Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 22:08   #4351
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Szale mi się nie podobają
Sweterki to już w ogóle. Wg mnie w ogóle nie pasują do sukni ślubnej - to tak jakbym założyła satynowe bolerko do jeansów A tak w ogóle to gdzie sweterek w sierpniu

Są też delikatne bolerka, o takie tiulowe np. http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...7&tx=104&ty=56

Będę miała bolerko i nikt mnie ni przekona do szalu, sweterka czy innej opcji

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 22:13   #4352
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Sweterki to już w ogóle. Wg mnie w ogóle nie pasują do sukni ślubnej - to tak jakbym założyła satynowe bolerko do jeansów A tak w ogóle to gdzie sweterek w sierpniu

Są też delikatne bolerka, o takie tiulowe np. http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...7&tx=104&ty=56

http://e2.pudelek.pl/p1532/216c6f86000eb4b04dbbd8cf księżna wyglądała pięknie w sweterku twój wybór, skoro nie konieczność

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 22:14   #4353
poznanianka1990
Zakorzenienie

Po drugie rozwala mnie to, że wg niektórych welonem można zakryć ramiona. Z tyłu tak, a co z przodem? Ramiona z przodu też widać

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-06-28, 22:17   #4354
tajik girl
Raczkowanie

Hej dziewczyny, witam się po ciężkim dniu...

Cytat:

Moim zdaniem te tiulowe bolerka to nic nie osłaniają
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 22:19   #4355
poznanianka1990
Zakorzenienie

Każdy ma inne zdanie na ten temat

Wolę mieć tiulowe niż żadne
A jeśli będzie pasować do sukni satynowe to będzie satynowe

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-06-28, 22:23   #4356
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Po drugie rozwala mnie to, że wg niektórych welonem można zakryć ramiona. Z tyłu tak, a co z przodem? Ramiona z przodu też widać
http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/2...lace-sl-48.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-E_PwP5luxn...beading-21.jpg
np tak

Stary 2013-06-28, 22:25   #4357
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cytat:

Zdecydowanie jestem za. Tiulowe są cudne, przewiewne to po pierwsze (w miesiącach letnik bywa przecież bardzo upalnie a na sweterek jest zbyt ciepło... satynowe natomiast są uniwersalne i powszechne, łatwo dostępne) po drugie praktyczne w kościele: nie wygląda się goło. Miałam jedną typkę na roku co miała cyce jak donice, żadnego bolerka i szyderczo kpiła z księdza, że nie mógł się skupić podczas ceremonii bo patrzył jej w biust....

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2013-06-28 o 22:26
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 22:26   #4358
poznanianka1990
Zakorzenienie

missmalezji, no to chyba, że tak Moja kuzynka miała zwykły welon i twierdziła, że on jej ramiona zakrywa

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-06-28, 22:26   #4359
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:

Tu się zgadzam

Poza tym wiem, że księża też mają różne zdanie w tym temacie - zamierzacie to uzgadniać?
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 22:30   #4360
poznanianka1990
Zakorzenienie

Raczej nie.
Ja uważam na to co ubieram do kościoła, bo mam niemiłe wspomnienia z dzieciństwa, gdy ksiądz na ambonie wytykał ludziom jak są ubrani.
Od tamtego momentu nie wejdę do kościoła z odkrytymi ramionami

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-06-28, 22:33   #4361
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
missmalezji, no to chyba, że tak Moja kuzynka miała zwykły welon i twierdziła, że on jej ramiona zakrywa

Ja jakby nie mam tego problemu bo ksiądz w parafii tżta gdzie bierzemy ślub absolutnie nie robi problemów, a takie welony mi się podobają, mam nadzieję że cos takiego dostanę. a jak nie dostanę to nie będę ściemniać że zasłania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-28, 23:13   #4362
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mi osobiście się takie hiszpańskie nie podobają, ale wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje

Ja chcę prosty, ewentualnie z kryształkami u dołu.

