Razem schudniemy 20kg! - część III - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-02, 19:21   #4351
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III

Ha! nie tak łatwo mnie zniechęcić Foty z lodowiska w klubie, bo dawno nic nie wstawiałam że w końcu zapomnicie jak wyglądam . Fryzura co prawda niewyjściowa, ale na lodowisku liczy się praktyczność . Ani jednej gleby, jedynie kontuzja - but mnie obtarł . Oferma ze mnie. Ale ogólnie łyżwy są super, spodobało mi się.

Żyrafko oczywiście, że skuteczna. Ja już tyle zrzuciłam, że teraz o spadek nie jest łatwo niestety. Kiedyś to szło, a teraz pod górkę już jest. A zważyłam się dziś i jest mniej niż w poniedziałek .

Medzia o to faktycznie inaczej, ciekawe czy to jest poparte jakimiś badaniami faktycznie, czy tylko ją fantazja poniosła. Kiedyś uwielbiałam flaczki, ale teraz mnie odrzuca od nich. Ale pierogi ze śmietaną to bym zjadła. Wiesz, jakbyś zjadła jedną z tych rzeczy, to jeszcze można wybaczyć, ale to wszystko w 1 dzień to niestety . Może tak jakieś ćwiczenia na wieczór w ramach karniaka?

Miss jesteś po głodówce, więc to może dlatego. Powinno być lepiej na dniach jak będziesz jeść normalnie .

Aguś niestety nigdy nie miałam takiego.

Zdrowa dieta + spora dawka ruchu
Martuszka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 19:34   #4352
estecorazon
Rozeznanie

Silvia, Smile kiedy lecą te programy o których mówicie i na jakim kanale? Tak polecacie, to może i ja bym zaczęła oglądać a nóż inspiracja powróci

Czarna ja jestem jak najbardziej za kalendarzem. A Ty Kochana nie chciałabyś go przygotować?

Baleronowa książka rewelacja, chyba poprosze pod choinkę Ja jestem chętna, proszę wyślij mi na PW szczegóły i orientacyjnie jak znasz cenę

Tur
też mi się wydaje, że ciabaty nie da się zastąpić. Raz na jakiś czas na śniadanko myślę, że nic by się nie stało a swoją drogą to pesto to hmm smaczne? gdzie to kupujesz gotowe?

Soldus ja wiem, gdzie jest fashion house i jak dojechać więc możemy się wybrać razem

Jest: 97,5

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
estecorazon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 19:46   #4353
Bottega
Zakorzenienie

soldus, FH ma co prawda slepy z atrakcyjnymi cenami, ale ja NIGDY nic tam nie kupiłam nie wiem dlaczego, nie mogłam nic sobie znaleźć. Poza tym osobiście wolę większe sklepy chociażby wielokości Madisona. Ale może Ty coś upolujesz
btw. ostatnio zatęskniłam za naszym starym rokiem

Medziu, nie, poznałam go wcześniej i już poprzednim razem zapowiadało się na coś z jego strony, ale wtedy był P., więc interesowałam się nim, bo łudziłam się, że coś się zmieni. Tak jak mówię - nie wiem czy dopasujemy się do siebie przez nasze skomplikowane sytuacje życiowe, ale bardzo bym chciała znów mieć kogoś na stałe...
CO TO MA BYĆ JA SIĘ PYTAM?!!!!!!!!

Ekstra. Ojciec nie wyszedł z domu w końcu ch*j wie dlaczego, wiec z rowerka nie mogłam skorzystać.
Zrobiło mi się zapalenie ślinianki

btw. zapomniałam napisać, że te rajstopy-pończochy co kupiłam na Halloween nie były warte ani swojej ceny ani w ogóle zakupu. Raz, że cholernie pogrubiają uda przez te paski, a dwa, że jeszcze przed wyjściem zrobiło się parę zaciągnięć (praktycznie od niczego... bo uważałam), a po 1,5h zabawy miałam olbrzymie oczko z tyłu nogi. Generalnie gdyby nie to, że się spieszyłam na autobus to bym je przebrała przed wyjśiem na klasyczne czarne i to byłby zdecydowanie lepszy pomysł. Nie mówiąc o wywalonych 25zł.

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2012-11-02 o 19:50
Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 20:11   #4354
TuRQoUiS
TuR. Towarzyska und Roztropna.

