|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26
Nie jestem pewna, czy tak jest z wszystkimi perfumami FM, ale posiadam zapach 'imitujący' Burberry London (choć wąchałam oryginał i przyznam, że zapach się jednak różni, ale na plus dla FM). Bardzo dobrze się utrzymuje i jest bardzo ciekawy, nie potrafię opisywać zapachów :P Kiedyś ten zapach skądś dostała moja siostra, później kupiłam sama na allegro
![]() Wczoraj robiłam pranie kapsułkami (kupiłam za zdzierską cenę 1,5 zł/szt.) i rzeczywiście robią robotę, choć ja kupię i tak płyn do płukania - wolę, jak mocniej pachnie ![]() Taka sytuacja. Rozmawiam z kimś, nagrywam tę rozmowę na dyktafon. Czy mogę później ujawnić w celach informacyjnych treść rozmowy? Czy muszę prosić tę osobę o zgodę, np. ustnie? Mam zupełnie ciekawy pomysł, rozważam jak to wykonać od kwestii prawno-formalnej
|
|
|
|
#4352 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;48408554]Nie wiem czy dobrze wytłumaczę,ale może ktoś będzie umiał mi pomóc.
Otóż na smartphonie wyszukiwałam sobie czegoś przez google i otworzyłam stronę wizaż.pl i zapytało czy chcę, żeby "Zawsze" mnie przekierowywało na Tapatalk (który mam zainstalowany). Niestety zaznaczyłam,że tak. No i teraz mam problem, bo jak chcę korzystać z klubu przez Chorme to mnie przekierowywuje do Tapatalk a przez Tapa, nie można korzystać z klubu... Jak mogę wrócić do stanu wcześniejszego? Da się? [/QUOTE]Musisz w ustawieniach aplikacji zrobić reset, nie jestem pewna czy w chrome, czy w tapatalk, dla pewności zrób w obu ![]() Cytat:
wysłane z telefonu Edytowane przez trocka8 Czas edycji: 2014-10-05 o 19:50 |
|
|
|
|
#4353 |
|
Raczkowanie
|
czy idąc do UP z informacją, że zaczęłam pracę (jestem zarejestrowana jako bezrobotna), muszę pokazywać im umowę, którą podpisałam?
Pracodawca da mi ją w późniejszym terminie ale umowa jest podpisana z dniem np. jutrzejszym. Wystarczy, że powiem, że zaczęłam pracę czy muszę to czymś udokumentować?
"ja nie chcę wiele - Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew... ja nie chcę wiele, ale nie mniej niż wszystko: Ciebie i zieleń, i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie" ![]() |
|
|
|
#4354 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może napiszesz e-mail? U mnie o to prosili, jeśli nie można było dojechać. Wystarczyło napisać, kiedy rozpoczęłam pracę, imię, nazwisko i chyba tyle ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Najpierw przedzwoniłam, żeby zapytać. |
|
|
|
|
#4356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"ja nie chcę wiele - Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew... ja nie chcę wiele, ale nie mniej niż wszystko: Ciebie i zieleń, i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie" ![]() |
|
|
|
|
#4357 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;48410051]A jak mogę to zrobić? Gdzie tego szukać?[/QUOTE]
U mnie (samsung galaxy s3 na najnowszym androidzie): Ustawienia > ogólne > menadżer aplikacji Klikam na daną aplikacje, przewijam w dół i tam mam przycisk "czyszczenie ustawień domyslnych" ![]() wysłane z telefonu |
|
|
|
#4358 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4359 |
|
Raczkowanie
|
Szukam płukanki do włosów, szamponu, który się bardzo łatwo nakłada (to ważne bo jestem totalnym antytalenciem w farbowaniu włosów) która przyciemni mi włosy. Coś w stylu loreala sunkiss ale przyciemniający a nie rozjaśniający
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko szamponetki zostają. |
|
|
|
|
#4361 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Albo właśnie szamponetka. ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Dziewczyny, czy macie pomysł na prezent dla przyjaciółki z okazji zaręczyn? I czy to w ogóle dobry pomysł? Moja najlepsza psiapsióła zaręczyła się z chłopakiem, na którego zaręczyny czekała 9 lat (wystarczająco długo, żebym dostała alergii na tego gościa, są bardzo wierzący, więc przez 9 lat ani wspólnego mieszkania, ani seksu). Myślałam, że to się rozpadnie, a tu zaręczyny. Przyznam, że byłam w szoku i trochę źle zareagowałam i chcę teraz to wynagrodzić przyjaciółce Nie wiem co zrobić, bo chyba sobie nagrabiłam trochę...
|
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;4841119 8]
Dziewczyny, czy macie pomysł na prezent dla przyjaciółki z okazji zaręczyn? I czy to w ogóle dobry pomysł? Moja najlepsza psiapsióła zaręczyła się z chłopakiem, na którego zaręczyny czekała 9 lat (wystarczająco długo, żebym dostała alergii na tego gościa, są bardzo wierzący, więc przez 9 lat ani wspólnego mieszkania, ani seksu). Myślałam, że to się rozpadnie, a tu zaręczyny. Przyznam, że byłam w szoku i trochę źle zareagowałam i chcę teraz to wynagrodzić przyjaciółce Nie wiem co zrobić, bo chyba sobie nagrabiłam trochę...[/QUOTE]Ja bym nie kupowała nic a zabrała może koleżankę do fajnej knajpy a jak nie to może babski wieczór kiedy Ty gotujesz coś dobrego/pieczesz ciasto, oglądacie jakieś ulubione filmy i pijecie wino?
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuję raz jeszcze:
czy jest tu ktoś, kto ma pojęcie o kulturze Argentyny? Ew. Hiszpanii?
|
#4364 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czekam na więcej pomysłów ![]() Ja mam jakieś tam mętne pojęcie o Hiszpanii. A co tam? |
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, babski wieczór albo jakieś wyjście do spa np. na masaż czekoladą czy inne cuda?
|
#4366 |
|
Konto usunięte
|
czy buty trekkingowe za 49 zł albo 79 zł w go sporcie to chińszczyzna?
z jednej strony wiem, że takie buty powinny kosztować więcej, ale z drugiej strony, rzeczy z go sportu zawsze służyły mi na dłużej... |
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O miałam pytać o to samo ale z decathlonu.w tym roku czeka mnie kilka górskich spacerów a później urlop w wilgotnym klimacie,lasy tropikalne itd,ale poza tym nie będę ich raczej używać wiec nie mogę dużo kasy wydać. Któraś miała jakieś godne uwagi buty z decathlonu?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#4368 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety na spa czy masaże raczej czasu brak, bo obie pracujemy na pełen etat, a weekendy całe ona spędza z nim. A co sądzicie o właśnie tym wyjściu do knajpki plus prezencie w postaci naszego wspólnego zdjęcia? Czy to zbyt na mnie zorientowane? Przyznam, że strasznie sentymentalna się robię przez tę całą sytuację
|
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Polecicie mi jakiś dobry blog modowy z ubraniami w przystępnej cenie?
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#4372 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
Lavi92, poradziłaś sobie z lodówką czy jeszcze się nie zabrałaś?
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś planuję to zrobić o ile będą współlokatorzy.
|
|
#4378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;4841289 8]No hej Tutaj nie trzeba się witać, można od razu pisać [/QUOTE]Ale jak się nie wie jak zasubskrybować wątek, to się pisze
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście w jakiejś sieci marketów wędliny długodojrzewające Balcerzak, które teraz reklamują w tv?
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
We Fresh Markecie i swoim osiedlowym mięsnym widziałam kiełbasę. Ale ona jest też dostępna w Lidlu pod marką własną Pikok. Jest identyczna i nawet Balcerzak ją dla nich robi. Rewelacja.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

Mam zupełnie ciekawy pomysł, rozważam jak to wykonać od kwestii prawno-formalnej 

Nie wiem co zrobić, bo chyba sobie nagrabiłam trochę...