Coś takiego jak tu:

http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...19&tx=72&ty=95

http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...19&tx=45&ty=95

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:36 ----------

Mykam spać.
Trzymajcie jutro za mnie kciuki, bo mam zaliczenie z logiki i jeszcze egzamin z innego przedmiotu.
Dobranoc

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-06-29, 00:34   #4363
handzia600
perfumowe ADHD

jeżeli chodzi o bolerka , sweterki i inne to ja nie mam zamiaru kisić się i idę bez niczego w końcu nie biorę cywilnego a suknia ma ładny zakrywający to co trzeba gorset
Stary 2013-06-29, 07:42   #4364
Isusia91
Raczkowanie

Witam z rana
Ja tam siebie też nie wyobrażam w żadnym sweterku czy żakiecie
Początek czerwca jest zazwyczaj ciepły więc ja ramiona będę miała zakryte welonem, będzie on troszkę dłuższy ewentualnie w drodze ostateczności jakieś delikatne, pasujące bolerko
Stary 2013-06-29, 08:02   #4365
Tycikata
Wtajemniczenie

hej hej

ja dziś tylko na chwilkę, o 15 mam obronę

a teraz lecę sobie kupić jakąś kiecę czy coś bo nie mam co na siebie włożyć

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-29, 08:12   #4366
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Tu się zgadzam

Poza tym wiem, że księża też mają różne zdanie w tym temacie - zamierzacie to uzgadniać?
Ja uważam, że to co ma na sobie PM to jest tylko i wyłącznie jej sprawa, co księdzu do tego niech lepiej patrzą na siebie i na to co robią po mszy ja normalnie nigdy nie pójde do kościoła np w koszulce na ramiaczkach czy krótkich szortach, ale jeśli zdarzy się tak, że suknia, którą wybiore bedzie miała odkryte ramiona i żadne bolerko nie bedzie zbytnio do niej pasowało (mówie oczywiście tylko o tiulowych czy koronkowych bo satynowe to dla mnie tragedia) to nie bede na sile niczym przykrywać ramion. Jak ksiadz wspomnialby o tym wczesniej to od razu zmieniam parafie choć wiem, ze u na raczej nie ma problemu bo jedna koleżanka szła w sukni gorsetowej z odkrytymi ramionami, a druga miałam taki jakby pólgolf i amerykanski dekolt, czyli jednak też te ramiona były gołe i nie było zadnego problemu

Osobiscie sweterki mi sie podobaja, ale nie na mnie jestem pulchnca i w takim sweterku jak miała księżna wyglądałabym jak bałwanek Buli

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:18   #4367
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
o jaaa , a ja ostatnio szukałam dobrego przepisu na ciepłą makrelę dzięki Ci o wielka Pani na pewno wypróbujemy.

a my właśnie z tż zrobiliśmy pompona z serwetek , jest śliczny ale serwetki zdecydowanie za krótkie. Analizowaliśmy pompony z tiulu ale wychodzi że na rolkę 25m można zrobić 2 pompony średniej wielkości ... strasznie dużo trzeba ale to jedyne wyjście .... Taka rolka kosztuje 14zł ale przynajmniej nie zniszczą się , nie pogną , jak się je czyms zaleje to będą nadal... Nie wiem czy rezygnnować czy nie...ale cholernie mi się podobają

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

hahahha wiecie co nie wyrabiam z ludźmi na tym świecie
właśnie sobie czytałam treść przysięgi małżeńskiej w ślubie cywilnym (bo taki biorę ) i patrzę na dyskusję w komentarzach to jedna pani stwierdziła że :

Jeżeli nie obiecuje się ani miłości, ani wierności, ani uczciwości małżeńskiej, to ciut małe szanse są bycie z sobą po grobową deskę. Gdy dopuszcza lekceważenie współmałżonka, oszukiwanie i zdradę to co to za małżeństwo?

do jasnej anielki czy to treść przysięgi ma wyznaczać że każde małżeństwo z ślubem kościelnym do śmierci a te z cywilnego to się rozpadają ? Czy to że nie ma w niej nic o wierności znaczy że mamy z tego korzystać? Co za bezsens moim zdaniem nie wiem jak waszym
Ja będę robić z tych serwetek raczej bo mam możliwość robienia na miejscu i wieszania od razu, ale za jakiś czas będę chciała wystartować z dekoracjami ślubnymi i wtedy miałabym w ofercie tiulowe w kilku kolorach i to by się opłacało, na jeden ślub nie bardzo

Co do przysiegi tex to czytałam masakra!!!!

