![]() |
#4351 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
Poza tym wtedu to juz tez moze byc za pozno.
![]() |
#4352 |
Raczkowanie
|
Byłam na ten imprezie wczoraj z nim. Zrobiłam coś o bym siebie nigdy nie podejrzewała
![]() Nie wiem czy to odreagowanie czy co. I tak wiem że nic z tego nie będzie. Facet jest po rozwodzie, jego małżeństwo trwało 3 miesiące, stwierdził że jego uczucie wygasło. Ona go zdradziła kiedyś tam. Na dodatek on miał kiedyś do czynienia z dragami, ponoć to epizod. Wogóle mi taki typ faceta nie odpowiada bo on jest porywczy, czasami zachowuje sie jakoś tak agresywnie a jednocześnie coś mnie do niego przyciąga ![]() Stwierdzić że nie chce mnie wykorzystać do niczego, że nie chce mnie zaliczyć, no ale jednak stało się ![]() Dla mnie to nie ma znaczenia aż tak, raz sie żyje każdy czasami popełnia głupstwa. Na dodatek wczoraj wyszło że on nie może mieć dzieci. I pewnie dlatego tak naprawde rozpadło sie to małżeństwo. Zresztą czuję jakąś ogromoną ściemę z jego stron, nie ufam mu wcale. On niby chce sie ze mną spotykać, że niby ja mu odpowiadam i wyglądem i charakterem. Stwierdził że miał wiele dziewczyn ale tylko przy mnie sie tak do końca otworzył. No gadać to można dużo, i tak w połowe rzeczy mu nie wierzę, to jest tak popaprane że aż wierzyć się nie chce. Wierzyć się nie chce że tak porządna i poukładana osoba z zasadami jak ja mogła się tak zachować jak wczoraj. Ja chyba jednak jestem na skraju emocjonalnego załamania. Niby przeżyłam to rozstanie a robię takie głupstwa o jakie nigdy bym o siebie nie posądziła ......
![]() |
#4353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zasady zasadami a zycie zyciem ![]() jezeli faktycznie ci z tym zle to na drugi raz będziesz sie pilnowac ![]() ![]()
![]() |
#4354 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też tak staram sie to odbierać, oboje jesteśmy dorośli ludzie. Do niczego mnie nie zmuszał. Ale jakoś źle sie z tym czuje. Po prostu jak nie ja ... Może taki etap też trzeba w życiu przejść...
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój się wczoraj odezwał. Czy mu noclegu na przyjazd nie załatwię i czy pracy na 2 tyg no nie ma za co wrócić... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Wtajemniczenie
|
no widze ze twoj nie lepszy!!!! matko co sie dzieje z chlopami!
#4357 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki.
Sobota, piękny dzień, a niektórzy siedzą w pracy. Dyro powtarzał, że tylko na 2 godzinki. Jasne. Siedzę jak ten głąb od 9 i cholera wie do której będę w biurze. :s lucaa_rules, nie raz nie dwa powtarzałam, że podziwiam Cię za Twoje podejście. Ja bym tak nie potrafiła za cholerę. :s No ale suma sumarum masz wolną chatę - jest się z czego cieszyć. ![]() CorkaCzarownic, wstydu dupek nie ma. Rozumiem, że lecisz mu pomóc tak mocno, że aż nogi łamiesz po drodze? ![]() E_nigmatic, a mi się podoba, że popełniłaś takie gupstwo. Kiedyś trzeba szaleć. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4358 |
Wtajemniczenie
|
CarrieBra - nie wiedzialam czy wypada pytac ale podłączam sie do pytania hehe
![]() czy bylo satysfakcjonujaco?
#4359 |
Raczkowanie
|
I ja dołączam się do pytania.
![]() A mój były zaczepił mnie wczoraj na facebooku, nie wiem co mam przez to rozumieć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4361 |
Raczkowanie
|
Albo odwrotnie: bez siebie źle, ale ze sobą jeszcze gorzej. Ciężko stwierdzić, jak jest.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napisał dzisiaj, zapytał czy żałuje tego co się stało i czy jeszcze się spotkamy. I że źle go oceniam i wyciągam złe wnioski, że mi udowodni jak sie bardziej poznamy.... No raczej nie .... Zawsze to faceci wykorzystują kobiety. No przeważnie. A w tym wypadku to ja chyba wykorzystam jego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4364 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co mu odpisałaś jak zapyta czy się jeszcze spotkacie?
