|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
![]()
![]() |
#4352 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
psy-chopatka
|
Cytat:
![]() Ale nie wiem, może szusz nie wypada się spocić, dlatego efektów brak ![]() Azjatycki Cukier i jej bzik na punkcie starzenia się skóry, nawet żel do mycia musi być ani-age ![]()
"Love it, change it or leave it " ![]() Edytowane przez whip Czas edycji: 2013-07-15 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Life is a drink ...
|
Joy miala na imie :P
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważam, że 30 latka może i powinna być szczupła, ale już jej tak łatwo to nie przyjdzie. Rozwalił mnie poczatek u Judy, jak nagle odkryła, że benji chowa żarcie przed nią, a on, że ona przed nim, tzn słodyczne itp ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Ut4-AWXBiV8 pierwsze sekundy
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-07-15 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ogólnie nie wygląda na 30latkę źle. Ja znam dużo kobiet zaniedbanych, ale to głównie kobiety po ciąży. Z drugiej strony Szusz broni tylko jako taka figura, bo o upiększającym makijażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
wczoraj w nocy zaszłam na wątek i komentowałam Szuszka, a skutek był taki że mi się śniła cała noc
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() znasz bloga chickentuna? jesli nie to polecam, babka ma chyba 44 czy 46 lat a wyglada tak ze niejedna nastolatka moze sie przy niej schowac. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
psy-chopatka
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;4179716 9]a ja z doswiadczenia wiem ze teraz mi to przychodzi duzo latwiej bo mam wieksza wiedze i mozliwosci
![]() ![]() znasz bloga chickentuna? jesli nie to polecam, babka ma chyba 44 czy 46 lat a wyglada tak ze niejedna nastolatka moze sie przy niej schowa bo silownia i cwiczenia fizyczne to mniej niz polowa sukcesu, cala magia dzieje sie na talerzu wiec jesli ona sie nieprawidlowo odzywia to i bieganie na silownie jest bezuzyteczne. A fryzure ma fatalna wg mnie.[/QUOTE] wow, cudowna figura ![]() A znacie jakieś fajne blogi na temat odżywiania właśnie przy wzmożonym wysiłku?
#4362 |
Łotewa
|
Joy ma inaczej na imię
![]() ![]()
#4363 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Cytat:
![]()
![]() |
#4365 |
Raczkowanie
|
Projekt denko z ostatnich miesięcy u nissiax83
|
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...2_295231_n.jpg
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;4179716 9]a ja z doswiadczenia wiem ze teraz mi to przychodzi duzo latwiej bo mam wieksza wiedze i mozliwosci
![]() ![]() znasz bloga chickentuna? jesli nie to polecam, babka ma chyba 44 czy 46 lat a wyglada tak ze niejedna nastolatka moze sie przy niej schowac. .[/QUOTE] Ale ja nie do siebie to odniosłam, jestem zadowolona z tego, też już kiedyś o tym pisałam, że dużo bardziej wolę siebie teraz, niż kiedyś jako patyczaka ![]() Ja jem bardzo zdrowo, prowadzę po prostu siedzący tryb życia ot co ![]() A ludzie zawsze będą się spierać, co bardziej oodchudza, diety czy wysiłek fizyczny, a jeszcze inni, że geny. Ale dzięki za bloga. ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-07-15 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zadomowienie
|
w ogóle, googlujac o niej trochę można się otrzeć o rodzinne aferki z amber gold :P
...kiedyś nadejdzie dzień, gdy nasze sny nie będą krainą marzeń... Edytowane przez akasha84 Czas edycji: 2013-07-15 o 12:43 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wszyscy powtarzali jej, że się roztyje po 50tce, a tu klops, nadal chudzina. Chudsza jest ode mnie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
cremedelacreme http://youtu.be/0kAZcMujHTU
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Konto usunięte
|
Dopiero dzisiaj przeczytalam post naszego ogrodniczka... Masakra, czytalam z zazenowaniem (czasem mam takie dziwne uczucie, gdy ktos robi cos glupiego)....Na dodatek wszystkie komentarze zachwycajace sie jego wywodam (siostry bijace sie zeby podac mu syropek czy herbate...) . Ciekawe czy na serio jest tyle dziwnych ludzi na tym swiecie, czy on prowadzi ostra selekcje komentarzy jak siostry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() ale z tym imieniem to rodzice chyba sobie zażartowali. to tak jak nazywanie dziecka Dżesika gdy rodzice mają na nazwisko Kiełbasa, Pokrywka albo Bździuch ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Raczkowanie
|
Ja tam lubiłam oglądać Joy....ja jestem wiecznie niezadowolona ze swojego wyglądu i oglądając ją jakoś mi to wszystko się rekompensowało, bo ona sprawiała wrażenie takiej pewnej siebie i zadowolonej z własnego wyglądu dziewczyny.
Szuszek 2 miesiące trąbiła na fanpage że przygotowuje ciało na pokazanie się w bikini ale ja tu szału nie widzę. Zresztą ja od pewnego czasu mam wrażenie że szuszek coś kombinowała z biustem. Fakt, zawsze miała czym oddychać ale jak schudła dość mocno to biust jej opadł i delikatnie sflaczał a teraz znów takie mega bomby..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dziewczyny a znacie jakies godne uwagi vlogerki polki mieszkajace w Skandynawii lub Skandynawki mowiace po angielsku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie ona się odchudziła w pewnym momencie (aż bardzo), choć twierdzi, że samo się schudło... Mi aktualnie to wygląda na normalny efekt jojo, ale dobra ![]() No nie weszłam nie dawno na wagę i się przeraziłam... Miałam jakiś miesiąc bez ograniczeń, bo tłumaczyłam sobie, że mogę być w ciąży, więc nie ma co sobie odmawiać ![]() I dziś pierwszy dzień na diecie, dlaczego życie jest takie ciężkie? ![]() Ja nie wiem co mam zjeść jak nie mogę nic tłustego, nic mącznego i nic słodkiego ![]() Myślicie, że 40 min skakania na skakance 3-4 razy w tygodniu da jakieś efekty? (plus ćwiczenia na brzuch i posladki Tamilee)
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... Edytowane przez dziad kalwaryjski Czas edycji: 2013-07-15 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;4180004 8]nie pisalam tego tez do Ciebie specjalnie, raczej tak "Ty, dowolny czlowieku, ktory sie odchudzasz i narzekasz" ![]() [/QUOTE] Acha, to spoko, myślałam, że chodzi o mnie ![]() ![]()
![]() |
#4379 |
w krainie snu i marzeń
|
dziś zauważyłam, że costachick ma swoją stronę/kącik włosowy w gazecie (chyba w show)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Life is a drink ...
|
we Fleszu :P włosy układa Costa a Makijaż KatOsu
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.