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Co do tematu kasy to niestety, ale ja też uważam że nigdy nic nie wiadomo. Bajek nie ma. 2 lata temu dałabym sobie rękę uciąć za swoją przyszłość z exem - dzisiaj miałabym rentę inwalidzką Ślub zaplanowany, mieszkanie do kupna zarezerwowane i co? byłabym już rozwódką, zapewne z długami :P Sobie nie ufam w 100%,a co dopiero tż. Kocham tż, mam nadzieję że spędzę z nim cudowne życie, ale to są tylko moje pobożne życzenia

Ja tuńczyka nie jem odkąd zobaczyłam jak wygląda w całości

Ja w lipcu ruszam na pierwsze łowy to zdam Ci relację gdzie u nas warto zajść
Ojej kochana to ty z przejsciami
Powiem Wam ze jak tak czytałam to widzę ze macie rację, trzeba pilnować takich spraw majątkowych bo różnie naprawdę w życiu jest i nigdy nie wiadomo. Nikt przecież nie wychodzi za mąż z myślą że się rozwiedzie a potem ciężko dojść swojego.

Mnie bolerka nie przeszkadzaly dopóki nie zaczęłam się nad tym zastanawiać i faktycznie niekorzystnie się w nich wygląda. Podobają mi się jedynie tiulowe. Ja mam do mojej sukni taki szal z krysztalkami odpinany do gorsetu wygląda to jak takie tiulowe opadające ramiączka myślę że fajnie, jakby było zimno to mam zamiar mieć w pogotowiu granatowy sweterek, ale ponieważ slubuje w USC to mogę mieć też gole ramiona:d

Natomiast myślę że czasem ten obowiązek zakrywania ramion jest w pl lekceważony a sama widziałam jak przed wejściem do kościoła mariackiego na zwiedzanie kazano zagranicznym turystkom nałożyć szal. Czyli powinno się jednak zwracać na to większą uwagę.

Pozdrawiam z busa do Wrocławia tż zarezerwowal hotelik i jedziemy poszalec:p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:18   #4368
exist_
Zakorzenienie

Ja z racji, że nie będę miała welonu bo wyglądam jak Maryja, do kościoła raczej na pewno ubiorę bolerko (albo będę mieć ramiączka) i to nie ze względu na księdza.

W sąsiedniej parafii ksiądz jak zobaczył PM w sukni bez ramiączek przed ołtarzem to nie zaczął mszy tylko zdjął obrus z ołtarza i jej założył na ramiona. Ludzie do dziś o tym gadają. Wstyd...
Stary 2013-06-29, 08:41   #4369
ParisParisienne
Rozeznanie

no no! bolerkowa dyskusja !

Cytat:
Kate Noir, super te zdjęcia Z ciekawości zapytam - jaka cena?

Paris, dla Ciebie bolerka są koszmarne, a ja sobie nie wyobrażam wejść do kościoła z odkrytymi ramionami.
ja tez sobie tego nie wyobrazam.... i nie wcale ze strachu o ksiedza, ze zacznie na ambonie mowic, ze rozebrana do kosciola przyszlam, albo - o zgrozo - ze bedzie mi sie gapic w dekolt
ja nie przyjde z golymi ramionami z szacunku nie tylko do kosciola i religii ( bo chyba nie chodzi o to, zeby brac slub w kosciele, bo tak jest ladnie i uroczyscie, ale to jest konsekwencja tego, ze jestesmy wierzace i wybieramy jakis konkretny model zycia? ), ale tez z szacunku do moich gosci - takze babci, starych cioc, wujkow, czy rodzicow....

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
http://www.bialeinspiracje.pl/wp-con...rka_slub15.jpg - delikatny szal stylizowany na bolerko,ale nie psujący sukni

http://i2.pinger.pl/pgr384/979c22f50...04638991_3.jpg szal wokół ramion

http://www.welonimuszka.pl/wp-conten...1/sweter11.jpg mój faworyt,czyli sweterek

http://asset2.zankyou.com/images/mag...94.Bolerko.jpg koperowy zakładany sweterek

https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphot...88512116_n.jpg żakiecik pieknie wygląda

jest mnóstwo sposobów na zasłonięcie ramion. ja osobiście ramiona zasłonię welonem
oczywiscie, ze mozna jakos wybrnac z odslonietych ramion... jest bardzo duzo mozliwosci Dla chcacego nic trudnego ! a bolerka wygladaja tandetnie i odejmuja uroku pannia mlodej...

