularnością bo u mnie często w sklepie jest już wykupione jak nie mam czasu na obiad to takie pesto, zmieszane z makaronem pełnoziarnistym i skrojonym pomidorkiem też jest ok ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- medzia tak tylko pytam z ciekawości SmileGirl też czasem bywam w Factory (jest w warszawie), ale zaglądam tylko do la senzy, mango (tam to są dopiero ceny! widziałam we wrześniu spodnie, rurki materiałowe za 9 zł!! były super, ale nie było mojego rozmiaru) , calzedoni i sportowych- adidas, reebok, nike ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- dziewczyny, które się już zapisały- będziecie mogły potem edytować swoją linijkę? tak pytam, dla bezpieczeństwa powodzenia akcji bo sama nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-11-02 o 20:01 |
|
|
|
#4355 |
|
Wtajemniczenie
|
Tur o super, taki prosty kalendarz, ale za to będzie przejrzysty. Ja dziś dałam sobie tak trochę za szybko, bo powinnam dopiero jutro (jeszcze jest wieczór i można zgrzeszyć
) ale chciałam przetestować jak to działa.Bottega 25 zeta i na jedno wyjście to faktycznie lipa. A ciebie chudzino to chyba za wiele nie pogrubiły Tur można edytować, ale mogę też edytować innych użytkowników Bottega sorki to ja Ci tam nabazgroliłam, ale to dla testów tylko
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-11-02 o 20:15 |
|
|
|
#4356 |
|
|
eee to słabo. no cóż. liczę na to że nikt nie będzie zmieniał innych
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka, spadówa od mojej linijki!
![]() coś Ty mi tam zrobiła babo a co Ty, udziska nie miałam fajne, ale doszłam do wniosku, że leje na to, bo i tak będzie ciemno xD Tur, hm no chyba tak, tylko przydałoby się to umieścić np. w pierwszym poście wątku (wyrafinowanaaaa!) albo w innym widocznym codziennie miejscu, zeby mieć do tego stały dostęp. Ja korzystam z kompa brata i nie mogę tu sobie strony zapisać. Ogólnie to super, że ogarnęłąś! Żołądek mnie boli
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja zmieniłam ale tylko żeby sprawdzić czy można
![]() oczywiście nie będę tak robić Bottega hahaha ale przecież ładnie Ci zrobiłam
|
#4359 |
|
Konto usunięte
|
Este- To super
Jak będę chciała się wybrać to od razu dam Ci znać ![]() Bottega- Ja też czasem tęsknie. Łapię się na tym, że mówię: "U nas na humanie...", "U mnie na UWM'ie" itd. Turkusie- Jesteś boska!!!!! Ja mogę edytować swoją linijkę. |
|
|
|
#4360 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie chciałam napisać, że Bottega to już przewidziała poniedziałek na +
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-11-02 o 20:36 |
|
|
|
#4361 |
|
Wtajemniczenie
|
Este
|
#4362 |
|
Raczkowanie
|
hej zaglądam po ciężkim dniu...oby noc była lepsza
córa nadal kaszle i taka maruda dzis była że myślałam że oszaleje...nadrobiłam doczytałam ale jakos tak mysli nie moge zebrać coby odpisać każdej ... proszę o wybaczenie musze częściej zaglądać bo wymięknę ![]() Tur co do tych moich kg to 95 miałam dzień przed @ i byłam jak balon...3kg to na bank sama woda więc wcale tak duzo tego nie bedzie ...oby cokolwiek było mniej ![]() zaraz się wpisze do tabelki ![]() Baleronowa już leci PW z mailem
|
#4363 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa!!!
