![]() |
#4351 |
Zadomowienie
|
Dot.: Anglia :)
![]() ![]() Kurczę piękna pogoda na dworzu a ja nie mogę się opalać...Testuję znowu kosmetyki z AHA ![]() Dziś przychodzą do nas znajomi oglądać mecz. Pewnie chłopaki sobie popiją, mojemu TŻ-towi niewiele wystarczy do stanu upojenia ![]()
#4352 |
Zadomowienie
|
kuseczka nie przejmuj sie moj chodzi nachmielony od wczoraj bo mielismy imprezke i jeszcze poszedl grac w pilke teraz i wzial sobie kilka piwek
![]() a ja wlasnie sie ide na zewnatrz poopalac, taka pogoda w UK to swieto trzeba korzystac ![]()
#4353 |
BAN stały
|
Mahora,fajny misiek.Ja przed wyjazdem na urlop dostałam od tż-ta pieska,którego miał z tyłu na oknie w samochodzie.Jeszcze jeden został i auta pilnuje.
![]() kuseczko,mojemu też dużo do upojenia nie brakuje.Raz ładnie się doprawił jak byliśmy na urodzinach w UK u znajomego. ![]() ![]() iwonka,jestem za imprezką przed komuterem,bo do Manchesteru mam za daleko. Przed chwilą na tvn style oglądałam program o królowej Elżuni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
A u nas dzisiaj goroaaaco
![]() Az sie zdziwilam, jak wyszlam na dwor. Bylismy w matalandzie, takze kupilam kilka bluzek ![]() Oczywiscie z rozmiarem problem, bo ![]() Lovely, szczeka boli nadal, ale to juz chyba przez to, ze wyzynaja mi sie osemki ![]() A Twoj znajomy tez zrobil na mnie wrazenie, tym bardziej, ze ja ze swoi jestem 2 lata i takiego zpalu do nauki to on nie ma :P
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny pieknie dziekuje za gratulacje raz jeszcze
![]() Okazalo sie ze nie wszyscy ciesza sie z mojego malego sukcesu. Dziewczyna ktora mieszka z nami (mieszkamy z druga para) jak sie dowiedziala to pogratulowala mi lodowato i uciekla do pokoju trzaskajac drzwiami ![]() ![]() ![]() ![]() Mahora masz racje to imie jest magiczne. To jeden z typow na imie dla mojej corki ktora mam nadzieje kiedys urodze. Chcialam tez Kalina - TZ sie podoba albo Wiktoria. Jak bedzie chlopak to Kenwin - stare kornwalijskie imie, albo Robert bo international ![]() Wrocilam wlasnie z zakupkow, bylam na carbootach- tez to macie??? Zakupilam pierscionek z granatami oraz kolczyki krysztalowe -calosc 8 funtow ![]() Byla tez super toaletka z lustrem - ale nie mam na razie gdzie trzymac ![]() Teraz jedziemy do rodzicow TZ na BBQ. Dzien ojca trzeba oblac, no i moja prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
No pogoda nie z tej ziemi
![]() My od rana siedzieliśmy w parku nad bajorkiem z pizza lodami i diet coke ![]() w planach mielismy spacer do centrum, ale że moje nowe butki, które jak wczoraj kupowałam były mega wygodne, zanim doszliśmy do Revenscourt Park kompletnie obtrały mi obie stopy. Najpierw dałam im szansę kupując plasty po drodze ale nic nie pomogły. Potem poszłam do Primarka kupić balerinki bo nie mogłam już stąpać ![]() ![]() Teraz tylko czekac do wieczora na meczyk, piwko się w lodówce chłodzi. Zmykam oglądac Kasię i Tomka - odkryłam wczoraj na youtube masę odcinków, których nie ma na DVD (a kupiłam wszystkie serie). buziaczki dla wszystkich ![]()
#4357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
carbooty lubię, można zanleźć tam różne kosmetyki... Od perfum avonu do 4 f po 3 żele z oriflame za 1 f.. Cytat:
![]() A wujka TZ'ta pozazdrościć... Ja chyba też muszę sobie sprawić ładny kapelusz bo nie chce mi się smarować cały czas filtrem... A dzisiaj z TZ'tem byliśmy nad morzem i sobie pięknie dekolt opaliłam... z białym paskiem pośrodku.. Od torebki PS nie wiecie ile mogą kosztować okulary przeciwsłoneczne w uk ale ze szkłami o mocy takiej jakie normalne nosze? ALbo chociaż ty kuseczka napisz ile dałaś za swoje okluary...Bo od tego mrużenia już mnie oczy bolą.. A w PL chciałabym zrobić ale ciekawe ile na nie będe czekała... poniżej jedno ze zdjęć jakie udało nam sie zrobić..
