|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Z ciekawości
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Ela a Ty gdzie dokładnie mieszkasz bo nie pamiętam
wybacz
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę w klubie
|
#4354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Linka!!!!!!! Kobieto kilka dni mi zajęło zanim oświeciło mnie w które lewo pojechała ta Twoja kursantka ![]() Mówiłam ,że ciążowe zbudynienie nie mija wraz z porodem??? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Siema z wieczora
KOt już w domu...myślałam ze moj starszy kot na nią napadnie..a to ona nasyczała na niego a ten dekiel sie wycofał..no porażka..w ogole nie broni się i domu http://w171.wrzuta.pl/obraz/a0KEUDBHwXN/leia1 http://w171.wrzuta.pl/obraz/0Y2LU6AaKnp/leia2 http://w171.wrzuta.pl/obraz/80Cqm2nPQOf/2013-07-19-2257 |
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Ale maleństwo
Dobranoc
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
mała ale wredna :P nastraszyła mi tadeuszka
|
|
|
|
#4358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Prawdziwa kobietka
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szczegolnie kotki ![]() dziewczyny dzieki za kciuki, przydadza sie chyba, chociaz jeszcze nic mo strasznego nie powiedzieli ja czuje ze jeszcze przenosze :Pno ale na zas dostalam juz pierwsza dawke sterydow na rozwoj pluc... kuzwa zastrzyk prawie ze w dupe a ku*resko boli! szyjka sie ostro skrocila, bo ma 22 mm no i widac niestety ujscie co potwierdza rozwarcie wewnetrzne. na ktg calkiem spoko chyba, przynajmniej wg mej oceny laika raz skurczyk sie pojawil ponad 40 bardziej martwi mnie to ze tetno wtedy spadlo ponizej 80. ale nie wiem jeszcze co lekarz na to, no i ciekawe kiedy sie dowiem bo weekend to najgorszy czas na lezenie jak powszechnie wiadomo. ale wszyscy milutcy do rany przyloz poki co wiec fajnie teraz wlasnie siedze z kroplowa i slysze jakies male koty pod oknem no i jakies komarzysku mi tu bzyczy ![]() buziaki
|
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz
Elunka, ta ksiazke mam gdzies ale w formacie epub. Czytam wersje elektroniczne w moon readerze a tam epub sprawdza sie najbardziej
![]() Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obyś przetrwała te 4 tygodnie... Swoją drogą, mi ostatnio wieczorami też coś zaczął brzuch twardnieć... mam zamiar na następnej wizycie u giny o tym wspomnieć. Linka,ogólnie nie lubię kotów.. ale ta Twoja kotka jest urocza ![]() Dzień Dobry Ja od 4 nie śpię..., więc włączyłam tv i lapka.. ![]() Dziś jedziemy do znajomych,a później na działkę i wracamy jutro
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w 9 tyg
|
#4364 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Brawo i tez witam ![]() Hejo robaczki! Wstalam i jade do labu zaraz na glukoze. Glodna jestem, burczy mi w brzuchu.
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
tak, w policach leze
![]() trzymam kciuki za glukoze bedzie spoko, tylko ja jestem taki ewenement ze wyszla mi cukrzyca tak wczesnie ![]() elunka gratki za 9 tydz |
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Dzastin powiedz koniecznie o tych twardnieniach. U mnie sie juz zaczely ok. 20 tc szczegolnie po bardziej intensywnym dniu. Jesli jest ich nie za wiele to jest ok - to znaczy ze macica cwiczy przed porodem
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i małej to samo powiedz całuski Ela już 9 tydz super ![]() A jak samopoczucie ![]() Ja dopiero wstałam a robić mi się nic nie chce nawet koło siebie a dziś wesele i trzeba się ogolić tu i tam bo człowiek zarósł jak dziki agrest
|
|
|
|
|
#4368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie czarne mysli, wszystko bedzie dobrze!!! Glowa do gory, piers do przodu i wio!Linka jaka ona piekna Witam sie i spadam do tesciow, zajrze pozniej. A i Bajka, trzymajcie sie, zaciskam kciuki najmocniej jak sie da!
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To masz glukoze z krwi?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
No to lece od nowa, @ przyszla idealnie o czasie. Jestem z siebie dumna bo tym razem zachowalam spokoj i nie zmarnowalam zadnego testu i tak jak mowilam, z dystansem podeszlam do sprawy, wiec i teraz tego nie odczuwam.Za to fizycznie jestem dzis kapec. Nie chce mi sie nic, pozabijalabym wszystkich dookola, brzuch boli, a ja w pracy. Dodatkowo zamknelabym sie gdzies w szafie, zeby sie porzadnie wyryczec, bo mi tz wczoraj przykrossc sprawil, a ze ja przed okresem to sie zrobilam 100x wrazliwsza to mam w glowie same przykrosci. Mimo, ze w jednej sprawie mial poniekad racje... Nie mam nawet sily sie odnosic... |
|
|
|
#4372 | ||
|
Zakorzenienie
|
już 9 tydzień! Cytat:
też tak czasem mam i robić nic też mi się nie chce ale biore sie za robote! musze sobie kopa w tyłek strzelić na popędke mam nadzieje że nie pozostaną tylko planami ![]() ja też z początku mialam tylko z krwi. Mysle że teraz (tzn za tydzień)powinien dać chyba na to drugie badanie glukozy? Cytat:
a co do TZ to mam nadzieje że szybko dobry humor Ci wróci
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też miałam tylko z krwi.W jakich tygodniach robi się to 2 badanie?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
skierka, glukoze w obciazeniu robi sie kolo 28 tc
masakra w tym szpitalu, po obchodzie nic nie wiem no a najgorsze jest to ze dzieci na oddzial wchodzic nie moga, a moja jest miesiac czasu po za domem, nie widziala mnie dwa tygodnie a lekarz pozwolil mi wyjsc na chwile dac jej buziaka, przytulic i powiedziec papa
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, ale coś słyszałam że między 22 a chyba 26 tygodniem. U mnie bedzie 26 za tydzień jak u niego bede i że da, bo jakoś tak coś mało tych badań każe mi robić.....samo usg przez brzuch zawsze... nic więcej
![]() aha bajka to dobrze, mam jeszcze czas do 28 tc ![]() mam nadzieje że szybko wyjdziesz
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-07-20 o 11:23 |
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
hejoo..
nadrabiam Was na telefonie, ale pisać tam to katorga. ![]() Moja mama wyjechała Umęczył mnie jej pobyt psychicznie. Szkoda chyba słów na to co odstawiła... ![]() Tak wiec dziś pierwszy dzień jesteśmy sami tyko we dwoje z Pierniczkiem ok 16 będzie Tż |
|
|
|
#4377 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
![]() Nie uwierzycie! Młody wczoraj zjadł 4 butle po 40ml z moim mlekiem! Jak mu wkładam do buzi to jest jęk i tyle!!!!!! I pije rozumiecie?! Jestem najszczęśliwsza mamą świata a dziś nawet wody sie ładnie napił z butli. Innymi słowy załapał o co biega Kejthx śniło mi się że spotkalyśmy sie na stacji benzynowej i okazalaś się siostrą mojego kolegi ![]() a jaki żal jak się obudziłam ![]() Cytat:
![]() brawo za 9 tydzien ale leci! ![]() Cytat:
![]() i powiem Ci że widać że to druga ciąża bo opanowanie i dystans bije od Ciebie. Zazdroszczę ![]() Cytat:
już kiedyś pisałam jak mnie siostra drażniła. Naprawde lepiej sobie radzic samemu niż mieć kogoś na głowie i milion niesłusznych rad ![]() Jak będziesz miała chwile to poopowiadaj co u was, bom strasznie ciekawa! No i zdjęcie jakieś domowe proszę
|
|||
|
|
|
#4378 |
|
Zadomowienie
|
Tak Iza, glukoza z krwi. Az sie boje, bo dookola wszedzie ta cukrzyca ciazowa.
![]() Santom brawa za podejscie i racjonalne myslenie Co do nastroju to ja mialam wczoraj wieczorem apogeum zlego humoru. Wrocilam cudnie zrelaksowana po pediciurze i od wejscia naskoczylam na meza, ze ze zmywarki naczyn nie powyciagal. Zamiast tego wypil browara, obejrzal sobie film a potem jeszcze postanowil pograc w gierki... No wybuchlam cholera. A potem od slowa do slowa i zaczelo mi byc glupio, bo on w koncu ciezko pracuje, w domu tez caly czas remonty robi, wiec w sumie to byl jego jedyny czas odpoczynku. Poryczalam sie bo juz nie wytrzymalam napiecia. Poszlam sie rozladowac w kuchni sprzatajac. Tz przyszedl a ja wpadlam mu w ramiona z tragicznym szlochem i narzekaniem, ze juz mam dosc tej ciazowej hustawki emocjonalnej. No koszmar jakis... :pKocur. Jak dobrze, ze sie w koncu odezwalas, bo sie zaczynalam martwic. Odzywaj nam sie tu czesciej i pokazuj swojego cudnego Pierniczka ![]() Ja juz po badaniu,.potem pojechalismy po zakupy warzywbo owocowe. Teraz tz montuje lampy i polke a ja pieke ciacho z agrestem i zaraz sie biore za obiad. Dzis mielone, mlode kartofeki i mizeria. ![]() Popoludniu jedziemy do babci na imieniny.
|
#4379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#4380 |
|
Zadomowienie
|
Iza wyniki ida prosto do lekarza prowadzacego. Nie mam w nie wgladu dopoki nie pojde na wizyte. A wizyta dopiero 6 sierpnia.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

wybacz
no coz, mam nadzieje ze skurcze wycisza i w poniedzialek mnie wypuszcza
mala wazy juz 2090g wiec kawal kobity z niej 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)