![]() |
#4351 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Hej
![]() Czy jest szansa na to ¿eby do³±czyæ do Waszego grona? Mam na imiê ania, mam 159 cm i niestety 93 kg, na które sama sobie zapracowa³am. Szukam tutaj wsparcia w d±¿eniu do upragnionej wagi. Czy moge na Was liczyæ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Pewnie. Zapraszamy. My wszystkie co¶ tam sobie wypracowa³y¶my. Masê. A teraz robimy rze¼bê
![]() LadyDaga: Ju¿ by³am u tej fryzjerki. Uczesa³a mnie jak nikt inny. Mo¿e ze ¶ciêciem sobie poradzi ![]()
![]() |
#4354 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
Kocham mojego mê¿a, jest dla mnie ogromnym wsparciem - wróci³ z pracy i przyniós³ ca³± reklamówkê batonikow (Twix, Mars i Snicers) bo dosta³ od znajomego przedstawiciela handlowego. No chyba go zastrzelê. Buuu.
Moje dzisiejsze jedzonko: ¦: kromka razowca, mas³o, szynka z indyka, sa³ata, pomidor, 200 g maslanki. II ¶: jogurt naturalny, nasiona s³onecznika, cztery ¶liwki suszone. O: dorsz duszony z pieczarkami i porem, pó³ szklanki makaronu pelnoziarnistego. P: maslanka, ziarna s³onecznika. K: kromka razowca z mas³em, sa³at±, szynka z indyka, marchewka i papryka z dipem czosnkowo-zio³owym na jogurcie naturalnym. Jab³ko. Grzechy: 3 ciastka i kawa z mlekiem i ³y¿eczk± cukru. OK. 2 l wody i jedna herbata czerwona. Plus 40 minut marszu. Aniu, zapraszamy. W kupie si³a ![]()
#4355 |
Zakorzenienie
|
michalova: podziel sie z kole¿ankami
![]()
![]() |
#4356 |
Wtajemniczenie
|
Ile i które chcesz? Zaraz pode¶lê :P
#4357 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Michalova mój te¿ mnie tak wspiera... Ostatnio z Niemiec przywióz³ dwie torby s³odyczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
s±dzê ¿e chêtnie kole¿ankom pomo¿emy, prawda? lepiej jak ka¿da zje po jednym batonie ni¿ jedna ma zje¶æ ca³± reklamówê. Nie zostawimy kole¿anki samej, prawda?
![]() |
#4359 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ps. Ja przy 160cm mia³am 88 kg wiêc Ciê doskonale rozumiem. ![]() Cytat:
![]() pannaatopowa - ja nie lubiê s³odkiego dlatego nie pomogê ![]() Parzê sobie herbatkê - uwielbiam j± ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Ja mam 158 wzrostu i dobrze Ciê rozumiem odno¶nie wagi. Po drugim porodzie wa¿y³am 95 kg, potem by³y ci±gle wzloty i upadki, jak zaczyna³am z dziewczynami to startowa³am od 83, teraz jest trochê lepiej. Witam gor±co.
![]() |
#4361 |
Wtajemniczenie
|
Dziêki pannaatopowa
![]() ![]()
![]() |
#4362 |
Raczkowanie
|
Michalova u mnie jest dok³adnie to samo!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
Cytat:
Mój ch³opak to te¿ chudzielec straszny i mówi, ¿e ciê¿ko mu przytyæ. Ja sobie tak zawsze my¶lê ¿e jak po ¶lubie zamieszkamy razem to go podtuczê, ale widzê ¿e mo¿e nie byæ ³atwo :-(
![]() |
#4364 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Jak czytam Wasze wpisy to widzê, ¿e wszystkie jedziemy na tym samym wózku. Mój ma wzrostu ponad 170 i wagê ok 50 kg, nigdy nie uda³o mi siê go utuczyæ, choæbym nie wiem co robi³a, nawet piwo nie dzia³a na jego woncio³ka.
#4365 |
Raczkowanie
|
Ja bardziej niz biustu nie znoszê brzucha... Cycki mo¿na spakowaæ w dobry biustonosz i jest okey, a brzuch? W drugiej ci±¿y przyty³am 14 kg z czego 4 to by³a córeczka a reszta zesz³a w dwa tygodnie ale brzych mia³am tak olbrzymi jakbym nosi³a bli¼niaki... Teraz wygl±dam jakby mi kto¶ na brzuchu powiesi³ pomarszczony skórzany worek, ca³y w rozstêpach. To jest dopiero masakra! Teraz wygl±da ¼le, bojê siê ¿e jak uda mi siê spaliæ wype³niaj±cy go t³uszcz to dopiero bedzie katastrofa...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Natomiast piersi to moja ogromna zmora... Jestem dziewic± i jako¶ sobie nie wyobra¿am ¿eby pokazaæ swojemu ukochanemu nagie paskudne cyce :O chyba nigdy nie zdejmê stanika do ³ó¿ka... Tak sama dla siebie to te¿ bym siê za bardzo nie przyjmowa³a bo taktyczne odpowiedni stanik za³atwia sprawê w du¿ej czê¶ci
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 831
|
Ja siê wy³amiê, bo moj maz przytyl razem ze mna
![]() ![]() teraz od listopada chce na silke, zeby jeszcze zrzucic z 5kg i miesnie wyrobic ![]() Ma 185cm wzrostu, wazy 85kg, a wyglada na szczuplego, po prostu ma strasznie mocna budowê. |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzi¶ dzieñ nauczyciela, mieli¶my poczêstunek, ciasteczka, ciasteczka i serniczek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Wtajemniczenie
|
Mój ma 198 cm wzrostu i w porywach wa¿y 75 kg. Je du¿o ale nieregularnie i my¶lê ¿e tu tkwi problem. Jak mu dietetyk nie pomo¿e to ju¿ nie wiem co. Od dziecka babcia próbowa³a go utuczyæ (wiecie, u babci króluje typowo polska kuchnia - baaaardzo t³usto), spêdza³ u niej ca³e weekendy bo tam mia³ kolegów (przez kilka pierwszych lat ¿ycia mieszka³ w tym samym miejscu) i nie móg³ wyj¶æ z domu dopóki nie zjad³ obiadu do ostatniego okruszka. Do tego s³odyczy od groma. Teraz co drugi dzieñ oprócz normalnego obiadu zjada fast foody (a to kebab, a to KFC, jakie¶ zapiekanki) i nic nie tyje. Je po 23 jak wraca z pracy. Pije tylko gazowane napoje typu cola, sprite czy mirinda. Mniej siê rusza ni¿ kiedy¶, bo mo¿e raz czy dwa w miesi±cu gra w pi³kê a kiedy¶ regularnie trenowa³ pi³kê no¿n± i siatkówkê, pracê ma siedz±ca (14 h co drugi dzien) i dupka mu nie ro¶nie. Mo¿e pójdzie w ¶lady swojego ojca (za gowniarza tez by³ szczypior, ni¿szy ale równie chudy, teraz tyje), albo w ¶lady dziadków - obaj do¶æ wysocy i chudzi. Te¿ my¶la³am ¿e go podtucze i nic z tego póki co.
ArcymoneQ - gratulujê silnej woli ![]()
. Edytowane przez michalova Czas edycji: 2014-10-14 o 10:40 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 366
|
A mój nawet jak przytyje to zaraz chudnie bez problemu ¿adnego. Facetom jako¶ ³atwiej jest chudn±æ chyba
![]() A i te¿ mnie wspiera mój kochany m±¿ - ostatnio przyniós³ kilogram krówek - bo mu siê zachcia³o ![]() Mam do kawy brownie jaglane. Ale pycha ![]() w niedzielê robimy urodziny córeczki, obmy¶lam menu w³a¶nie.
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2014-10-14 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
#4373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie na Mamie z klas± mo¿esz za³o¿yæ odpowiedni w±tek o wieku gimnazjalnym (bo rozumiem ¿e chodzi o problem z synem?) Michalova sk±d jeste¶ je¶li mo¿na wiedzieæ? ![]() Dziêki za kolejne jad³ospisy, póki co ³adnie zapisuje a kiedy zastosuje to ju¿ nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() mix0005000 ![]()
![]() |
#4375 |
Wtajemniczenie
|
Okolice Katowic
![]() ![]() Dziêki za przepis ![]()
#4376 |
Rozeznanie
|
Hej, zadam wam pytanie, jak by¶cie zareagowa³y gdyby starosta w z waszej by³ej szko³y, któr± skoñczyli¶cie w czerwcu nadal tak pisa³ o sobie "mama staro¶cina"? Normalnie zaczyna mnie co¶ ruszaæ i nie wiem czy jej czego¶ nie napisaæ.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem o co chodzi :O :-P ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Chodzi o co¶ takiego jak przewodnicz±cy klasy? Szko³a siê skoñczy³a w czerwcu i nadal tak o sobie mówi? Ja bym zla³a sikiem laminarnym (jak to moja mama mawia). Niech sobie mówi....
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale te¿ bym zla³a sikiem prostym ![]()
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
by³am u fryzjerki i jestem mega zadowolona. zrobi³a mi rozpi¼dziel na g³owie
![]() ![]() zaraz wstawiê do klubu ![]()
![]() |
#4380 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiejsze menu: I ¶niadanie - bu³ka z bialym serem i ³y¿ka sa³atki II ¶niadanie - kromka chleba z dwoma plastrami wêdliny Przek±ska - 3 mandarynki Obiad I - kubek zupy grochowej, jeden ma³y placek Obiad II - miseczka zupy pomidorowej z kluskami Kolacja - kotlet i rytki z piekarnika, gotowany kalafior i ogórek kiszony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.