Dziewczyny potrzebuje pilnych batów!! Nie panowałam Nad tym co jadłam przez ostatnie dwa dni ! Jadłam wszystko i w ilościach nie do pomyślenia . OBIECAŁAM sobie , że jutro jestem na herbatkach i warzywach i nic więcej ponieważ boje się wejść na dietę . Zawsze mówiłam , że dieta z nadwyżkami nie ma sensu a jestem pewna , że teraz ważę więcej niż tydzień temu . Więcej grzechów nie pamiętam , za wszystkie BARDZO żałuję , postanawiam poprawę i porządny rachunek sumienia
|
#4364 |
|
Rozeznanie
|
este ja dostalam ebooka od P. opis ksiazki jest we wczesniejszych postach w odpowiedzi do bottegi
bottega, avrel wiadomosci doszly. Rano przed zajeciami pojdzie poczekam az ktos jeszcze do jutra sie zdecyduje
|
#4365 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie odnosnie tabelki
jak ona dziala, o co chodzi z tym tak, nie i ewentualnie
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
|
|
|
#4366 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka, to super, bardzo się cieszę
![]() Tur, za inicjatywę to jest chyba najlepsze rozwiązanie dla pomysłu Czarnej ![]() kruszi, a masz ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- miss, tak klikasz jak zaliczasz dzień do udanych dietetycznie i ćwiczeniowo, a nie to jak nagrzeszyłaś, przynajmniej ja to tak rozumiem
|
#4367 |
|
Raczkowanie
|
La girafe można zejść, ale tego mi było trzeba. Dzięki temu wróciła chęć do walki. Dołożyłam jeszcze ćwiczenia z Ewką i super
Medziu dokładnie jest tak jak piszesz Dlatego też mocno tulę Este ten program można oglądnąć na tvn player Ja naprawdę polecam ![]() Tur za tabelkę ![]() Kruzi sama chciałaś ![]() ![]() Bottega żołądek boli przez tą szaloną mieszankę jeszcze z imprezy? ![]() Avrel oby córci szybko przeszło
WALCZĘ! Akcja Bikini 2013 Włosy Edytowane przez SmileGirl Czas edycji: 2012-11-02 o 21:11 |
|
|
|
#4368 |
|
Wtajemniczenie
|
Laseczki, jak się utworzy konto na doodle to już nie może ktoś nam edytować kalendarza, tylko my mamy do tego uprawnienia
także ja założyłam konto i na nowo się wpisałam do kalendarza
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smile, nie, zapalenie żoładka z którym męczę się ponownie od paru tygodni. KRUSZI!!! ![]() Co do kalendarza - wykasowałam tamtą siebie, zarejestrowałam się, zalogowałam, wpisałam od nowa w tabelkę i już teraz Martuszka nic mi nie nabroi ![]() A jak jutro na wadze znowu będzie to samo/nadwyżka to przysięgam, że się WŚCIEKNĘ! ![]() Jutro idę zanieść CV do galerii, później kupić kozaki (shit! upatrzyłam sobie takie ze skórki za 329zł ), kolejno do domu i wieczorem prawodpodobnie idziemy gdzieś ze znajomymi. Nie chce mi się pić, chcę się zobaczyć z Ł.
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
Śliczny kalendarz
![]() Dziewczyny stało się w moim życiu coś co mną bardzo wstrząsnęło.Jestem załamana ale nie będę teraz o tym pisać ... Jest mi na prawdę bardzo źle...
|
#4371 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarna biedactwo
|
#4372 |
|
Rozeznanie
|
Miałam dzisiaj powazny wypadek, o mały włos a zleciałabym z całej klatki schodowej
tak sobie obijam tyłem że krwiak się robi niemiłosierny, ani siedzieć ani leżeć tak boli, że wytrzymać nie mogę ajjj dobrze, że skończyło się tylko na tyłku. Dzisiaj niestety dla mnie czerwona kartka, póki jestem chora jem mało w sensie ilości posiłków.... i nie zawsze zdrowo + dużo mleka z miodem i czosnkiem a nie wiem czy to wskazane na diecie ale tylko to mi pomaga.... i wogóle tak jakoś do dupy. Mam nadzieję, że w poniedziałek po chorobie nie będzie śladu
|
#4373 |
|
Rozeznanie
|
Hejka Laseczki
Miss ja Ci dam czekoladę heheh Soldus dwa małe sukcesy już mam za sobą Pierwszy to książka od wczoraj czytam i można powiedzieć, że już kończę – opowiadania Janusza L. Wiśniewskiego „Sceny z życia za ścianą” polecam, a od jutra/pojutrza biorę się za książkę Zafón’a „Więzień nieba” Oby z dieta i ćwiczeniami poszło mi równie sprawnie ! DZIŚ KUPIŁAM KARNET OPEN na fitness i o 20:00 byłam na Pilatesie, jutro na raniutko idę na MagicBar Darialex jestem już jestem Miss wypowiedziała święte słowa – to jak same Siebie postrzegamy odzwierciedla się w odbiorze „Nas” przez innych [tj. facetów] Baleronowa ja robię „dietetyczny” bigos – bez tłuszczu gotowany na udku z kurczaka (bez skóry) daję do niego podsmażoną cebulką z pieczarkami i dodatkowo śliwki suszone, wychodzi przePYCHOTKA jak tradycyjny a w wersji light Martuszka85 