|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Konto usunięte
|
Marei napiszę Ci pw
![]() Industria, ha! Udało mi się spędzić tą noc bez Stalina ![]() Za to mój przyjaciel mi się śnił, który ma na imię Konrad właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Jak sprawdzacie czy macie twardy brzuch.? Niewiem ze np. palca wbic nie mozecie czy jak.?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w sumie myślałam, że do klubu bedziemy należeć wszystkie, które udzielają sie tu w miarę często ( jednak tą częstotliwość trudno mi określic), ja sie wczesnie nie udzielałam na wizazu, miałam tylko konto, dopiero teraz zaczełam bedąc w ciąży i tylko póki co na tym wątku, więc tak do końca to sama nie wiem jak to jest.
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
W sumie zabijać się o to by należeć do jakiegoś klubu nie będę ale jak co jakiś czas piszecie "widziałam Twoje zdjęcie w klubie" to jakoś trochę nie halo się robi
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które nie są w klubie a chciałyby tam być- wyślijcie np. maila do prowadzącej klub- tassi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4362 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Ale tu nie chodzi o wstawianie zdjec publicznie a o pomijanie w klubie osob jakby nie bylo regularnie udzielajacych sie bo mysle ze jest ich wiecej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Wysle mame po apap do sklepu,wezme pol tabletki moze mi przejdzie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-01-23 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
W sumie to we Wrocławiu mamy lepszy klub bo face to face
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zadomowienie
|
I to jest właśnie super w dużym mieście bo zawsze znajdzie się kilka mamusiek i można sie choćby na kawę spotkać
![]() Ps. to jesli spełniam warunki klubowe to jestem chętna ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja tez miałam boje z Blanką.. rodzina Tża zarzucała mi że robię krzywdę dziecku ![]() ![]() Teraz gadają na Franka - co jest przecież wydawałoby się, prostym, klasycznym imieniem ![]() Mój tez sie nie zgodził. ale i dobrze, bo u babci w klatce jest Marceli, który jest okropnym pijakiem i mojej rodzinei tylko z tym to się kojarzy ![]() Dokładnie, nam też cieżko co jakiś czas myśleć "kogo by tu dodać do klubu" i tyle. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Moinka co do klubu to tassia na pewno nie siedzi i na bieżąco nie sprawdza kto ile się udziela. Jak ktoś chce być w klubie to po prostu do niej pisze ( tak kilka dziewczyn już zrobiło) i każda decyduje czy faktycznie ta osoba jest rozpoznawalna a nie wpadła tylko na chwilę. Ty faktycznie udzielasz się sporo i oczywiście powinnaś w nim być, tylko trzeba o tym wspomnieć
![]() no i nie denerwuj się, my po prostu chronimy naszą prywatność, bo chodzi przede wszystkim o zdjęcia ![]() Zamówiłam na wyprzedaży w smyku dwa dresiki już na 68 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Konto usunięte
|
Kaja już olałam sikiem prostym prosto do kubeczka (oczywiście środkowym moczem tak jak trzeba
![]() ![]() Dzisiaj zobaczę się z Tżteeeem (bo jestem od środy na wakacjach u rodziców ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
Szuuu u nas w przedszkolu jest Konrad i właśnie wszyscy na niego Kondziu wołają, a to dziwnie brzmi jak dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Rozeznanie
|
U mnie też pół nocy nie przespanej po tej pizzy, dolopiero jak wzięłam smekte to mi przeszło
[QUOTE=Princesika;49889428]Ja mam podobnie. Na chwilę łapie i robi się taka jakby kulka pod pępkiem. I zaraz przechodzi.[COLOR=" Tez tak dzisiaj miałam nad ranem jaj się położyłam na plecach ( bo mnie biodra bolały) twarda gola pod pępkiem - miałam wrażenie ze to Zośka tak się ułożyła przewróciłam się ostrożnie na bok i przeszło Co do imion 7 lat temu jak dawałam mojej córce na imię Hania wszyscy kojarzyła tylko Hannę bielicka i mostowiakowa z m jak miłość, kilka osób mowilo ze to imię starej babci i wogole a później zrobiło się bardzo modne i,, takie ładne" i znajduje się na pierwszych miejscach list popularność także to nigdy nic nie wiadomo. także nie stresujcie się dziewczyny to wasze dzieci i macie prawo im dać tak na imię jak wam się podoba amen |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swego czasu naczytałam się Sagi o Ludziach Lodu i tam był Dominik, koniecznie chciałam takie imię dla swojego syna, ale o ile SoLL nadal uwielbiam, to to imię już nie ![]() Co do Fabiana - zaproponowałam mojemu Tż, to jego reakcja: "Na pierwsze Fabian, a na drugie Skoda?" ![]() Już się przyzwyczaił do Wojtusia i tak się zwraca do brzucha ![]() ![]() Nie chce mi się cytować, leżę jeszcze w łóżku.. ![]() Szuuu mówisz, że boisz się, że będzie śnił Ci się Stalin, a mi wczoraj śniło się, że cała moja rodzina mieszkała w jakiejś przyczepie na terenie Polski okupowanej przez Niemców i walczyliśmy z Niemcami! To był taki realistyczny sen.. mój tata dostał postrzał, nie mieliśmy tam żadnej apteczki, to mu robiłam opaskę z własnej bluzki. ![]()
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
hahhaa to w snach teraz wojna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zadomowienie
|
dziendobry dziewczyny!
mi brzuch w sumie nie wiem czy twardnieje - mam wrazenie, ze to zalezy od pozycji w ktorej akurat jestem. ale ogolnie jest dosc twardy. taki jedrny ![]() jakas infekcja mi sie za to przyplatala ![]() ![]() nie lubie jak na watkach zaczynaja sie dyskusje o klubach bo to sie zwykle zle konczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Poldzik ja mialam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
Co do imion, mamy w pracy jednego Fabiana. Fabi do niego mówimy. Bardzo go lubię, jeden z bardziej najkompetentnych techników.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo są różne imiona ktore sie komuś z czymś negatywnym czy głupim kojarzą, a drugim nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.