Ja nie bede miec tego problemu bo nie biore pod uwage gorsetow

Ostatecznie to jest decyzja PM czy ma odkrte ramiona czy nie, nikt sie nie powinien wtracac.
Ale jesli juz odkryte , to albo moze miec naprawde gesty welon, albo chociaz oszczedzic sobie mega wyeksponowanego biustu.... :p

nie wiem jak dla Was, ale dla mnie PM, ktore chca byc "seksowne" i swieca ogromnym dekoltem sa po prostu lekko bez gustu. Jak sie oglada takie zdjecia potem ( nawet te z tablicy. pl), to o wiele lepiej wygladaja te "skromniejsze wersje", ( i "ksiezniczki", czy jakies inne modele) sa naprawde fajne, jak PM nie decyduje pokazac wszystkiego co ma
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:55   #4370
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
pierwsze słyszę o tej rtęci mnie uczyli, że bardzo zdrowy jest mi się czasem zdarza jeść go i co tydzień w piątek ale średnio raz na 2 tygodnie jem na pewno
z makrelą nigdy nie jadłam
a ja dużo o tym słyszałam i czytałam! Nawet czytałam artykuł o gościu, który w ramach diety jadł co dziennie tuńczyki z puszki i zachorował (walczy o odszkodowanie, ponieważ puszki były reklamowane jako "zdrowe".

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
hahahha wiecie co nie wyrabiam z ludźmi na tym świecie
właśnie sobie czytałam treść przysięgi małżeńskiej w ślubie cywilnym (bo taki biorę ) i patrzę na dyskusję w komentarzach to jedna pani stwierdziła że :

Jeżeli nie obiecuje się ani miłości, ani wierności, ani uczciwości małżeńskiej, to ciut małe szanse są bycie z sobą po grobową deskę. Gdy dopuszcza lekceważenie współmałżonka, oszukiwanie i zdradę to co to za małżeństwo?

do jasnej anielki czy to treść przysięgi ma wyznaczać że każde małżeństwo z ślubem kościelnym do śmierci a te z cywilnego to się rozpadają ? Czy to że nie ma w niej nic o wierności znaczy że mamy z tego korzystać? Co za bezsens moim zdaniem nie wiem jak waszym
no coś ty! przecież po ślubie kościelnym ludzie się nie rozwodzą, zdradzają i a ich związki pozbawione są wszelakich patologii.

Cytat:
Kate Noir, super te zdjęcia Z ciekawości zapytam - jaka cena?

Cytat:
Napisane przez helcia86 Pokaż wiadomość
Kate Noir - nie widzialm wielu zdjec, bo za bardzo nie wgrywaja mi sie na ipada, ale wydaje mi sie ze zdjecia fajne. Jak cenowo ?
nie pamiętam, tż coś mówił ale zapomniałam. W każdym bądź razie zmieścilibyśmy się w 2 tys.

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
http://www.bialeinspiracje.pl/wp-con...rka_slub15.jpg - delikatny szal stylizowany na bolerko,ale nie psujący sukni

http://i2.pinger.pl/pgr384/979c22f50...04638991_3.jpg szal wokół ramion

http://www.welonimuszka.pl/wp-conten...1/sweter11.jpg mój faworyt,czyli sweterek

http://asset2.zankyou.com/images/mag...94.Bolerko.jpg koperowy zakładany sweterek

https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphot...88512116_n.jpg żakiecik pieknie wygląda

jest mnóstwo sposobów na zasłonięcie ramion. ja osobiście ramiona zasłonię welonem
te mi się te akurat nie podobają ale i tak są lepsze od satyny
bardzo podobała mi się stylizacja Czartoryskiej http://s1.kozaczek.pl/2013/04/czarto...zycki-slub.jpg
Widziałam jeszcze jedno które mi się podobało, ale nie mogę znaleźć.

Cytat:
Piszesz, że nie rozumiesz jak ktoś używa welonu jako bolerka, ale czy niemal przezroczyste bolerko zakryje ci ramiona? Dla mnie to to samo i dziwi mnie, że nie akceptujesz jednego ale drugie jest już ok

Ja tam nie wnikam co kto będzie miał, jego wybór.