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
#4359 |
Zakorzenienie
|
No narazie przegrywamy meczyk z niemcami, a poza tym to już nie mam sił więcej jeśc. W 45 minut zjadłam 2 paczki paluszków i z 30 ciastek popijajac piwkiem
![]()
#4360 |
Zadomowienie
|
no i przegralismy!wiedzialam:c ool:nie cierpie tych Niemcow
![]()
#4361 |
BAN stały
|
No niestety przegraliśmy,ale szczerze powiedziawszy tak myślałam,że tak będzie.Wczoraj bedąc na grillu to kumpel meczem się "podniecał' na co ja odpowiedzialam i tak przegramy.Jestem prorokiem,a tak naprawde Niemcy to dobrzy przeciwnicy.
olu bardzo ładne zdjęcie. ![]() lorelei,ja o carbootach nie słyszałam,nawet nie wiem co to jest. ![]() ![]() W Matalanie są fajne ciuchy,zaś do Primarka nie moge się przekonać.TK Max jest jeszcze wporządku. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To moze byc to samo - wielkie boisko albo miejsce, gdzie ludzie sprzedaja prosto z samochodow albo maja male stoiska. Cuda tam upolowalam - miedzy innymi oryginalna Dolce vita za 5 funtow ![]() TK Max uwielbiam - ale jak wchodze to przynajmniej 4 godziny ![]() ![]() A mecz - no coz jak zwykle zabraklo ... szczescia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Olka swietna fotka, bardzo mi sie podoba ![]()
![]() |
#4364 |
Zadomowienie
|
olka_222 świetne zdjęcie. I jakie masz błyszczące włosy
![]() Co do okularów ja mam niby małą wadę ale bardzo mi przeszkadza. Podczas np. jazdy samochodem nie widzę znaków przed sobą ![]() Ja też wiedziałam, że przegramy. W sumie to było oczywiste ![]() Ok wpadnę później, miłego dzionka ![]() Ach zapomniałabym...iwonka595 niestety nie wiem czy będę mogła w niedzielę, zresztą tyczy się to wszystkich dni bo ani moja mama ani TŻ nie mają normowanych godzin pracy a chciałabym zostawić dzieciaczki. Ale możemy się wstępnie umówić. Kto jeszcze się zapisuje ![]() ![]() ![]()
#4365 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No w TK Maxie,można wybierać przebierać,od wyboru do koloru. ![]() Zrobiłam dzisiaj dobry zakup,kupiłam sobie torbe na kółkach ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zadomowienie
|
A ja wiedzialam ze przegramy. W pracy mamy taka gre ze obstawiamy wyniki meczow, wiec obstawilam 2:0 dla Niemcow. Bardzo mi przykro z tego powodu, ale niestety nasza druzyna nie jest najlepsza. Ja w tym roku kibicuje Hiszpanii.
#4367 | |
Zakorzenienie
|
dzięki, mam też takie od przodu ale nie wyszłam na nim łądnie
![]() Cytat:
PS włosy .. czy ja wiem czy lśniące... MOże dlatego że olejem kokosowym smaruje 2 razy w tygodniu..
![]() |
#4368 |
Zadomowienie
|
olka_222 za same szkła zapłaciłam Ł80.
#4369 |
Zadomowienie
|
![]() Na zaczepki dotyczace meczu odpowiadalam A jak tam Anglia sobie radzi na Euro? OOOO zapomnialam, jej tam w ogole NIE MA! To zazwyczaj zamyka angolom buzie ![]() ![]()
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
To że przegrasliśmy w noge to nie nowości - to było do przewidzenia
![]() Ale za to wygrał Kubica wiec mozemy byc dumni ![]() mYwczoraj bylismy na wycieczce a dzis sie opalałam i troszke mnie złapało ![]() W malatanie sa ciuchy w jakiej cenie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
w małej
![]()
#4373 |
Zakorzenienie
|
Synunia, w matalanie bluzki za £8-10, sukienki do £14.
Fajne rzeczy mozna znalezc ![]() Ja widzialam taka sliczna sukienke, ale jak zwykle rozmiar dla bezbiusciastych ![]() Co do meczu, to dzisiaj w restauracji wlasciciel gadal, ze wszyscy pracownicy (Turczynka, Wloch itp.) maja swoja druzyne w Euro, tylko on nie ![]() Angole obwiniaja Boruca o przegrana. Pf. Oni to zawsze madrzy ![]() Lovely, to widac, ze otwarty chlopak ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedy to spotkanie przedkomputerowe? Jutro?
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zadomowienie
|
spotkanie jutro o.... 20??????
kuseczka to najwyzej sie nie spotkamy, moze jeszcze wpadne na wekend do manchesteru kiedys ![]() ![]() lece spac, jeszcze tylko 3 dni pracy bo piatek wolny ![]()
#4376 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy możecie mi podpowiedzieć w jaki sposób znaleźć I. Revenue właściwe dla mojego miejsca pracy/zamieszkania? Bo szukałam w necie i wszystko wskazuje na to że to jest w moim councilu... Czy to możliwe?
#4377 |
Zakorzenienie
|
To chyba zalezy od tego, w ktorym oddziale rozlicza sie Twoj pracodawca a nie od miejsca zamieszkania. Jesli nie wiesz to zapytaj pracodawcy, albo zadzwon do IR jesli masz do nich jakies pytania.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Dzięki aaliayh za pomoc, chyba znalazłam już wlaściwy, i to co mnie interesowało. STrasznie dużo czasu zajmuje to przeszukiwanie stron na internecie, ale... wiecie co podoba mi się to! mogłabym pracować w HM revenue czy councilu, nawet widziałam ogłoszenie baaardzo blisko mnie, ale co mi to tym jak ja się na tym nie znam
![]() A ten czas leci.... jak głupi.... Ledwo wstane o 7:30, pgarnę dom, poświęce kilka chwil na przyjemności n anecie, później obowiązki na necie i .... 12 godzina już ![]() ![]() ![]()
#4379 |
Zadomowienie
|
Olka masz racje- czas leci bardzo szybko. A szczegolnie jak sie duzo dzieje.
Wiecie co, u nas w pracy 2 razy w roku osoby zajmujace wysokie stanowiska maja spotkanie z naszym glownym szefem, takie w cztery oczy, no i moj TZ| dowiedzial sie dzisaj, ze nasz szef chce zeby jechal do Slowacji, prawdopodobnie w przyszlym roku, na jakies 2 lata. Oczywiscie tZ powiedzial, ze pojedzie, ale ja tez musze jechac. Nie wiem tylko czy sie na to zgodza, bo jak narazie nie moga sie nas obu ''pozbyc''. Zobaczymy, moze za kilka miesiecy bede pisac ze Slowacji? Iwonka ja bym bardzo chetnie sie spotkala, niestety moja siostra 21 czerwca wychodzi za maz i przygotowania do slubu pochlaniaja caly moj wolny czas, nawet dalam sobie spokoj na te kilka tyg ze szkola. Ale jak bedziesz miala kiedys zamiar nas odwiedzic to daj znac szybciej, bedziemy mialy czas na przygotowanie spotkania. Jak pisalam Manchester jak dla mnie pasuje, bo jest blisko. A dzisiaj bede napewno. Moze nawet z jakims trunkiem.
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ucze sie niemieckiego codziennie po drodze do pracy i z pracy do domu (1h w jedna strone). Zycie przynosi nam rozne niespodzianki, a chcialabys? Ja jutro o 20 postaram sie byc, rozumiem ze bedziemy balowaly przez 1h bo o 21 jest final Apprentice. Na kogo stawiacie? Ja chyba na Claire ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.