![]() |
#4366 |
Raczkowanie
|
Hm.. że to co się wydarzyło to był epizod
![]() Na co on : ale to już nie masz ochoty się spotkać ze mną ?? To mu powiedziałam, że nie mówię nie ale na dzień dzisiejszy jest zbyt wiele rzeczy które mi w nim przeszkadzają. Zbyt wiele. A on stwierdził że wie, mówiłam to już wczoraj, ale że źle go oceniłam. Że mam uwierzyć że jest inny i że mi to udowodni jak sie poznamy bardziej. Odpisałam, że czas pokaże jak będzie. (chociaż w głębi duszy wiem, że nic absolutnie nic z tego nie będzie).
![]() |
#4367 | |
Zadomowienie
|
Głupota uszami się wylewa
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny chciałam was prosić o rade Dwa dni temu zerwałam z swoim chłopakiem byliśmy razem 4 miesiące ale nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam.
w skrócie opowiem historie była to wakacyjna miłość 3 dni przed moim wyjazdem wszystko się zaczęło pierwsza miłość pierwszy chłopak ...jest 10 lat starszy wiec bylam trochę przerazona myślałam ze to wakacyjna miłość i wiedziałam ze to nie ma sensu on tam ma prace ja tu ale gdy wróciłam do domu wiedziałam ze go kocham godzinami były rozmowy na skeypie i tęsknota po tygodniu zrobiłam mu niespodziankę i wróciłam na tydzień był to najwspanialszy czas w moim życiu tydzień bardzo szybko przeleciał i znowu skeyp . Minęły dwa tygodni wszystko się tak potoczyło ze stracił prace przyleciałam do niego żeby poznać jego świat rodzinne przyjaciół rodzina bardzo mnie polubiła spędziliśmy razem dwa tygodnie i podjęliśmy decyzje żeby zamieszkać razem i żeby on się przeprowadził, mieszkałam u rodziców wiec jego tak jakby warunek (wcześniej miał dziewczynę z która mieszkał u jej rodziców )wiec cały czas powtarzał żebyśmy mieli swoje prywatne życie żeby nikt się nie wtrącał wiec chciał żebyśmy wynajęli mieszkanie zgodziłam się i wróciliśmy do Polski wszystko było super był ideałem kochany opiekuńczy bardzo się kochaliśmy i byłam bardzo szczęśliwa tylko nie miał pracy i do puki moja rodzina nie zaczęła się wtrącać były komentarze kiedy sobie znajdzie prace po co wynajmowałaś to mieszkanie itp...ze oni go nie lubią czemu go utrzymuje po co z nim jesteś wszyscy mieli pretensje kochałam go bardzo i byłam szczęśliwa nikogo nie chciałam słuchać na początku mi to nie przeszkadzało ze ja za wszystko place ale ma się jakieś granice nie starał się znaleźć pracy chyba mu tak pasowało a jak on to powtarzał nie pójdzie do byle jakiej pracy i tak wpadliśmy w rutynę codziennie było to samo nigdzie nie wychodziliśmy po prostu zaszyliśmy się w domu aż w końcu się dusiłam w tym związku byliśmy razem 24h co raczej nie było zdrowe nie miałam koleżanek żeby sie wygadać wiec zaczęłam rozmawiać z mama co był oczywiście błędem ze mam dosyć go utrzymywać ze chyba go nie kocham i oczywiście jak to mama powiedziała skoro go nie kochasz to po co z nim jesteś i tak podjęłam decyzje ze pora to zakończyć powiedziałam mu ze go nie kocham i chce żeby wrócił do swojego kraju zgodził się i nie walczył kupiłam mu bilet zawiozłam na pociąg i tak wszystko się skończyło i zaczęło się tęsknota płacz wspomnienia okropnie za nim tęsknie i zrozumiałam ze nadal go kocham i nie wiem co mam zrobić gdyby znalazł sobie prace wszystko by było ok. Nie wiem czy postąpiłam właściwie kończąc to wszystko było ok miedzy nami tylko czasami człowiek potrzebuje czasu dla siebie, mogłam z nim porozmawiać o tym jak sie czuje bardziej nalegać na prace, żebyśmy częściej wychodzili ale tego nie robiłam ... tylko od razu zerwałam co o tym wszystkim myślicie ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zadomowienie
|
Sorry ale ja po związku z moim eksem wiem, że jak facet nie chce pracować, nie stara się szukać pracy to chleba z tego nie będzie
![]() |
#4370 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem, dlaczego masz do siebie pretensje. To on nie walczył, to on się nie starał, nie Ty. Jak można być na utrzymaniu dziewczyny i nawet nie starać się tego zmienić? To był dobry sygnał, żeby zerwać i moim zdaniem dobrze zrobiłaś.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Przyczajenie
|
nie staral się i stwierdziłam ze nasz związek nie ma przyszłości ale mam do siebie pretesje ze nawet z nim nie rozmawiałam o tym co czuje wiadomo jak to facet ciężko się domyśla o co chodzi
Edytowane przez nikola6661 Czas edycji: 2015-10-10 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Raczkowanie
|
Trzeba to jakoś przecierpieć, żeby w przyszłości być szczęśliwym. Lepiej teraz popłakać, niż płakać później całe życie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
Hellooooo ! Dołączam.