jedzonko według mnie ok., ja jedynie co bym zmieniła to kcal obiadku bo 509kcla jak na jeden posiłek dla mnie zbyt dużo, efektywniej jest spalać kcal gdy dostarczamy je często a w mniejszych ilościach, ale nie popadajmy w paranoje – jakościowa jest super Dzięki za info zaraz i jak się loguje ![]() Bottega a jakże docelowo nie zadowolę się świetnym wyglądem w odpowiednio dobranych ubraniach - ma być bosko bez nich Żyrafko jestem pewna, że wpadniesz kiedyś całkiem niespodziewanie w objęcia jakiegoś przystojniaka O jest i Sylvia SmileGirl jak będziemy się razem wspierać to zdziałamy cuda hehe ??Turkusik ja jeszcze nie jadłam włoskiej kanapki na ciepło, ale też już ją kocham Czarna DARIALEX nie zamykaj się i swojego umysłu przed zmianami ! Jest tak jak opisujesz, ale tak dłużej być NIE MUSI – to Ty jesteś Panią własnego losu ! Uwierz w to: „każdy moment jest dobry by zmienić wszystko…” - chociaż spróbuj ! Menu: Ś: bułka fitness + serek almette + polędwica drobiowa + papryka marynowana + sałata lodowa IIŚ: mozarella light + pomidor O: bigos (dietetyczny) 2 figi K: 2 kromki razowego chlebka, 1 z łososiem, 2 z pstrągiem do tego kapary i rucola
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-11-02 o 23:50 |
|
|
|
#4374 |
|
|
soldus niedługo Cię dogonię wagowo
|
#4375 |
|
Zadomowienie
|
Smile, często tak jest, że jak się zacznie ćwiczyć to i dieta się automatycznie poprawia, przynajmniej u mnie to się sprawdza, ale też zmusić się do ćwiczeń to czasem jest wyczyn
![]() este, biedactwo, współczuję upadku ![]() Wyrafinowany, już nawet nie musi być przystojniak, byle by był normalny niedawno skończyłam "Więźnia nieba", przyznam, że poprzednie części były nieco przyjemniejsze, ale klimat jest ten sam i za to kocham książki Zafona gdzie chodzisz na Magic Bar? koniecznie daj zanć jak było ![]() widzę, że Martuszka zasiała ziarno niepewności i połowa dziewczyn się zarejestrowała na doodle ![]() wątek przeczytany, kawka prawie wypita i tradycyjnie mogę iść biegać
|
#4376 |
|
|
żyrafko przepraszam że tak trochę się wtrącę, ale jaram się swoją wagą i tak odruchowo spojrzałam na Twój podpis. A odchudzamy się od dość podobnego czasu... przecież ćwiczysz bardzo, bardzo duzo. waga powinna Ci lecieć. co jest?
![]() tzn. wiem, że to nie wyścigi i każda ma swoje tempo, ale mimo wszystko trochę mnie to dziwi
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-11-03 o 08:27 |
|
|
|
#4377 |
|
Konto usunięte
|
Wyrafinowana- Jestem z Ciebie dumna!!!!!!!!!!
Cały Twój post jest w cudownym tonie Ja właśnie zobaczyłam, że zwiększyli ilość zajęć fitness w moim klubie
|
|
|
|
#4378 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyrafinowana a wrzuciłabyś link do doodle naszego do pierwszego postu? A i tak czytałam sobie właśnie pierwszy post i może by tak wpisać Turkusię oficjalnie jako osobę robiącą tabelkę? Doceńmy kobietkę, bo tak się stara i już długo ją prowadzi
. Co Ty na to? Jak nie, to ok, tak tylko proponuję .No wiem, obiad ciut za duży był . Cieszę się, że ogólnie Ci się podoba, mojemu organizmowi też, bo spadeczki są. Nie jakieś duże, ale teraz już nie liczę na mega spadki. Ale nawet to codzienne 0,1-0,2kg po tygodniu robi ładny wynik.Żyrafko to ja napiszę do nich żeby mi zapłacili za reklamę Este pij mleko z czosnkiem, bo to naprawdę pomaga (mojemu tż już na samą myśl nawet na obcasach biegałaś że spadłaś ze schodów?
|
#4379 |
|
Rozeznanie
|
Martuszka, z klatki schodowej mamy właz na strych i tam każdy trzyma swoje graty. Wrzucałam z bratem jego opony zimowe z aluchami a to troche waży no i nie dałam rady zachwiałam się i poleciałam, dobrze że zdążył złapac opone bo jakby jeszcze ona na mnie poleciała to kosmos.
|
#4380 |
|
Wtajemniczenie
|
Este no tak, opony ciężkie, a ty chora i osłabiona, to się można zachwiać
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

Foty z lodowiska w klubie, bo dawno nic nie wstawiałam że w końcu zapomnicie jak wyglądam
. Ani jednej gleby, jedynie kontuzja - but mnie obtarł
. Może tak jakieś ćwiczenia na wieczór w ramach karniaka? 

nie wiem dlaczego, nie mogłam nic sobie znaleźć. Poza tym osobiście wolę większe sklepy chociażby wielokości Madisona. Ale może Ty coś upolujesz 

córa nadal kaszle i taka maruda dzis była że myślałam że oszaleje...
za inicjatywę 

), kolejno do domu i wieczorem prawodpodobnie idziemy gdzieś ze znajomymi. Nie chce mi się pić, chcę się zobaczyć z Ł.