|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)
Elinka, w niedzielę możemy najwcześniej o 17 albo w sobotę po południu. Albo w Boże Ciało.
Cześć Jalouse. ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Jalouse, AMH mam 3,8 i biorę bromka, bo prolaktyna po obciążeniu ponad 200, chociaż niektórzy tego nie leczą. Zrobimy wam zdjęcie: czarno (Eliś)-białe(ja). |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 6 cs @5.07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Calineczko to jak niedziela bedzie ładna nie bedzie padac to niedziela
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
ok, to jesteśmy umówione chyba żeby coś wyskoczyło to najwyżej będę sama.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Wtajemniczenie
|
JALOUSE- ja wizytę w Bolesławcu planuję od kilku lat, a że święto ceramiki jest w okolicy moich urodzin to sobie zrobię prezent
![]() W piątek idę do ginekologa, mam pakiet moich badań i Męża. Mam zaczynać clo od tego cyklu, a @ lada chwila, więc już niebawem ![]() Cieszę się, że napisałaś kilka słów do każdej z nas. Zrobiło mi się bardzo miło ![]() LWICA- aż rozbudziłaś moją ciekawość, jak Wasza kuchnia będzie wyglądać. Ja bardzo lubię zmieniać coś w domu, ale ostatnio już chyba wszystko zrobiłam ![]() ![]() ELINKA&CALINECZKA- zazdrość mnie zżera, oj zżera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Jalouse-witaj po przerwie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
sonia w poprzednim?
to ja cos musialam przeoczyc,wybacz ![]() calineczko wiemy, wiemy i zazdroscimy ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- jalouse ![]() co tam u Ciebie? Lwica tez jestem bardzo ciekawa tej Twojej kuchni,z opisu wydaje sie fajna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
Jalouse witaj po przerwie
![]() Co do owu to nic nie wiem, jak będę w ciąży to będę wiedziała, że była, jak nie to w kolejnym cyklu mam się zjawić u gina w 10dc i się dowiem czy dojrzewają pecherzyki czy nie. Źle się czuje z tym zatkanym uchem więc się cieszę, że jutro do laryngologa, poza tym nic mi się nie chce przez ten upał. TŻ od przyszłego pon.do końca mies.ma wolne więc się mega cieszę ![]() Spać mi się chce cholernie i żałuję, że nie mogę się położyć...w ogóle ostatnio mam jakieś cieńkie dni. W poniedziałek na 16:00 idę na rozmowę z szefową bo wrócić mam do pracy 01.09 a że u nas są zmiany strukturyzacyjne to już jakiś czas temu zaproponowała mi bym wróciła na nowe stanowisko ( fajniejsze) i się zgodziłam i w teorii mam w pon.omówić z nią więcej na ten temat. Mam tylko nadzieję, że omówimy to faktycznie, a nie że mi np. wręczy wypowiedzenie ( od dziś jestem już na urlopie a nie na rodzicielskim)
#4360 |
Zakorzenienie
|
A Wy Lobuzy Wy
![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Kto wymysla nowy tytul? Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Czytalam ostatnie strony tego watku o ktorym wczoraj pisałyscie ... tak brudy wywlekac . Straszna dwulicowosc tam wyszla :/ Prosze o kopniecie mnie w dupe.! Tak raz , a moze dwa .czarne mysli jak bumerang przyszly.za tydzień usg, a ja sie boję czy serduszko bije... Mariolcia ![]() Gryzia w 15 części to już bedzie watek oczekujacych na dziecie ![]() Sonius moze jakies lipne te testy.skocz do labo po pracy.beta prawde Ci powie ![]() Mi przed okresem w ogóle nie rosły. Teraz tylko sutki mam duze taakie ![]() Jalouse ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
![]() bedzie serduszko! |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Magiusa dobrze ze idziesz z tym uchem,zeby Cie jakies zapalenie nie dopadlo
a co do stanowiska chyba by nie zrobili tak ze tu Ci mowia ze nowe a przychodzisz i wypowiedzenie?to by bylo baaaardzo chamskie |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Dzieki kochane !
Aaaa i jeden objaw chyba jest ! Jak zawsze lubiłam z maca cheesburgera tak wczoraj w ogóle mi nie smakował. Mezu pod nosem sie cieszy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz to w ogóle nie wiem od czego bo ciepło, w dodatku nie boli tak jak wtedy, bo wtedy mnie bolało non stop, nieważne czy dusiłam na nie czy nie, a teraz tylko jak naduszę i w dodatku ból przy naduszeniu taki konktetny to 1 dzień, później przechodzi. Tydzień temu miałam to samo, z tym, że wtedy normalnie słyszałam, a dziś niestety jest zatkane totalnie. Czuje też, że jest napuchnięte w środku. No totalnie nie kapuję co się z tymi uszami dzieje. A z pracą to wiesz...byłoby chamskie, ale naprawdę nie wiem czy po pracodawcach można się wiele spodziewać. Lwica się przekonała ostatnio, a ja ...no cóż. Moje szefowe oficjalnie są bardzo wporzo, niestety niejednokrotnie słyszałam jak za plecami gadają. I niestety wiem, że kobiety na L4 ciążowych, L4 opiekuńczych a także na macierzyńskich są u nich na cenzurowanym. Wiem też, że nie chciały bym ja cały rok wzięła macierzyńskiego, ale cóż...dla mnie Daro był ważniejszy. Tak więc w poniedziałek wiele się wyjaśni.
![]() |
#4368 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, niestety nie mam zbyt dużej mozliwości nadrobienia tego co napisałyście bo padł mi dysk w kompie
![]() ![]() ![]() Postaram się podczytywac przez tel... Bardzo proszę o trzymanie kciuków w dniu jutrzejszym ![]() Z dobrych wiesci to taka że przez ostatnie 2 dni nie wymiotowałam i byłam całkiem energiczna ale za to dzis o 5 rano wymiotowałam... ehhh
#4369 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, prosze o pomoc i rade, to dla mnie bardzo ważne.
Kiedy powinno robić się testy owu. Pytam o porę. Zrobiłam przed chwilką z ciekawości, mam 28 dc, jest godzina 14:00 więc wiadomo, że to nie poranny mocz i mam baaardzo wyraźne 2 kreski, wręcz ta testowa wyraźniejsza niż kontrolna i nie wiem co mam myśleć. Może pora jest za wczesna i stąd tak wyszło? Proszę o inf.zwrotną od Was
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Magiusa ja kiedyś czytalam ze najlepisza pora jest kolo 17-18 .ale ja ze wzglefu na godziny pracy to robilam o 15..
Czytalam tez ze czasem.owu test moze wykryć ciaze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na wątku mamusiowym jedna dziewczyna dziś się dowiedziała, że nie ma gdzie wracać do pracy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
zalezy jak dlugie cykle masz. ja testuje od 10dc
![]() baaardzo wyrazne dwie krechy w terminie bliskim @ moze o ciazy swiadczyc ![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Magiusa z tego co kojarze testy owu to wieczorem i o stalej porze zawsze
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Wtajemniczenie
|
BRAWURKA
![]() ![]() SIMONEE- trzymam za Ciebie kciuki cały czas ![]() MAGIUSIA- może moje pytanie zabrzmi głupio, ale jak myjesz uszy? Czy używasz patyczków higienicznych? O testach owu czytałam, i tak jak dziewczyny napisały wieczorem podobno są najbardziej miarodajne. A to, że wykrywają wczesną ciąże to jest to, że one wykrywają poziom LH, a w ciąży jest podwyższony. Przy policystycznych jajnikach też. Ja z podejrzeniem pcos nawet sobie głowy testami owu nie zawracałam. Patrząc czasem na wykresy na ovufriend, kobiety wcale nie współżył w dniach wykrytej owualcji testami a są w ciąży. Chociaż może nabiorę pokory i za rok sama będę chodzić i na nie sikać na przemian z ciążowymi... Nie wiadomo, jak to będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
#4376 |
Wtajemniczenie
|
Chciałam się pochwalić, że po wielkich bólach i niechceniach moja praca pt. "Fundamenty etyki katolickiej" powstała! 3 strony, a od poniedziałku ją męczyłam. W nagrodę pójdę po pracy do biedronki
![]() ![]() Ponadto przyszła moja paczka z apteki rano. Użyłam od razu kremu himalaya, na razie efektu - 10 lat nie ma, ale może po tygodniu stosowania, kto wie ![]() Przyszedł też termometr microlife. I tu Mąż mnie zaskoczył, przeczytał instrukcje (kurczę wszystko pięknie opisane, nie przypominam sobie, żebym w poprzednim też miała np. karty cyklu?), tak się ucieszył z tego termometru, sprawdzał, jak działa. Poprzedni jakoś mu się tak nie podobał ![]() Podśmiewał się też z moich testów ciążowych. Dziewczyny 2,40 za sztukę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie z pytaniem o uszy rozumiem. Raczej patyczmow uzywam sporadycznie i powierzchownie bo wiem ze mozna sobie nawpychac do uszu swinstw. Wiec najczesciej przemywam woda z mydlem. No jutro ide do laryngologa wiec mysle ze w mig zaradzi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Ale nakupilyscie testów bedziecie sie dzielily
![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4379 |
Wtajemniczenie
|
MAGIUSIA -Pytam, bo brat jak mu się kiedyś zaczęło zatykać ucho to uznał, że mycie uszu pod prysznicem może być za mało skuteczne i użył patyczków. I sobie mówiąc kolokwialnie tę wydzielinę dopchał. Potem nawet audispray nie dał rady tego oczyścić i miał przepłukiwanie u laryngologa. U nas patyczki tylko, gdy tusz się rozmaże. Na pewno lekarz zaradzi, abyś nie była przygłucha
![]() Wcześniej zużywałam po siostrze, bo kupiła 3 na alegro i nie zdążyła zużyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Konto usunięte
|
Jaaaa Elinka, Calineczka, ale zazdro...
Buu ja 5 lipca będę we Wrocku, może my też się spotkamy? ![]() ![]() Jalouse w sumie to z odchudzaniem kiepsko ostatnio, trochę sobie poluzowałam i wróciłam do 71 kg, ale teraz już jest 70.4 kg, więc powoli spada. Wkurzyły mnie baby w salonie sukien ślubnych, bo powiedziały mi, że jak więcej schudnę to będzie za luźna moja suknia i sobie odpuściłam trochę... Efekt prawie natychmiast. A przygotowania do samego ślubu dobrze, wszystko jest już prawie gotowe ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.