DZIEWCZYNY mamy kalendarz
proszę o zapisywanie się
na koniec zrobimy wykresiki i ocenimy efektywność akcji

http://doodle.com/rrqapbyuh2n4t3ve

każdego dnia trzeba klikać "tak" albo "nie" i koniecznie "zapisz"

mam nadzieję, że dobrze to zrobiłam- przyznam szczerze że zawsze co najwyżej byłam uczestnikiem doodle a nie zakładałam tam nic

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

este pesto jest pyszne nadaje bardzo fajny smak różnym produktom. ja jem je zazwyczaj z mozarellą. pokrojona w plastry mozzarella z pomidorkiem i odrobiną pesto to dla mnie często cała kolacja i bynajmniej nie narzekam bo to uwielbiam
pesto kupuje sie w normalnym sklepie (u mnie nawet w osiedlowym jest)- leclerc, real. jest w różnych cenach, niektóre są naprawde drogie. ale... ja polecam pesto z lidla za 4,99 zł jest absolutnie najlepsze. zwykłe, proste i jak na pesto chyba najtańsze na rynku czasami jest promocja, to jest jeszcze tańsze. chyba cieszy się sporą popularnością bo u mnie często w sklepie jest już wykupione
jak nie mam czasu na obiad to takie pesto, zmieszane z makaronem pełnoziarnistym i skrojonym pomidorkiem też jest ok warto wypróbować

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

medzia tak tylko pytam z ciekawości

SmileGirl też czasem bywam w Factory (jest w warszawie), ale zaglądam tylko do la senzy, mango (tam to są dopiero ceny! widziałam we wrześniu spodnie, rurki materiałowe za 9 zł!! były super, ale nie było mojego rozmiaru) , calzedoni i sportowych- adidas, reebok, nike

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

dziewczyny, które się już zapisały- będziecie mogły potem edytować swoją linijkę? tak pytam, dla bezpieczeństwa powodzenia akcji
bo sama nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

Edytowane przez TuRQoUiS
Czas edycji: 2012-11-02 o 20:01
TuRQoUiS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 20:13   #4355
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85

Tur o super, taki prosty kalendarz, ale za to będzie przejrzysty. Ja dziś dałam sobie tak trochę za szybko, bo powinnam dopiero jutro (jeszcze jest wieczór i można zgrzeszyć ) ale chciałam przetestować jak to działa.

Bottega 25 zeta i na jedno wyjście to faktycznie lipa. A ciebie chudzino to chyba za wiele nie pogrubiły

Tur można edytować, ale mogę też edytować innych użytkowników

Bottega sorki to ja Ci tam nabazgroliłam, ale to dla testów tylko

Edytowane przez Martuszka85
Czas edycji: 2012-11-02 o 20:15
Stary 2012-11-02, 20:24   #4356
TuRQoUiS

eee to słabo. no cóż. liczę na to że nikt nie będzie zmieniał innych

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

Stary 2012-11-02, 20:27   #4357
Bottega
Zakorzenienie

Martuszka, spadówa od mojej linijki! coś Ty mi tam zrobiła babo
a co Ty, udziska nie miałam fajne, ale doszłam do wniosku, że leje na to, bo i tak będzie ciemno xD

Tur, hm no chyba tak, tylko przydałoby się to umieścić np. w pierwszym poście wątku (wyrafinowanaaaa!) albo w innym widocznym codziennie miejscu, zeby mieć do tego stały dostęp. Ja korzystam z kompa brata i nie mogę tu sobie strony zapisać.
Ogólnie to super, że ogarnęłąś!

Żołądek mnie boli

Stary 2012-11-02, 20:28   #4358
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85

no ja zmieniłam ale tylko żeby sprawdzić czy można
oczywiście nie będę tak robić

Bottega hahaha ale przecież ładnie Ci zrobiłam

Stary 2012-11-02, 20:28   #4359
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637
Konto usunięte

Este- To super Jak będę chciała się wybrać to od razu dam Ci znać

Bottega- Ja też czasem tęsknie. Łapię się na tym, że mówię: "U nas na humanie...", "U mnie na UWM'ie" itd.

Turkusie- Jesteś boska!!!!!
Ja mogę edytować swoją linijkę.
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 20:29   #4360
estecorazon
Rozeznanie

Właśnie chciałam napisać, że Bottega to już przewidziała poniedziałek na + dodam link w swój podpis, codziennie się udzielam więc, każda jakby co będzie pamiętać, może niech jeszcze jedna doda w podpis i będzie git

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85

Edytowane przez estecorazon
Czas edycji: 2012-11-02 o 20:36
Stary 2012-11-02, 20:32   #4361
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85

Este to niestety moja niedobra natura, żeby sprawdzić czy mogę coś popsuć . Mam nadzieję, że Bottega sobie to naprawi, już jej grzebać nie będę

Stary 2012-11-02, 20:36   #4362
Avrel
Raczkowanie

hej zaglądam po ciężkim dniu...oby noc była lepsza córa nadal kaszle i taka maruda dzis była że myślałam że oszaleje...

nadrobiłam doczytałam ale jakos tak mysli nie moge zebrać coby odpisać każdej ... proszę o wybaczenie musze częściej zaglądać bo wymięknę

Tur co do tych moich kg to 95 miałam dzień przed @ i byłam jak balon...3kg to na bank sama woda więc wcale tak duzo tego nie bedzie ...oby cokolwiek było mniej
zaraz się wpisze do tabelki

Baleronowa już leci PW z mailem

Avrel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 20:51   #4363
kruszi91
Raczkowanie

Aaaa!!!
Dziewczyny potrzebuje pilnych batów!!
Nie panowałam Nad tym co jadłam przez ostatnie dwa dni ! Jadłam wszystko i w ilościach nie do pomyślenia .

OBIECAŁAM sobie , że jutro jestem na herbatkach i warzywach i nic więcej ponieważ boje się wejść na dietę . Zawsze mówiłam , że dieta z nadwyżkami nie ma sensu a jestem pewna , że teraz ważę więcej niż tydzień temu .

Więcej grzechów nie pamiętam , za wszystkie BARDZO żałuję , postanawiam poprawę i porządny rachunek sumienia

CEL I : 89 kg : Osiągnięty
CEL II : 79 kg
CEL III : 70 kg
kruszi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 20:57   #4364
Baleronowa
Rozeznanie

este ja dostalam ebooka od P. opis ksiazki jest we wczesniejszych postach w odpowiedzi do bottegi
bottega, avrel wiadomosci doszly. Rano przed zajeciami pojdzie poczekam az ktos jeszcze do jutra sie zdecyduje
Stary 2012-11-02, 21:00   #4365
missmanhattan
Zadomowienie

Pytanie odnosnie tabelki
jak ona dziala, o co chodzi z tym tak, nie i ewentualnie
cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12)
kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg

"Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!"
missmanhattan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 21:05   #4366
la girafe
Zadomowienie

Martuszka, to super, bardzo się cieszę

Tur, za inicjatywę to jest chyba najlepsze rozwiązanie dla pomysłu Czarnej

kruszi, a masz nieładnie, ale pomysł z tak rygorystyczną dietą też nie jest najlepszy, bo znowu się rzucisz na jedzenie. Dodaj do warzyw białko w każdym posiłku i nnkt i wtedy będzie oki

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

miss, tak klikasz jak zaliczasz dzień do udanych dietetycznie i ćwiczeniowo, a nie to jak nagrzeszyłaś, przynajmniej ja to tak rozumiem

VICTORY LOVES PREPARATION
la girafe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 21:07   #4367
SmileGirl
Raczkowanie

La girafe można zejść, ale tego mi było trzeba. Dzięki temu wróciła chęć do walki. Dołożyłam jeszcze ćwiczenia z Ewką i super

Medziu dokładnie jest tak jak piszesz Dlatego też mocno tulę

Este ten program można oglądnąć na tvn player Ja naprawdę polecam

Tur za tabelkę a co do sklepów we Factory to naprawdę u nas właśnie też są te sklepy i naprawdę można obkupić się za grosze tak jak piszesz, a Mango warte jest odwiedzin ale tylko na początku sezonu, bo tak zostają tylko małe rozmiary

Kruzi sama chciałaś

Bottega żołądek boli przez tą szaloną mieszankę jeszcze z imprezy?

Avrel oby córci szybko przeszło

WALCZĘ! Akcja Bikini 2013
Włosy

Edytowane przez SmileGirl
Czas edycji: 2012-11-02 o 21:11
SmileGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 21:07   #4368
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85

Laseczki, jak się utworzy konto na doodle to już nie może ktoś nam edytować kalendarza, tylko my mamy do tego uprawnienia także ja założyłam konto i na nowo się wpisałam do kalendarza

Stary 2012-11-02, 21:52   #4369
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Avrel Pokaż wiadomość
co do tych moich kg to 95 miałam dzień przed @ i byłam jak balon...3kg to na bank sama woda
3kg to by było bardzo dużo tej wody

Smile, nie, zapalenie żoładka z którym męczę się ponownie od paru tygodni.

KRUSZI!!!

Co do kalendarza - wykasowałam tamtą siebie, zarejestrowałam się, zalogowałam, wpisałam od nowa w tabelkę i już teraz Martuszka nic mi nie nabroi
A jak jutro na wadze znowu będzie to samo/nadwyżka to przysięgam, że się WŚCIEKNĘ!

Jutro idę zanieść CV do galerii, później kupić kozaki (shit! upatrzyłam sobie takie ze skórki za 329zł ), kolejno do domu i wieczorem prawodpodobnie idziemy gdzieś ze znajomymi. Nie chce mi się pić, chcę się zobaczyć z Ł. Ranyyy, ale on ma cudowny, delikatny języczek! łaaaaaaaaa

Stary 2012-11-02, 21:55   #4370
czarnaDama2394
Zadomowienie

Śliczny kalendarz

Dziewczyny stało się w moim życiu coś co mną bardzo wstrząsnęło.Jestem załamana ale nie będę teraz o tym pisać ... Jest mi na prawdę bardzo źle...

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-02, 21:58   #4371
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85

Czarna biedactwo

Stary 2012-11-02, 22:03   #4372
estecorazon
Rozeznanie

Miałam dzisiaj powazny wypadek, o mały włos a zleciałabym z całej klatki schodowej tak sobie obijam tyłem że krwiak się robi niemiłosierny, ani siedzieć ani leżeć tak boli, że wytrzymać nie mogę ajjj dobrze, że skończyło się tylko na tyłku. Dzisiaj niestety dla mnie czerwona kartka, póki jestem chora jem mało w sensie ilości posiłków.... i nie zawsze zdrowo + dużo mleka z miodem i czosnkiem a nie wiem czy to wskazane na diecie ale tylko to mi pomaga.... i wogóle tak jakoś do dupy. Mam nadzieję, że w poniedziałek po chorobie nie będzie śladu

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
Stary 2012-11-02, 23:45   #4373
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Hejka Laseczki

Miss ja Ci dam czekoladę heheh
Soldus dwa małe sukcesy już mam za sobą Pierwszy to książka od wczoraj czytam i można powiedzieć, że już kończę – opowiadania Janusza L. Wiśniewskiego „Sceny z życia za ścianą” polecam, a od jutra/pojutrza biorę się za książkę Zafón’a „Więzień nieba” Oby z dieta i ćwiczeniami poszło mi równie sprawnie !
DZIŚ KUPIŁAM KARNET OPEN na fitness i o 20:00 byłam na Pilatesie, jutro na raniutko idę na MagicBar
Darialex jestem już jestem Miss wypowiedziała święte słowa – to jak same Siebie postrzegamy odzwierciedla się w odbiorze „Nas” przez innych [tj. facetów]
Baleronowa ja robię „dietetyczny” bigos – bez tłuszczu gotowany na udku z kurczaka (bez skóry) daję do niego podsmażoną cebulką z pieczarkami i dodatkowo śliwki suszone, wychodzi przePYCHOTKA jak tradycyjny a w wersji light
Martuszka85 jedzonko według mnie ok., ja jedynie co bym zmieniła to kcal obiadku bo 509kcla jak na jeden posiłek dla mnie zbyt dużo, efektywniej jest spalać kcal gdy dostarczamy je często a w mniejszych ilościach, ale nie popadajmy w paranoje – jakościowa jest super Dzięki za info zaraz i jak się loguje
Bottega a jakże docelowo nie zadowolę się świetnym wyglądem w odpowiednio dobranych ubraniach - ma być bosko bez nich A ogólnie faceci to ZŁO i trzeba im ucierać nosa
Żyrafko jestem pewna, że wpadniesz kiedyś całkiem niespodziewanie w objęcia jakiegoś przystojniaka
O jest i Sylvia
SmileGirl jak będziemy się razem wspierać to zdziałamy cuda Kochana moje słowa na ścianie - ależ mnie zaszczyt spotkał, miłe hehe A co do facetów to z nimi trzeba krótko, serio zołzy i dziewczyny którym "nie zależy" mają lepiej - więc co zmieniamy się do ŚWIĄT ??
Turkusik ja jeszcze nie jadłam włoskiej kanapki na ciepło, ale też już ją kocham tylko po Twoim opisie
Czarna

DARIALEX nie zamykaj się i swojego umysłu przed zmianami ! Jest tak jak opisujesz, ale tak dłużej być NIE MUSI – to Ty jesteś Panią własnego losu ! Uwierz w to: „każdy moment jest dobry by zmienić wszystko…” - chociaż spróbuj !

Menu:
Ś: bułka fitness + serek almette + polędwica drobiowa + papryka marynowana + sałata lodowa
IIŚ: mozarella light + pomidor
O: bigos (dietetyczny) 2 figi
K: 2 kromki razowego chlebka, 1 z łososiem, 2 z pstrągiem do tego kapary i rucola

69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012
65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012

obecnie- 59,6 KG 20.12.12
60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg

Edytowane przez WyrafinowanySmak
Czas edycji: 2012-11-02 o 23:50
WyrafinowanySmak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 07:44   #4374
TuRQoUiS

soldus niedługo Cię dogonię wagowo

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

Stary 2012-11-03, 07:58   #4375
la girafe
Zadomowienie

Smile, często tak jest, że jak się zacznie ćwiczyć to i dieta się automatycznie poprawia, przynajmniej u mnie to się sprawdza, ale też zmusić się do ćwiczeń to czasem jest wyczyn

este, biedactwo, współczuję upadku a co do choroby, to pij mleko na zdrowie i niczym się nie przejmuj, ważne żebyś wyzdrowiała, a dieta nie zając

Wyrafinowany, już nawet nie musi być przystojniak, byle by był normalny
niedawno skończyłam "Więźnia nieba", przyznam, że poprzednie części były nieco przyjemniejsze, ale klimat jest ten sam i za to kocham książki Zafona
gdzie chodzisz na Magic Bar? od dawna o tym marzyłam, ale jak to ze mną bywa, całą kasę wywalam na konie i na fitness już nie starcza koniecznie daj zanć jak było

widzę, że Martuszka zasiała ziarno niepewności i połowa dziewczyn się zarejestrowała na doodle

wątek przeczytany, kawka prawie wypita i tradycyjnie mogę iść biegać

VICTORY LOVES PREPARATION
la girafe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 08:17   #4376
TuRQoUiS

żyrafko przepraszam że tak trochę się wtrącę, ale jaram się swoją wagą i tak odruchowo spojrzałam na Twój podpis. A odchudzamy się od dość podobnego czasu... przecież ćwiczysz bardzo, bardzo duzo. waga powinna Ci lecieć. co jest?
tzn. wiem, że to nie wyścigi i każda ma swoje tempo, ale mimo wszystko trochę mnie to dziwi

178cm
jest- 71,4
CEL I- 68 kg
CEL II- 64 kg
CEL III- 61 kg
cel ostateczny- 58 kg

Edytowane przez TuRQoUiS
Czas edycji: 2012-11-03 o 08:27
Stary 2012-11-03, 09:33   #4377
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637
Konto usunięte

Wyrafinowana- Jestem z Ciebie dumna!!!!!!!!!!
Cały Twój post jest w cudownym tonie Podpisuję się pod wszystkim dwoma rękoma!!!
Ja właśnie zobaczyłam, że zwiększyli ilość zajęć fitness w moim klubie Na razie książki nie czytam jako tako, bo robię projekt na zajęcia, czytam książkę na koło i taką, którą mam jako literaturę obowiązkową. Nie liczę tego jako czytanie książek, bo to mus trochę
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-03, 09:47   #4378
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85

Wyrafinowana a wrzuciłabyś link do doodle naszego do pierwszego postu? A i tak czytałam sobie właśnie pierwszy post i może by tak wpisać Turkusię oficjalnie jako osobę robiącą tabelkę? Doceńmy kobietkę, bo tak się stara i już długo ją prowadzi . Co Ty na to? Jak nie, to ok, tak tylko proponuję .
No wiem, obiad ciut za duży był . Cieszę się, że ogólnie Ci się podoba, mojemu organizmowi też, bo spadeczki są. Nie jakieś duże, ale teraz już nie liczę na mega spadki. Ale nawet to codzienne 0,1-0,2kg po tygodniu robi ładny wynik.

Żyrafko to ja napiszę do nich żeby mi zapłacili za reklamę

Este pij mleko z czosnkiem, bo to naprawdę pomaga (mojemu tż już na samą myśl nawet ) i się nie przejmuj. Wyzdrowiejesz i wtedy będziesz się pilnować. Biedny ten twój tyłek na obcasach biegałaś że spadłaś ze schodów?

Stary 2012-11-03, 09:53   #4379
estecorazon
Rozeznanie

Martuszka, z klatki schodowej mamy właz na strych i tam każdy trzyma swoje graty. Wrzucałam z bratem jego opony zimowe z aluchami a to troche waży no i nie dałam rady zachwiałam się i poleciałam, dobrze że zdążył złapac opone bo jakby jeszcze ona na mnie poleciała to kosmos.

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
Stary 2012-11-03, 09:59   #4380
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85

Este no tak, opony ciężkie, a ty chora i osłabiona, to się można zachwiać . Ty się kuruj a nie oponami rzucasz

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości