|
|
#4351 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym część III :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#4352 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Moge sie dołączyć? Moj TZ jutro wyjezdza do szkoly policyjnej i juz w tygodniu sie nie będziemy widzieć ewentualnie weekendy jak bedzie mogl wrocic. Dobija mnie ta mysl:/ jeszcze jestem w klasie maturalnej i musze starac sie przygotowywac do matury:/ ciężko bedzie.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój także wyjechał z dnia na dzień, nie mogłam sie z tym pogodzić. I nie mamy normalnego kontaktu 2-3 smsy raz na tydzień to tyle co ma nam wystarczyć Ale moja rozłąka się kończy bo kończy tam pracę w środę więc na nastęsny weekend bedziemy już razem Jestem pewna że wytrzymasz razem z nami będzie ci łatwiej
|
|
|
|
|
#4354 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Może to zabrzmi głupio, ale to dobry czas na rozłąkę - po pierwszym smutku i przygnębieniu trochę odetchniesz, przyzwyczaisz się i będziesz miała więcej czasu dla siebie. Na pewno pomoże Ci to w dobrym zdaniu matury, a przy okazji odpadnie Ci nuda bez TŻ, bo zawsze znajdzie się jakiś materiał do powtórzenia i pożytecznego zajęcia sobie czasu A ile trwa taka szkoła?
|
|
|
#4355 |
|
Raczkowanie
|
No wiadomo znajde przynajmniej troszke czasu dla siebie. Teraz zapisalam sie z kolezanka na fitness czyli juz jakies zajecie na popoludnie mam, a do tego szkola i codzienna masa nauki. Szkola jego ma niby trwać pol roku, ale moze byc troszke duzej bo wypadaja ciagle jakies swieta w tygodniu i beda musieli odrobic. Pozniej jest jakas adaptacja po szkole i trwa ona 2 miesiace ale nie mam pojecia gdzie akurat ja bedzie mial.
|
|
|
#4356 |
|
Konto usunięte
|
Cerveza_ faktycznie jest między nami lepiej teraz, póki co mamy kontakt codziennie. Martwię się tylko o niego, bo ma teraz ciężką sytuację i wyczuwam, że jest mocno przybity. Pomogłam mu jak tylko mogłam, resztą musi zająć się sam i mam nadzieję, że znajdzie w sobie jeszcze trochę siły aby doprowadzić wszystko do końca. Marzę o dniu kiedy wreszcie skończą się te wszystkie problemy
![]() ojejciu_jejciu eee nie mam aż takich zdolności ![]() Daga2805 zgadzam się z mary, lepiej, że ta rozłąka nastąpi teraz kiedy masz dużo nauki i zajęć, zobaczysz, że ten czas szybko minie
|
|
|
|
#4357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojejciu_jejciu trzymam za Was kciuki Daga zajmij sie czyms, czas wtedy szybciej mija. Momentami moze byc Ci ciezko, ale dasz rade ![]() Podczytuje Was i widze , ze powieksza sie grupa wsparcia ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
|
|
#4358 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie mieć takie wsparcie w takich chwilach. Dobrze, ze znalazłam ten wątek
|
|
|
#4359 |
|
Raczkowanie
|
Frumoasa a gdzie do Holandii chciałaś jechać
? To witaj w klubie bo my z TŻ też zawsze do Holandii wyjeżdżamy, a rozłąki są właśnie kiedy każdy z nas wraca do swoich krajów na urlop. A co do Holandii to masz już coś upatrzone? Bo w zasadzie teraz zaczyna się troche martwy sezon, szczególnie w sektorze owocowo-warzywnym, jeśli ten Was interesuje. A jak już przyjmują to zazwyczaj z doświadczeniem. Chociaż jeśli pracowałaś w Hiszpanii na pakowniach, to powinno Ci być łatwiej znaleźć prace pod tym kątem. Najwięcej pracy zaczyna sie od kwietnia
|
#4360 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie zależy mi żeby robić przy owocach lub warzywach, mogę robić cokolwiek, żeby tylko nie siedzieć w domu... bo jestem tutaj dopiero kilka dni i już mnie nosi i nudzi mi się okropnie...A jak Ty wyjeżdżasz z TŻ? Jak wyjechaliście pierwszy raz? |
|
|
|
|
#4361 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!
![]() cieszę się, że znalazłam ten wątek, bo wczoraj mój TŻ wyjechał do pracy... niestety sytuacja go do tego zmusiła, szukaliśmy pracy dla par, ale wyszło tak, że było ostatnie miejsce i pojechał. wszystko stało się tak szybko, z dnia na dzień dowiedzieliśmy się o wyjeździe, wszyscy mówią, że tak jest lepiej i dopiero dzisiaj dotarło do mnie, że go nie ma nie ma tam internetu, więc na Skypie nawet nie porozmawiamy. nie zobaczę go (dla mnie to AŻ) 2 miesiące, nie spędzimy razem naszych pierwszych świąt ani sylwestra. na dodatek znajomi też mi się porozjeżdżali to na studia, to tak samo do pracy, więc nie mam pojęcia co ze sobą zrobić! ostatnimi czasy nie było między nami najlepiej, kłóciliśmy się, oboje byliśmy bez pracy, brakowało kasy, zaczęły się problemy, wiadomo, że i między nami się posypało. przed wyjazdem pocieszał mnie w każdy możliwy sposób, że będzie lepiej, że może taka rozłąka nam dobrze zrobi, ale aż dwumiesięczna?! myślicie, że ma rację...? |
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem rozlaka dobrze robi witaj na watku
|
|
#4363 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Wpadłam na ten temat przez przypadek i tylko dla niego założyłam konto. Ze mną jest nieco inaczej niż z Wami ponieważ jestem w rozłące z TŻ od początku (związek na odległość). Póki co plan przewiduje jeszcze 3 takie lata. Wizja najbliższego spotkania to grudzień. Strasznie nam z tym ciężko, co więcej chyba ja lepiej to przeżywam. Może dlatego że to mój pierwszy związek i nie znam za dobrze bliskości. Zatrzymam się tu bo wydaje mi się że możecie mnie otoczyć potrzebnym mi wsparciem. |
|
|
|
#4364 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
I też widzę się z TŻ w grudniu. A jak długo jesteście razem i co jaki czas się widzicie? Daleko jesteście od siebie?
|
|
|
#4365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edit: Też od zawsze żyjecie na odległość? Edytowane przez MaloMi93 Czas edycji: 2013-10-27 o 22:14 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4366 |
|
Raczkowanie
|
Frumoasa zaraz napiszę Ci priv
![]() A mój TŻ znów nie odbiera. Obstawiam że jest w kafeterii, na polowaniu albo śpi po pracy. O innych opcjach wolę nie myśleć . W zasadzie wczoraj rozmawialiśmy, ale wpienia mnie jak nie mogę się do niego dodzwonić, a on potem dzwoni jak gdyby nigdy nic.MaloMi93 i mary_poppins, ja też się widzę z TŻ w grudniu
|
#4367 |
|
Konto usunięte
|
magdish czekam na priv
|
|
|
|
#4368 |
|
Konto usunięte
|
A mnie złapał dołek
mojemu znowu przedłużył się powrót i muszę czekać tydzień i nawet nie napisze że tęskni że kocha , a o sms muszę go prosić wręcz. Jedynie co napisał że chce szybko do domu. A co ze mną? Do mnie szybko wracać już nie chce? Tyle czarnych myśli mam w głowie
|
|
|
|
#4369 | |
|
sissy that walk
|
Tak, od samego początku.
magdish to będziemy miały o czym gadać w styczniu
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ostatnio jakoś rzadko wchodzę na kompa więc wybaczcie,ze się tak rzadko odzywam
![]() Od kilku dni TŻ pisał,ze wraca bo mu się tam nie układa, jednak dziś zmieniły mu sie plany i zostaje, a ja już sie tak cieszyłam z jednej strony bo z drugiej wiem,że lepiej dla niego żeby tam został ze względu na pracę. Eh, i znowu smutno. TwojeSłodkieMarzenie jeszcze troszkę i zobaczysz,że te czarne myśli były niepotrzebne
|
#4371 |
|
Konto usunięte
|
[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;43455186]A mnie złapał dołek
mojemu znowu przedłużył się powrót i muszę czekać tydzień i nawet nie napisze że tęskni że kocha , a o sms muszę go prosić wręcz. Jedynie co napisał że chce szybko do domu. A co ze mną? Do mnie szybko wracać już nie chce? Tyle czarnych myśli mam w głowie [/QUOTE]Nadrabiając wątek przeczytałam prawie wszystkie Twoje posty i nie obraź się, ale szczerze powiedziawszy przerażasz mnie
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz niedlugo moj TŻ wroci a jutro do pracy
|
|
#4373 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4375 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że stały kontakt to jest właśnie klucz do sukcesy w związkach na odległość. Nawet jeśli jest to krótka informacja każdego dnia, to lepsze to niż nic. Jeśli nie ma internetu, wole liczyć się z tym, że wydam więcej na rachunki za telefon. Trudno, moja strata, ale przynajmniej nie stracę tej drugiej osoby która jest dla mnie tak bardzo ważna. Nie wyobrażam sobie rozłąki, nawet miesięcznej gdybym sobie z TŻ najpierw nie uzgodniła dokładnie jak się będziemy porozumiewać i jak się umawiamy. Można nawet każdego dnia spisywać na kartce co się czuje i raz na parę dni zapłacić za dostęp do kafejki i wysłać jednego maila, to naprawdę nie boli. Mamy XXI wiek, mnóstwo możliwości, jak się chce to się da, naprawdę. Edytowane przez ojejciu_jejciu Czas edycji: 2013-10-28 o 18:06 |
|
|
|
|
#4377 |
|
Raczkowanie
|
Moj wlasnie dzisiaj wyjechał do szkółki. Niby ma wrócić na weekend, ale czarno to jakos widzę bo mogą ich tam zatrzymac:/ smutno mi jakos
![]() Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I to tyle
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie no jasne, że tak i po części się z Tobą zgadzam, chociaż wiem, że my Polacy, marudzenie mamy we krwi. Na forum łatwo wbić, pożalić się obcym ludziom i to nam pomaga rozładować emocje. W normalnym życiu gdy komuś się zwierzamy, często łagodniej wyrażamy nasze uczucia. Poza tym, jak ja tutaj wylewam swoje żale i smutki, to jest to ta część dnia gdy mój nastrój na minusie. W ciągu dnia radzę sobie dużo lepiej, ale jak mam chwilę wolnego to też lubię pomarudzić. Chcę tym tylko dojść do tego, że mam nadzieję, że autorka tych postów miewa się trochę lepiej niż nam to przedstawia. Przynajmniej tego jej życzę A jeśli tak nie jest to też życzę więcej dystansu do tej sytuacji, bo można zwariować
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

)!

. W zasadzie wczoraj rozmawialiśmy, ale wpienia mnie jak nie mogę się do niego dodzwonić, a on potem dzwoni jak gdyby nigdy nic.