![]() ![]() Jestem już tu drugi raz (wcześniej miałam inny nick ) z powodu tego samego faceta ![]() ![]() Kobitki moje kochane , piszę tu, bo serio to forum pomaga. ![]() ![]() ![]() Tak więc po 4latach koooooniec. Pewnie się zastanawiacie co ja robiłam 4lata z alkoholikiem! Tak, bo jest alkoholikiem (on tak nie uważa -standard u alkoholików ). Pierwsze 2lata było cudownie, później problemy życia codziennego sprawiły , że zaczął pić. Po dwóch latach byłam tak zaangażowana w ten związek, ze starałam się mu pomóc. Nie dawałam rady . Odchodziłam, ale wracałam, bo 'on się zmieni ' . Noo zmienił się na max 2tyg . I tak to się ciągnęło, ciągnęło i ciągnęło. 4lata minęły jak jedeń dzień. To już jest koniec, nie mogę się poddać. Zrozumiałam, że ja mu nie pomogę. Trzymajcie się cieplutko. ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- AAAa i jeszcze dodam jedno ![]() ![]() ![]() CZAS LECZY RANY . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Wtajemniczenie
|
ja tylko doczytalam alkohol i nie bede czytac dalej. nie marnuj z nim zycia. zaufaj mi wiem co mowie. nie chce pomocy to mu nie pomozesz. amen.
#4375 |
Raczkowanie
|
Z takim nałogiem nie wygrasz, można w drugim człowieku wiele rzeczy zmienić ale to jest zbyt poważne. Uciekaj daleko i nie oglądaj się za siebie.
Wiecie co ? a u mnie to jest aż chore bo ja... spotykając się z tym nowym nowym zupełnie zapomniałam o exie, i on mi to powiedział ! że spotakm się z nim raz, potem drugi, może trzeci i on sprawi że zapomne o byłym. Ja nie wiem co ta cholera ma w sobie że mnie tak pociąga. Nie mogę się w to zbyt mocno zaangażować tylko !! W pewnym momencie muszę powiedzieć stop bo i tak z nim nie będę, będe tylko cierpieć przy nim.....
![]() |
#4376 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety, a najgorsze w tym wszystkim jest to, że czułam się największą egoistka świata, która zostawia człowieka, któremu potrzebna jest pomoc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomysleć, że jesteś kobietą która zasługuje na faceta który ją będzie kochał i przede wszystkim szanował ! Dla którego najważniejsza będziesz ty i twoje bezpieczeństwo a nie flaszka.
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jak sobie poradzić z uczuciem, że on teraz będzie z inną?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hm, musisz przede wszystkim zmienić myślenie .Za kim Ty tak naprawdę tęsknisz? Za tym misiem, który Cię okłamywał i spotykał się z innymi za Twoimi plecami? Proszę Cię. Okazał się być człowiekiem, którego tak naprawdę nie znałaś. Zrobił Tobie takie świństwo, zrobi to również kolejnej dziewczynie. Spójrz na siebie dobrym okiem, zasługujesz na kogoś kto Cię będzie szanował. Powiedz sobie : "JESTEM SILNA!! JESTEM PIEKNA!!! KOCHAM SIEBIE!!! WIEM CZEGO CHCE!!! CHCE BYC SZCZESLIWA!!! JESTEM SZCZESLIWA !!!!" (Ewa Chodakowska) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.