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
hej hej

nie mogę uwierzyć, że to tuż tuż Powodzenia!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 08:55   #4371
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Anna, żona Lewandowskiego nie miała żadnego bolerka plus jeszcze miała spore wycięcie na plecach. Moim zdaniem nie wyglądało to w żaden sposob wulgarnie, a juz przez myśl by mi nie przeszło, że nie ma szacunku do Kościoła/religii itp co innego gołe cycki na wierzchu, a co innego odkryte ramiona

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-06-29 o 09:01
Stary 2013-06-29, 09:22   #4372
helcia86
Raczkowanie

Hej

Cytat:
hej hej

Powodzenia w kupnie sukienki i na obronie

A co do bolerek, narazie nie mam sukni wiec ciezko mi jest okreslic czy bede potrzebowala jakiegos.. Moze w ogole nie bedzie potrzeby kupowania bolerka
helcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 09:42   #4373
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Anna, żona Lewandowskiego nie miała żadnego bolerka plus jeszcze miała spore wycięcie na plecach. Moim zdaniem nie wyglądało to w żaden sposob wulgarnie, a juz przez myśl by mi nie przeszło, że nie ma szacunku do Kościoła/religii itp co innego gołe cycki na wierzchu, a co innego odkryte ramiona
jasne, cos takiego tez mi sie podoba ja mowie o pm co naprawde nie maja za grosz wyczucia
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 09:42   #4374
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Oki, ja spadam i biore sie za sprzatanie chaty, pichcenie, poźniej by się trzeba na bóstwo zrobić i ok 18-19 przychodzą Ci znajomi

Takż miłego dzionka

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-06-29, 09:43   #4375
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytowałam i mi się usuneło
Chciałam się wypowiedzieć w temacie bolerek. Uważam tak jak poznanianka że nie wyobrażam sobie iśc do kościoła w odkrytych ramionach, moim zdaniem to nie przystoi. Nie ze względu na księdza, ale na gospodarza miejsca w którym będę. Znajoma kiedyś mi mówiła że w Rzymie nie wpuszczają do kościoła z odkrytymi ramionami i kolanami. I uważam że można kupić ładne okrycie ramion, nie koniecznie bolerko, może sweterek, nie wiem jeszcze. Dla mnie o wiele gorzej wyglądają rękawiczki
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 10:05   #4376
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Cytowałam i mi się usuneło
Chciałam się wypowiedzieć w temacie bolerek. Uważam tak jak poznanianka że nie wyobrażam sobie iśc do kościoła w odkrytych ramionach, moim zdaniem to nie przystoi. Nie ze względu na księdza, ale na gospodarza miejsca w którym będę. Znajoma kiedyś mi mówiła że w Rzymie nie wpuszczają do kościoła z odkrytymi ramionami i kolanami. I uważam że można kupić ładne okrycie ramion, nie koniecznie bolerko, może sweterek, nie wiem jeszcze. Dla mnie o wiele gorzej wyglądają rękawiczki
mi się jednak wydaje że Bogu wszystko jedno w czym wystapimy Ważne żeby modlitwa i przysięga była szczera i tyle

Stary 2013-06-29, 10:16   #4377
handzia600
perfumowe ADHD

hejka

verunka No z tiulu nie opłaca się racja... ale mam nadzieję że potem uda mi się je komuś sprzedać ( sama bym chętnie takie kupiła ). U nas niestety nie da się stroić sali dzień przed ani w dniu ślubu , wszystko oni robią... Chociaż jak do nich pojadę to postaram się o to pokłócić
Stary 2013-06-29, 10:26   #4378
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
hej hej

wow super, że tak szybko
trzymamy kciuki

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 10:30   #4379
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć

alloffkowa
U nas księża w parafii na gołe ramiona i dekolt to średnio zwracają uwagę... ale wręcz piętnują jak chłopak lub dziewczyna przyjdzie w spodenkach zbyt krótkich ( dziewczynom ledwo tyłek zakrywają takie hotpants czy jak to tam się zwie...). Myślę, że jakiś umiar trzeba mieć, ale moim zdaniem zależy też od kroju sukienki (bywają cienkie ramiączka, ale nie za duży dekolt i wtedy gołe ramiona nie rażą aż tak).

Rozpiera mnie dzisiaj energia, jeszcze 322 dni
Życzę Wam udanego dnia ) jestem dzisiaj pozytywnie nastawiona do świata ( o dziwo ). Remont, głowa w chumrach a powinnam jutro iść na egzamin.. pójdę w pon albo we wt dobrze, że mogę sobie wybrać.
Stary 2013-06-29, 10:31   #4380
KaEs
Wtajemniczenie

Tycikata kochana :kcikui: w dn. obrony na zakupy tylko Ty tak potrafisz szalona! Powodzeniaa

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości