![]() |
#4351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe Mamusie cz. V
ogólnie to znowu mam jakiś słabszy dzień...boli mnie głowa i na nic siły nie mam. Nie wiem skąd ja przed świętami i przez ostatnie dni tyle energii miałam, że mogłabym rowy kopać
![]()
#4352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Rozeznanie
|
Inka mała się uspokoiła troszkę ale rumianku to ledwo co wypiła ale nie wciskałam jej na siłe, wolałam dac pierś
![]() To teraz ja sie martwię bo moja robi kilka kup dziennie ![]() ![]() Chemi no własnie ja tez postanowiłam sama pić rumianek ![]() Paulinkus ja polecam laktator, tez na poczatku miałam problem z przystawianiem małej a zamiast mm mogłam dac jej swoje mleko a przy tym rozkręcałam laktacje bo sciągałam pokarm regularnie. Jak masz możliwość to zainwestuj (ja mam elektryczny i sobie chwale) a na pewno Ci się przyda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie. Mam śmieszne rozwarcie na 1 palec
![]() ![]()
#4355 |
Rozeznanie
|
Laktator to świetna sprawa, też polecam, a twierdziłam że to zbędny gadżet, mam elektryczny aventa i świetnie ściąga, na rozbudzenie laktacji nie potrzebowałam ale teraz na ściąganie to bardzo mi się przydał, mam bardzo dużo mleka i muszę ściągać do poczucia ulgi ( nigdy do końca aby nie rozkręcić jeszcze bardziej laktacji).
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nawet nie wiem czy rozwarcie jakiekolwiek mam...a ze względu na moją cukrzycę już 5 dni po tp mam się zgłosić na wywoływanie ![]() coś te nasze Gabrysie uparte...umówiły się na tego 5 stycznia czy jak????
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie rodzę, poczekam do NR ![]()
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde ale położna zasiała mi w głowie i teraz myślę ze mały niedojada i tyle.. Mówiła ze pewnie zje tyle żeby przeżyć i zmęczony ssaniem śpi
![]() |
#4360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pi drodze mam jeszcze wizyte u gina w piatek. Ciekawa jestem czy mam jakiekolwiek rozwarcie. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Mysza nam na szkole rodzenia mowili ze do 12kup dziennie norma, a moze sie zdarzyc tez 5dni bez kupy wiec rozbieznosc duza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Coś czuję, że się hurtem rozpakujecie tego 5.01. A może jeszcze któraś w starym roku...?
![]() |
#4363 |
Zadomowienie
|
Mysza oby tak bylo czekam juz na wypis zeby pojsc do domu i jakos sie ogarnac. Ten szpital mnie dobija :/
Chemisette dzieki za rade ![]() Suqub moze rozwarcie sie u ciebie powiekszy tak jak u mnie.
#4364 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Kropelki są dla dzieci od urodzenia do 3-4 miesiąca życia ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zadomowienie
|
Suqub, Basia nie znamy dnia ani godziny, kiedy te nasze panny będą chciały wyjść
![]() ![]() ![]()
#4366 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Nie ma sprawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zadomowienie
|
co was doczytam to muszę coś zrobić i już nowa strona! produkujecie jak złe:P
mój sra i sika non stop ![]() dopiero go na balkon wystawiłam i mam chwile bo jakoś od 9 małemu się spać nie chce... i kurcze nie bardzo potrafi się sam sobą zająć:/ chyba zacznę go na matę kłaść bo już widzę jak wodzi wzrokiem za moimi lokami a ostatnio na grzechotkę zaczął reagować ja laktatora do szpitala nie miałam i bardzo żałowałam. dobrze że była wypożyczalnia. potem kupiłam elektryczny medela swing. trochę za niego dałam ale stwierdziłam że jeśli ma mi to zapewnić komfort to nie ma co oszczędzać bo świra się dostanie... dziewczyny w dwupaku..... cierpliwości!! korzystajcie z woolnego czasu zróbcie sobie jakieś spa czy coś.... ja od tygodnia mam nogi wydepilowane do połowy bo nie mam kiedy dokończyć:P bobaski jak wystrzelą to bedziecie zaskoczone że to już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do zezowania to mój mały czasem zezuje jak próbuje mega na czymś skupić wzrok, ale to trwa dosłownie kilka sekund ![]() ![]() My mieliśmy całkiem fajną noc, dopiero po 7 się przebudził i musiałam go dłużej uspokajać, teraz sobie leży w łóżeczku i patrzy ![]() Dziewczyny pytanie, jeżeli mój mały zje 120ml i zjada tak co 2-3h ale niekiedy po jedzeniu jak go odłożę nadal marudzi, to powinnam dokarmiać?. Właściwie to On rzadko kiedy zaraz po jedzeniu kiedy go odłożę jest spokojny, trzeba mu puścić jakąś muzyczkę, ponosić go, dać mu smoka, to normalne? czy objaw głodu?. Raz daliśmy mu 150 (bo On by jadł ile dają ![]() Ile maxymalnie może zjeść takie bobo? ![]() ![]() ![]() Pytanie nr 2 ![]() A jeżeli chodzi o czas dla siebie.. masakra ![]() ![]() ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2014-12-30 o 11:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Ja kąpie w oilanie
![]()
#4371 |
Zadomowienie
|
ja kąpie w płynie do kąpieli hippa a sporadycznie jak pamiętam to dolewam trochę swojego mleka. też fajnie robi na skórę zauważyłam. i głowę już smaruje olejkiem migdałowym bo mu wysycha.... szczotkuję nawet parę razy dziennie
i paznokcie już obcięte.strasznie mnie drapał. ale muszę powiedzieć że te nożyczki dziecięcie to masakra... ja mam z canpola i są tępe jak nie wiem... TŻ wziął swoje i od razu poszło:P Lolcia ja markerem na kartce namalowałam kwadrat kółko i trójkąt-fascynacja była niesamowita! a teraz też się będę rozglądać za karuzelką |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
My pokazywaliśmy małemu na tablecie te czarne kwadraty, kółka, serduszka i inne na białym tle, myśleliśmy że tego tableta zje, tak się tym zainteresował
![]() Próbuję namówić tż-eta na ten bujaczek, ale On mówi że nie wiadomo czy małemu się spodoba i szkoda tyle kasy (bo chcieliśmy kupić w smyku) ale teraz patrzę na allegro, że chyba nie jest tak źle z tymi cenami ![]()
#4373 |
Rozeznanie
|
No może w końcu uda mi się coś napisać
![]() ![]() mój mały robak tańcował dziś od 7 i dopiero padł, już sama nie wiedziałam o co mu chodzi bo płakał tak jakby był głodny a jeść nie chciał już nawet chciałam mu zrobić mm bo mam jedną saszetkę i sprawdzić czy będzie jadł ale tak sobie przypomniałam o naszej Mince kochanej i stwierdziłam, że jednak nie będę głupiała ![]() wy jak karmicie piersią i potem odciągacie to dużo ściągacie? ja uciągnę tylko jakąś 40 i to z oby piersi i nie wiem czy ja jakoś źle ciągnę czy tak mały piersi opróżnia używała może któraś z was chust do noszenia? ostatnio się nad nią zastanawiałam bo mały sam leżeć nie chce przy mnie się tylko uspokaja a ja przez to nie mam kiedy domu ogarnąć ![]() ![]() Edytowane przez madziqqq Czas edycji: 2014-12-30 o 11:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Zadomowienie
|
mi sie udało na allegro z fp kupić za 80zł taki który rośnie z dzieckiem. potem można używać jako krzesełko
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Noo to w smyku zaproponowali bujaczek za 1000zl jak powiedzialam, ze troche za drogi to babka mi zaproponowala za 500 dopowiadajac, ze dziecko to wydatek
![]() ![]()
#4377 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już wolę w nowym roku się rozpakować. Sylwestra z mężem sobie wtedy na spokojnie spędzę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4378 |
Rozeznanie
|
Jakby mój robił 5 kup dziennie to byłabym szczęsliwa, a robi 8 :| no ale jak to ponoć normalne..
![]() Mój mały też się rozglada za karuzelką i zabawkami jakie to słodkie jak tak patrzy i sie cieszy ![]() ![]() ![]() Jest tyle fajnych gadzetów na necie do dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja używam kosmetyków hippa do mycia. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4380 |
Rozeznanie
|
Może przydam Wam się
![]() https://mamotoja.pl/kupka-niemowlaka...6830,r1p1.html ktoś coś wie, czy fajna? http://olx.pl/oferta/fischer-price-k...tml#fab15081b6 Edytowane przez Justyssia87 Czas edycji: 2014-12-30 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.